boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
μπα ναυαρχε. Για 4τους μας κοβω. Αντε να μας περασει και ο Παοκ. Αλλος κανεις δεν υπαρχει. Εδω και ο Αρης μολις εφυγε ο Μπαγιεβιτς αρχισε τα παλια.
ρε μπαφο δεν αφηνετε τα πατριωτικα τωραΤο ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αυτό. Πολύ πιο καλά απ' ό,τι μπορείς να φανταστείς.
σωστος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ρε μπαφο δεν αφηνετε τα πατριωτικα τωρα
Πες τα ρε gatto!
Μην μασάτε αδέλφια!Θα στρώσει η ομάδα , έχει στιβαρή διοίκηση , υπάρχει προγραμματισμός , έχουν γίνει εντυπωσιακές κινήσεις και οι μέτοχοι έχουν βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη!
Μακράν ο πιο κοιμισμένος οπαδικός λαός ( μια μεγάλη μερίδα του τουλάχιστον ).Δεν μπορώ να φανταστώ οπαδούς άλλης ομάδας να ανέχονται αυτές τις καταστάσεις και τα επικοινωνιακά τερτίπια!
Υ.Γ. Να μην ξεχάσετε την Κυριακή να φωνάξετε "Νικολαίδης" για να τιμήσετε τον "σωτήρα" σας!!!
Που είσαι αδερφέ μου????
Μην μασάτε αδέλφια!Θα στρώσει η ομάδα , έχει στιβαρή διοίκηση , υπάρχει προγραμματισμός , έχουν γίνει εντυπωσιακές κινήσεις και οι μέτοχοι έχουν βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη!
Μακράν ο πιο κοιμισμένος οπαδικός λαός ( μια μεγάλη μερίδα του τουλάχιστον ).Δεν μπορώ να φανταστώ οπαδούς άλλης ομάδας να ανέχονται αυτές τις καταστάσεις και τα επικοινωνιακά τερτίπια!
Υ.Γ. Να μην ξεχάσετε την Κυριακή να φωνάξετε "Νικολαίδης" για να τιμήσετε τον "σωτήρα" σας!!!
20Φ από'μένα χοντρέ...έλα τσατ τώραΠες τα ρε gatto!
Αλλες 20 για'σένα...Welcome back Πράκτωρ Ψιψινέλ
[move] [/move]
Ναι, ο μαλέφας, και έχουμε φάει κάτι χτύπουςΚαλώς σας βρήκα!
Μπουλάκο την είδες στρατηγός?
Γαυρούκο...Ναι, ο μαλέφας, και έχουμε φάει κάτι χτύπους
Για την miss Bull
[move] [/move]
Πέρασες καλά ρε αππαρίδη???Καλώς σας βρήκα!
Μπουλάκο την είδες στρατηγός?
τελικά πόσο έληξε;;
Μια χαρά...καλά που δεν με είπες παπαρίδη γιατί θα παρεξηγιόμουν!Πέρασες καλά ρε αππαρίδη???
Αφού ο Ναύαρχος τι να κάνω???
Εσύ το ζήτησες???ή αντέχεις ακόμα???Μια χαρά...καλά που δεν με είπες παπαρίδη γιατί θα παρεξηγιόμουν!
Άσε το ναύαρχο...θα ζητήσει τρελόχαρτο με αυτά που βλέπει από την ομάδα του...
Εγώ το έχω εδώ και χρόνια!Εσύ το ζήτησες???ή αντέχεις ακόμα???