Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (0 μέλη και 367 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλημέρα χανούμιααααααααα..........τα είδατε τα χθεσινά?....η μπ'οχα συνεχίζεται.....μωρέ αν δεν καθαρίσει όποια μεταγραφή και να κάνουμε παπάρια....εμείς θα σκοτωνόμαστε και ο γαύρος κύριος...αγκαλιά με τον γκαγκάτση....πάλι βιτρίνες μου φαίνεται θα αλλάζει στο μαγαζί του ο γερμανάκος....όσο για σήμερα..σοβαρά....δεν ξέρω το αποτέλεσμα..όλα ανοιχτά...περισσότερο χου το βλέπω......

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλημέρα χανούμιααααααααα..........τα είδατε τα χθεσινά?....η μπ'οχα συνεχίζεται.....μωρέ αν δεν καθαρίσει όποια μεταγραφή και να κάνουμε παπάρια....εμείς θα σκοτωνόμαστε και ο γαύρος κύριος...αγκαλιά με τον γκαγκάτση....πάλι βιτρίνες μου φαίνεται θα αλλάζει στο μαγαζί του ο γερμανάκος....όσο για σήμερα..σοβαρά....δεν ξέρω το αποτέλεσμα..όλα ανοιχτά...περισσότερο χου το βλέπω......
Επιασες παλι τις δημοσιες σχεσεις,ριχνουμε πως ευνοειται ο γαυρος να τα εχουμε καλα με τα ξαδερφια ,ενα χι για να τα εχουμε πιο καλα ακομα και αμα κατσει και διπλο τους ψιλοδουλευουμε κιολας!ρε τι κολοτουμπας εισαι εσυ :booty:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Επιασες παλι τις δημοσιες σχεσεις,ριχνουμε πως ευνοειται ο γαυρος να τα εχουμε καλα με τα ξαδερφια ,ενα χι για να τα εχουμε πιο καλα ακομα και αμα κατσει και διπλο τους ψιλοδουλευουμε κιολας!ρε τι κολοτουμπας εισαι εσυ :booty:
πωπω ρε παιδί μου...τι ψυχολόγος είσαι εσύ...μ έπιασες με την πρώτη...μπράβο...γιατί άμα δεν τα έχω καλά μαζί τους πως θα τηγανίσω καλαμαράκια το μεσημέρι?...άντε να κάψει το λάδι μετά,,,, :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: .....μεγάλε αυτούς που έχω γνωρίσει είναι γαμώ τα παιδιά και δεν πλακονώμαστε για μαλακίες και όμάδες, έχουμε και λίγο μυαλουδάκι βλέπεις....κάνε μου την χάρη τώρα και πες μου μια και σε πέτυχα  ψυχολογικά για να πάω ίσια απο που θα στρίψω?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ απά βλέπω να τρώει μια 3αρα η ΑΕκ και μετά να κλαίει για τη διαιτησία ο Ντέμης πάλι...

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πωπω ρε παιδί μου...τι ψυχολόγος είσαι εσύ...μ έπιασες με την πρώτη...μπράβο...γιατί άμα δεν τα έχω καλά μαζί τους πως θα τηγανίσω καλαμαράκια το μεσημέρι?...άντε να κάψει το λάδι μετά,,,, :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: .....μεγάλε αυτούς που έχω γνωρίσει είναι γαμώ τα παιδιά και δεν πλακονώμαστε για μαλακίες και όμάδες, έχουμε και λίγο μυαλουδάκι βλέπεις....κάνε μου την χάρη τώρα και πες μου μια και σε πέτυχα  ψυχολογικά για να πάω ίσια απο που θα στρίψω?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν η  :jerking: ηταν εργοχειρο θα ειχες κανει τη προικα σου,α και προσεξε τα σαλια σου μη γλυστρησεις :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πρώτον,λίγα με τον Τalo,είναι πολύ ξηγημένο παιδί..
Δεύτερον,μαλώνετε σε ξένο ..αχυρώνα και θα σας ...μπανάρω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και τρίτον...δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα σήμερα.... :( :( :( :(

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οι βιτρινες που ειχε αλλαξει ο γερμανακος ηταν απο κοκκινη προσφορα ομως
κατα μανα κατα κυρη καναμε και γιο................
νικη της αεκ σημερα και πολυ ευκολα

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
οι βιτρινες που ειχε αλλαξει ο γερμανακος ηταν απο κοκκινη προσφορα ομως
κατα μανα κατα κυρη καναμε και γιο................
Μακαρι αδερφε. Αλλα πολυ σκουρα τα πραγματα φετος τα βλεπω με ολες αυτες τις ανακατοσουρες. :think:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλώς τον!!Ότι μας βολεύει έτσι???Δυστυχώς δεν το βλέπω...Καλύτερα ασχολήσου με τα χωριά σου γιατί η HELLAS κάνει πάρτυ!!!Και στείλε και καμμιά ύλη !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλώς τον!!Ότι μας βολεύει έτσι???Δυστυχώς δεν το βλέπω...Καλύτερα ασχολήσου με τα χωριά σου γιατί η HELLAS κάνει πάρτυ!!!Και στείλε και καμμιά ύλη !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειναι οτι με βολευει,πραγματικα χεστηκα και το χ θα ηταν καλο για μας
απλα κατι μου λεει οτι σημερα θα πεσουν οι μασκες των πολυμετοχικων

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πρώτον,λίγα με τον Τalo,είναι πολύ ξηγημένο παιδί..
Δεύτερον,μαλώνετε σε ξένο ..αχυρώνα και θα σας ...μπανάρω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν μαλώνουμε ναυαρχούκο...είμαι εδω για να σας γλύφω,να τ΄ρεχουν τα σάλια μου και άλλα τινά αηδιαστικά..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ...α ναι....έψαχνα να δω μήπως υπάρχει καθόλου φαια ουσία σε κρανία αλλά...απέτυχα..θα ξαναπροσπαθήσω όμως.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Από μία... κλωστή κρέμεται η ζωή του Αντον Ντόμπος. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του Εθνικού είχε ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα χθες τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Ο γιατρός που τον χειρουργούσε επί πέντε ώρες, ο Στεφάν Φλοριάν,επεσήμανε πως η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.

Ο Ντόμπος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην ΑΕΚ, από το 1996 έως το 1998, ενώ τη σεζόν 1999-2000 ανήκε στον Εθνικό. Μετά την απόσυρσή του, επέστρεψε στην πατρίδα του όπου ίδρυσε το φαν κλαμπ της ΑΕΚ στο Βουκουρέστι.

Από το 2002 έως και το 2005, ήταν πρόεδρος της Πολιτέχνικα ΑΕΚ, την οποία ονόμασε έτσι προς τιμήν του «δικεφάλου». Πέρυσι που ανέλαβε πρόεδρος της Ουνιβερσιτέα Κλουζ.

Δεν ξέρω αν τον θυμάστε αλλά μακάρι να γίνει το παλικάρι καλά.

Συνημμένα

• article_image1_74122.jpg
    article_image1_74122.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κρίμα...δύσκολη η κατάσταση απ' ότι διαβάζω! :-

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλη τυχη σιμερα με τη ΒΑΖΕΛα κολλητοχανουμια,αλλα 15

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε και με τη νίκη αδέλφια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξεκινάω σε λίγο για το γήπεδο.όσα αδέλφια είστε αναποφάσιστα για το αν θα πάτε σήμερα,νομίζξω ότι ΜΙΑ ειλογή μόνο έχετε.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ξεκινάω σε λίγο για το γήπεδο.όσα αδέλφια είστε αναποφάσιστα για το αν θα πάτε σήμερα,νομίζξω ότι ΜΙΑ ειλογή μόνο έχετε.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:
εμενα θα με παρεις μαζι....σε ευχαριστω κολληταρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom