Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Άντε και μας έλειψες σήμερα!!!!!Eπερα καλη και 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Έτσι Boobo, o πειρασμός στην κεφάλα του!!!!!!χαχαχααχα και ο αγιος φοβερα θέλει. το ρίξαμε στα ευχελαια bull? τον οξαπεδο ειδες?![]()
![]()
![]()
ΔΕυτερα θα σας λειψω για μια βδομαδα κολλητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηρακλειο θα παω αντι για Χανια που εχω ξαναπαει.Άντε και μας έλειψες σήμερα!!!!!
Μην πας Ηράκλειο θα το μετανιώσεις.....ΔΕυτερα θα σας λειψω για μια βδομαδα κολλητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ηρακλειο θα παω αντι για Χανια που εχω ξαναπαει.
Τωρα εκλεισε θα μεινω σε ενα φιλο στο Κοκκινη Χανι,καπου εκει κοντα,Χανια παντως ειναι πολυ καλα.Η πολη μου λενε του Ηρακλειου δεν ειναι καλη.Μην πας Ηράκλειο θα το μετανιώσεις.....
Πάει να καλοπιάσει τους κολλητούς του τους Οφητζήδες!Μην πας Ηράκλειο θα το μετανιώσεις.....
Εκτός των άλλων,είναι και ο ...[size=14pt]ΑΡΙΩΝΑΣ[/size] στο Ηράκλειο!!!!Πάει να καλοπιάσει τους κολλητούς του τους Οφητζήδες!
Ποιος θα μας ενημερώνει αυτή την εβδομάδα για τα κάλπικα του θρήνου?![]()
Ο φιλος μου παντως ειναι Εργοτελης,και ο νεος ΟΦΗ ειναι ο μΠαοκ και ο ΟΦΗ ο παλιος,και για μενα ολιοι ειναι κολλητοι!!!!!!!!!!!!!Πάει να καλοπιάσει τους κολλητούς του τους Οφητζήδες!
Ποιος θα μας ενημερώνει αυτή την εβδομάδα για τα κάλπικα του θρήνου?![]()
Σοβαρα το λες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα περασω τελεια τοτε θα με κερναει και ΜΠΥΡΟΚΑΦΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εκτός των άλλων,είναι και ο ...[size=14pt]ΑΡΙΩΝΑΣ[/size] στο Ηράκλειο!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε τότε και καλά ...ΚΑΦΑΣΙΑ!!!!!!!!Μην είναι σκέτα μόνο....Σοβαρα το λες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα περασω τελεια τοτε θα με κερναει και ΜΠΥΡΟΚΑΦΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον το είχανε κανονίσει τα κολλητάρια!Όλη μέρα μαζί στο βοθρατζίδικο...μαζί και διακοπές?Αντε τότε και καλά ...ΚΑΦΑΣΙΑ!!!!!!!!Μην είναι σκέτα μόνο....![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε με αγαπαει ο Βοηθος μου στο κιτρινομαυρο Βολβο!!!!!!!!!!!!!!!!!Μονο πρασινη θα με κερνει και γω ουζακι Μυτιλινης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε τότε και καλά ...ΚΑΦΑΣΙΑ!!!!!!!!Μην είναι σκέτα μόνο....![]()
![]()
![]()
![]()
Ειδες πως τα φερνει το κισμετ,μου το πε ο Αχμετ ο προισταμενος του τραγουδιστη!!!!!!!!!!!!!!!!Μάλλον το είχανε κανονίσει τα κολλητάρια!Όλη μέρα μαζί στο βοθρατζίδικο...μαζί και διακοπές?![]()
![]()
![]()
Τι ανακάλυψες φίλε 4.30 το μεσημέρι....καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες!
εχω μια απορια,γιατι στο γκαλοπ για τον δελλα εχουμε την επιλογη "δεν ξερω-δεν απαντω" αφου οποιος δεν ξερει δεν ειναι αναγκη και να απαντησει
και καλα αυτος που την εβαλε σαν εναλλακτικη καλα εκανε και την εβαλε,αυτοι ομως που πηγαν και ψηφισαν ΔΞ-ΔΑ μιλαμε για μεγαλες επιδοσεις
αντε και να σφιξουν οι ζεστες![]()
![]()
![]()
Πάρε τφ γιατί σου έχω έτοιμη την εικοσάρα!!!!!!εσεις διακοπες και εγο στρατο ρε?σα δε ντρεπεστεεεεεε!!!!