Επισκέπτης
τι ειναι το τφ?????μπουχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχα!!!!!Πάρε τφ γιατί σου έχω έτοιμη την εικοσάρα!!!!!!
τι ειναι το τφ?????μπουχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχα!!!!!Πάρε τφ γιατί σου έχω έτοιμη την εικοσάρα!!!!!!
πήξε σκουλήκι, νιούμπα....εσεις διακοπες και εγο στρατο ρε?σα δε ντρεπεστεεεεεε!!!!
δεν ειμαι νιουμπα ρε σακαφιορε!σειρα απολισεος ειμαι!!!!μπουαχχαχαχαχαχα!!!!!πήξε σκουλήκι, νιούμπα....
άντε...κι εσείς κάνετε και στρατό για πλάκα. Αυτό είναι επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο, δεν είναι στρατός...
Γιατί νομίζεις οτι αυτός ξέρει???τι ειναι το τφ?????μπουχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχα!!!!!
Αυριο που θα είσαι στην Αναφορά για 20Φ ελα να μου τα ξαναπείς......δεν ειμαι νιουμπα ρε σακαφιορε!σειρα απολισεος ειμαι!!!!μπουαχχαχαχαχαχα!!!!!
γαμο τον ελινικο στρατοοοοο!!!!
Είσαι τυχερός που δεν σε πρόλαβα να κάνεις Καλλιοπίτσα.....Γιατί νομίζεις οτι αυτός ξέρει???
Είναι ο 1ος γιοτάς Ναύαρχος στα χρονικά του ελληνικού στρατού...Ι3 άοπλο,θαλαμοφύλαααααξ...![]()
Εγώ ρε Ναύαρχε??ο φίλος σου??? :'(Είσαι τυχερός που δεν σε πρόλαβα να κάνεις Καλλιοπίτσα.....
Τσιμπησα το διαρκειας σημερα και ειμαι ετοιμος να δω την ΑΕΚαρα τη παρασκευη.Μοιρασε πενταρες μωρη αρρωστιαααα![]()
Να πας να γελας στο Γκαγκατσοθρεντ σου ρε
και ξανα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι φτάιω εγώ?.......μου βγαίνει μια πολυμετοχική διάθεση.....τόση ώστε θέλω να.....τα κάνω κ'ώλο.....μωρή γριά από τότε που ανέλαβε ο Πατέρας έχεις αναστηθεί και τρέχεις από χαρέμι σε τηγάνι και τα κάνεις όλα κώλο.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες από τότε που γεννήθηκες.......τι φτάιω εγώ?.......μου βγαίνει μια πολυμετοχική διάθεση.....τόση ώστε θέλω να.....τα κάνω κ'ώλο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να συζητάμε τώρα για....245 χρόνια πρίν....πες από τότε που γεννήθηκες.......
κάπου στο μεσαίωνα δλδ........τι να συζητάμε τώρα για....245 χρόνια πρίν....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κώλο τα κάνει ο ΑΡΙΩΝΑΣ απο τότε που γεννήθηκε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρέπει να ήταν κολλητός με τον ...φρειδερίκο τον μέγα......κάπου στο μεσαίωνα δλδ........
μπα σε λουδοβίκο τον κόβω.....πρέπει να ήταν κολλητός με τον ...φρειδερίκο τον μέγα......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()