Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
O Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αποχώρησε το πρωί απο την αποστολή της ΑΕΚ. Λίγο πριν φύγει δήλωσε στο aekfc.gr:
"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για αυτά τα τρία χρόνια που πέρασα στην ΑΕΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που με βοήθησαν αυτά τα τρία χρόνια.
Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι για μένα μια καινούργια προοπτική. Πηγαίνω σε μια ομάδα που πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να κάνω ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η μεταγραφή μου στην GENOA CFC ήταν ότι καλύτερο για μένα αλλά και για την ομάδα".

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Πρεμιέρα στο μεταγραφικό παζάρι κάνει σήμερα η ΑΕΚ, με την απόκτηση του έμπειρου παίκτη Γιάννη Κυριακόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια του περασμένου πρωταθλήματος στην ΑΕΛ (σε 24 αγώνες σημείωσε 94 πόντους, ενώ είχε 25 ασίστ και εννιά κλεψίματα). «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η μεταγραφή μου σε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ» τόνισε ο Γιάννης Κυριακόπουλος και κατέληξε: «Θα συμβάλω τα μέγιστα προκειμένου η νέα ομάδα μου να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα». Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ αγωνίστηκε και στον Πανιώνιο, την Ολυμπιάδα, το Ρέθυμνο (έπαιξε τελικό κυπέλλου Ελλάδας εναντίον του Παναθηναϊκού), Αιγάλεω και Άνω Λιόσια.

Μιλάμε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα! :helpplea:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Με μια απλη αναγνωση τα στατιστικα του....παικταρα ειναι....3,91 ποντοι...ουτε μια ασιστ....και ενα κλεψιμο καθε 3 αγωνες!!!!!μιλαμε για μεγαλη μεταγγραφη!!!!(μια επισκεψη στο nba.com θα σας πεισει,10 ομαδες σφαζονταν για την αποκτηση του).Οσο για τον Παπασταθοπουλο τι να πει κανεις...θα αποθεωνουμε τον κυργιακο και τον μπασινα.....α βρε ΑΕΚΑΡΑ...με προεδρο στην παε τον ντεμη και στην ερασιτεχνικη τον χατζηχρηστο......τριζουν τα κοκαλα του ΓΚΟΥΜΑ....ΜΠΑΡΛΟΥ...ΑΡΚΑΔΗ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ξαναφευγω την αλλη Δευτερα κολλητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και μπανιο δεν ξευρω μονο με κουλουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Ξαναφευγω την αλλη Δευτερα κολλητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και μπανιο δεν ξευρω μονο με κουλουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Καλές διακοπές λοιπόν!!Και καλά μπανάκια με την ..κουλούρα σου... :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλές διακοπές λοιπόν!!Και καλά μπανάκια με την ..κουλούρα σου... :rockon: :rockon:
και σε σενα !!!!!!!!!!!!!!!αλλα λογω οικονομιας και μεγεθουσ μπακομπυροκιλιας τωρα χρησιμοποιω  σαμπρελα!!!!!!!!!!!!!!αντε το πολυ πολυ ευχισου να πνιγω να ησυχασετε κολληταρια!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
και σε σενα !!!!!!!!!!!!!!!αλλα λογω οικονομιας και μεγεθουσ μπακομπυροκιλιας τωρα χρησιμοποιω  σαμπρελα!!!!!!!!!!!!!!αντε το πολυ πολυ ευχισου να πνιγω να ησυχασετε κολληταρια!!!!!!!!!!!!!!!
Ποτέ φιλαράκι τέτοιες σκέψεις..Τουλάχιστον από μένα και τα αδέρφια που έχουν γράψει ιστορία εδώ...Καλά να περάσεις,καλή επιστροφή και καλή πρόκριση στην Ομάδα σου....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.882
Πόντοι
12.056
Που εισαι ρε Ναυαρχουκοοοοοοοοο....

Καλες Διακοπες ρεεεεεεεεεεεε.... :grin: :grin: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Άντε υποστήριξε τα χωριά σου εσύ!!!!!!!!
Εγώ είμαι συνέχεια στις επάλξεις...καποιοι άλλοι(ονόματα δεν λέμε)παίζουν με κουβαδάκια και χαλβαδιάζουν ξένα κωλαράκια στις παραλίες... :grin: :birdman:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ είμαι συνέχεια στις επάλξεις...καποιοι άλλοι(ονόματα δεν λέμε)παίζουν με κουβαδάκια και χαλβαδιάζουν ξένα κωλαράκια στις παραλίες... :grin: :birdman:
για μένα λες ρε μπρουντζόβλαχε?....χανούμια...καλώς σας βρίσκω..και καλά να περνατε....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Την καλύτερη της εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας πραγματοποίησε η ΑΕΚ, που επικράτησε με το εμφατικό 5-0 την Ανγκαραγκουτσού, στο 6ο κατά σειρά τεστ - και τελευταίο επι αυστριακού εδάφους- προετοιμασίας που έδωσε. Για την Ενωση σκόραραν οι Ινγάθιο Σκόκο (20`), Ισμαέλ Μπλάνκο (21`), Ιβάν Μαϊστόροβιτς (28`), Μιχάλης Παυλής (70`) και Νέιθαν Μπερνς (73`).
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν αποτελεσματική στην επίθεση ενώ δεν αντιμετώπισε σχεδόν το παραμικρό πρόβλημα στα μετόπισθεν. Να σημειωθεί ότι οι Σωτήρης Κυργιάκος και Αγγελος Μπασινάς δεν χρησιμιοποιήθκαν.
Ο Ελληνας τεχνικός παρέταξε την ομάδα του και πάλι με σύστημα 4-3-3, μόνο που αυτή τη φορά να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους Ριβάλντο και Μπλάνκο στο πλευρό του Σκόκο, έτσι ώστε να κάνει την ΑΕΚ πιο δημιουργική και επιθετική.
Ετσι, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Σάχα, ο Γεωργέας κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουανφράν το αριστερό, ενώ οι Αλεξόπουλος Μαϊστόροβιτς συνέθεσαν το κεντρικό δίδυμο. Από `κει και πέρα, ο Ρίκκα ήταν ο μοναδικός ανασταλτικός μέσος, έχοντας μπροστά του τους Καφέ, Ριβάλντο, ο Σκόκο έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Λαγός στο αριστερό και ο Μπλάνκο στην κορυφή.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την μεταγραφή του Ντι Τζέι Τόμπσον, ο οποίος έχει ύψος 1μ.74 και γεννήθηκε το 1985. Πρόκειται για έναν γρήγορο πλέι μέικερ, εξαιρετικό σουτέρ, ο οποίος παίζει άμυνα στην μπάλα.
Στην πολωνική ομάδα είχε 15,7 πόντους (5ος στην Λίγκα), μάζεψε τρία ριμπάουντ μέσο όρο, 4,1 ασ. μ.ο., 1, 7 κλεψίματα μέσα σε 34 λεπτά μ.ο. (52% διπ., 43,3τριπ., 71% βολές). Από το 2003 ως και την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 αγωνιζόταν στο κολέγιο Appalachian. Την περίοδο 2006-7 σε 33 παιχνίδια σημείωσε 15,6 πόντους και την προηγούμενη 19,1.

Αν δεν πέσουμε φέτος δεν θα πέσουμε ποτέ! :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Καλημέρα! :rockon:
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την μεταγραφή του [size=14pt]Ντι Τζέι[/size] Τόμπσον......
Τουλάχιστον θα ξέρει να μιξάρει τα κομμάτια στα διαλέιμματα,να χορεύουν οι cheerleaders!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056