Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τυπικη αντιδραση κατατρεγμενου προσφυγα..
παλι μας νικησατε???
παλι πηρατε πρωταθλημα???
οτι μαλακια γραφει το φως & οι τσατσοδημοσιογραφοι αναμασας & εσυ???
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ακουπος θα μεινεις μια ζωη..
μαζευεις τα ρεταλια της ριζουπολης & τα σκουπιδια του ΘΡΥΛΟΥ & πανηγυριζεις..
παλι με διασκεδασατε ρε μαγκες..
να 'σαστε καλα..
οταν μεγαλώσεις και μάθεις να απαντάς σε αυτά που σου γράφουν, τότε θα σου ξανααπαντήσω. Μόνο α και χαχα και άκουποι.... ξέρεις να γράφεις. Και ένα 5χρονο αγοράκι, θα είχε μεγαλύτερη φαντασία. Και κάτι για να μαθαίνεις. Επειδή η οικογενειά μου έχει προσφυγικές ρίζες, είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Είμαι ΑΕΚ γιατί αυτή η ομάδα και αυτό το έμβλημα συμβολίζει κάτι. Το ότι εσύ κοροιδεύεις την έννοια προσφυγιά,τιμάει τους πρόσφυγες.
Εκτός από το να διαβάζεις τσόντες, διάβασε και λίγο ιστορία, εάν ξέρεις να διαβάζεις.... 

Επισκέπτης
οταν μεγαλώσεις και μάθεις να απαντάς σε αυτά που σου γράφουν, τότε θα σου ξανααπαντήσω. Μόνο α και χαχα και άκουποι.... ξέρεις να γράφεις. Και ένα 5χρονο αγοράκι, θα είχε μεγαλύτερη φαντασία. Και κάτι για να μαθαίνεις. Επειδή η οικογενειά μου έχει προσφυγικές ρίζες, είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Είμαι ΑΕΚ γιατί αυτή η ομάδα και αυτό το έμβλημα συμβολίζει κάτι. Το ότι εσύ κοροιδεύεις την έννοια προσφυγιά,τιμάει τους πρόσφυγες.
Εκτός από το να διαβάζεις τσόντες, διάβασε και λίγο ιστορία, εάν ξέρεις να διαβάζεις.... 
ξερω-ξερω..
εχετε σε αποκλειστικοτητα την προσφυγια..
εσεις & τα ξαδελφια σας στην βουλγαρια..
καργα κουτοχορτο λεμε,οπως εγραφε & το κολληταρι του βοθρου ο παπαριωνας..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
[size=14pt]Είμαι ΑΕΚ γιατί αυτή η ομάδα και αυτό το έμβλημα συμβολίζει κάτι. Το ότι εσύ κοροιδεύεις την έννοια προσφυγιά,τιμάει τους πρόσφυγες. [/size] 
Τα είπες όλα Λιάκο..... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
να σαι καλά.Ειλικρινά ότι και να γράψει από δω και πέρα δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ. 
Και καλά θα κάνεις!Ο Pleasure μας μπριζώνει συνεχώς,αλλά εγώ τον πάω!!!!!Έχει κάνει  καλά post κατά καιρούς....Έχουμνε μια καλή πληκτρολογική σχέση!!!!!

Επισκέπτης
Και καλά θα κάνεις!Ο Pleasure μας μπριζώνει συνεχώς,αλλά εγώ τον πάω!!!!!Έχει κάνει   καλά post κατά καιρούς....Έχουμνε μια καλή πληκτρολογική σχέση!!!!!
γεια σου ρε admiral..τα χαιρετισματα μου στο κολληταρι του βοθρου..προχωραει η μυνηση???θα γραψουμε τελικα ιστορια???

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
γεια σου ρε admiral..τα χαιρετισματα μου στο κολληταρι του βοθρου..προχωραει η μυνηση???θα γραψουμε τελικα ιστορια???
Γεια σου pleasure!Το κολλητάρι σου ξεκουράζεται στη Μυτιλήνη..Τα λέμε καθημερινά...Έχεις πολλά χαιρετίσματα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αντιο σε όλους.Ραντεβού μετά τις 25/8.Η ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ σε λίγες ώρες...

ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΣΤΙΣ 28/8

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:

Επισκέπτης
Γεια σου pleasure!Το κολλητάρι σου ξεκουράζεται στη Μυτιλήνη..Τα λέμε καθημερινά...Έχεις πολλά χαιρετίσματα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φτου ρε γαμωτο..ερημωσε η γιαφκα???ευκαιρεια να μπουκαρω να του την καψω..πολλα φιλια πεστου & απο σεπτεμβρη τον περιμενουμε με τους νεους του κλωνους..

Επισκέπτης

αλλαξε την ψηφοφορια μωρη κομμωτρια..
για ρωτα..
θα προκριθειτε???
& οπως ειπαμε..
να σου μαραθει πουστη..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ!!!!!

φτου ρε γαμωτο..ερημωσε η γιαφκα???ευκαιρεια να μπουκαρω να του την καψω..πολλα φιλια πεστου & απο σεπτεμβρη τον περιμενουμε με τους νεους του κλωνους..
θα του τα πω, να είσαι καλά και καλό καλοκαίρι.... ;) ;)

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολα τα αδερφια Αεκτζηδες.αδερφια εαν ο κοντος δωσει κ τον μπλανκο θα θεωρηθει αυτοματα ο ποιο μαλ.. προεδρος που περασε ποτε απο την Αεκαρα μας.απο φανατιλα-οπαδος μας εγινε ο απολυτος τεχνοκρατης-λογιστης.το συστημα του ειναι πουλαω 10μυρια για να χαλασω μετα 3-4?στη περιπτωση του μπλανκο πρεπει να καταλαβει οτι οσα χρηματα και να λαβει,ο μπλανκο ειναι ενα παλικαρι που με τα γκολ του εχει αγαπηθει απο το συνολο των αεκτζηδων.ρε πουστη μου κοντε δεν ειναι ολα για τα χρηματα..κανονισε τη πορεια σου γιατι θα σε βριζει ολος ο λαος μας οπου σε πετυχαινει κ θα βγαινεις μετα στη τιβι να κανεις παλι γραφικους μορφασμους κ να απορεις ταχα με αυτους που δε καταλαβαν το οραμα σου για την ΑΕΚ.ο μπλανκο πρεπει να μεινει!τελεια!και παυλα!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
15 κολληταρια

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ολοκληρώθηκε του «Παπ»
Τελείωσε και τυπικά το θέμα της παραχώρησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Τζένοα. Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΑΕΚ γνωστοποίησε την πώληση του 20χρονου αμυντικού, έναντι του ποσού των 3.8 εκατ. ευρώ συν το 15% σε περίπτωση μεταπώλησής του: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ιταλικό σύλλογο Genoa CFC για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η διοίκηση της ομάδας του εύχεται κάθε επιτυχία στην διεθνή καριέρα που ξεκινά», αναφέρει η ΠΑΕ.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Καλή κίνηση από πλευράς Ντέμη αφού και λεφτά πήρε και τον Κυριάκο έφερε που είναι αξιόλογος παίκτης.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολα τα αδερφια Αεκτζηδες.αδερφια εαν ο κοντος δωσει κ τον μπλανκο θα θεωρηθει αυτοματα ο ποιο μαλ.. προεδρος που περασε ποτε απο την Αεκαρα μας.απο φανατιλα-οπαδος μας εγινε ο απολυτος τεχνοκρατης-λογιστης.το συστημα του ειναι πουλαω 10μυρια για να χαλασω μετα 3-4?στη περιπτωση του μπλανκο πρεπει να καταλαβει οτι οσα χρηματα και να λαβει,ο μπλανκο ειναι ενα παλικαρι που με τα γκολ του εχει αγαπηθει απο το συνολο των αεκτζηδων.ρε πουστη μου κοντε δεν ειναι ολα για τα χρηματα..κανονισε τη πορεια σου γιατι θα σε βριζει ολος ο λαος μας οπου σε πετυχαινει κ θα βγαινεις μετα στη τιβι να κανεις παλι γραφικους μορφασμους κ να απορεις ταχα με αυτους που δε καταλαβαν το οραμα σου για την ΑΕΚ.ο μπλανκο πρεπει να μεινει!τελεια!και παυλα!

Ποιος τεχνοκράτης ρε φίλε; Με τι προσόντα να γίνει τεχνοκράτης; Για βιτρίνα το έχουν το παλικάρι για να βγάλουν λεφτά οι ψιλικατζήδες της διοίκησης. Για θυμήσου τι έλεγε ο Νικολαΐδης (δηλ. οι ψιλικατζήδες της διοίκησης) πριν από 4 χρόνια, όταν ήθελαν να πάρουν την ομάδα... Δεν έλεγαν ότι σε 3 -4 χρόνια η ομάδα, από καταχρεωμένη που ήταν, θα γινόταν κερδοφόρα επιχείρηση; Ιδού, ήρθε η ώρα να βάλουν λεφτά στην τσέπη...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.890
Πόντοι
12.056
Ρέιντζερς και του Παναθηναϊκού, υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών με την Ένωση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε χρόνων".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του, με την νέα του ομάδα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικό, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας: "Είμαι εδώ για να προσφέρω μαζί με τα άλλα παιδιά και με τον κόσμο της ΑΕΚ ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της".

Πηγη SPORT FM

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ολοκληρώθηκε του «Παπ»
Τελείωσε και τυπικά το θέμα της παραχώρησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Τζένοα. Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΑΕΚ γνωστοποίησε την πώληση του 20χρονου αμυντικού, έναντι του ποσού των 3.8 εκατ. ευρώ συν το 15% σε περίπτωση μεταπώλησής του: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ιταλικό σύλλογο Genoa CFC για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η διοίκηση της ομάδας του εύχεται κάθε επιτυχία στην διεθνή καριέρα που ξεκινά», αναφέρει η ΠΑΕ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΩΚΡΑΤΑΡΑ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!