Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
«Έκλεισε» Μπασινά, πάει για Κυργιάκο
Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Άγγελος Μπασινάς. Ο 32χρονος μέσος είπε «ναι» σε συμβόλαιο που προβλέπει ετήσιες απολαβές 850.000 ευρώ. Στον Σωτήρη Κυργιάκο στρέφεται αποκλειστικά ο «Δικέφαλος» για την αντικατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες της “SportDay”, ο Ντέμης Νικολαΐδης προτείνει στον διεθνή αμυντικό πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ. Προβληματισμένος ο Γιώργος Δώνης από τον σοβαρό τραυματισμό του Ζεράλντο Άλβες στο χθεσινό φιλικό με την Μπουρσασπόρ...............

Επισκέπτης
«Έκλεισε» Μπασινά, πάει για Κυργιάκο
Οριστικά παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Άγγελος Μπασινάς. Ο 32χρονος μέσος είπε «ναι» σε συμβόλαιο που προβλέπει ετήσιες απολαβές 850.000 ευρώ. Στον Σωτήρη Κυργιάκο στρέφεται αποκλειστικά ο «Δικέφαλος» για την αντικατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες της “SportDay”, ο Ντέμης Νικολαΐδης προτείνει στον διεθνή αμυντικό πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ. Προβληματισμένος ο Γιώργος Δώνης από τον σοβαρό τραυματισμό του Ζεράλντο Άλβες στο χθεσινό φιλικό με την Μπουρσασπόρ...............
οχι ρε πουστη..μας κλεψατε την παιχτουρα..α ρε ντεμινιο..μας εχεις καταστρεψει..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γουστάρατε όμως να τον παρετε κ φάγατε πόρτα.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στα σοβαρά τώρα και όχι στα πλεζούρικα...
Καλή σχετικά μεταγραφή ο Μπασινάς.Δεν είναι η σούπερ λύση(προτιμούσα πρωρίστως Καρντόσο κ μετά Κατσουράνη),αλλά τα πνευμόνια κ τα χλμ του Μπασινά-τα καλύτερα στην Ελλάδα-είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.Σίγουρα δεν αποτελεί καλό κουβαλητή μπάλλας εκεί είναι το μείον του,αλλά σίγουρα οι προσθήκες των Ρίκκα-Μπασινά υπερκάλυψν το κενό του Ζήκου

Επισκέπτης
Γουστάρατε όμως να τον παρετε κ φάγατε πόρτα.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
μωρη κατατρεγμενη κομμωτριουλα,γουσταραν καποιοι μαλακες στην διοικηση & οταν εφαγαν το κραξιμο του αιωνα τον εστειλαν στην σκουπιδιαρα μας(δηλαδη εσας)..
ευτυχως που υπαρχει ο κοντινιο..
εικονισμα θα τον κανουμε..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πρόσεξε μην σου πετάξει κανά μπαλλάκι σαν τον καφέ κ δεις τότε τι θα σου πει η σκουπιδιάρα :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στα σοβαρά τώρα και όχι στα πλεζούρικα...
Καλή σχετικά μεταγραφή ο Μπασινάς.Δεν είναι η σούπερ λύση(προτιμούσα πρωρίστως Καρντόσο κ μετά Κατσουράνη),αλλά τα πνευμόνια κ τα χλμ του Μπασινά-τα καλύτερα στην Ελλάδα-είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.Σίγουρα δεν αποτελεί καλό κουβαλητή μπάλλας εκεί είναι το μείον του,αλλά σίγουρα οι προσθήκες των Ρίκκα-Μπασινά υπερκάλυψν το κενό του Ζήκου

Σκοτεινέ, στα σοβαρά τώρα.
Με το χέρι στην καρδιά, πόσο λες να μεγάλωσε αυτό το καλοκαίρι η ψαλίδα της ΑΕΚ απο τον Παναθηναικό; (ας αφήσω προς το παρόν απ' έξω το γάβρο)
Και εννοώ αυτή της οντότητας ομάδας, φυσικά.
Με ενδιαφέρει η γνώμη σου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάνε μου την ερώτηση τέλος των μεταγραφών κ θα σου απαντήσω

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδερφια!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Φίλε Σκοτεινέ καλό ταξίδι ρε και να μας έρθεις γερός πίσω.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον.Ευχαριστώ ρε.Δέχομαι καλορίζικα κ για το αμαξάκι μου που το πήρα χθες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τhanks.θα μου το φάει η πυλωτή καθώς ο Φιντέλ δεν δέχεται δυτικού τύπου αμάξια στο νησί του :rockon: :rockon: :rockon:
Θα τα πούμε από κοντά όταν γυρίσω κ ειδικά στα γενέθλια του ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ 15/9 ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Τhanks.θα μου το φάει η πυλωτή καθώς ο Φιντέλ δεν δέχεται δυτικού τύπου αμάξια στο νησί του :rockon: :rockon: :rockon:
Θα τα πούμε από κοντά όταν γυρίσω κ ειδικά στα γενέθλια του ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ 15/9 ;)
Περιμένουμε και πούρα ΑΒΑΝΑΣ!!Και πάλι καλό ταξίδι φίλε!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βοηθοι μου καλησπερα,15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
14
Πόντοι
1
καλο ταξιδι Νταρκ
σε περιμενω στο γνωστο σημειο στο ημιχρονο οπως παντα

Ταυλανδη ειναι μετα μην το ξεχνας

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ.Δεν θα απασχοληθώ με τα της ομάδας μου.Δεν με νοιάζει ποιος ήρθε ,ποιος θα ρθει ή ποιος θα φύγέι....στο καλό όποιος άλλος φύγει.Οοοοοοοοοοοοχι δεν θα το κάνω αυτό.Παραμονή του απόλυτου,μέχρις στιγμής,ταξιδιού της ζωής μου,στην μαγευτική πατρίδα του πούρου ,του ρουμιού κ των απόλυτων γυναικών,στην Κούβα,θα μιλήσω μόνο για αυτό.Τα άλλα έπονται.Ευχομαι σε όσους θέλουν να κάνουν αυτό το ταξίδι να μπορέσουν τελικά να το κάνουν με τη σειρά τους.

Πλέζουρα πήξε ρε.Πάω Κούβα ρε :birdman: :birdman: :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Σήμερα στις 14:00 έχουμε την κλήρωση για το Ουέφα.Οι πιθανοί αντίπαλοι:

Χάιντουκ (Κροατία)