gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Ποιες δηλώσεις?γραψε ρε για τις δηλωσεις του ρομπα..κατσε να δεις ποσο μπουρδελο θα σας κανει(αν δηλαδη γινεται να σας κανει περισσοτερο απ' οτι ηδη εισαστε)..
Ποιες δηλώσεις?γραψε ρε για τις δηλωσεις του ρομπα..κατσε να δεις ποσο μπουρδελο θα σας κανει(αν δηλαδη γινεται να σας κανει περισσοτερο απ' οτι ηδη εισαστε)..
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..σιγα μην τον κανει αλλαγη..τζολε & ρομπα με το που γινονται αλλαγη,φευγει ο προπονητης..Καλά η "Γάτα" γενικά γράφει πολλά "φίδια"!Πάντως δεν έχει άδικο που ανησυχεί με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει!Και καλοπιάνει λίγο τον Δώνη για να μην τον κάνει αλλαγή με το παραμικρό!![]()
καλημερα & καλοριζικο..ροζ το πηρες???Καλημέρα αδέλφια μου κ πλέζουρα.
Καλημέρα στον λαό.Μέσα στην παραζάλη μου που αναχωρώ για Κούβα το Σάββατο καθώς κ το καινούργιο τουτού που αγόρασα μόλις χθες-δέχομαι καλορίζικα-θα πω κ λίγα για την ομάδα μας.
Οι κινήσεις -μέχρι στιγμής -με βρίσκουν σύμφωνο.Ο Παπασταθό ακόμα δεν έφυγε.αν φύγει κ έρθει ο Κυργιάκος το κενό του καλύπτεται πλήρως κ μπαίνουν κ λεφτάκια στην άκρη για άλλη μιά αγορά.Ο Μπασινάς αν τελικά έρθει δεν με ενθουσιάζει πλήρως,αλλά από το να μην πάρουμε κανέναν τελικά ακόμα κ ο Μπασινάς με τα αειθαλή πνευμόνια που χει αποτελεί μια σταθερή πλην όμως όχι εξαιρετική λύση.Επιμένω ΄ποτι η καλύτερη λύση είναι ο Καρντόσο του Αστέρα.ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ.
Όσο για τον Ζορρό ευχομαι κ νομίζω ότι έτσι είναι,πρόκειται για μαλακιούλες των φυλλάδων κ ότι τελικά το Ζ θα εξακολουθήσει να χαράσσεται στα στήθια των αλλόθρησκων
καλημερα χανουμακιΚαλημέρα αδέλφια μου κ πλέζουρα.
Καλημέρα στον λαό.Μέσα στην παραζάλη μου που αναχωρώ για Κούβα το Σάββατο καθώς κ το καινούργιο τουτού που αγόρασα μόλις χθες-δέχομαι καλορίζικα-θα πω κ λίγα για την ομάδα μας.
Οι κινήσεις -μέχρι στιγμής -με βρίσκουν σύμφωνο.Ο Παπασταθό ακόμα δεν έφυγε.αν φύγει κ έρθει ο Κυργιάκος το κενό του καλύπτεται πλήρως κ μπαίνουν κ λεφτάκια στην άκρη για άλλη μιά αγορά.Ο Μπασινάς αν τελικά έρθει δεν με ενθουσιάζει πλήρως,αλλά από το να μην πάρουμε κανέναν τελικά ακόμα κ ο Μπασινάς με τα αειθαλή πνευμόνια που χει αποτελεί μια σταθερή πλην όμως όχι εξαιρετική λύση.Επιμένω ΄ποτι η καλύτερη λύση είναι ο Καρντόσο του Αστέρα.ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ.
Όσο για τον Ζορρό ευχομαι κ νομίζω ότι έτσι είναι,πρόκειται για μαλακιούλες των φυλλάδων κ ότι τελικά το Ζ θα εξακολουθήσει να χαράσσεται στα στήθια των αλλόθρησκων
Καλημέρα αδέλφια μου κ πλέζουρα.
Για αυτό το σύνθημα λέει:Αυτοκίνητα, ταξίδια, Κούβα, πουτάνες.......κάποια λαμόγια καλοπερνάνε με κυβέρνηση ΝΔ!!!!!!! Ούστ καπιτάλα..........δώσε και στον Ντέμη να κάνει καμιά μεταγραφή!!!!!
Για αυτό το σύνθημα λέει:
Ναρκωτικά γυναίκες και λεφτά τι να σου πουν εσένα όλα αυτά....![]()
![]()
![]()
Αυτοκίνητα, ταξίδια, Κούβα, πουτάνες.......κάποια λαμόγια καλοπερνάνε με κυβέρνηση ΝΔ!!!!!!! Ούστ καπιτάλα..........δώσε και στον Ντέμη να κάνει καμιά μεταγραφή!!!!!
το ποιο???αν ειναι το πρωταθλημα τοτε θελουμε ΜΕΓΑΛΟΥΣ παιχτες.
Απόγονε χαλίφη ξέχνα το φέτος!το ποιο???
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ναι μωρε..οπως το ξεχασα & φετος..τραγουδηστε-κλαψτε οσο θελετε..Απόγονε χαλίφη ξέχνα το φέτος!![]()