Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλά η "Γάτα" γενικά γράφει πολλά "φίδια"!Πάντως δεν έχει άδικο που ανησυχεί με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει!Και καλοπιάνει λίγο τον Δώνη για να μην τον κάνει αλλαγή με το παραμικρό! :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα σε όλους! Δεν ασχολούμαι πλέον με αθλητικά αλλά άμα δω να φεύγει Μπλάνκο και Ρίμπο (λίγο δύσκολο) θα ξενερώσω..........

Επισκέπτης
Καλά η "Γάτα" γενικά γράφει πολλά "φίδια"!Πάντως δεν έχει άδικο που ανησυχεί με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει!Και καλοπιάνει λίγο τον Δώνη για να μην τον κάνει αλλαγή με το παραμικρό! :grin:
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..σιγα μην τον κανει αλλαγη..τζολε & ρομπα με το που γινονται αλλαγη,φευγει ο προπονητης..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου κ πλέζουρα.
Καλημέρα στον λαό.Μέσα στην παραζάλη μου που αναχωρώ για Κούβα το Σάββατο καθώς κ το καινούργιο τουτού που αγόρασα μόλις χθες-δέχομαι καλορίζικα-θα πω κ λίγα για την ομάδα μας.
Οι κινήσεις -μέχρι στιγμής -με βρίσκουν σύμφωνο.Ο Παπασταθό ακόμα δεν έφυγε.αν φύγει κ έρθει ο Κυργιάκος το κενό του καλύπτεται πλήρως κ μπαίνουν κ λεφτάκια στην άκρη για άλλη μιά αγορά.Ο Μπασινάς αν τελικά έρθει δεν με ενθουσιάζει πλήρως,αλλά από το να μην πάρουμε κανέναν τελικά ακόμα κ ο Μπασινάς με τα αειθαλή πνευμόνια που χει αποτελεί μια σταθερή πλην όμως όχι εξαιρετική λύση.Επιμένω ΄ποτι η καλύτερη λύση είναι ο Καρντόσο του Αστέρα.ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ.
Όσο για τον Ζορρό ευχομαι κ νομίζω ότι έτσι είναι,πρόκειται για μαλακιούλες των φυλλάδων κ ότι τελικά το Ζ θα εξακολουθήσει να χαράσσεται στα στήθια των αλλόθρησκων

Επισκέπτης
Καλημέρα στον λαό.Μέσα στην παραζάλη μου που αναχωρώ για Κούβα το Σάββατο καθώς κ το καινούργιο τουτού που αγόρασα μόλις χθες-δέχομαι καλορίζικα-θα πω κ λίγα για την ομάδα μας.
Οι κινήσεις -μέχρι στιγμής -με βρίσκουν σύμφωνο.Ο Παπασταθό ακόμα δεν έφυγε.αν φύγει κ έρθει ο Κυργιάκος το κενό του καλύπτεται πλήρως κ μπαίνουν κ λεφτάκια στην άκρη για άλλη μιά αγορά.Ο Μπασινάς αν τελικά έρθει δεν με ενθουσιάζει πλήρως,αλλά από το να μην πάρουμε κανέναν τελικά ακόμα κ ο Μπασινάς με τα αειθαλή πνευμόνια που χει αποτελεί μια σταθερή πλην όμως όχι εξαιρετική λύση.Επιμένω ΄ποτι η καλύτερη λύση είναι ο Καρντόσο του Αστέρα.ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ.
Όσο για τον Ζορρό ευχομαι κ νομίζω ότι έτσι είναι,πρόκειται για μαλακιούλες των φυλλάδων κ ότι τελικά το Ζ θα εξακολουθήσει να χαράσσεται στα στήθια των αλλόθρησκων
καλημερα & καλοριζικο..ροζ το πηρες???
ετσι-ετσι..
παρτε κυργιακο-μπασινα να θυμηθουμε το γνωστο ασμα με ελαφρες παραλλαγες..
κυργιακο-κυργιακο μοντελο
στην τουρκια αντε ανοιξε μπουρδελο..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλημέρα αδέρφια.
Σκοτεινέ καλορίζικος ο ανοιχτός κομπρέσορας... :rockon: :rockon:
Καλό ταξίδι σου εύχομαι και μην ξεχάσεις τα Cohiba θα γίνει σκοτωμός.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα χανουμακι  :2funny: :2funny: :2funny: καλοριζικο το τουτου....καλοταξιδο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Αυτοκίνητα, ταξίδια, Κούβα, πουτάνες.......κάποια λαμόγια καλοπερνάνε με κυβέρνηση ΝΔ!!!!!!! Ούστ καπιτάλα..........δώσε και στον Ντέμη να κάνει καμιά μεταγραφή!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλημέρα και καλορίζικο!
Φαντάζομαι ότι θα ανυπομονείς να το παρκάρεις στον ΟΔΔΥ! :P
Όλες οι κινήσεις σε βρίσκουν σύμφωνο???Αυτό θα είχε νόημα αν έβγαινες από πριν και έλεγες π.χ. "Θέλω να φύγει ο Δέλλας και ο Λύμπε" και όχι εκ των υστέρων να συμφωνείς με ότι κάνει η συγκεκριμένη διοίκηση!Είναι λογικό κάθε χρόνο να διώχνουμε 15 παίχτες και να παίρνουμε 10?Θεωρείς δηλαδή ότι η ομάδα ενισχύθηκε μέχρι τώρα? :think:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Αυτοκίνητα, ταξίδια, Κούβα, πουτάνες.......κάποια λαμόγια καλοπερνάνε με κυβέρνηση ΝΔ!!!!!!! Ούστ καπιτάλα..........δώσε και στον Ντέμη να κάνει καμιά μεταγραφή!!!!!
Για αυτό το σύνθημα λέει:
Ναρκωτικά γυναίκες και λεφτά τι να σου πουν εσένα όλα αυτά.... :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σας ευχαριστώ για τις ευχές για τα καλορίζικα κ πλέζουρα΄το αμάξι είναι μαύρο γιατί εντάξει κίτρινο θα έμοιαζε με ταξί.
Gatto δεν έκατσα στην αρχή των μεταγραφών να πω ποιους δεν θα ήθελα έναν προς έναν.Για τους Λύμπε,Δέλλα ούτε κρύο,ούτε ζέστη.Ειδικά για τον μόνιμα απών Δέλλα.Για τον Λύμπε έκανε τον κύκλο του,ήθελε να παίξει κ έξω,ήμαστε κ καλυμμένοι στις εν λόγω θέσεις ΟΚ νο πρόμπλεμ.
Ο Μπλα΄νκο κ ο Παπασταθό επιμένω να μην δοθούν.Ειδικά ο Μπλάνκο.Θα είναι έγκλημα.Ειδικά αν φέρεις τον ταραξία Τζιμπούρ.Ο Παπασταθό αν τελικά φύγει,η πι΄θανή έλευση του Κυργιάκου με καλύπτει αρκετά.Ο Ζορρό πρέπει να μείνει παση θυσία για χιλιάδες λόγους.

Ποιος θα με ενημερώνει στην Κούβα ρε πούστη μου για τα μεταγραφικά :headbang: :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Κατι ξέρεις εσύ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ας μην το παραζαλίσουμε καλοκαιριάτικα...ένα μόνο θα σχολιάσω,ότι "ο Δέλλας ήταν μόνιμα απών"!Ο Δέλλας ήταν βασικός και αναντικατάστατος , έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και αν θυμάσαι κατά την διάρκεια της χρονιάς κάναμε προσευχές  :priest: για να μην τραυματιστεί!
Εφόσον είχαν σκοπό να δώσουν τον μικρό...δεν υπήρχε λόγος να φύγει και ο Τραιανός την συγκεκριμένη χρονική περίοδο!

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μαυρα ειναι  τα μαντατα στην ομαδα....
ακομα και σωστες κινησεις να γινουν(ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ)η διοικηση εχει χασει τον κοσμο....
ο κοσμος δυστυχος ΔΕΝ βλεπει κατι θετικο...

για να εχει ΝΟΗΜΑ η πωληση του μπλανκο πρεπει να ερθει ο ΚΕΖΜΑΝ.....ποιος τζιμπουε και μαλακιες......
ποιος ειναι ο στοχος φετος?
αν ειναι το πρωταθλημα τοτε θελουμε ΜΕΓΑΛΟΥΣ παιχτες.
οσφπ και παο ειναι πολυ μπροστα μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom