Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα ακουποι..
φωτεινουλα διαβασα & για ενα νεο μουσειο στην μαδριτη..
αμα σου περισσεψει χρονος απο τα τσιμπουκια που θα κανεις,ριξε μια ματια..
Υ.Γ εξαλλου διπλα ακριβως ειναι ο βασιλικος βοτανικος κηπος,οποτε ολο & κανα τεκνακι θα βρεις παλι..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανέβω με ΠΑΟ 31/8.......αν δεν φάω παντόφλα που έχουμε επέτειο γάμου!!!!  :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατα 99% θα έχω το ένα από τα 2 μου διαρκείας κενό εκείνη την ημέρα.Οπότε μπορεί να στο πασάρω.Θα μιλήσουμε για πιο σίγουρα 25-26 Αυγούσου που θα χω γυρίσει.Αν είναι να μην σου ανοίξει το κεφάλι έλα... :rockon: :rockon: :rockon:

Πλέζουρα άει στο διάολο πρωινιάτικα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μ'αρέσει παπαρα Τηλιέ που σε καλημέρισα αυτοπροσώπως πρωινιάτικο :jerking: :jerking: :jerking:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
να σαι καλα βρε dark και καλο υποπλοιπο διακοπων και σε σενα.
ραντεβου 31/8

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Πρόκειται για μία ακόμα κίνηση ξεπουλήματος από τα λαμόγια της τωρινής διοίκησης της ομάδας, τα οποία αφού πρώτα βρήκαν έναν προπονητή που μπορούν να τον κάνουν ό,τι θέλουν, άρχισαν να (ξε)πουλάνε ό,τι αξίζει από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, σε μια προσπάθεια να γεμίσουν τις κατά τα φαινόμενα, άδειες (ενδεχομένως και τρύπιες) τσέπες τους. Ο "Παπασταθό" θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν η σημαία της ομάδας φέτος.
Ελπίζω να βγουν δημόσια, παλιοί παίχτες, παράγοντες, επώνυμοι αεκτζίδες και να κράξουν αυτά τα λαμόγια μπας και γίνει τίποτα.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σταματηστε τη γκρινια.4 εκατομυρια ειναι παρα πολλα για κεντρικο αμυντικο.Επισης,απ'οτι φαινεται η τωρινη διοικηση σε λιγο καιρο πιθανον να ειναι παρελθον,οποτε και συμφωνα με το συμβολαιο του η αεκ ηταν υποχρεωμενη να δεχτει προταση 1,5 εκατ.και να τον δωσει.Το θεμα ειναι αν τουλαχιστον αυτα τα λεφτα θα επενδυθουν για κεντρικο αμυντικο αλλα και αμυντικο χαφ,κατι που ελπιζω.Και μη γκρινιαζετε για τον δωνη.Ειναι ο πιο εξελιξιμος ελληνας κοουτς.Που το βρηκατε παλι οτι τον πηραν για να τον κανουν οτι θελουν?Αν ηταν ετσι θα κρατουσαν και τον κωστενογλου.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Πρόκειται για μία ακόμα κίνηση ξεπουλήματος από τα λαμόγια της τωρινής διοίκησης της ομάδας, τα οποία αφού πρώτα βρήκαν έναν προπονητή που μπορούν να τον κάνουν ό,τι θέλουν, άρχισαν να (ξε)πουλάνε ό,τι αξίζει από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, σε μια προσπάθεια να γεμίσουν τις κατά τα φαινόμενα, άδειες (ενδεχομένως και τρύπιες) τσέπες τους. Ο "Παπασταθό" θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν η σημαία της ομάδας φέτος.
Ελπίζω να βγουν δημόσια, παλιοί παίχτες, παράγοντες, επώνυμοι αεκτζίδες και να κράξουν αυτά τα λαμόγια μπας και γίνει τίποτα.
Επειδή κάποιοι από εσάς δεν ξέρουν τι γράφουν, φροντίστε να μάθετε εάν ο Παπασταθόπουλος ζήτησε να παίξει στην Ιταλία? Γιατί ολα τα ξέρετε και τίποτα δεν ξέρετε. Ας μας πεις ποιους ξεπούλησαν και εάν είναι ξεπούλημα 4 εκ. Αντε φίλε μου ρώτα τον Παπασταθόπουλο πρώτα και μετά βγάλε το κόμπλεξ που κρύβεις για την Διοίκηση. Ψωμιάδης που σας χρειάζετε σε μερικούς!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή κάποιοι από εσάς δεν ξέρουν τι γράφουν, φροντίστε να μάθετε εάν ο Παπασταθόπουλος ζήτησε να παίξει στην Ιταλία? Γιατί ολα τα ξέρετε και τίποτα δεν ξέρετε. Ας μας πεις ποιους ξεπούλησαν και εάν είναι ξεπούλημα 4 εκ. Αντε φίλε μου ρώτα τον Παπασταθόπουλο πρώτα και μετά βγάλε το κόμπλεξ που κρύβεις για την Διοίκηση. Ψωμιάδης που σας χρειάζετε σε μερικούς!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  

Φίλε μου εγώ δεν κάνω προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Ο Παπασταθόπουλος ήθελε να κάτσει ακόμα ένα χρόνο (τουλάχιστον) στην ΑΕΚ. Έτσι είχε πει. Η Διοίκηση αυτή είναι εντελώς αποτυχημένη και ο Πρόεδρος είναι φιγούρα του Σπαθάρη. Αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. 4 χρόνια, 0 τίτλοι.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω με τον liakoss και ελπιζω η πλειοψηφια των αεκτζηδων να μην ειναι τυφλωμενοι απο τα προσωπικα τους συμφεροντα.Ειναι πολυ μεγαλη ικανοτητα να βρισκεις παντα λογους να δημιουργεις προβληματα,ακομα και αν εσυ ο ιδιος γκρινιαζες οταν γινοταν το αντιθετο(πχ υπαρξη δελλα στην ομαδα,πραγματικα ξεπουληματα με πενταροδεκαρες καλων παιχτων).Τα 4 εκατ.δεν ειναι λιγα χρηματα.Ειδικα οταν ενας παιχτης θελει να παιξει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα.Οσο για τους 0 τιτλους,ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι που το λενε ειναι απο αυτους που γκρινιαζουν για το χαρτινο της "ομαδας της λεβεντιας"(που στην προκειμενη καλα εκαναν).

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Ότι και να πει πια κάποιος για αυτή την διοίκηση είναι λίγο! :helpplea:
Όσο πιο γρήγορα πάρουν τον μπούλο τόσο το καλύτερο για την ΑΕΚΑΡΑ! :priest:
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
Δεν άντεξες Αρίωνα και τους ξαμόλυσες πάλι τους κλώνους για να δικαιολογήσεις τις εντυπωσιακές κινήσεις της αγαπημένης σου διοίκησης που έσωσε και σώζει την ΑΕΚ! :2funny: :2funny: :2funny:
Καλές διακοπούλες! :cool2:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.849
Πόντοι
12.056
Καλημερα Αεκαρες.... :rockon: :rockon:

Ο Παπασταθο κανει καλο στον εαυτο του πρωτα που θα παει εξω να παιξει και μετα στην ομαδα που βαζει φραγκα στο ταμειο... ;) ;)

Τουλαχιστον να βρεθει σωστος αντικαταστατης...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ναι αλλά δεν είμαστε Πανιώνιος και Καλαμαριά για να ξεπουλάμε τους πάντες!26 σούπερ μέτοχοι υπάρχουν από πίσω!Έχετε καταλάβει τι μείωση μπάτζετ γίνεται φέτος?Αν δεν μπορούν ας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!Κάποτε πρέπει να σκεφτούμε και το καλό της ΑΕΚ,όχι μόνο του Ντέμη και του κάθε Παπασταθόπουλου!!!
Εδώ δεν υπάρχει ούτε πολιτική ούτε σχεδιασμός!Θέλουν πιτσιρικάδες στην ομάδα ή όχι?Θέλουν έμπειρους παίχτες ή όχι?Μας έχουν ζαλίσει με τις κωλοτούμπες τους...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Καλημέρα σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια απανταχού στη γη.΄Εχω να γράψω κανένα 20ήμερα στο thread μας περιμένοντας να δω την Καινούργια ΑΕΚ 2008-2009.Σήμερα όμως δεν άντεξα και συντάσσομαι με αυτούς που κατέκριναν την πώληση του Παπασταθόπουλου.Απίστευτο ξενέρωμα,ο αφελληνισμός της ομάδας συνεχίζεται.Να πάει να παίξει ο Παπασταθό που?Στη 10η ομάδα της Ιταλίας?Και ποιον θα πάρουμε-ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ- στη θέση του....Ξενέρωσα χοντρά για άλλη μια φορά...

Επισκέπτης
ρε παιδια για σταθειτε και δειτε λιγο τα πραγματα αντικειμενικα και μιλαω που δεν ειμαι αεκ αλλα λογω προσφυγιας τη συμπαθω. δινεις πραγματι ενα ταλαντουχο παιχτη που ομως δεν εχει παιξει καν στην εθνικη με ενα ποσο κοντα στα 4μυρια θεωρω οτι ηταν καλη σαν κινηση γιατι του χρονου μπορει και να μην επαιζε οποτε και θα το κραταγες και δε θα επαιρνες τοσα λεφτα που ομολογω ειναι παρα πολλα για το παπασταθο. αν παρεις το κυριακο εχεις μια αξιοπιστη λυση και βαζεις και στο ταμειο 3 μυρια και ειναι και πιο εμπειρος .οσο για το φιλο μου το νγατο ναι φιλε μου η αεκ στην ευρωπη δεν μπορει να ανταγωνιστει ουτε υη 15 ομαδα της ιταλιας αυτη ειναι η πραγματικοτητα και εγω να ημουν παπασταθοπουλος θα πηγαινα αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα περα απο συναισθηματισμους. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom