Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οπως διαβασες την διοικηση μου κατηγορησα.....
βεβαια το οτι ο γιος του γκαγκατση(26χ.)πηγε γενικος διευθυντης στον παοκ περασε απαρατηρητο δεν με εκπλησει....
ΝΤΕΜΗ ΔΡΟΜΟ......η σουπερ λιγδα θελει ΑΛΛΕΣ τακτικες.....
ημουνα χαλια?
καλυτερη επιθεση....
καλυτερη αμυνα......
πρωτο σκορερ.....
περισσοτερες νικες....
ισως να μην ημουνα και τοσο χαλια....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερίζω τα αδέλφια μου κ ειδικά ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ bodo,που είναι κ μακρινό μας ξαδερφάκι καθόσον Πανιωνάκι κ καλός φίλος της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ αποδεδειγμένα,και θα θελα να του πω να ασχολείται κ με την ομάδα του κ με τον Τζιμπούρ που θα σας γίνει χοντρό τ(ζ)ιμπούρι που δεν τον αφήσατε να φύγει κ με την πρώτη θα σας κάνει χοντρά χουνέρια :grin:

Επισκέπτης
μωρη ξεκωλιαρα κομμωτρια εμας δεν μας καλημεριζεις???
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν κρατιεσαι κωλοπουστα..
μην πει ανθρωπος κακια κουβεντα για τον κοντινιο,αμεσως πεταγεσαι σαν την ψωλη του κοκκορα..
ουστ σιχαμενε βανδουπαλληλε..
τραβα ρε στον τζοναθαν που σε περιμενει στο μπιγκ μπεν..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερίζω τα αδέλφια μου κ ειδικά ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ bodo,που είναι κ μακρινό μας ξαδερφάκι καθόσον Πανιωνάκι κ καλός φίλος της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ αποδεδειγμένα,και θα θελα να του πω να ασχολείται κ με την ομάδα του κ με τον Τζιμπούρ που θα σας γίνει χοντρό τ(ζ)ιμπούρι που δεν τον αφήσατε να φύγει κ με την πρώτη θα σας κάνει χοντρά χουνέρια :grin:
pou συ ρε?καλημερα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε πανίβλακά Τηλιέ,που είδες ότι είπα για τον γαμιά σας κάποτε(Νικολαϊδης).Μια καλημέρα είπα κ τίποτα άλλο.

Και Αri ετοιμάζομαι για Κούβα,τέτοια ώρα την άλλη βδομάδα κάνω checking για Κούβα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Για αυτό δεν πολυασχολούμαι με τα ποδοσφαιρικά πια.Από χειμώνα,θα νιώσει ο πλεζουράκος τι εστί ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ :grin: :grin: :grin:

Διακοπές εσείς δεν κάνετε ορε;;;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εγω απο 8 αυγ ως 25.κρατησα 2 βδομαδες για κανα εξωτερικο χριστουγεννα και για καμμια εκδρομη θρυλου... :grin: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.083
Πόντοι
42.697
που είσαι Σκοτεινέ!
μην ξεχάσεις να πάρεις και το βαλιτσακι με τις τσατσάρες, τα μπικουτί, το σεσουαρ και το ψαλίδι στις διακοπές!
Που ξέρεις μπορεί να σου χρειαστουν αν ξεμεινεις απο ρευστό...
Καλες διακοπες και σε περιμενουμε τον Σεπτεμβρη!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τον αεκτζη κομμωτη στα μερη μου τον ξερεις?ηθελε να κανει και συνδεσμο...αλλα δεν του δοθηκε αδεια.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
που είσαι Σκοτεινέ!
μην ξεχάσεις να πάρεις και το βαλιτσακι με τις τσατσάρες, τα μπικουτί, το σεσουαρ και το ψαλίδι στις διακοπές!
Που ξέρεις μπορεί να σου χρειαστουν αν ξεμεινεις απο ρευστό...
Καλες διακοπες και σε περιμενουμε τον Σεπτεμβρη!
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν εχει προβλημα ρε..
του εχει δωσει επαναστατικα κουπονια ο παπαριωνας & αμα δει τα δυσκολα θα πεταχτει μεχρι το γκουανταναμο να πλακωσει στα τσιμπουκια κανα αμερικανακι..
για το μοχιτο ρε γαμωτο..
ααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Επισκέπτης
τον αεκτζη κομμωτη στα μερη μου τον ξερεις?ηθελε να κανει και συνδεσμο...αλλα δεν του δοθηκε αδεια.... :2funny: :2funny: :2funny:
η φωτεινουλα ειναι ρε..το alter ego της δεν ξερει???απο που νομιζεις επιασε φιλιες με τον τσουκαλα???πηγαινε ο τακης για ξεψυρισμα καθε μηνα..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παλι πουτανα στο καναμε φωτεινουλα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι λεω να παρεις ενα παιχτη να τον πληρωσεις ειτε δανεικο ειτε και ελευθερο που περσι δεν επαιξε και οσο επαιξε και με την εθνικη το καλοκαιρι σερνοταν να δωσεις τοσα χρηματα. αυτο λεω. τωρα αν εσυ θεωρεις οτι θα δωσεις1,5 το χρονο για ενα τετοιο παιχτη τι να πω ; αλωστε μετα το ευρωπαικο ποιες ομαδες τον ζητησαν;
Μάλλον το παρασυζητήσαμε το θέμα αλλά νομίζω ότι το ποσό που αναφέρεις αν έρθει ο Κατσουράνης είναι πραγματικά υπερβολικό!Δεν νομίζω να πάρει συμβόλαιο υψηλότερο από 7-8 κατοστάρικα το χρόνο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
η φωτεινουλα ειναι ρε..το alter ego της δεν ξερει???απο που νομιζεις επιασε φιλιες με τον τσουκαλα???πηγαινε ο τακης για ξεψυρισμα καθε μηνα..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παλι πουτανα στο καναμε φωτεινουλα..

που κ που πετάς κ κανά πετυχημένο μέσα στην παραζάλη σου.
Ευχαριστώ για τις ευχές κ τις συμβουλές Ζero,θα τα πάρω τα μπικουτιά μου.Ελπίζω βέβαια να χτενίσω όσες περισσότερες μουνότριχες βρω....
Μπουα,χα,χα,χα,χα,χα....

Καλές διακοπές Ari κ πάρε κ καμμιά βδομάδα ακόμα τώρα το καλοκαίρι γιάτί δεν σε βλέπω να πηγαίνεις καμμιά εκδρομούλα με τον Θρήνο φέτος

Επισκέπτης
Μάλλον το παρασυζητήσαμε το θέμα αλλά νομίζω ότι το ποσό που αναφέρεις αν έρθει ο Κατσουράνης είναι πραγματικά υπερβολικό!Δεν νομίζω να πάρει συμβόλαιο υψηλότερο από 7-8 κατοστάρικα το χρόνο!
το ιδιο πραγμα λεμε συμφωνο οτι για 7 κατοσταρικα καλος ειναι αλλα εμπεριεχει ρισκο η αποκτηση του. αν αφησετε τον ενσαλιβα να παιξει θα κανει θαυματα.

Επισκέπτης
που κ που πετάς κ κανά πετυχημένο μέσα στην παραζάλη σου.
Ευχαριστώ για τις ευχές κ τις συμβουλές Ζero,θα τα πάρω τα μπικουτιά μου.Ελπίζω βέβαια να χτενίσω όσες περισσότερες μουνότριχες βρω....
Μπουα,χα,χα,χα,χα,χα....

Καλές διακοπές Ari κ πάρε κ καμμιά βδομάδα ακόμα τώρα το καλοκαίρι γιάτί δεν σε βλέπω να πηγαίνεις καμμιά εκδρομούλα με τον Θρήνο φέτος
καλα ρε ετσι ειπαμε που εξαφανιστικες; κουβα ρε τυχερακια και εμεις εδω .

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
το ιδιο πραγμα λεμε συμφωνο οτι για 7 κατοσταρικα καλος ειναι αλλα εμπεριεχει ρισκο η αποκτηση του. αν αφησετε τον ενσαλιβα να παιξει θα κανει θαυματα.
Ναι αλλά και ο Ενσαλίβα πέρυσι ήταν για κλωτσιές ακόμα και όταν έπαιζε στην φυσική του θέση!Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι φέτος θα βγάλει μάτια...

Επισκέπτης
Ναι αλλά και ο Ενσαλίβα πέρυσι ήταν για κλωτσιές ακόμα και όταν έπαιζε στην φυσική του θέση!Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι φέτος θα βγάλει μάτια...
σε ποσα συνεχομενα παιχνιδια τον εβαλε ο φερερ και σε ποσα στην ιοδια θεση. τη μια χαφ την αλλη μπακ μετα ενα μηνα εκτος μετα στοπερ αν νομιζεις οτι μπορεις να το κρινεις ετσι εισαι λαθος.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
σε ποσα συνεχομενα παιχνιδια τον εβαλε ο φερερ και σε ποσα στην ιοδια θεση. τη μια χαφ την αλλη μπακ μετα ενα μηνα εκτος μετα στοπερ αν νομιζεις οτι μπορεις να το κρινεις ετσι εισαι λαθος.
Φίλε μου εσύ είσαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνει σούπερ πρωτάθλημα?Εντάξει όλα τα περσινά στραβά τα φορτώσαμε στον Φερέρ...
Πρέπει να είσαι από τους λίγους Πανιώνιους που τον συμπαθείς ακόμα τον Ενσαλίβα! :sunglasses:

Επισκέπτης
Φίλε μου εσύ είσαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνει σούπερ πρωτάθλημα?Εντάξει όλα τα περσινά στραβά τα φορτώσαμε στον Φερέρ...
Πρέπει να είσαι από τους λίγους Πανιώνιους που τον συμπαθείς ακόμα τον Ενσαλίβα! :sunglasses:
κοιταξε αλλο το οπαδικο συναισθημα και αλλο το να βλεπεις τα πραγματα οσο μπορεις πιο αντικειμενικα το πως εφυγε σιγουρα με πειραξε αλλα το οτι ειναι καλος παιχτης και μεχρι το τελευταιο παιχνιδι που επαιξε και ας ξεραμε οτι θα φυγει ηταν ο καλυτερος παιχτης αυτο δε το ξεχναω.

Επισκέπτης
και κατι γιαυτο για να καταλαβουν καποιοι τι εχει γινει περσι ο τσακιρης που ελεγε οτι δεν ξεπουλαει την ομαδα του ειχε υποσχεθει το δεκεμβριο που πιεζε να φυγει οτι το καλοκαιρι θα τον αφησει να παει σε αλλη ομαδα. ηταν υποτιθεται συμφωνια κυριων αλλα κατι του τη πεσαν οι πανθηρες κατι η μαλακια που εκανε με το φερναντεζ και του τη χαλασε. για μενα ο τζιμπουρ εχει δικιο 100% και εγω ετσι θα αντιδρουσα οταν δινεις το λογω σου πρεπει να τον κρατας.μην ειστε σιγουροι με την ανακοινωση οτι θα μεινει αν το κρατησει δεν προκιεται να παιξει και το ξερει καλα ο τσακιρης οποτε που θα παεi οεοοο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom