Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι θες ρε χαλίφη?Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλα γήπεδα όπως είπε και ο ηγέτης μας οπότε κωλόγαυροι δεν πρόκειται να γίνουμε! :grin:
εχουν γινει τα παιδια-ανηψια σας ομως..
ααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
για μενα αν θες τη γνωμη μου με τα λεφτα που δινεις στο ριμπο επερνες τρεις παιχτες οχι πρωτοκλασατους και θα γεμιζες και το ροστερ αν περιμενεις να σου παιξει 4 παιχνιδια το χρονο χεστα.
Δεν διαφωνώ...κι εγώ πιστεύω ότι αν έπρεπε να φύγει ένας από τα πρωτοκλασάτα ονόματα αυτός θα έπρεπε να είναι ο Ρίμπο!
Ο Μπασινάς menelae σε ποια γενιά ανήκει?Πιστεύεις ότι μπορεί να προσφέρει?Αν και κατά την γνώμη μου αν έρθει κάποιος αυτός θα είναι ο Κατσούρ!

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ο ριβαλντο ΔΕΝ μπορει να συγκριθει με τρεις παιχτες που "γεμιζουν" το ροστερ.....
ο ριβαλντο προσφερει και χωρις να παιζει.
πρεπει να μεινει(πολυ δυσκολο βεβαια...)και αφου σταματησει το ποδοσφαιρο στην ομαδα.

οχι....ουτε τον μπασινα θελω στην ομαδα....κατσουρανη ΝΑΙ!!!! μπασινα οχι.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
οχι ρε γαττο να φυγει ο ριμπο....σε ολα συμφωνουμε..αλλα σε αυτο με τιποτα,ακου να φυγει ο μοναδικος που δεν εχει νοοτροπια λουζερ....ο ριμπο μονο παλευε περσυ αγαπητε μου..

Επισκέπτης
Δεν διαφωνώ...κι εγώ πιστεύω ότι αν έπρεπε να φύγει ένας από τα πρωτοκλασάτα ονόματα αυτός θα έπρεπε να είναι ο Ρίμπο!
Ο Μπασινάς menelae σε ποια γενιά ανήκει?Πιστεύεις ότι μπορεί να προσφέρει?Αν και κατά την γνώμη μου αν έρθει κάποιος αυτός θα είναι ο Κατσούρ!
ας πουμε και τον κατσουρανη που λες περσι την εβγαλε μεταξυ εξεδρας και παγκου με την εθνικη δεν βλεποταν και αν ειχε περαση θα ηταν στα αζητητα; τι εννοω να δωσεις κοντα στο 1,5 μυριο για ενα παιχτη που περσι δεν επαιζε δεν ειναι υπερβολη. μηπως υπερεκτιμουμε καποιους παιχτες;

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα πέδες. Αν ο βάζελος παίξει έτσι στην πρώτη αγωνιστική τα πράματα Θα είναι ψιλό ζόρικα.  :helpplea:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
οχι ρε γαττο να φυγει ο ριμπο....σε ολα συμφωνουμε..αλλα σε αυτο με τιποτα,ακου να φυγει ο μοναδικος που δεν εχει νοοτροπια λουζερ....ο ριμπο μονο παλευε περσυ αγαπητε μου..
Αυτά τα νοοτροπία λούζερ και γουίνερ είναι λίγο κατασκευάσματα των φυλλάδων!Ο Δέλλας δηλαδή είναι λούζερ?Άσε που πηδάει και την Γωγώ...αν είναι να γίνουμε όλοι λούζερς! :grin:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ο δελλας και ο λυμπε φετος  τι προσφερανε?σαν τον ντεμη ηταν και αυτος,εδινε συγχαρητηρια για το ωραιο γκολ σε παικτη του εργοτελη...πριν 2 χρονια οταν μας τον φορεσανε...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
ας πουμε και τον κατσουρανη που λες περσι την εβγαλε μεταξυ εξεδρας και παγκου με την εθνικη δεν βλεποταν και αν ειχε περαση θα ηταν στα αζητητα; τι εννοω να δωσεις κοντα στο 1,5 μυριο για ενα παιχτη που περσι δεν επαιζε δεν ειναι υπερβολη. μηπως υπερεκτιμουμε καποιους παιχτες;
Μα μόνο ως δανεικός μπορεί να έρθει ο Κατσουράνης και από οποιαδήποτε άλλη εφικτή λύση είναι σίγουρα ο καλύτερος!Είναι πεσμένος αλλά έχεις βάσιμες ελπίδες ότι στο οικείο περιβάλλον του θα ξαναβρεί τους ρυθμούς του.

Επισκέπτης
ο ριβαλντο ΔΕΝ μπορει να συγκριθει με τρεις παιχτες που "γεμιζουν" το ροστερ.....
ο ριβαλντο προσφερει και χωρις να παιζει.
πρεπει να μεινει(πολυ δυσκολο βεβαια...)και αφου σταματησει το ποδοσφαιρο στην ομαδα.

οχι....ουτε τον μπασινα θελω στην ομαδα....κατσουρανη ΝΑΙ!!!! μπασινα οχι.
τοτε μη παραπονιεσται για πρωταθλημα καλος μεγιστος ο ριμπο αλλα για 4 παιχνιδια το χρονο. αν ειναι ετσι ας γυρισει ο μαυρος που δεν ειναι λουζερ. δε γινεται ετσι δουλεια.

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αλλο αγαπητε να πηδας την γογω και αλλο να παιρνεις τιτλους...μην τα συγχαιεις

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τι λες ρς μποντο?ο ριμπο παιχνιδι δεν εχασε..αυτος και ο μπλανκο μας γεμιζουν αισιοδοξια μονον..

Επισκέπτης
Μα μόνο ως δανεικός μπορεί να έρθει ο Κατσουράνης και από οποιαδήποτε άλλη εφικτή λύση είναι σίγουρα ο καλύτερος!Είναι πεσμένος αλλά έχεις βάσιμες ελπίδες ότι στο οικείο περιβάλλον του θα ξαναβρεί τους ρυθμούς του.
δηλαδη μου λες οτι περνεις εναν πρωτοκλασατο παιχτη και λες αν μου βγει εχει καλως αν οχι τι γινεται;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
αλλο αγαπητε να πηδας την γογω και αλλο να παιρνεις τιτλους...μην τα συγχαιεις
Εντάξει πλάκα κάνω...
Σήκωσε το Euro και ήταν και από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας!Αλλά τον παίχτη τον κρίνεις με βάση τον τρόπο που αγωνίζεται!Σου δίνει εσένα την εντύπωση ότι είναι λούζερ?

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τοτε μη παραπονιεσται για πρωταθλημα καλος μεγιστος ο ριμπο αλλα για 4 παιχνιδια το χρονο. αν ειναι ετσι ας γυρισει ο μαυρος που δεν ειναι λουζερ. δε γινεται ετσι δουλεια.
προφανος δεν καταλαβες το νοημα του ποστ μου.....απο τους παιχτες που εχει η ομαδα ΑΥΤΗΝ την στιγμη αν καποιος ΞΕΡΕΙ να παιρνει τιτλους αυτος ειναι ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
δηλαδη μου λες οτι περνεις εναν πρωτοκλασατο παιχτη και λες αν μου βγει εχει καλως αν οχι τι γινεται;
Δανεικό θα τον πάρουμε αν έρθει τελικά...δεν θα κάνουμε κάποια σούπερ επένδυση!Εδώ παίζει το σενάριο να μην αποκτήσουμε κανέναν στην συγκεκριμένη θέση και θα μας ξινίσει ο Κατσούρ?

Επισκέπτης
προφανος δεν καταλαβες το νοημα του ποστ μου.....απο τους παιχτες που εχει η ομαδα ΑΥΤΗΝ την στιγμη αν καποιος ΞΕΡΕΙ να παιρνει τιτλους αυτος ειναι ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ.
το θεμα ειναι μπορει να παιζει για να τους περνει;

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αμα εχει αμ.χαφ που αξιζουν σε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ.....ο ριβαλντο ειναι για να κανει μια συγκεκριμενη δουλεια....
θυμισου στον οσφπ (με τα χαφ και τους κυνηγους που ειχε..) τι παπαδες εκανε....?
μπορει και παραμπορει....
δες λιγο την ομαδα ΧΩΡΙΣ ριβαλντο....ποιος θα επαιζε στην θεση του?
ο τοζερ? ο κλειτον?......ποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom