Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγώ έκανα την ανάλυση μου εχθές δεν θα τα λέω κάθε ημέρα.....αριων πως τα βλεπεις?μονον εσυ φιλε εισαι αισιοδοξος καταλαβαινω...μακαρι να βγεις αληθινος..
εγώ έκανα την ανάλυση μου εχθές δεν θα τα λέω κάθε ημέρα.....αριων πως τα βλεπεις?μονον εσυ φιλε εισαι αισιοδοξος καταλαβαινω...μακαρι να βγεις αληθινος..
καφρε προσεχε τους χαρακτηρισμους...γιατι αυτους που χαρακτηριζεις ετσι τους χωριζει αιμα με τους τουρκους...
Καλημερα κολλητε Μιχαλακοπουλου θα πας,στην ηρωικη επαναβυθιση τησ ερασιτεχνικης...καλημέρα σε όλους
και έλεγα γιατί με τρώγανε τα αρχίδια μου.....Καλημερα κολλητε Μιχαλακοπουλου θα πας,στην ηρωικη επαναβυθιση τησ ερασιτεχνικης...
φιλε πολυμαθη τι ειναι ο γροθος???μην ασχολείσαι με γρόθους...
και μενα με τρωνε ,χθες το βραδυ εχασα την ξυστρα...θα με καμεισ δωρο μια!!!!!!!και έλεγα γιατί με τρώγανε τα αρχίδια μου.....
δηλαδή ρε μάγκα το Τουρκάκια δεν πειάνει εσένα? 450 χρόνια μας πηδάγανε εσύ τους ξέφυγες? ίσα ίσα όταν το παίζεις μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο στον δικό σου κώλο αφήσανε περισσότερα κουσούρια παρά στον δικό μας...δεν συμφονω μαζι σου...φιλε μου..τις δικες μου αποψεις τις εχω γραψει εδω..μακαρι να διαψευστω..
αφιερωμένο στον ιδιοκτήτη τουφιλε πολυμαθη τι ειναι ο γροθος???
γιατι κατι σε Βανδη φερνει η λεξη...
σε μενα εγραψες το τελευταιο μυνημα αριων?
αν είδες απευθύνομε σε όλους μας ακόμα και σε εμένα τώρα ποιανού γλέντησε ο κώλος 450 χρόνια περισσότερο αυτό δεν το ξέρω...σε μενα εγραψες το τελευταιο μυνημα αριων?
στον άλλο το έγραψα γιατί πήγε να βγάλει τον κώλο του απ έξω..γιατι αν το εγραψες για μενα και οχι για τον καφρο που μας αποκαλεσε τουρκακια....εχω ετοιμες απαντησεις...γιατι προσωπικα με χωριζουν πολλα με τουρκια..
έπεσες και εσύ έξω...στο βοθρατζη το εγραψε,
και καλο ειναι να μενουμε στην αθλητικη ενημερωση και να μη θιγονται προσωπα εκτος χωρου.