Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει άλλη χώρα παγκοσμίως που να έχει τόσο πολλές αθλητικές εφημερίδες... :uglystupid:
που να είχαμε και ποδόσφαιρο δηλαδή... :tooth:Ούτε στον εχθρό σου τέτοια κατάρα ρε χουλιγκάνε...!!!!μην πειράζεις τον ΣΚΟΤΕΙΝΟ...
Κουφάλα ΣΚΟΤΕΙΝΕΕΕ...θα πας Κούβα εεεε???
καλά θα περάσεις...μόνο μη σου αρέσει πολύ και μείνεις εκεί... :grin:

Σε ευχαριστω ρε.Σιγά μην μείνω εκεί.Για να αφήσω τον παπάρα τον pleasure να μου κανει το θρεντ ...τάνα;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γαύρε από την Τήλο,για ανέβασε μου ένα δυνατό milf εδώ μέσα όμως,κατά προτίμηση με κοντό μαλλί.Έτσι για να στανιάρουμε λίγο.Γιατί την άλλη που σου ζήτησα,τίποτα τελικά.Οπότε σου ζητάω κατι πιο εύκολο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μερα καλη συναδελφοι,και καλημερα τραγουδισταρα Αριων,η Ω εκλεισε δεν πειραζει..,η ζσκορ θα κλεισει δεν πειραζει,η Ωρα θα κλεισει δεν πειραζει...,
η Αεκ θα κλεισει πειραζει!!!!!!!!
Αυριο εχετε εκλογες και θα αποκτησετε τον προεδρο που σας αξιζει τον Χατζηχρηστο τον οικονομικο γιγαντα,μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!
Στπ μπασκετακι πατε καλα ...και κανεισ σας δεν ασχολειτε...δεν πειραζει να παρτετε πρωταθλημα β εθνικησ κατι ειναι και αυτο...
Αριων σου χρωσταω κερασμα ειπαμε,αυριο μετα τισ εκλογεσ παρτε μερικουσ ακομα πικραμενους και θα εχω κλεισει τραπεζι στο ουζερι εξω απο το παρκινγκ σκουπιδιαρεικων δημου φιλαδελφειας,τα λεμε ΚΟΛΛΗΤΕ Μυτιλινιε!!!!!!!!!!
Αμυντικο χαφ θα παρετε????Και ελληνικη ομαδα 9/11 ξενοι ευγε!!!!!!!!!!!1

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γαύρε από την Τήλο,για ανέβασε μου ένα δυνατό milf εδώ μέσα όμως,κατά προτίμηση με κοντό μαλλί.Έτσι για να στανιάρουμε λίγο.Γιατί την άλλη που σου ζήτησα,τίποτα τελικά.Οπότε σου ζητάω κατι πιο εύκολο
9/11 ξενοι δεν πειραζει!!!!!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
οπαπ & πουτανοπρακτορεια κατα βαση..δεν υπαρχει ΜΜΕ που να βγαζει κερδος..αν διαβασεις του ισολογισμους των MEGA,ANT1 κλπ θα φριξεις..ετσι ειναι το συστημα στα ΜΜΕ & ετσι θα παραμεινει..

Oι επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα ΜΜΕ και ειδικά στα ηλεκτρονικα μέσα
(Μπόμπολας, Λαμπράκης , Βαρδηνογιάννης, Κυριακού κτλ)
δεν το κάνουν για να βγάλουν κέρδη απο εκεί...στα παπάρια τους τα κέρδη απο τα κανάλια και τις εφήμερίδες.
Αλλος είναι ο σκοπός της εμπλόκής τους σε αυτήν την μπίζνα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Oι επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα ΜΜΕ και ειδικά στα ηλεκτρονικα μέσα
(Μπόμπολας, Λαμπράκης , Βαρδηνογιάννης, Κυριακού κτλ)
δεν το κάνουν για να βγάλουν κέρδη απο εκεί...στα παπάρια τους τα κέρδη απο τα κανάλια και τις εφήμερίδες.
Αλλος είναι ο σκοπός της εμπλόκής τους σε αυτήν την μπίζνα....
για να τουσ περνα η ωρα....

Επισκέπτης
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
Illeana
http://[URL unfurl="true"]www.addictedtocelebrities.com/illeana_nasty/illeana3-051.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.addictedtocelebrities.com/illeana_nasty/illeana3-055.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.addictedtocelebrities.com/illeana_nasty/illeana3-061.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.addictedtocelebrities.com/illeana_nasty/illeana3-063.jpg[/img[/URL]]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό,καλό.Αλλά πολύ κόκκινο αδελφάκι μου στο φόντο.Και δεν ήταν κ πολύ milf.Και θέλω πιο κοντό μαλλί-σχεδόν αγορίστικο.Ενα φετίχ έχω κ γω στις γυναίκες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλό,καλό.Αλλά πολύ κόκκινο αδελφάκι μου στο φόντο.Και δεν ήταν κ πολύ milf.Και θέλω πιο κοντό μαλλί-σχεδόν αγορίστικο.Ενα φετίχ έχω κ γω στις γυναίκες
η Φροσω ηταν κορυφαια!!!!!!!!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αφιέρωμα στην σεζόν που πέρασε...

[youtube=425,350]6Blk6hwl-p8[/youtube]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
χαχα και για τους Σκωτσέζους με τις φουστίτσες...

καλές διακοπές στην Σκωτιά Ντάρκ!
URL]]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Μου τα πρηζε η Φρόσω κ την ξαπόστειλα.Η Νανά είναι πιο μεγαλούτσικη αλλά στο κρεβάτι είναι σκλάβα του έρωτα...και επιπλέον δεν πρήζει πούτσο εξού κ το free για Κούβα κ για τον Τζόναθαν στο London

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στη δικογραφία ο κ. Kόκκαλης περιγράφεται ως ο στρατολογημένος από τη ΣTAZI πράκτορας [size=20pt]«Pόκκο»[/size] με αριθμό μητρώου XV 953/1963. H ΣTAZI οργάνωσε την επιστροφή του στην Eλλάδα το 1965 αναπτύσσοντας δραστηριότητες ως αντιπροσώπου ανατολικογερμανικών εταιρειών και η ίδια οργάνωσε και έθεσε σε εφαρμογή, περί τις αρχές της δεκαετίας του 1980, την κωδική επιχείρηση «Kασκαντέρ» (ριψοκίνδυνος). «Δι’ αυτής σκοπείτο η μέσω του κατηγορουμένου διείσδυση της ΣTAZI σε κυβερνητικούς και εν γένει πολιτικούς κύκλους της χώρας μας προκειμένου ο πρώτος να λάβει γνώση απόρρητων πληροφοριών που αφορούσαν τόσο σε αυτή όσο και στους συμμάχους της στο NATO, ιδίως στις HΠA, τις οποίες στη συνέχεια θα διαβίβαζε στις μυστικές υπηρεσίες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας και των συμμάχων της. H επιχείρηση αυτή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και διήρκεσε μια περίπου δεκαετία, από το 1980 μέχρι την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος…».

Απόσπασμα από Καθημερινή

Και εμείς πάμε με τον Ντέμη χτυπηθούμε με τον ολυμπιακό…… :2funny: :helpplea: :helpplea:

* Παίδες πάντα βάζουμε και την πηγή..
που το ξεραν οι γερμανοι οτι θα σας πηδαει τοσο πολυ και του εδωσαν το ονομα του siffredi?

Συνημμένα

• siffredi06.jpg
    siffredi06.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 15

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλημερα. Δωρητη απο ολο το κειμενο μονο το ονομα κρατησες? Εκτος και αν η Ελλαδα ειναι πορνοταινια και δεν το ξερουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom