Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
συμφονω ιμπλις..αλλα τους χαρακτηρισμους το μπασταρδακι ο σονορα τους αρχισε...τωρα απογονος του στολου ειναι η βαζελος..δεν ξερω..
και προσθέτω οι απαντήσεις δίνονται επί τόπου άλλωστε αυτοί οι γρόθοι προκαλούν...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ας παρουν κανα τιτλο στα χαρτια ακομα...δεν πειραζει η να επαναλαμβανονται οι αγωνες τους...μεχρι να νικησουν.. :jerking:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλημερα να εχεις φιλε αριων :rockon: :rockon:και ελπιζω να φερεις καλα νεα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για να το ξεκαθαρισω ειναι μαλακια να θιγεται η Βανδη , η Ελενη Κοκαλη κλπ.
αλλωστε η ΑΕΚ ειναι ομαδα της ΠΟΛΗΣ επομενως αυτα πρεπει να σταματουν αν καποιος αγαπαει εστω λιγο τη χωρα του. Εδω πηγαν να μας βγαλουν ολους τυφλους μετα το καζο Νικοπολιδη, θα κωλωναν εδω...?Επομενως επαναλαμβανω , καλες οι αντιπαραθεσεις, αλλα καλυτερα να μη θιγεται η Βανδη εν προκειμενω , διοτι εξισου ευκολα μπορει να θιχτει η Ελενη Κοκαλη.
και παλι την καλημερα μου , στα ελληνικα αυτη τη φορα. :)
εχουν τα δικα τους θρεντακια...ασ πανε να τα πουνε εκει...τι μπαινουν εδω τα δειλα υποκειμενα...αλλα βλεπεις η ανωνυμια σωζει..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και προσθέτω οι απαντήσεις δίνονται επί τόπου άλλωστε αυτοί οι γρόθοι προκαλούν...
τωρα που καταλαβα τι ναι γροθος εχω να ιπω οτι ξεριεσ πολυ καλα τα κρητικα,παντως περι εθνικησ καταγωγης   αυτο δεν το ξευρει κανεισ τι ειναι
αυτο που ξευρω ειναι οτι ο Χατζηχρηστοσ σημερα θα αναλαβει την αεκουλα και θα σας βγαλει απο το αδιεξοδο ,θα σας οδηγησει στο δρομο της δοξας....Δραμας

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ειναι η ομαδα της πολης αγαπητε μου..για οσους νιωθουν ελληνες...για μπασραδακια που δεν ειναι ελληνες δεν ειναι...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειναι η ομαδα της πολης αγαπητε μου..για οσους νιωθουν ελληνες...για μπασραδακια που δεν ειναι ελληνες δεν ειναι...
τωρα κανεις αυτο που πριν σε πειραξε,λες δηλαδη οποιον δεν ειναι αεκ μπασταρδο και τουρκο?
καλος  :jerking: :jerking: εισαι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η Πολη γραφετε με κεφαλαιο μεχρη και γω το ξευρω αυτο,και λεγετε κανουνικα Βυζαντιο
και ουλοι οι ελληνεσ που ρθαν απο Μικρα σια και κων/πολη δε σημαινει οτι ναι και χανουμηδεσ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν ειπε αυτο. πιστευω καθε νοημων νους αντιλαμβανεται ευκολα τι ειπε.
τωρα κανεις αυτο που πριν σε πειραξε,λες δηλαδη οποιον δεν ειναι αεκ μπασταρδο και τουρκο?
καλος  :jerking: :jerking: εισαι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αλλος διδασκαλος μας βρηκε...
χαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:
η Πολη γραφετε με κεφαλαιο μεχρη και γω το ξευρω αυτο,και λεγετε κανουνικα Βυζαντιο
και ουλοι οι ελληνεσ που ρθαν απο Μικρα σια και κων/πολη δε σημαινει οτι ναι και χανουμηδεσ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν ειπε αυτο. πιστευω καθε νοημων νους αντιλαμβανεται ευκολα τι ειπε.
εσυ εισαι ο δικηγορος των αεκτζηδων?εδω πριν δεν καταλαβες το αυτονοητο και πας να μας εξηγησεις τα αλλα?ειναι συνθετα για σενα αυτα :uglystupid: κλωνε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τωρα μια σοβαρη ερωτιση προσ καθε αεκατζη το Ξενοδοχειο CROWNE PLAZA» (Μιχαλακοπούλου 50) δεν ειναι μακρια απο τον Καβο,γιιατι μετα τισ εκλογεσ εκει θα μεταφερθουνε τα γραφεια τησ ερασιτεχνικης Αεκ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αλλος διδασκαλος μας βρηκε...
χαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:
εχω βγαλει τη δευτερα γιμνασιου ειδεσ ιμαι και πολι γραμμματιζουμενοσ,με μαθενει ο Αριων τουρα πια γραμματα και γω σε ανταλαγμα του βρικα δουλια...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τωρα με ταπωσες - εχω μεινει αφωνος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ εισαι ο δικηγορος των αεκτζηδων?εδω πριν δεν καταλαβες το αυτονοητο και πας να μας εξηγησεις τα αλλα?ειναι συνθετα για σενα αυτα :uglystupid: κλωνε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπραβο το αγορι μου  :babycry: :tooth: :tooth:
εχω βγαλει τη δευτερα γιμνασιου ειδεσ ιμαι και πολι γραμμματιζουμενοσ,με μαθενει ο Αριων τουρα πια γραμματα και γω σε ανταλαγμα του βρικα δουλια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom