Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μ αρεσεις , εισαι ξυπνιο παιδι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε στην ξυπναδα εχο και γαλονια IQ 82,γω και ο Αισταιν
η δασκαλα στο σχολειο ετι με απεκαλουσε
''Αισταιν μου εσυ γιε του βοθρατζη''

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Εκλογές στην Ερασιτεχνική σήμερα αλλά το τοπίο είναι θολό για τα τμήματα αυτά όποιος κι αν εκλεγεί!Το πιο ουσιώδες είναι να διατηρηθεί η επιθυμία για κατασκευή του γηπέδου(το υπόσχονται και οι 3 αυτό) στα ιερά χώματα... :rockon:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εκλογές στην Ερασιτεχνική σήμερα αλλά το τοπίο είναι θολό για τα τμήματα αυτά όποιος κι αν εκλεγεί!Το πιο ουσιώδες είναι να διατηρηθεί η επιθυμία για κατασκευή του γηπέδου(το υπόσχονται και οι 3 αυτό) στα ιερά χώματα... :rockon:
καλά αν δεις γήπεδο στα ιερά χώματα κερδίζεις ένα μήνα τσάμπα στην Κούβα .... ποιο εφικτό είναι να πάρουμε την Πόλη και να γίνει εκεί παρά  στην Νέα Φιλαδέλφεια....  15 αρνητικές αποφάσεις από το ΣτΕ υπάρχουν αυτοί είναι οι μάγκες και θα το κάνουν?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αρίωνα την γνώμη σου την ξέρουμε!Δεν είναι ανάγκη να πετιέσαι κάθε φορά που αναφέρω τη Ν.Φιλαδέλφεια και να λες τα ίδια και τα ίδια!Εξάλου αυτά μπορούμε αν θέλουμε να τα διαβάσουμε και από τους χελάκηδες ,τους σαμπράκους , τους κοσμάδες και τους υπόλοιπους αυλοκόλακες του ντέμη!
Επίσης ξέρουμε και την βαρύτητα των αποφάσεων του ΣτΕ...και για να αλλάξεις επιχείρημα σε πληροφορώ ότι ετοιμάζονται να προσφύγουν στο ΣτΕ και για τα Λιόσια!Οπότε άλλαξε το παραμύθι... :cool2:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αρίωνα την γνώμη σου την ξέρουμε!Δεν είναι ανάγκη να πετιέσαι κάθε φορά που αναφέρω τη Ν.Φιλαδέλφεια και να λες τα ίδια και τα ίδια!Εξάλου αυτά μπορούμε αν θέλουμε να τα διαβάσουμε και από τους χελάκηδες ,τους σαμπράκους , τους κοσμάδες και τους υπόλοιπους αυλοκόλακες του ντέμη!
Επίσης ξέρουμε και την βαρύτητα των αποφάσεων του ΣτΕ...και για να αλλάξεις επιχείρημα σε πληροφορώ ότι ετοιμάζονται να προσφύγουν στο ΣτΕ και για τα Λιόσια!Οπότε άλλαξε το παραμύθι... :cool2:
μα εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ των Λιοσίων....
εγώ για αλλού το παλεύω.... έχω κληρονομήσει νια δασική έκταση 500 στρέμματα στην Μυτιλήνη και ψήνω τον Ντέμη να το κάνει εκεί.. 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
το κακο στην ενωση ειναι οτι οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει...και για τα λιοσια...απο σεπτεμβριο που εχει υπογραφει το μνημονιο 0 ενημερωση...αλλα ειπαμε...η ΑΕΚ οπως εδηλωθη απο αρμοδια χειλη δεν εχει αναγκη απο φραγκα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μα εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ των Λιοσίων....
εγώ για αλλού το παλεύω.... έχω κληρονομήσει νια δασική έκταση 500 στρέμματα στην Μυτιλήνη και ψήνω τον Ντέμη να το κάνει εκεί.. 
Μέσα...και μετά τα ματς για ούζα στην παραλία! :rockon:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
το κακο στην ενωση ειναι οτι οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει...και για τα λιοσια...απο σεπτεμβριο που εχει υπογραφει το μνημονιο 0 ενημερωση...αλλα ειπαμε...η ΑΕΚ οπως εδηλωθη απο αρμοδια χειλη δεν εχει αναγκη απο φραγκα...
φίλε μου καλύτερα λίγα λόγια και όχι χοντρά δες την περίπτωση του ΠΑΟ με το Βοτανικό αν θυμάσαι έλεγαν θα εορτάσουν τα 100 χρόνια στο νέο γήπεδο και ακόμα ούτε τα ξερόχορτα δεν έχουν κόψει....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
φίλε μου καλύτερα λίγα λόγια και όχι χοντρά δες την περίπτωση του ΠΑΟ με το Βοτανικό αν θυμάσαι έλεγαν θα εορτάσουν τα 100 χρόνια στο νέο γήπεδο και ακόμα ούτε τα ξερόχορτα δεν έχουν κόψει....
Θα φωνάξουνε τον sir takis να τα κόψει! :2funny:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μέσα...και μετά τα ματς για ούζα στην παραλία! :rockon:
στα 500 στρέμματα θα πουλήσω στον Ντέμη τα 100 και θα αξιοποιήσω τα υπόλοιπα 400 και θα έχω την παραλία των Βατερών φάτσα κάρτα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στα 500 στρέμματα θα πουλήσω στον Ντέμη τα 100 και θα αξιοποιήσω τα υπόλοιπα 400 και θα έχω την παραλία των Βατερών φάτσα κάρτα...
Τσιφλικα μου εσυ!!!!!!!!!
Μολισ γυρισα απο εκκενωση...σε καλησπεριζω ..το βραδυ στη βανδη ,να γιορτασεισ τη νικη του Χτζηχρηστου!!!!!!!!!
15!!!!!!!!!!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα φωνάξουνε τον sir takis να τα κόψει! :2funny:
kourkouti-lemonis-gkazon-s-e.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η Original 21, με την παράταξή της «ΑΕΚ για πάντα», ήταν η νικήτρια στην Ερασιτεχνική. Ο σύλλογος των οργανωμένων συγκέντρωσε 360 ψήφους σε σύνολο 592, ενώ η απερχόμενη-πλέον-διοίκηση του Ανδρέα Ανατολιωτάκη ακολούθησε με 162 και τρίτη ήταν η «Αδέσμευτη Ενωτική Κίνηση». Όλα δείχνουν πως στη νέα διοίκηση η νικήτρια «παράταξη» θα έχει 9 εκπροσώπους, η απερχόμενη 4 και η τελευταία 2.
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ηγέτη της Original, Δημήτρη Χατζηχρήστου, μετά το τέλος των αρχαιρεσιών. «Διορθώσαμε το λάθος του 2005, οι παραιτήσεις μας είναι στη διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη», τόνισε, κάνοντας σαφές άνοιγμα προς τον «τίγρη». Υπενθυμίζεται πως το 2005 αρκετά μέλη της «Original», αν και αρχικά είχε φανεί πως θα στήριζαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα σχέδιά του για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, τελικώς στήριξαν τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος και είχε νικήσει στις εκλογές.
Στις προγραμματικές του δηλώσεις ο Χατζηχρήστος στάθηκε στην κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. «Είναι άδικο να λένε ότι τα έχουμε βρει με τον Νικολαΐδη. Θα του κάνουμε τέτοια ντρίμπλα που θα τη θυμάται. Με έντιμο και νόμιμο τρόπο φυσικά. Δεν διαπραγματευόμαστε τη θέση μας. Αυτή τη φορά ο πάλαι ποτέ φίλος Ντέμης δεν θα έχει απέναντί του τον Ανατολιωτάκη, αλλά όλη την εξέδρα της ΑΕΚ. Αν μπορεί να κάνει το γήπεδο στο Χολαργό ή στο φεγγάρι, θα μας βρει μπροστά του», τόνισε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.090
Πόντοι
12.056
Kαλημερααααααααααα.....

Το σπιτι μας ειναι η Νεα Φιλαδελφεια  :rockon: :rockon:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε ΄΄ολους  το γήπεδο στην Μυτιλήνη ............

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
κάποιοι γραφικοί του site ειρωνεύονται για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ερασιτεχνική, με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να ξεχάσουν το νταβαντζιλίκι που τους κάναμε βγάζοντας ολόκληρο το χαμένο πούλμαν για πιάτσα στην Συγγρού...
ξεχάσαν τους κορνέδες και τα προφητερόλ....   

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλημερα αδελφια ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ :rockon: :rockon:

Stories