ε στην ξυπναδα εχο και γαλονια IQ 82,γω και ο Αισταινμ αρεσεις , εισαι ξυπνιο παιδι...
η δασκαλα στο σχολειο ετι με απεκαλουσε
''Αισταιν μου εσυ γιε του βοθρατζη''
ε στην ξυπναδα εχο και γαλονια IQ 82,γω και ο Αισταινμ αρεσεις , εισαι ξυπνιο παιδι...
καλά αν δεις γήπεδο στα ιερά χώματα κερδίζεις ένα μήνα τσάμπα στην Κούβα .... ποιο εφικτό είναι να πάρουμε την Πόλη και να γίνει εκεί παρά στην Νέα Φιλαδέλφεια.... 15 αρνητικές αποφάσεις από το ΣτΕ υπάρχουν αυτοί είναι οι μάγκες και θα το κάνουν?Καλημέρα Αεκάρες!
Εκλογές στην Ερασιτεχνική σήμερα αλλά το τοπίο είναι θολό για τα τμήματα αυτά όποιος κι αν εκλεγεί!Το πιο ουσιώδες είναι να διατηρηθεί η επιθυμία για κατασκευή του γηπέδου(το υπόσχονται και οι 3 αυτό) στα ιερά χώματα...
μα εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ των Λιοσίων....Αρίωνα την γνώμη σου την ξέρουμε!Δεν είναι ανάγκη να πετιέσαι κάθε φορά που αναφέρω τη Ν.Φιλαδέλφεια και να λες τα ίδια και τα ίδια!Εξάλου αυτά μπορούμε αν θέλουμε να τα διαβάσουμε και από τους χελάκηδες ,τους σαμπράκους , τους κοσμάδες και τους υπόλοιπους αυλοκόλακες του ντέμη!
Επίσης ξέρουμε και την βαρύτητα των αποφάσεων του ΣτΕ...και για να αλλάξεις επιχείρημα σε πληροφορώ ότι ετοιμάζονται να προσφύγουν στο ΣτΕ και για τα Λιόσια!Οπότε άλλαξε το παραμύθι...
Μέσα...και μετά τα ματς για ούζα στην παραλία!μα εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ των Λιοσίων....
εγώ για αλλού το παλεύω.... έχω κληρονομήσει νια δασική έκταση 500 στρέμματα στην Μυτιλήνη και ψήνω τον Ντέμη να το κάνει εκεί..
φίλε μου καλύτερα λίγα λόγια και όχι χοντρά δες την περίπτωση του ΠΑΟ με το Βοτανικό αν θυμάσαι έλεγαν θα εορτάσουν τα 100 χρόνια στο νέο γήπεδο και ακόμα ούτε τα ξερόχορτα δεν έχουν κόψει....το κακο στην ενωση ειναι οτι οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει...και για τα λιοσια...απο σεπτεμβριο που εχει υπογραφει το μνημονιο 0 ενημερωση...αλλα ειπαμε...η ΑΕΚ οπως εδηλωθη απο αρμοδια χειλη δεν εχει αναγκη απο φραγκα...
Θα φωνάξουνε τον sir takis να τα κόψει!φίλε μου καλύτερα λίγα λόγια και όχι χοντρά δες την περίπτωση του ΠΑΟ με το Βοτανικό αν θυμάσαι έλεγαν θα εορτάσουν τα 100 χρόνια στο νέο γήπεδο και ακόμα ούτε τα ξερόχορτα δεν έχουν κόψει....
στα 500 στρέμματα θα πουλήσω στον Ντέμη τα 100 και θα αξιοποιήσω τα υπόλοιπα 400 και θα έχω την παραλία των Βατερών φάτσα κάρτα...Μέσα...και μετά τα ματς για ούζα στην παραλία!
Τσιφλικα μου εσυ!!!!!!!!!στα 500 στρέμματα θα πουλήσω στον Ντέμη τα 100 και θα αξιοποιήσω τα υπόλοιπα 400 και θα έχω την παραλία των Βατερών φάτσα κάρτα...
Θα φωνάξουνε τον sir takis να τα κόψει!