Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλα ειναι τα σκατα για να κονομαω γω και οι συναδελφοι!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Μπάστα,γιατί προηγούμαι.Και γω σε ίδια με σένα δουλειά δουλεύω.Οπότε προηγούμαι.Ο καθένας τα δικά του σκατά.Εσύ τα γαύρικα,εγώ τα χανούμικα.Για να χουμε καλή ξήγα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μπάστα,γιατί προηγούμαι.Και γω σε ίδια με σένα δουλειά δουλεύω.Οπότε προηγούμαι.Ο καθένας τα δικά του σκατά.Εσύ τα γαύρικα,εγώ τα χανούμικα.Για να χουμε καλή ξήγα.
και απο ποτε εχεις να πλερωσεις στο σωματειο ρε ΨΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α και κατι άλλο.Πιο πολύ με πειράζει η χειραγώγηση συνειδήσεων που κάνουν στα μικρά Οριτζινάλια οι από πάνω τους,για τους δικούς τους σκοπούς ,.
εχεις καποιο παραδειγμα να φερεις?γιατι σαν ατομο κοντα στα 40 που οποτε μπορω περνω απο το δωματιακι μαλλον σε μενα θα αναφερεσε πως χειραγωγω τους νεοτερους

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι έχω πολλά.Δε νομίζω να θες κ ονόματα.
Και αν θες να στο γενικεύσω,δεν είναι δυνατόν τα δεκαπεντάχρονα,που επι Μελισσανίδη γεννιόντουσαν,να ζητάνε τώρα να γυρίσει πίσω ως μεσσίας,λες κ τον είχαν ζήσει.Κάποιος τους κατευθύνει.Απλά πράγματα.

Και μην μου πεις ότι δεν είναι και δεκαπεντάχρονα αυτά που φωνάζουν και βρίζουν την διοίκηση.
Και εμ παση περιπτώση,επειδη΄βλέπω ότι το πας πολύ στο προσωπικό,κακώς.Εγώ αναφέρομαι γενικά.Τώρα αν είσαι σε αυτούς που γενικεύω,τότε δικό σου πορόβλημα,κακώς για μένα.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το οτι ο κοσμος (οποιος τουλαχιστον....)ζηταει επιστροφη μελισσανιδη ειναι ευθυνη της τωρινης διοικησης....
ο κοσμος ΣΤΗΡΙΞΕ τον ντεμη και την παρεα του με το παραπανω.
τωρα ζηταει και αυτος κατι παραπανω....
ζηταει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ζηταει αυτα που του εχει ταξει η διοικηση ...ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι έχω πολλά.Δε νομίζω να θες κ ονόματα.
Και αν θες να στο γενικεύσω,δεν είναι δυνατόν τα δεκαπεντάχρονα,που επι Μελισσανίδη γεννιόντουσαν,να ζητάνε τώρα να γυρίσει πίσω ως μεσσίας,λες κ τον είχαν ζήσει.Κάποιος τους κατευθύνει.Απλά πράγματα.
και τον θειο Λουκα δεν τον εχουν ζησει οι περισσοτεροι αλλα πινουμε νερο στο ονομα του
και τον θεωμα δεν προλαβαν πολλοι αλλα τον αναπολουν
και τον μανωλα δεν τον πραλαβαν πολλοι αλλα τον παρομοιαζουν με τον παπασταθο
απλα πραγματα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι αλλά ,τυχαίνει να έχουμε ενστάσεις για αυτόν που ζήσαμε,που πέταξε σαν ξεροκόμματο την ΑΕΚΑΡΑ μας στον πρώτο τυχόντα για να την βγάλει από πάνω του.Ποιος μου εγγυάται ότι αν την ξαναπάρει,δεν συμβεί ΠΑΛΙ το ίδιο στην πρώτη στραβή;
Πάντως ο αντιπρόεδρος έκανε άνοιγμα στον Μελισσανίδη ,δεν του κλεισε την πόρτα

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλά ,τυχαίνει να έχουμε ενστάσεις για αυτόν που ζήσαμε,που πέταξε σαν ξεροκόμματο την ΑΕΚΑΡΑ μας στον πρώτο τυχόντα για να την βγάλει από πάνω του.Ποιος μου εγγυάται ότι αν την ξαναπάρει,δεν συμβεί ΠΑΛΙ το ίδιο στην πρώτη στραβή;
Πάντως ο αντιπρόεδρος έκανε άνοιγμα στον Μελισσανίδη ,δεν του κλεισε την πόρτα
εδω ηρθε πισω το αρχιδι που λεγετε ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ........στον μελισανιδη θα κολησουμε...?
και στο φιναλε οταν την εδωσε την εδωσε καθαρη με τιτλους και γηπεδαρα.... και ο λογος που την εδωσε ητανε επειδη  δεν μπορουσε να την "τρεξει"...
και εγω γηπεδο παω οταν μπορω....οταν δεν εχω φραγκο δεν παω......τι παει να πει αυτο...?

οταν εκανε δωρο λυμπεροπουλο και οκκα ητανε καλος τοτε ε?.........

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν την πουλησε την ομαδα?
ο επομενος αγοραστης δεν αποδεχτηκε τα χρεη?
θυμασε εσυ τον τροχανα να εχει πει ποτε οτι βρηκε μαυρη τρυπα και χρεη που δεν υπολογιζε?
και εγω δεν γουσταρα που πουλησε στον καραγκιοζη αλλα μεχρι εκει

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει πήρε τίτλους ο Μελισσανίδης,όχι μόνος του βέβαια,είχε έναν Καρρά κ έναν Μπάγεβιτς από τον Ζήτα,έπαιξε ωραία μπάλλα,έκανε καλά πρωτοποριακά πράγματα-δεν διαφωνώ,αλλά ήταν η πηγή των κακών που την πούλησε στον πρώτο τυχόντα.Μετά άρχισε η κατρακύλα.Και αν θυνμάσαι επί Τροχανά μανουριαζόντουσαν συνεχώς κ είχε γίνει η ομάδα κώλος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εδω ηρθε πισω το αρχιδι που λεγετε ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ........στον μελισανιδη θα κολησουμε...?
και στο φιναλε οταν την εδωσε την εδωσε καθαρη με τιτλους και γηπεδαρα.... και ο λογος που την εδωσε ητανε επειδη  δεν μπορουσε να την "τρεξει"...
και εγω γηπεδο παω οταν μπορω....οταν δεν εχω φραγκο δεν παω......τι παει να πει αυτο...?

οταν εκανε δωρο λυμπεροπουλο κια οκκα ητανε καλος τοτε ε?.........

Όταν έφυγε από την ΑΕΚ,τις άφησε ένα σωρο χρέη.Καρατσεκαρισμένο και αληθινό αυτό.Και τώρα αν θέλει ας κάνει κανά δωρο δεν είναι κακό.Γιατί όμως δεν πήρε την ΑΕΚ όταν βούλιαζε και προσπαθούσε να είναι στην επιφάνεια με ΄΄δωράκια΄΄;
Την ρωγμή στο καράβι,δεν την κλείνεις με μεντεσέδες,αλλά με στεγανά-πράγματα που δεν τα έδωσε όταν χρειαζόνταν.Μπορεί η σημερινή διοίκηση να μπήκε στο 44,αλλά δεν εξαλείφθηκαν κ ολα τα χρέη,έτσι;

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
.Μπορεί η σημερινή διοίκηση να μπήκε στο 44,αλλά δεν εξαλείφθηκαν κ ολα τα χρέη,έτσι;
οχι φυσικα
εχουμε και το ομολογιακο δανειο που συναψε η νυν διοικηση καμια 10 εκατομμυρια
φρεσκο πραγμα

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
η ομαδα επι τροχανα δεν χρωστουσε φραγκο στους παιχτες!!!!!
αδελφε(σκοτεινε)...?νομιζεις οτι οσοι θελουν τον μελισσανιδη ειναι επειδη δεν γουσταρουν τον ντεμη?......
οχι βεβαια...ο ντεμης ειχε την περισσοτερη στηριξη απο ολους τους προεδρους που περασανε απο την ομαδα....
εδειξε ομως οτι δεν μπορει να κανει κατι παραπανω.....
πρεπει να φυγει ΚΥΡΙΟΣ και βαθια μεσα στις καρδιες μας για ολα οσα προσφερε...με τον εγωισμο ομως που εχει θα φυγει κυνηγημενος....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νομίζω ότι χρειάζεται και αξίζει λίγο υπομονή ακόμα ο Ντέμης κ οι δικοί του.Έάν συνεχίζεται η ανομβρία τότε το ξανασυζητάμε.Ηδη με την καθίζηση των διαρκείας,φαίνεται το σούσουρο(δικαιολογημένο) του κ΄σομου.Από κει κ πέρα θεωρώ ότι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας  κ όχι να περιμένουμε τα στραβά απότελέσματα για να γιουχάρουμε,όπως ετοιμάζονται να κάνουν μερικοί.Νομίζω ότι η διοίκηση εξέλαβε το μήνυμα κ θα προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα.Ούτως ή άλλως,τα περιθώρια στένεψαν κ πρέπει να ιδρώσουν.Αυτά κ την καλημε΄ρα μου γιατί έχω δουλίτσα.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αρχιζεις και γινεσε λιγο δεκτικος....και αυτο ειναι καλο.

για εμενα δεν αξιζει αλλο υπομονη!!!!
και θα σου πω το γιατι....
ο ντεμης κατηγορουσε τον γρανιτσα οτι καθυστερει στο θεμα του γηπεδου...
-ειναι 4 χρονια στην ομαδα και δεν εχει μπει ουτε τουβλο.....
εταζε προπονητικο
-ακομα δεν εχει μπει ουτε πινεζα.....
εχει στην ομαδα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ οικονομικους επιχειρηματιες....
-επρεπε περυσι με τα 25οοο διαρκειας που πουλησανε να βαζανε αυτοι αλλα τοσα χρηματα και να επερνε τον τιτλο για αυτον τον κοσμο....σε αντιθεση τον δεκεμβριο δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ για να θωρακισει την ομαδα και να αποφυγει γκελες που κοστισαν τον τιτλο.......
αμα το εκανε αυτο και επερνε τιτλο, φετος θα δινανε πανω απο 30οοο κομματια...
αντε τωρα με σημαια τον κατσουρανη να πουλησεις διαρκειας...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά,δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και μάλιστα τεράστια.Αλλά όχι να κάνω αντιπολιτευση για ιδιοτελείς σκοπούς κ να φέρω αυτούς που πέταξαν σαν σκουπίδι την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σου ξαναλεω....ΕΔΩ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ.........!!!!!
ο μελλισανιδης ΔΕΝ πηγε στον γαβρο.....και την ομαδα την εδωσε οταν δεν ΕΙΧΕ αλλα χρηματα να βαλει μεσα..

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
α....και η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ που λες...............για εμενα ειναι το καλο της ΑΕΚ.....

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
και να ποτίζουν το χόρτο κάτι παιδιά που σπαμάρουν εδώ μην ξεραθεί...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν σε έβρισα στόκο!Το που θα γράφω δεν θα μου το πεις εσύ!Όταν φτιάξεις δικό σου site τότε να κάνεις κουμάντο καραγκιοζάκο!Δεν αντέχεις τα επιχειρήματα,ε? :jerking:
ρε συ Γκάτο τι ούζο πίνεται εκεί βρε μάλλον αυτό του Πετρέλη από την Μυτιλήνη που είναι σκέτο σπίρτο πιες και κανένα Πλωμαρίτικο να έρθεις στα ίσια σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom