Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και αντί να πει "Είμαστε  :jerking: και καθυστερήσαμε" μας λέει ότι κάνανε λάθος επικοινωνιακά και ότι δεν έπρεπε να μιλάμε!Βάζουν όμως κάθε λίγο και λιγάκι τους σαμπράκους και τους χελάκηδες να κάνουν προαναγγελίες για γήπεδο και προπονητήριο!
Αν διαβάζεις τις φυλλάδες τους (που δεν τα γράφουν μόνες τους φυσικά) θα νομίζεις ότι έχουμε 30 γήπεδα και 50 προπονητήρια! :uglystupid:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα τα πούμε αργότερα άντε γεια και όσοι αγαπάμε την ομάδα όλοι δίπλα της οι υπόλοιποι στον καναπέ και την πίτσα τους μπυρίτσα και στραγάλια..

άντε γειααααααααααααααααααααααααααααααα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αφου κακώς μου απαντάς τότε τον μπούλο.Και όταν θα γράφεις εδώ μέσα να μην βρίζεις,αλλιώς πήγαινε στα κολλητάρια σου τους γαύρους παπαράκο
Δεν σε έβρισα στόκο!Το που θα γράφω δεν θα μου το πεις εσύ!Όταν φτιάξεις δικό σου site τότε να κάνεις κουμάντο καραγκιοζάκο!Δεν αντέχεις τα επιχειρήματα,ε? :jerking:

Επισκέπτης
Αφου κακώς μου απαντάς τότε τον μπούλο.Και όταν θα γράφεις εδώ μέσα να μην βρίζεις,αλλιώς πήγαινε στα κολλητάρια σου τους γαύρους παπαράκο
μου αρεσεις γιατι εισαι ψυχραιμος σκοτεινε καταφερε να σε βγαλει εκτος ευατου αυτο ειναι ειδηση!! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγκρίνω και επαυξάνω.....
αδελφέ εφέτος παρέα δίπλα στην αρρώστια...
Ναι πήγαινε να φτιάξεις εσύ άλλους 50 κλώνους και συνέχισε να κάνεις διαλόγους με τον εαυτό σου!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν σε έβρισα στόκο!Το που θα γράφω δεν θα μου το πεις εσύ!Όταν φτιάξεις δικό σου site τότε να κάνεις κουμάντο καραγκιοζάκο!Δεν αντέχεις τα επιχειρήματα,ε? :jerking:

Aπο επιχειρήματα ανέτρεξε στα εκατοντάδες ποστ που έχω.Από κει κ πέρα στις βλάκείοες κ στις βρισιές μόνο για να κάνεις αντιπολίτευση ναι τότε γίνομαι κάφρος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όποιος συμφωνεί με μένα κ τον Αρίωνα πάει να πει ότι είναι κλώνος ρε;;;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Aπο επιχειρήματα ανέτρεξε στα εκατοντάδες ποστ που έχω.Από κει κ πέρα στις βλάκείοες κ στις βρισιές μόνο για να κάνεις αντιπολίτευση ναι τότε γίνομαι κάφρος.
Ρε άντε ουστ στόκο που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου!Μίλα με τον Αρίωνα και τους κλώνους του!

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
καλημερα...α ρε εγινε ντερμπυ ο ελευθερος μπασινας...θα κατακτησουμε επαξια την τριτη θεση παλι....προσωχη στο ρημα κατακτηση..το χρησιμοποιησε ο μετοχος μας...κατακτηση η τριτη θεση...και εις ανωτερα :rockon:

Επισκέπτης
ρε γατε εισαι λιγο αχαριστος συγρινεις το κοντο με το ζαγορακη που εχει πουλησει ολο το παοκ και παλευει καθε χρονο να σωθει. αν δεν ηταν ο κοντος δε θα εμπαινες στο αρθρο 44 λογο διασυνδεσεων που ειχε θα επαιζεσ με το φωστηρα απο τα χρεη. εχει καταφερει να κανει τη παε υγιεις τουλαχιστον. οσο για το μελισανιδη ο αεκαρας που θες να ερθει που ηταν πριν τεσερα χρονια οταν ελεγε μονο τρελος αναλαμβανει την αεκ. τωρα θελει να τη παρει τζαμπα οχι ρε ας εβαζε τα 70μυρια τοτε να του πω ναι εισαι πρωτος μαγκας. αυτα φιλικα παντα. ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε άντε ουστ στόκο που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου!Μίλα με τον Αρίωνα και τους κλώνους του!

Από το να μιλάω με σένα κ να απαντάω στις μαλακίες σου ΄΄ΑΕΚΤΖΗ΄΄ προτιμώ τους κλώνους.Εχετε ανοίξει ένα θρντ με τα ΟΡΙΤΖΙΝΑΛΙΑ.Πήγαινε εκεί να εκφραστείς με τα πρεζάκια,άλλωστε σε εκφράζουν με τις απόψεις τους.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε γατε εισαι λιγο αχαριστος συγρινεις το κοντο με το ζαγορακη που εχει πουλησει ολο το παοκ και παλευει καθε χρονο να σωθει. αν δεν ηταν ο κοντος δε θα εμπαινες στο αρθρο 44 λογο διασυνδεσεων που ειχε θα επαιζεσ με το φωστηρα απο τα χρεη. εχει καταφερει να κανει τη παε υγιεις τουλαχιστον. οσο για το μελισανιδη ο αεκαρας που θες να ερθει που ηταν πριν τεσερα χρονια οταν ελεγε μονο τρελος αναλαμβανει την αεκ. τωρα θελει να τη παρει τζαμπα οχι ρε ας εβαζε τα 70μυρια τοτε να του πω ναι εισαι πρωτος μαγκας. αυτα φιλικα παντα. ;)
Τα έχουμε πει 1000 φορές αυτά φίλε μου!Εγώ δεν είμαι Μελισσανιδικός αν και κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ!
Εσύ πιστεύεις ότι αν έμπαινε ο Μελισσανίδης το 2004 δεν θα του ζητούσαν το μεγαλύτερο μέρος των χρεών?Από τον ντέμη τι να ζητήσουν?
Και έχεις δει πολλές ομάδες να πέφτουν κατηγορία στο Ελλάντα?Άντε με τα παραμύθια...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από το να μιλάω με σένα κ να απαντάω στις μαλακίες σου ΄΄ΑΕΚΤΖΗ΄΄ προτιμώ τους κλώνους.Εχετε ανοίξει ένα θρντ με τα ΟΡΙΤΖΙΝΑΛΙΑ.Πήγαινε εκεί να εκφραστείς με τα πρεζάκια,άλλωστε σε εκφράζουν με τις απόψεις τους.
Σου είχα ζητήσει με καλό τρόπο να μην ασχολείσαι μαζί μου αλλά μάλλον προτιμάς τα μπινελίκια!Το έχω σκεφτεί κι εγώ να γράφω σε κάποιο άλλο θρεντ ( δεν το έχω φτιάξει εγώ το συγκεκριμένο ) αλλά αφου θα πλακώσετε κι εκεί με τους κλώνους σας...είναι το ίδιο πράγμα!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλημερα μπαριδες μου αεκακια,σας ευχομαι να αποκτησετε προπονητικο κεντρο και γηπεδακι.Και με τον Αριωνα οχι πολλα πολλα ειναι το ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Τα έχουμε πει 1000 φορές αυτά φίλε μου!Εγώ δεν είμαι Μελισσανιδικός αν και κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ!
Εσύ πιστεύεις ότι αν έμπαινε ο Μελισσανίδης το 2004 δεν θα του ζητούσαν το μεγαλύτερο μέρος των χρεών?Από τον ντέμη τι να ζητήσουν?
Και έχεις δει πολλές ομάδες να πέφτουν κατηγορία στο Ελλάντα?Άντε με τα παραμύθια...
γιατι τοτε δεν μπηκε αυτα που ελεγε οτι τρελος θα την αναλαμβανε δε βλεπω να τα σχολιαζεις.το προβλημα σου ειναι ο ντεμηςτο θεμα ειναι οτι ηταν πιο μαγκας και καταφερε να σβησει τα χρεη και να φτιαξει μια υγιεις ομαδα αυτο για σενα δε σου λεει κατι;αυτο που βλεπω ειναι οτι λες να ερθει ο μελισανιδης και οι αλλοι που τεσερα χρονια βαζουν τα φραγκα να φυγουν. εσυ θα εφευγες΄δε το νομιζω. αν ειναι τοσο αεκαρας ας βαλει φραγκα και οχι να τα λεει απο τις εφημεριδες. και εγω βαζω 50μυρια αν φυγει ο ντεμης και οι αλλοι ειναι ευκολο να το λες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γιατι τοτε δεν μπηκε αυτα που ελεγε οτι τρελος θα την αναλαμβανε δε βλεπω να τα σχολιαζεις.το προβλημα σου ειναι ο ντεμηςτο θεμα ειναι οτι ηταν πιο μαγκας και καταφερε να σβησει τα χρεη και να φτιαξει μια υγιεις ομαδα αυτο για σενα δε σου λεει κατι;αυτο που βλεπω ειναι οτι λες να ερθει ο μελισανιδης και οι αλλοι που τεσερα χρονια βαζουν τα φραγκα να φυγουν. εσυ θα εφευγες΄δε το νομιζω. αν ειναι τοσο αεκαρας ας βαλει φραγκα και οχι να τα λεει απο τις εφημεριδες. και εγω βαζω 50μυρια αν φυγει ο ντεμης και οι αλλοι ειναι ευκολο να το λες.
Δεν τα ξέρεις καλά τα της ΑΕΚ αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι ο Μελισσανίδης!Έχω ξαναπεί " Μακάρι την πρόταση να την έκαναν ο Ρέστης με τον Λαυρεντιάδη χωρίς κανέναν Μελισσανίδη " !Άλλοι έχουν κόλλημα με τον τίγρη...
Αυτό για το "τρελός" στο σχολίασα!Αμφιβάλεις ότι θα του ζητούσαν να πληρώσει τα χρέη?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι λε ρε μεγαλε ωραιος εισαι εσυ

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και μια ερωτησουλα
αν το 35% κατα τον κυριο τακη κανει 70 μυρρια το υπολοιπο 55% μεχρι το 90 που κατεχουν κανει 145 μυρρια
εχουν βαλει 145 δηλαδη ?

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εχουν βαλει ολα οσα χρειαζωνται..για την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ της τριτης θεσης..και της δευτερης φιλε μου...δεν ασχολουνται με εφημερες χαρες...μια γιορτη ειναι μωρε το ποδοσφαιρο...αν ετσι ειναι και στις επιχεισεις τους...εξηγειται γιατι ειμαστε δευτεροτριτοι παντα...η ζωη θελει στοχους και φιλοδοξιες οχι γουτσου-γουτσου

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και μια ερωτησουλα
αν το 35% κατα τον κυριο τακη κανει 70 μυρρια το υπολοιπο 55% μεχρι το 90 που κατεχουν κανει 145 μυρρια
εχουν βαλει 145 δηλαδη ?
Οχι ειναι χρηματηστηριακη αξια,αλλα αν η αεκ εχει 200 μυρια τα βοθρατζιδικα μου που φερνουν και κερδος ποσο θα χουν.
Γι αυτο σας προτεινω αεκακια στο χωραφι που θα αγορασετε για προπονητικο να μου το νικιασετε για να ξεφορτωνω,ετσι ωστε να μαζεψετε φραγκα για να το κτισετε.

ΥΓ.Αριωνα σε χρειαζομαι για πλοηγο/ναβιγκειτορ δεν ξερουν οι οδηγοι μου που ειναι το χωραφι!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom