Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οχι ειναι χρηματηστηριακη αξια,αλλα αν η αεκ εχει 200 μυρια τα βοθρατζιδικα μου που φερνουν και κερδος ποσο θα χουν.
Γι αυτο σας προτεινω αεκακια στο χωραφι που θα αγορασετε για προπονητικο να μου το νικιασετε για να ξεφορτωνω,ετσι ωστε να μαζεψετε φραγκα για να το κτισετε.

ΥΓ.Αριωνα σε χρειαζομαι για πλοηγο/ναβιγκειτορ δεν ξερουν οι οδηγοι μου που ειναι το χωραφι!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οχι ειναι χρηματηστηριακη αξια,αλλα αν η αεκ εχει 200 μυρια τα βοθρατζιδικα μου που φερνουν και κερδος ποσο θα χουν.
Γι αυτο σας προτεινω αεκακια στο χωραφι που θα αγορασετε για προπονητικο να μου το νικιασετε για να ξεφορτωνω,ετσι ωστε να μαζεψετε φραγκα για να το κτισετε.

ΥΓ.Αριωνα σε χρειαζομαι για πλοηγο/ναβιγκειτορ δεν ξερουν οι οδηγοι μου που ειναι το χωραφι!!!!!!!!!!!!!!!!
σου εχς ετοιμο χωρο στον οδδυ
κατσε να φυγουν τα αμαξια πρωτα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σου εχς ετοιμο χωρο στον οδδυ
κατσε να φυγουν τα αμαξια πρωτα
Οχι ρε συ σε βραχονησιδα ειναι το οικοπεδο και επειδη ο Αριωνας εχει τελειωσει εμποροπλοιαρχων,εχουμε συνενοηθει και εχω παραγγειλει τρεις κιτρινομαυρους αμφιβιους αχορταγους,κατι σαν τα Ζουμπρ

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οχι ρε συ σε βραχονησιδα ειναι το οικοπεδο και επειδη ο Αριωνας εχει τελειωσει εμποροπλοιαρχων,εχουμε συνενοηθει και εχω παραγγειλει τρεις κιτρινομαυρους αμφιβιους αχορταγους,κατι σαν τα Ζουμπρ
καλα αμα ειναι δρομολογημενο οκ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κανονίστε όμως να μην πάτε με το "Θεόφιλος" και γεμίσει η θάλασσα με σκατά! :grin:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε χαρακτήρισα εγώ χαπαλωμένο;;;;δεν πας καλά μου φαίνεται μάστορα
οταν λες τραβα στην original  στα πρεζακια
ως μελος της δεν χαρακτηριζομε και εγω?
τωρα το αν παω καλα η οχι ειναι δικος μου λογαριασμος καστορα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπορεί εσύ να μην είσαι,δεν ξέρω.Ευχομαι για καλό της υγείας σου να μην είσαι.Τώρα από την άλλη πλευρά,επειδη΄χρόνια κατοικοέδρευα στην σκεπαστή(λόγω φθηνού εισιτηρίου κ λόγω της νεανικής καύλας),απόμ αυτά που είδα εκεί μέσα,επέτρεψε μου,να έχω δημιουργήσει αυτή την εντύπωση από αυτή την οργάνωση.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν είναι όλοι.Οι περισσότεροι,ειδικά οι πιο ΄΄χαμηλόβαθμοι΄΄,είναι-τουλάχιστον μια μεγάλη μερίδα.Ειδικά κατι δεκαεξάχρονα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
οταν λες τραβα στην original  στα πρεζακια
ως μελος της δεν χαρακτηριζομε και εγω?
τωρα το αν παω καλα η οχι ειναι δικος μου λογαριασμος καστορα

Και που ξέρω δηλαδή ότι εισαι οριτζινάλι;σου ζήτησα τα διαπιστευτηρια σου;

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω πηγενα μεχρι τα 35 μου στην σκεπαστη και αυτα που εβλεπα εκει δεν ηταν τιποτα περισσοτερο απο αυτα που βλεπω παντου.
γιατι ειχε καμια διαχειρηση στην σκεπαστη η R  και δεν το θυμαμε?
και εμεις 16χρονα ειμαστε καποτε αλλα δεν κολησαμε σε τετοια πραγματα
αμα εχεισ την προδιαθεση ειτε στο γηπεδο ειτε στο σχολειο ειτε στην πλατεια την πατας
απλως τσουβαλιασες ολη την R γιαυτο στραβωσα γιατι με συμπεριελαβες και μενα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλα αμα ειναι δρομολογημενο οκ
Tα χω παραγγειλει στα ναυπηγεια της Χιουνται στην Κορεα,διπλα απο τα τανκερ Τιγρη.
μουχει δωσει ο Βανδης και τα ονοματα των πλοιων,το ενα θα το ονομασει Σαραντατεσσερα,το αλλο  Χανουμα,και το τριτο θα βγαλει ψηφοφορια με sms 1,44 ευρω το μηνυμα χωρις ΦΠΑ.
Παντως την τελετη καθελκυσης θα την κανει η Ντεπυ(οι σαμπανιες δικες μου),ζωντανα στο Μπλου σκαι  

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να απαντησω και εγω στο στυλακι σου
και που ξερω οτι εισαι ΑΕΚτζης και οχι καποιος που την γουσταρει δευτεροτριτη?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Tα χω παραγγειλει στα ναυπηγεια της Χιουνται στην Κορεα,διπλα απο τα τανκερ Τιγρη.
μουχει δωσει ο Βανδης και τα ονοματα των πλοιων,το ενα θα το ονομασει Σαραντατεσσερα,το αλλο  Χανουμα,και το τριτο θα βγαλει ψηφοφορια με sms 1,44 ευρω το μηνυμα χωρις ΦΠΑ.
Παντως την τελετη καθελκυσης θα την κανει η Ντεπυ(οι σαμπανιες δικες μου),ζωντανα στο Μπλου σκαι 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εχεις δίκιο δεν είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ.
Καλή σου μέρα κ καλή δουλειά.
Α και κατι άλλο.Πιο πολύ με πειράζει η χειραγώγηση συνειδήσεων που κάνουν στα μικρά Οριτζινάλια οι από πάνω τους,για τους δικούς τους σκοπούς ,παρά το ότι σνιφάρουν και καπνίζουν χορταράκι.Τουλάχιστον το δεύτερο είναι δικιά τους επιλογή.Το πρώτο κάνει κακό στην ομάδα.
Την καλημέρα μου.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ama στον κανελοπουλο και την παρεα του δεν τους αρεσει ο τροπος που κινηθηκε ο μελισανιδης τοτε ας αντιδρασουν.....η ομαδα ειναι ΔΙΚΙΑ τους.....ας παρουν το γαμημενο το πρωταθλημα και ο κοσμος θα ξεχασει και τιγρηδες και γατουλες....
αλλα το ποιο πιθανο ειναι να τα ξανακανουν σκατα οπως τα κανανε και περυσι....

υ.γ. ακομα με τα λεφτα του τοζερ κανουμε μεταγραφες....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ama στον κανελοπουλο και την παρεα του δεν τους αρεσει ο τροπος που κινηθηκε ο μελισανιδης τοτε ας αντιδρασουν.....η ομαδα ειναι ΔΙΚΙΑ τους.....ας παρουν το γαμημενο το πρωταθλημα και ο κοσμος θα ξεχασει και τιγρηδες και γατουλες....
αλλα το ποιο πιθανο ειναι να τα ξανακανουν σκατα οπως τα κανανε και περυσι....

υ.γ. ακομα με τα λεφτα του τοζερ κανουμε μεταγραφες....
καλα ειναι τα σκατα για να κονομαω γω και οι συναδελφοι!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom