Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι πήγαινε να φτιάξεις εσύ άλλους 50 κλώνους και συνέχισε να κάνεις διαλόγους με τον εαυτό σου!
πατρίδα πρέπει να σε φυσήξει λίγο αέρας μπας και δουλεύεις τζόβενο σε κανένα βαπόρι του Μελισανίδη και τον προμοτάρεις εδώ μέσα? εδώ τα μασατ5ζίδικα προμοτάρουμε όχι τους τραμπούκους στυλ Μελισανίδη....
και αν κατέβεις κατά Μυτιλήνη μεριά για τράβα κατά Πλαγιά και Τρίγωνα στο Πλωμάρι να γνωρίσεις τον συνεταίρο του τότε στην ΑΕΚ τον Καρά να μάθεις αυτά που δεν ξέρεις....
γιατί να ξέρεις ότι τότε η ΑΕΚ αγοράστηκε με λεφτά αυτού από τον Ζήτα απλά έβαλε δίπλα του τον Τίγρη για να κάνει τον φουσκοτό..... αρπακτικό από εδώ και από εκεί ήταν ο Τίγρης και όταν δεν είχε άλλα να πάρει από τον Κανελάκη κόλλησε σαν βδέλλα δίπλα στον Καρά και την ΑΕΚ... 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε συ Γκάτο τι ούζο πίνεται εκεί βρε μάλλον αυτό του Πετρέλη από την Μυτιλήνη που είναι σκέτο σπίρτο πιες και κανένα Πλωμαρίτικο να έρθεις στα ίσια σου...
Πάντα ούζο Πλωμαρίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε συνέχεια ντίρλα και δεν θα ξέρουμε τι λέμε Αρίωνα! ;)
Και για να το πούμε για μία ακόμα φορά,η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους,δεν βάζουμε κανέναν ντέμη , κανέναν τίγρη , κανέναν Χατζηχρήστο πάνω από την ΑΕΚ!Αυτή είναι η διαφορά μας!Αν μπορείτε να το καταλάβετε έχει καλώς,αν δεν μπορείτε δεν έχω και κάποια ιδιαίτερη φαγούρα...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντα ούζο Πλωμαρίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε συνέχεια ντίρλα και δεν θα ξέρουμε τι λέμε Αρίωνα! ;)
Και για να το πούμε για μία ακόμα φορά,η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους,δεν βάζουμε κανέναν ντέμη , κανέναν τίγρη , κανέναν Χατζηχρήστο πάνω από την ΑΕΚ!Αυτή είναι η διαφορά μας!Αν μπορείτε να το καταλάβετε έχει καλώς,αν δεν μπορείτε δεν έχω και κάποια ιδιαίτερη φαγούρα...
ούτε εγώ βασικά δεν βάζω κάποιον επάνω από την ομάδα........ με το να είμαι όμως με την σημερινή διοίκηση δεν σημαίνει ότι είμαι φαν του Ντέμη απλά εκτιμώ αυτά που έχουν κάνει και στο μέλλον θα αποδειχτεί ότι οι σκέψεις του για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας θα είναι πάρα πολύ ευεργετικές για την ομάδα και το ποδόσφαιρο..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ούτε εγώ βασικά δεν βάζω κάποιον επάνω από την ομάδα........ με το να είμαι όμως με την σημερινή διοίκηση δεν σημαίνει ότι είμαι φαν του Ντέμη απλά εκτιμώ αυτά που έχουν κάνει και στο μέλλον θα αποδειχτεί ότι οι σκέψεις του για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας θα είναι πάρα πολύ ευεργετικές για την ομάδα και το ποδόσφαιρο..
Αυτή είναι μια εκτίμηση,σεβαστή αλλά με αυτά που έχουμε δει και ακούσει εγώ έχω ακριβώς την αντίθετη!Επιτρέπεται, έτσι?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα χανούμια.Μου φαίνεται ότι το χειμώνα θα έχουμε να λέμε πολλά για την περιβόητη πολυμετοχικότητα......

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
10 κοματια τα αγοραζω εγω. Αυτο ειναι πολυμετοχικοτητα. Οχι τωρα που καθαρισε η ομαδα (σχεδον) εχω λεφτα δωστε την σε μενα και φυγετε.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αεκ γερα πρωταθλημα ξανα :2funny: :2funny: :2funny:
ηθικη πρωταθλητρια :2funny: :2funny: :2funny:
αεκ γερα πολυμετοχικοτητα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και εγώ άλλα 10!Να καταθέσουμε γραπτή πρόταση με το όνομα bourdela.com! :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ.

Μπράβο στην διοίκηση που έκανε δεκτό το αίτημα του Ισμαελ Μπλάνκο,για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ελεύθερος έμεινε ο Καπετάνος-ένας παίχτης που περιμέναμε κ ίσως περίμενε κ αυτός να δώσει περισσότερα.
Θα μας μείνει από αυτόν η γκολάρα με κεφαλιά που είχε βάλει εναντίον της Χαρτς στην Σκωτία.Καλή τύχη όπου κ αν πάει

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
ORA_b.jpg

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικά το πουλέν του Ναύαρχου το δώσαμε στον Βόλο μάλλον ήταν δάκτυλος του αλλόθρησκου Τάλου για να μας πηγαίνει ο Ναύαρχος στον Βόλο για τσίπουρα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Αποχωρεί και ο Καπετάνος ο οποίος έδειξε λίγα πράγματα!
Πέρα από το γκολ με την Χαρτς θα μας μείνει και η μυθική έμπνευση του μπαρμπα-Φερέρ που τον χρησιμοποίησε σε κάποιο ματς σαν δεξί χαφ δίπλα στον ασβέστη! :huh:

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:
Αποχωρεί και ο Καπετάνος ο οποίος έδειξε λίγα πράγματα!
Πέρα από το γκολ με την Χαρτς θα μας μείνει και η μυθική έμπνευση του μπαρμπα-Φερέρ που τον χρησιμοποίησε σε κάποιο ματς σαν δεξί χαφ δίπλα στον ασβέστη! :huh:
το ματς αυτο ητανε με την μιλαν εκτος (3-0).....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλλον γι'αυτό χάλασε και η συμφωνία με τον Πηλαδάκη. Αν του προτείνατε να του δώσετε Καπετάνο και Λαγό...πού να τσιμπήσει.
Πάντως το απίστευτο γέλιο είναι που προσπαθεί ο ΠΑΟ να μας πείσει πως έδωσε μόνο 1,5 μύρια για τον Χριστοδουλόπουλο.
Ρε πούστη μου, ό,τι θένε λένε. Κοίτα πλάκα τώρα. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφές που θα κοστίσουνε πολύ και θα μας λέει πως χρησιμοποιεί τα λεφτά της μεταγραφής του Χριστοδουλόπουλου. Ο ΠΑΟ θα μας λέει πως έδωσε μόλις 1,5 μύρια. Οπότε τα λεφτά που θα βάζει ο αδικημένος βορράς για μεταγραφές δεν θα προκύπτουνε από πουθενα. Αν δεν σκάσει λοιπόν πάλι καμιά μαύρη τρύπα στον ΠΑΟΚ μετά από κάνα χρόνο, ο ΠΑΟ θα έχει πει μαλακίες (μη σας πω πως μπορεί να έχει δώσει και περισσότερα και να μην τα λέει για προφανείς εφοριακούς λόγους).
Και κατά τα άλλα, ο οποιοσδήποτε Βγενό, Κόκκαλης, Βαρδινγιάννης κλπ για να δώσουνε αύξηση στους υπαλλήλους των εταιριών τους....τους κάνουνε πρώτα DeLonghi.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τα χρημματα για τις μεταγραφες ειναι απο τον ΟΤΕ(παο ποδοσφαιρο)και απο τους ολυμπιακους αγωνες (οσφπ μπασκετ..)
μην την ψαχνεις φιλε......δουλευουμε σαν τους μαλακες για να γινοντε αλλοι μαγκες...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τα χρημματα για τις μεταγραφες ειναι απο τον ΟΤΕ(παο ποδοσφαιρο)και απο τους ολυμπιακους αγωνες (οσφπ μπασκετ..)
μην την ψαχνεις φιλε......δουλευουμε σαν τους μαλακες για να γινοντε αλλοι μαγκες...

Είπες τελικά μεγάλη κουβέντα.Ξεσκιζόμαστε κάθε μέρα σαν τους μαλάκες,με προεξέχοντα εμένα,για τα πόσα εκαττομύρια παίρνει το κα΄θε κωλόπαιδο 22 χρονών,που το μόνο που κάνει είναι να κλωτσάει μια πάνα,και εμένα που με σπούδασε η μανούλα μου έναν τίμιο βοθρατζή,παίρνω...θα λεγα τι παίρνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom