DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και μια διόρθωση.Ο Κονέ ζήτησε να φύγει από την ομάδα,και όχι η ομάδα,θεωρώντας ότι δεν θα πάρει ευκαιρίες στην ομάδα.
σε ανακοίνωση που άκουσα πριν από λίγο αναφέρθηκε ότι ο Κονέ και ο Πλιάτσικας θα δοθούν δανικοί και οι δυο και όχι ότι θα βρούν ομάδα που θα τους αγοράσει...Και μια διόρθωση.Ο Κονέ ζήτησε να φύγει από την ομάδα,και όχι η ομάδα,θεωρώντας ότι δεν θα πάρει ευκαιρίες στην ομάδα.
το ωραίο είναι ότι όταν δίναμε λιγότερα από τον ΠΑΟ για τον Κλέιτον μας τα έχωναν οι κύριοι δημοσιογράφοι τώρα κάνουν την πάπια.......Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα Αεκάρες μου.
Από ότι φαίνεται ο Αργεντίνος Σκόκο θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή της ομάδας μας,ένας παίχτης πολύ ανώτερος του Κλέιτον.
πάντως όλες οι κινήσεις των διοικούντων την ΠΑΕ εφέτος διακρίνονται από μια σοβαρότητα και όχι πολλά λόγια σαν μερικούς..........Τελικά έγινε κανονικά η μεταγρφή του Σκόκο με βάση τα αθλητικά σάιτ κ ήδη αποτελεί την 5η μεταγρεφή της ομάδας μας
αδελφέ πόσες φορές το είχα γράψει και εγώ αυτό απλά σαν γνώστης της περιοχής του γηπέδου απλά όλες αυτές οι αντιδικίες για το που θα γίνει το γήπεδο το μόνο που κατάφεραν ήταν να καθυστερήσει η πραγματοποίηση του...Δυστυχώςαυτή ήταν η ταφόπλακα για τις όποιες ελπίδες να γινόνταν το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.Πια ελπίζω κ από την άλλη οι πιο φανατικοί της ιδέας αυτής να προσαρμοστούν στα τελεσίδικα δεδομένα.
όταν συζητούσαμε για τον Κλέιτον και ακόμα ήτανε στην υπόθεση και ο ΟΣΦΠ, τους έλεγα πως αυτά που ζητούσε ο Πηλαδάκης (Μενδρινό και Μήτρογλου) δεν τρωγόντουσαν. Και πως τέτοιους παίκτες (έτοιμους για ενδεκάδα, νεαρούς και εξελίξιμους, και με μεγάλη αγοραστική αξία ήδη) δεν είχαν οι άλλες ομάδες. ΤΟΤΕ λοιπόν κάποιος μου είχε αναφέρει ακριβώς αυτούς τους παίκτες και του είχα πει πως δεν συγκρίνονται με τους Μήτρογλου - Μενδρινό, γιατί ακριβώς έχουν πολύ λιγότερες παραστάσεις κι εμπειρίες. Όπως δείχνει το αποτέλεσμα, αυτούς θα πρότεινε τόσο καιρό ο Δώνης στον Πηλαδάκη και αυτός δεν τρωγότανε να τους πάρει. Και αυτό δείχνει πως γενικά δεν έχουν πεισει. Από την άλλη, προσωπική άποψη είναι πως δεν είναι ανατέλλοντες αστέρες αλλά είναι κάποιοι καλοί μέτριοι παίκτες που με δουλειά μπορούν να γίνουν καλά back up. Πρώτη γραμμή πάντως δεν είναι.Καλημέρα αδέλφια μου.Για τον Κονέ είπαν να βρει ομάδα.Πολύ κακώς έκαναν.Πολύ ελπιδοφόρος παίχτης που νομίζω ότι αν τελικά φύγει θα κοπαναμε τας κεφάλας μας.Δεν μας τα λέει καλά ο κυρ-Δώνης.Αντί να διώξουν Μαντουκαίους,Καπετάνους κ.λ.π. πάνε κ διώχνουν τους ελπιδοφόρους μας παίχτες ή τα εργαλεία της ομάδας οπως π.χ. Μπούρμπος
και από στοιχεία ε....τα παράθεσαν όλα και τους αποστόμωσαν με τα αδιάσειστα ντοκουμέντα τους...για να δούμε λοιπόν τώρα το πόσο καλά λειτουργεί η αθλητική διακιοσύνη και πόσο υπακούει στους νόμους που υπάρχουν.αντρίκια στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην χτεσινή εκδίκαση εναντίων του Ντέμη και του Κανελόπουλου...
(( ναι κύριοι τα είπαμε)) ενώ όλοι υποστήριζαν ότι θα κάνουμε της κότες μπροστά στον αθλητικό δικαστή.....
νομίζω συνεδριάζει για την περίπτωση του Βάλνερ κάπου στο τέλος αυτού του μήνα νομίζω, κάπου είχε ανακοινωθεί πριν 2 εβδομάδες περίπου....Το Κας τι απεγινε ;
υπάρχει καλύτερο στοιχείο από την ίδια περίπτωση που έγινε στην Πορτογαλία ενώ τιμωρήθηκε η αντίστοιχη ομάδα που έβαλε παράτυπα τον ποδοσφαιριστή όπως η Καλαμαριά όμως οι βαθμοί της νίκης δεν τους δώσανε στον αντίπαλο όπως έγινε εδώ με τον ΟΣΦΠ...και από στοιχεία ε....τα παράθεσαν όλα και τους αποστόμωσαν με τα αδιάσειστα ντοκουμέντα τους...για να δούμε λοιπόν τώρα το πόσο καλά λειτουργεί η αθλητική διακιοσύνη και πόσο υπακούει στους νόμους που υπάρχουν.
Όσο για το "ναι, τα ειπαμε", τι ακριβώς είπανε Αρίωνα; Γιατί δεν άκουσα ακριβώς το σχετικό ρεπορταζ της ομίχλης...