Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
με την ελπίδα ότι θα διδαχτούμε από τα λάθη για κάτι καλό στο μέλλων..

exedra_b.jpg

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:dancing:[youtube=425,350]i4OPN8jYARg&feature[/youtube]
καλημερα αρρωστα αεκ ατομα.στο συγκεκριμενο βιντεακι πρεπει να κανει την περιγραφη ο τραγουδιστης των Brujeria!δεν εξηγουνται αλλιως τα μπρουταλ στα 00:37 kai 01:30...με διαφορα η πιο ντεθ μεταλ περιγραφη που εχω ακουσει ποτε!!!απιστευτο γελιο!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα Αεκάρες.Τέρμα το EURO από χθες για μας , οπότε αφοσιωνόμαστε στα δικά μας και πάλι.....Έχω να κάνω μια δήλωση:Άμα πάρουμε το ΠΑΛΤΟ,θα βλέπω στην τηλεόραση μόνο παναθηναικό και Ολυμπιακό!!!!!!!!!!.Άντε με τον τελειωμένο πια......
[move]ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΑ!!![/move]

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα Αεκάρες.Τέρμα το EURO από χθες για μας , οπότε αφοσιωνόμαστε στα δικά μας και πάλι.....Έχω να κάνω μια δήλωση:Άμα πάρουμε το ΠΑΛΤΟ,θα βλέπω στην τηλεόραση μόνο παναθηναικό και Ολυμπιακό!!!!!!!!!!.Άντε με τον τελειωμένο πια......
[move]ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΑ!!![/move]
μην διαβάζεις της μαλακίες που γράφουν οι εφημερίδες άλλωστε δεν έχουμε ανάγκη από παρκαδόρο πήραμε......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου και ΑΕΚΑΡΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :dancing: :dancing: :dancing:
Καταρχάς να πω μέσα από το Κιτρινόμαυρο μας βήμα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και πολλά συγχαρητηρια στην Αναγέννηση Καρδίτσας-την ομάδα του δικού μας Βάιου Καραγιάννη με τους πολλούς δανεικούς παίχτες από εμάς-που κατάφερε να ανέβει στην Β'Εθνική.Ευελπιστούμε να δούμε γρήγορα στα μεγάλα σαλόνια την δεύτερη σε τάξη ομάδα του κάμπου,και να παραμένει σε αυτά.
Μπράβο Βάιε.

Στα δικά μας τώρα.Να φουλάρουμε πρέπει τώρα για ενίσχυση στα χαφ κ στους μπακ,μιας κ η ενίσχυση μπροστά έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα και από εμένα και ένα μεγάλο μπράβο στον Βάιο και την ομάδα του........

επίσης η άνοδος της Καρδίτσας θα δώσει την ευκαιρία και σε άλλα ταλέντα της ΑΕΚ να πάνε εκεί δανεικά να βοηθήσουν αυτή την ομάδα αλλά και να πάρουν χρόνο συμμετοχής...
ήδη ένα με δυο από τους παίκτες που έχουν δοθεί θα ακολουθήσουν πλέον την προετοιμασία της ΑΕΚ....

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και μερικά βίντεο με το νέο μας απόκτημα τον Σκόκο....

[youtube=425,350]MzgrDSa_iL4[/youtube]
αυτος εδω δεν εχει καμια σχεση με τον αργεντινο που πηραμε.josip skoko τον λενε αυτον που το χωσε στον νικοπολιδη και ειναι αυστραλος φυσικα.τον δικο μας τον λενε ignasio scocco.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αεκ γερα πρωταθλημα ξανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηθικη πρωταθλητρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα ,ο Νάτσο Σκόκο προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οι αποδεσμεύσεις βλέπω ότι έχουν κολλήσει.Αυτή την στιγμή,το ρόστερ της ομάδας μας φτάνει περίπυο τους 40 παίχτες,και με δεδομένο ότι θα αποκτηθούν 5-6 παίχτες ακόμα,κρίνεται επιτακτική η ανάγκη αποδέσμευσης μεγάλου αριθμού παιχτών.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα σε όλους.....

από κάποιο ρεπορτάζ για την ομάδα μας που άκουσα ένας η δυο ποδοσφαιριστές που έχουν δοθεί στην Καρδίτσα θα επιστρέψουν στην ΑΕΚ και θα είναι μαζί της στην προετοιμασία..

και θα δοθούν κάποιοι στην Καρδίτσα για να ενισχυθεί στην Β κατηγορία που ανέβηκε πλέον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom