DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σκοτεινέ τι κάνεις? Όλα καλά?
Κουραμένος είμαι.Τρέχω σαν τον φούστη.Θα τα πούμε στην συνάντηση ρε,μάλλον για 26/6
Σκοτεινέ τι κάνεις? Όλα καλά?
αδελφέ μακάρι να γινόταν στην ΝΦ το γήπεδο αλλά σαν γνώστης της περιοχής ξέρω ότι δεν πρόκειται να αφήσουν την ΑΕΚ να φτιάξει εκεί ένα γήπεδο που η χωρητικότητα του να ανταποκρίνεται στο κύρος της ΑΕΚ....Εχω την αίσθηση τελευταία,ότι μάλλον απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει το γήπεδο στα Λιόσια.
ναι στα Αρμόλια έχεις κανένα βύσμα..Χίος...Η δεύτερη μου Πατρίδα. Να ρωτήσει στο 1ο γραφείο. Στο Μηχανικό δεν είναι?
αλλο παλι και τουτοτώρα για τα Λιόσα πιστεύω ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με πολιτικά παιχνίδια που έχουν και σχέση με την αντιδικία της ΠΑΕ με τον Ψωμιάδη.....
φίλε μην αμφιβάλεις για αυτό που σου λέω......... πίσω από το ζήτημα του γηπέδου έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια και αυτή που πληρώνει την νύφη είναι η ΑΕΚ...αλλο παλι και τουτο
εχει ωραια πυλινα στα αρμολια
Τι βύσμα να έχω εγώ? Ένας απλός οδηγός Ταξίαρχου ήμουν...ναι στα Αρμόλια έχεις κανένα βύσμα..
ρε αδελφέ παλιά το πρώτο παιδί χωρισμένων γονιών έβγαινε προστάτης και έκανε μισή θητεία όπως και περίπτωση θανάτου γονιού κλπ.....Ναι,θα ξεσκατίσουν μια χέστρα λιγότερη από τους υπόλοιπους
Τι λες ρε Αρίωνα σύνελθε.Τα μισά παιδιά στο στρατό τότε θα είχαν ευεργετήματα από αυτό.
απλά λόγο αναφοράς σου στο 1ο γραφείο.....Τι βύσμα να έχω εγώ? Ένας απλός οδηγός Ταξίαρχου ήμουν...
Αν ήταν στο πυροβολικό ξέρω κάποια στελέχη εκεί.
Στο 1ο γραφείο της Μονάδας να ρωτήσει.απλά λόγο αναφοράς σου στο 1ο γραφείο.....
για εσένα φυσικά.......Στο 1ο γραφείο της Μονάδας να ρωτήσει.
Φυσικά και θα είμαι.για εσένα φυσικά.......
τι άλλα αδελφέ στο τελευταίο τσιμπούσι πριν της διακοπές θα είσαι?
θα περάσουμε καλά....Φυσικά και θα είμαι.
μονο να μην αποφασισει το πεταλο να τον εκδικηθει....πηρε εκδικηση απο το πεταλο με το 50αρικο αυξηση
ασε η κλοπη του "20 ευρο το φθηνοτερο" (αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες)
δηλαδη αμα θελω να παρω τον γιο μου και να παω σε μια καλουτσικη θυρα θελω κανα 50αρικο και βαλε
άν κατάλαβα καλά το λαμόγιο ο γιαουρτάς δεν του φτάνει που έχει χρεοκοπήσει την ομάδα θέλει και χρήμα για να την δώσει αυτό εξηγείται από το πούλημα των μετοχών όπως αναφέρει...O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Φιλίππου, πήρε θέση, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Σωκράτη Λαμπρόπουλου, μετά την ενημέρωσή του για τις δηλώσεις του Δημήτρη Δρόσου, σύμφωνα με τις οποίες εξετάζει την περίπτωση να ασχοληθεί στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
«Πληροφορήθηκα μέσω δηλώσεων στον Τύπο, ότι η πλευρά του κυρίου Δημήτρη Δρόσου συζητεί με τον ΠΑΟΚ. Εγώ γνωρίζω ότι παραμένει "εν ισχύ" το συμφωνητικό της 27ης Ιουλίου 2007, αφού απάντηση δεν έχω λάβει για το αντίθετο παρά την εξώδικο επιστολή της 13ης Μαΐου 2008, η προθεσμία της οποίας έληξε την περασμένη Δευτέρα. Θέλω να υπογραμμίσω, επίσης, ότι:
μέχρι να καταγγείλει -αν επιθυμεί να καταγγείλει- το συμφωνητικό ο κύριος Δρόσος, δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ με τον οποιονδήποτε για τη διαχείριση της ΚΑΕ ΑΕΚ ή για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ», υποστηρίζει ο Γιάννης Φιλίππου.
Μας έπρηξες τα αρχίδια ρε Φιλίππου...κανόνισε τα χρέη σου και πούλεψε την επιτέλους!
Βέβαια και αυτός ο Δρόσος δεν μας τα λέει καλά...όπου τον φωνάξουν τρέχει!Την μία λένε για την ΠΑΕ , την άλλη για την Παναχαική , την άλλη για το μπάσκετ του Πάοκ...ούτε ο Γιδόπουλος δεν τα έκανε αυτά!