Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εχω την αίσθηση τελευταία,ότι μάλλον απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει το γήπεδο στα Λιόσια. :dunno: :dunno: :dunno:
αδελφέ μακάρι να γινόταν στην ΝΦ το γήπεδο αλλά σαν γνώστης της περιοχής ξέρω ότι δεν πρόκειται να αφήσουν την ΑΕΚ να φτιάξει εκεί ένα γήπεδο που η χωρητικότητα του να ανταποκρίνεται στο κύρος της ΑΕΚ....

τώρα για τα Λιόσα πιστεύω ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με πολιτικά παιχνίδια που έχουν και σχέση με την αντιδικία της ΠΑΕ με τον Ψωμιάδη.....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τώρα για τα Λιόσα πιστεύω ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με πολιτικά παιχνίδια που έχουν και σχέση με την αντιδικία της ΠΑΕ με τον Ψωμιάδη.....
αλλο παλι και τουτο  :headbang: :headbang:
εχει ωραια πυλινα στα αρμολια  :grin:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλλο παλι και τουτο  :headbang: :headbang:
εχει ωραια πυλινα στα αρμολια  :grin:
φίλε μην αμφιβάλεις για αυτό που σου λέω......... πίσω από το ζήτημα του γηπέδου έχουν παιχτεί πολλά παιχνίδια και αυτή που πληρώνει την νύφη είναι η ΑΕΚ...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι,θα ξεσκατίσουν μια χέστρα λιγότερη από τους υπόλοιπους :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες ρε Αρίωνα σύνελθε.Τα μισά παιδιά στο στρατό τότε θα είχαν ευεργετήματα από αυτό.
ρε αδελφέ παλιά το πρώτο παιδί χωρισμένων γονιών έβγαινε προστάτης και έκανε μισή θητεία όπως και περίπτωση θανάτου γονιού κλπ.....
απλά ερώτηση κάνω μπορεί να δικαιούται ποιο γρήγορα μετάθεση η κάτι άλλο γιατί απλά του ζήτησαν για τον λόγο αυτό να τους πάει χαρτιά οικογενειακής κατάστασης και μισθολόγιο της μάνας του μιας και μένει με αυτήν..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.165
Πόντοι
606
πηρε εκδικηση απο το πεταλο με το 50αρικο αυξηση
ασε η κλοπη του "20 ευρο το φθηνοτερο" (αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες)
δηλαδη αμα θελω να παρω τον γιο μου και να παω σε μια καλουτσικη θυρα θελω κανα 50αρικο και βαλε
μονο να μην αποφασισει το πεταλο να τον εκδικηθει....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Φιλίππου, πήρε θέση, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Σωκράτη Λαμπρόπουλου, μετά την ενημέρωσή του για τις δηλώσεις του Δημήτρη Δρόσου, σύμφωνα με τις οποίες εξετάζει την περίπτωση να ασχοληθεί στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Πληροφορήθηκα μέσω δηλώσεων στον Τύπο, ότι η πλευρά του κυρίου Δημήτρη Δρόσου συζητεί με τον ΠΑΟΚ. Εγώ γνωρίζω ότι παραμένει "εν ισχύ" το συμφωνητικό της 27ης Ιουλίου 2007, αφού απάντηση δεν έχω λάβει για το αντίθετο παρά την εξώδικο επιστολή της 13ης Μαΐου 2008, η προθεσμία της οποίας έληξε την περασμένη Δευτέρα. Θέλω να υπογραμμίσω, επίσης, ότι:

μέχρι να καταγγείλει -αν επιθυμεί να καταγγείλει- το συμφωνητικό ο κύριος Δρόσος, δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ με τον οποιονδήποτε για τη διαχείριση της ΚΑΕ ΑΕΚ ή για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ», υποστηρίζει ο Γιάννης Φιλίππου.

Μας έπρηξες τα αρχίδια ρε Φιλίππου...κανόνισε τα χρέη σου και πούλεψε την επιτέλους! :cussing:
Βέβαια και αυτός ο Δρόσος δεν μας τα λέει καλά...όπου τον φωνάξουν τρέχει!Την μία λένε για την ΠΑΕ , την άλλη για την Παναχαική , την άλλη για το μπάσκετ του Πάοκ...ούτε ο Γιδόπουλος δεν τα έκανε αυτά! :grin:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Φιλίππου, πήρε θέση, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Σωκράτη Λαμπρόπουλου, μετά την ενημέρωσή του για τις δηλώσεις του Δημήτρη Δρόσου, σύμφωνα με τις οποίες εξετάζει την περίπτωση να ασχοληθεί στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Πληροφορήθηκα μέσω δηλώσεων στον Τύπο, ότι η πλευρά του κυρίου Δημήτρη Δρόσου συζητεί με τον ΠΑΟΚ. Εγώ γνωρίζω ότι παραμένει "εν ισχύ" το συμφωνητικό της 27ης Ιουλίου 2007, αφού απάντηση δεν έχω λάβει για το αντίθετο παρά την εξώδικο επιστολή της 13ης Μαΐου 2008, η προθεσμία της οποίας έληξε την περασμένη Δευτέρα. Θέλω να υπογραμμίσω, επίσης, ότι:

μέχρι να καταγγείλει -αν επιθυμεί να καταγγείλει- το συμφωνητικό ο κύριος Δρόσος, δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ με τον οποιονδήποτε για τη διαχείριση της ΚΑΕ ΑΕΚ ή για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ», υποστηρίζει ο Γιάννης Φιλίππου.

Μας έπρηξες τα αρχίδια ρε Φιλίππου...κανόνισε τα χρέη σου και πούλεψε την επιτέλους! :cussing:
Βέβαια και αυτός ο Δρόσος δεν μας τα λέει καλά...όπου τον φωνάξουν τρέχει!Την μία λένε για την ΠΑΕ , την άλλη για την Παναχαική , την άλλη για το μπάσκετ του Πάοκ...ούτε ο Γιδόπουλος δεν τα έκανε αυτά! :grin:
άν κατάλαβα καλά το λαμόγιο ο γιαουρτάς δεν του φτάνει που έχει χρεοκοπήσει την ομάδα θέλει και χρήμα για να την δώσει αυτό εξηγείται από το πούλημα των μετοχών όπως αναφέρει...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Νέα ομάδα κλήθηκαν να βρουν οι Κονέ και Πλιάτσικας!!!Για τον Κονέ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποφάσισαν κάτι τέτοιο!Και όσο θυμάμαι τις θριαμβολογίες και τα εγκωμιαστικά σχόλια ειδικά για τον πρώτο... :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Για τον Κονέ είπαν να βρει ομάδα.Πολύ κακώς έκαναν.Πολύ ελπιδοφόρος παίχτης που νομίζω ότι αν τελικά φύγει θα κοπαναμε τας κεφάλας μας.Δεν μας τα λέει καλά ο κυρ-Δώνης.Αντί να διώξουν Μαντουκαίους,Καπετάνους κ.λ.π. πάνε κ διώχνουν τους ελπιδοφόρους μας παίχτες ή τα εργαλεία της ομάδας οπως π.χ. Μπούρμπος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον.Καιρό έχουμε να σε δούμε από τα λημέρια μας.Θα πήζεις στην δουλειά. :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
Ε, Ννννναι  :rolleyes:

Γενικά δεν είχα πολύ χρόνο τον τελευταίο καιρό. Το βλέπω να αλλάζει όμως  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom