Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (12 μέλη και 39 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
πηρε εκδικηση απο το πεταλο με το 50αρικο αυξηση
ασε η κλοπη του "20 ευρο το φθηνοτερο" (αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες)
δηλαδη αμα θελω να παρω τον γιο μου και να παω σε μια καλουτσικη θυρα θελω κανα 50αρικο και βαλε

Δεν σε αδικώ.Δυστυχώς στην Ελλάδα η τιμολογιακή πολιτικη των εισιτηρίων ,όπως κ τα περισσότερα αγαθά στο Ελλαδισταν,είναι αντιστρόφως ανάλογα με τα εισοδήματα του Έλληνα.Τα εισιτήρια στην Ελλάδα είναι από τα πιο ακριβά στην Ευρώπη λες κ απευθυνονται σε Σουηδούς που βλέπουν Ισπανικό ,Αγγλικό ή άλλο διαγαλαξιακό ποδόσφαιρο σε αξία.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει η ερασιτεχνική, βέβαια υπάρχει το κόλλημα μας με την Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό είναι που καθυστερεί το όλο ζήτημα...
μονο ως αστειο το βλεπω αυτο φιλε
και επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι μεγαλος στην ηλικια και εχεις δει 5-10 πραγματακια δεν πιστευω οτι το πιστευεις αυτο  :grin:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μονο ως αστειο το βλεπω αυτο φιλε
και επειδη εχω καταλαβει οτι εισαι μεγαλος στην ηλικια και εχεις δει 5-10 πραγματακια δεν πιστευω οτι το πιστευεις αυτο  :grin:
δηλαδή αμφιβάλεις για αυτό? για ψάξε λίγο και ρώτα ότι αν θα γίνει το γήπεδο σε ποιον θα ανοίκει στην ερασιτεχνική φυσικά και η ΠΑΕ θα πληρώνει ποσοστό από τα εισιτήρια για την χρήση του..... 

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Χαιρετώ όλα τα αδέρφια.....
sdlndc.gif

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δηλαδή αμφιβάλεις για αυτό? για ψάξε λίγο και ρώτα ότι αν θα γίνει το γήπεδο σε ποιον θα ανοίκει στην ερασιτεχνική φυσικά και η ΠΑΕ θα πληρώνει ποσοστό από τα εισιτήρια για την χρήση του..... 

Aρίωνα άστο,έχει δίκιο.Όποιος έχει το μαχαίρι έχει κ το καρπούζι.Αυτουνού που του ανήκει το ποδοσφαιρικό τμήμα μπορεί να φτιάξει το γήπεδο όπου θέλει,μιας κ αυτός θα στείλει την ομα΄δα να παίξει εκεί.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αμφιβαλω ναι....δεν εχεις διαβασει τιποτα για τον δημο λιοσιων?
ποσοστο θα πληρωνει για τα εισητηρια θελει δεν θελει οποιανου να ειναι τα γηπεδα
αλλα αστο φιλε με κουραζει το θεμα να το ξανασυζητησω

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Aρίωνα άστο,έχει δίκιο.Όποιος έχει το μαχαίρι έχει κ το καρπούζι.Αυτουνού που του ανήκει το ποδοσφαιρικό τμήμα μπορεί να φτιάξει το γήπεδο όπου θέλει,μιας κ αυτός θα στείλει την ομα΄δα να παίξει εκεί.
όμως στην περίπτωση της ΑΕΚ έχει ειπωθεί ότι η ΠΑΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει από μόνη της στην κατασκευή γηπέδου, όπου και να γίνει αυτό θα ανοίκει στην ερασιτεχνική........
αν η ΠΑΕ ήθελε να κάνει δικό της ιδιόκτητο γήπεδο θα το είχε κάνει....

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αμφιβαλω ναι....δεν εχεις διαβασει τιποτα για τον δημο λιοσιων?
ποσοστο θα πληρωνει για τα εισητηρια θελει δεν θελει οποιανου να ειναι τα γηπεδα
αλλα αστο φιλε με κουραζει το θεμα να το ξανασυζητησω
ρε φίλε το γήπεδο αν γίνει στα Α. Λιόσα θα γίνει με μια μορφή λίζηνγκ για αρκετά χρόνια και στην συνέχεια θα περάσει στην ιδιοκτησία της ερασιτεχνικής...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
όμως στην περίπτωση της ΑΕΚ έχει ειπωθεί ότι η ΠΑΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει από μόνη της στην κατασκευή γηπέδου, όπου και να γίνει αυτό θα ανοίκει στην ερασιτεχνική........
αν η ΠΑΕ ήθελε να κάνει δικό της ιδιόκτητο γήπεδο θα το είχε κάνει....
1. ναι εχει ειπωθει απο τον προεδρο της παε δημοσια
2.  :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποτέ δεν είπε ο Νικολαίδης ότι θα κατασκευάσει γήπεδο δικό της η ΠΑΕ........
συμφωνησα σε αυτο φιλε...ειπα οτι εχει δεσμευτει δημοσια πως θα ανοικει στην ερα
αν δεν το κανει και ανοικει πχ στον δημο λιοσιων τι θα πεις?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εχω την αίσθηση τελευταία,ότι μάλλον απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει το γήπεδο στα Λιόσια. :dunno: :dunno: :dunno:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με άδεια απολύσεως είμαι από τις 20 Μαίου! Στις 25 παίρνω το χαρτί... :boobies:
Ο δικός σου Ναύπλιο είναι?
ο δικός μου έκλεισε ένα μήνα στην Χίο τώρα..... ξέρεις αν άτομα από χωρισμένους γονείς έχουν κάποια ευεργετήματα?

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
ο δικός μου έκλεισε ένα μήνα στην Χίο τώρα..... ξέρεις αν άτομα από χωρισμένους γονείς έχουν κάποια ευεργετήματα?
Χίος...Η δεύτερη μου Πατρίδα. Να ρωτήσει στο 1ο γραφείο. Στο Μηχανικό δεν είναι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι,θα ξεσκατίσουν μια χέστρα λιγότερη από τους υπόλοιπους :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες ρε Αρίωνα σύνελθε.Τα μισά παιδιά στο στρατό τότε θα είχαν ευεργετήματα από αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom