Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
από την Καθημερινή...

AΘΛHTIΣMOΣ Hμερομηνία δημοσίευσης: 07-03-08
Καλαμαριά: Θα αθωωθούμε στο CAS

Αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί στα άκρα είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προσφυγής στο CAS, εκτιμώντας ότι η απόφαση θα εκδοθεί πριν από την έναρξη των πλέι οφ και θα αποτελεί μια πανηγυρική δικαίωση για την ομάδα. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Ηλίας Δαμήλος εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος πως η απόφαση θα ανατραπεί: «Εκτός από παντελώς άδικη, η απόφαση είναι και νομικά αστήρικτη. Θα προσφύγουμε στο CAS και πιστεύω ότι θα αθωωθούμε πανηγυρικά. Ο Απόλλων δεν έχει ευθύνη αφού η ΕΠΟ εξέδωσε δελτίο στον Βάλνερ. Το κυρίαρχο θέμα όμως είναι η οδηγία της ίδιας της FIFA, που εκδόθηκε τον Ιανουάριο και ανέφερε ότι κανένας παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε δύο συλλόγους της ίδιας ομοσπονδίας. Αυτό που συμβαίνει στην Αγγλία και συνέβη και στην περίπτωση Βάλνερ, δεν το αναγνωρίζει η FIFA και από εκεί και πέρα, είναι λογικό ότι δεν μπορεί να υφίσταται δανεισμός ποδοσφαιριστή για 37 μέρες. Η προσφυγή μας θα έχει τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος και θεωρώ ότι θα υπάρχει ετυμηγορία πριν από την έναρξη των πλέι οφ, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη βαθμολογία. Η επιτροπή χρησιμοποίησε δύο άρθρα του ΚΑΠ. Το ένα προβλέπει την τιμωρία για αντικανονική συμμετοχή κι έτσι τιμωρείται η ομάδα. Σε άλλο άρθρο αναφέρεται ρητά ότι για να υπάρχει αντικανονική συμμετοχή πρέπει να έχει ανακληθεί το δελτίο του ή η έκδοση του δελτίου του από την ομάδα να έχει υπαίτια την ίδια ή τον ποδοσφαιριστή. Με δεδομένο ότι ακόμη και η πλευρά του Ολυμπιακού έχει δεχθεί ότι δεν υπάρχει δόλος, από τη στιγμή που δεν έχει ανακληθεί το δελτίο, δεν υφίσταται θέμα αντικανονικής συμμετοχής».

B Ανέβασε τους τόνους ο Πεντράθα, μιλώντας για το παιχνίδι με την Ξάνθη. «Αν ήμουν ο Λαμπριάκος ή ο Κιντάνα, θα ήμουν πολύ εκνευρισμένος που δεν έπαιξα σε ένα γήπεδο σαν το ΟΑΚΑ και απέναντι σε αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ. Θέλω να ξέρουν από τώρα στην Ξάνθη πως θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε» τόνισε ο Ισπανός προπονητής, ενοχλημένος από την απόφαση του Κεχαγιά να ξεκουράσει βασικούς του παίκτες στον αγώνα με την ΑΕΚ τη στιγμή που ο Ηρακλής δέχθηκε να γίνει το παιχνίδι Κυριακή αντί Σάββατο όπως είχε ορισθεί, για να τους διευκολύνει επειδή έπαιζαν Τετάρτη. Στα αγωνιστικά, ο Ντίαζ έχει ελαφρύ διάστρεμμα και ο Τσάβι ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, αλλά θα είναι έτοιμοι την Κυριακή, όπως και ο Ααρόν, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις. Εκτός πλάνων παραμένει ο Χλωρός.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
που είναι οι κόκκινες κοτούλες οι πονηρές?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχω ρίξει καλαμπόκι στην πίσω αυλη και τρώνε...........

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σορρυ που αργησα πολυ να απαντησω αλλα εχω και καλυτερα πραγματα να κανω απο το να ειμαι ολη μερα στο pc και να ποσταρω.Απλα να πω οτι ουτε καν ξερω ολα αυτα τα παιδια που λετε οτι εχουν 2-3-5 λογαριασμους και κανουν διαλογο μονοι τους αλλαζοντας ονοματα.Εγω εχω μονο αυτο το λογαριασμο.Τωρα αν τα γαυρακια εχουν την αισθηση οτι μονο ενας ανθρωπος εχει καταλαβει τις λαμογιες του οσφπ μεσα και εξω απο τα γηπεδα,ειναι βαθια νυχτωμενος!-4-

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχω ρίξει καλαμπόκι στην πίσω αυλη και τρώνε...........
αυτές οι κότες ακόμα και καπέλο όταν θέλουν να αγοράσουν αγοράζουν τον πρωταθλητή και τον κάνουν χωνάκι και τον φοράνε για καπέλο άσε μην πω και τι άλλο κάνουν με το χωνάκι.....................

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σορρυ που αργησα πολυ να απαντησω αλλα εχω και καλυτερα πραγματα να κανω απο το να ειμαι ολη μερα στο pc και να ποσταρω.Απλα να πω οτι ουτε καν ξερω ολα αυτα τα παιδια που λετε οτι εχουν 2-3-5 λογαριασμους και κανουν διαλογο μονοι τους αλλαζοντας ονοματα.Εγω εχω μονο αυτο το λογαριασμο.Τωρα αν τα γαυρακια εχουν την αισθηση οτι μονο ενας ανθρωπος εχει καταλαβει τις λαμογιες του οσφπ μεσα και εξω απο τα γηπεδα,ειναι βαθια νυχτωμενος!-4-
ο τσέλιγκας ο μπουλ είπε ότι είσαι κλώνος μου......

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι τωρα ειδα οτι καποιοι ειπαν οτι εσυ μπαινεις με πολλους λογαριασμους.Για τους αλλους δεν ξερω αλλα ο συγκεκριμενος ειναι ο (μοναδικος)δικος μου.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι τωρα ειδα οτι καποιοι ειπαν οτι εσυ μπαινεις με πολλους λογαριασμους.Για τους αλλους δεν ξερω αλλα ο συγκεκριμενος ειναι ο (μοναδικος)δικος μου.
τους έχει πειράξει το πολύ λιβάνι μάλλον....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχεις ανοίξει διάλογο με τους άλλους σου εαυτούς πάλι Αρίωνα? :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
O Αρίωνας τουλάχιστον το παραδέχεται ότι είναι αυτός! Κάτι στράκια που μπαίνουν μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα με άλλα account........φυσικά δεν έχουν τα ανάλογα @@ να το πουν.

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
O Αρίωνας τουλάχιστον το παραδέχεται ότι είναι αυτός! Κάτι στράκια που μπαίνουν μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα με άλλα account........φυσικά δεν έχουν τα ανάλογα @@ να το πουν.

Εγώ νόμιζα πως εσείς θα έπρεπε να τα ελέγχετε αυτά και όχι να υπάρχει αυτή η ασυδοσία.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ νόμιζα πως εσείς θα έπρεπε να τα ελέγχετε αυτά και όχι να υπάρχει αυτή η ασυδοσία.
εγώ πάντως μπαίνω με ένα νικ δεν μπαίνω με άλλο........ το άλλο το έσβησα για να κάνω τα χατίρια στο κακόμοιρο το αυτιστικό παιδάκι ίσως είναι και νταουνάκι.... 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγώ πάντως μπαίνω με ένα νικ δεν μπαίνω με άλλο........ το άλλο το έσβησα για να κάνω τα χατίρια στο κακόμοιρο το αυτιστικό παιδάκι ίσως είναι και νταουνάκι.... 

Και, κυρίως, απο την αρχή μας είπες οτι είσαι ο Αρίωνας.
Δεν είσαι σαν τον περσόνα που το έπαιζε απο τη μια βαρύμαγκας πειραιώτης και απο την άλλη είχε και το γυναικείο νικ ΟΧΙΑ, που έλεγε κιόλας οτι είναι η ...γκόμενά του.
Φαντάσου πόσες δεκαετίες έχει να πιάσει γκόμενα ο τύπος!
Και συνεχίζει να βρίζει και να προκαλεί ακάθεκτος, δεν έχει πάρει χαμπάρι πόσο ρόμπα έχει γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom