Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αχ ρε Ρίμπο ψυχολογικά που δημιούργησες στα ΑΜΕΑ!!!!!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
χανουμάκια!
πάλι χωρίς πρωταθλημα και Κύπελλο!
το παιδί σε λιγο θα τελειώσει και το Λύκειο και ακόμα άκουπο θα είναι....γάματα!
γιατι με τα χάλια που έχετε ούτε του χρόνου υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάτι...
αν πάρει και ο βάζελος τον βάτραχο τότε στάνταρ πάλι κοκκινο ή στην χειρότερη πράσινο θα είναι το πρωταθλημα του 2009.
και πάλι κλάααααααααααμμμμμμμμααααααααα εσεις :helpplea: :'( :helpplea: :'( :helpplea: :'(
εκεινη η δικη για την παραγκα που χαρισε στην ομαδα σου τα σικε πρωταθληματα ποτε θα γινει?η μηπως ο προεδρος σου φροντισε τα αδικηματα να παραγραφουν?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επαναλαμβανω...
Εστω και τη τελευταια στιγμη,ας βρεθουν καποιοι απο τις διοικησεις ΠΑΟ και ΑΕΚ να σταματησουν το κυνηγι της υποθεσης...
Η πιθανοτητα να ΜΗ δικαιωθουν ειναι συντριπτικα μεγαλυτερη...
Και αν εκδικαστει η υποθεση,λογω ΑΕΚ και ΠΑΟ (η Καλαμαρια ηδη τα παρατησε και εβαλε αυτους μπροστα),τοτε ουσιαστικα κανουν ΤΟ ΙΔΙΟ ατοπημα με τον Ολυμπιακο..
Δικαστηριο στην Ελλαδα ο Ολυμπιακος?-Δικαστηριο εμεις στην Ευρωπη...
Και αν ΔΕΝ δικαιωθουν,τοτε καταρεει σαν χαρτινος πυργος το επιχειρημα οτι ο Ολυμπιακος το πηρε στα χαρτια..
Και οχι μονο αυτο...
Η αντιπαραθεση στο CAS μεταξυ των εμπλεκομενων ομαδων και της ΕΠΟ,σε περιπτωση νικης της ΕΠΟ,αθωωνει και νομιμοποιει,ΟΛΕΣ τις κατα καιρους επεμβασεις της παραγκας της ΕΠΟ και καταδικνυει οτι ΔΕΝ υπαρχει κακοδικια στις αποφασεις της,μιας και τις κατακυρωνει και το Ανωτατο Ευρωπαικο Οργανο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν έχει άδικο... :grin:

Συνημμένα

• xartino3.jpg
    xartino3.jpg
    158,1 KB · Εμφανίσεις: 47

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν υπολογίσουμε το ότι με το παραμικρό μπορεί να κάνει ένσταση η κάθε ομάδα ακόμα και έτσι με τα χαρτιά πάλι εμείς θα το παίρναμε ( Φυντανίδης Αστέρα Τρίπολης) ένα το κρατούμενο και δεύτερον και τώρα ακόμα αν θέλει η ΑΕΚ το κάνει μπουρδέλο το πρωτάθλημα γιατί η εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ και βάση του οποίου έκανε την ένσταση ο ΟΣΦΠ δεν έχει επικυρωθεί από το πρωτοδικείο λοιπόν ειδήμονες του ΚΟΚΑθλητή σουττττττττττττττττττττττττ....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή η ένσταση του ΟΣΦΠ έγινε βάση ενός καταστατικού που νομικά είναι άκυρο...

τσιμουδιά..................

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Επαναλαμβανω...
Εστω και τη τελευταια στιγμη,ας βρεθουν καποιοι απο τις διοικησεις ΠΑΟ και ΑΕΚ να σταματησουν το κυνηγι της υποθεσης...
Η πιθανοτητα να ΜΗ δικαιωθουν ειναι συντριπτικα μεγαλυτερη...
Και αν εκδικαστει η υποθεση,λογω ΑΕΚ και ΠΑΟ (η Καλαμαρια ηδη τα παρατησε και εβαλε αυτους μπροστα),τοτε ουσιαστικα κανουν ΤΟ ΙΔΙΟ ατοπημα με τον Ολυμπιακο..
Δικαστηριο στην Ελλαδα ο Ολυμπιακος?-Δικαστηριο εμεις στην Ευρωπη...
Και αν ΔΕΝ δικαιωθουν,τοτε καταρεει σαν χαρτινος πυργος το επιχειρημα οτι ο Ολυμπιακος το πηρε στα χαρτια..
Και οχι μονο αυτο...
Η αντιπαραθεση στο CAS μεταξυ των εμπλεκομενων ομαδων και της ΕΠΟ,σε περιπτωση νικης της ΕΠΟ,αθωωνει και νομιμοποιει,ΟΛΕΣ τις κατα καιρους επεμβασεις της παραγκας της ΕΠΟ και καταδικνυει οτι ΔΕΝ υπαρχει κακοδικια στις αποφασεις της,μιας και τις κατακυρωνει και το Ανωτατο Ευρωπαικο Οργανο...
Ναι φίλε μου. έχεις δίκιο. Οταν ας πούμε αθώωνε η ΕΠΟ τον Ζε Ελίας είχε δίκιο γιατί τώρα ενδέχεται το CAS να την διακιώσει. Οταν Ο Καρεμπέ μοίραζε μπουνιές, η ΕΠΟ είχε δίκιο γιατί το CAS  ενδέχεται να την δικαιώσει τώρα. Οταν ο Γκαγκάτσης στον Μπραουδάκη πριν ένα μήνα περίπου, παραδέχθηκε ότι ευνοούταν συστηματικά μία ομάδα, έλεγε ψέματα γιατί το CAS ενδέχεται τώρα να την δικαιώσει. Οταν ο γιός του προέδρου της επιτροπής που εκδικάζει τις υποθέσεις στην ΕΠΟ εργάζεται ως νομικός σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ δεν είναι σκάνδαλο γιατί το CAS ενδέχεται να δικαιώσει την ΕΠΟ τώρα.
Καταπληκτική λογική φίλε μου. Και εις ανώτερα.Εγώ προτείνω εάν δικαιωθεί η ΕΠΟ στο CAS, να βγάλετε άκυρη και τη  τεσσάρα που φάγατε. Σκεφτείτε το

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
όλα τα ανδρείκελα του Κρόκους έχουν πιάσει τα πόστα και σπρώχνουν..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ναι φίλε μου. έχεις δίκιο. Οταν ας πούμε αθώωνε η ΕΠΟ τον Ζε Ελίας είχε δίκιο γιατί τώρα ενδέχεται το CAS να την διακιώσει. Οταν Ο Καρεμπέ μοίραζε μπουνιές, η ΕΠΟ είχε δίκιο γιατί το CAS  ενδέχεται να την δικαιώσει τώρα. Οταν ο Γκαγκάτσης στον Μπραουδάκη πριν ένα μήνα περίπου, παραδέχθηκε ότι ευνοούταν συστηματικά μία ομάδα, έλεγε ψέματα γιατί το CAS ενδέχεται τώρα να την δικαιώσει. Οταν ογιός του προέδρου της επιτροπής που εκδικάζει τις υποθέσεις στην ΕΠΟ εργάζεται ως νομικός σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ δεν είναι σκάνδαλο γιατί το CAS ενδέχεται να δικαιώσει την ΕΠΟ τώρα.
Καταπληκτική λογική φίλε μου. Και εις ανώτερα.Εγώ προτείνω εάν δικαιωθεί η ΕΠΟ στο CAS, να βγάλετε άκυρη και τη  τεσσάρα που φάγατε. Σκεφτείτε το

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
ΔΕΝ θα διαφωνησω στη "βαση" της συλλογιστικης σου...
Απλα σκεψου τι εχει να γινει,αν εκδικαστει η υποθεση λογω ΑΕΚ και ΠΑΟ (η Καλαμαρια ειπαμε..τα παρατησε) και δικαιωθει η ΕΠΟ...
Σκεψου την επαρση του καθε Ολυμπιακου...ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μελλοντικη αποφαση της ΕΠΟ,η γενικοτερα της παραγκας που διοικει ο Κοκκαλης,οσο και παρανομη,αδικη,καταχρηστικη (υπερ του Ολυμπιακου)να ειναι,θα σου απανταει..
α)"Ναι..Καλα..καλα..Τα ιδια μας ελεγες και για την υποθεση Βαλνερ και πηρες τ'@ρχιδι@ μου στο CAS"..
Με λιγα λογια...
Στα παραδειγματα που ανεφερες πιο πανω..εχω αλλα τοσα να σου θυμισω και χειροτερα..
Και ισως στην ΑΕΚ και στο ΠΑΟ να αισθανονται οτι ο κομπος εχει φτασει πια στο χτενι με τα "κατορθωματα" της παραγκας..
Στη συγκεκριμενη ομως υποθεση,που επελεξαν να αντιπαρατεθουν με το κατεστημενο...Ισως να ειναι η μοναδικη φορα που τα πραγματα ειναι ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ υπερ της ΕΠΟ...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμιαααααα...καλησπέραααα.....επειδή έχει ηρεμήσει πολύ το θρέντ σας,μπήκα να σας πω ότι στα πλαυ οφφς..θα σας σκίσουμε τον πάτο και θα τερματίσετε 4οι.....ΒΥΝΤΡΑ..Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ θα διαφωνησω στη "βαση" της συλλογιστικης σου...
Απλα σκεψου τι εχει να γινει,αν εκδικαστει η υποθεση λογω ΑΕΚ και ΠΑΟ (η Καλαμαρια ειπαμε..τα παρατησε) και δικαιωθει η ΕΠΟ...
Σκεψου την επαρση του καθε Ολυμπιακου...ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μελλοντικη αποφαση της ΕΠΟ,η γενικοτερα της παραγκας που διοικει ο Κοκκαλης,οσο και παρανομη,αδικη,καταχρηστικη (υπερ του Ολυμπιακου)να ειναι,θα σου απανταει..
α)"Ναι..Καλα..καλα..Τα ιδια μας ελεγες και για την υποθεση Βαλνερ και πηρες τ'@ρχιδι@ μου στο CAS"..
Με λιγα λογια...
Στα παραδειγματα που ανεφερες πιο πανω..εχω αλλα τοσα να σου θυμισω και χειροτερα..
Και ισως στην ΑΕΚ και στο ΠΑΟ να αισθανονται οτι ο κομπος εχει φτασει πια στο χτενι με τα "κατορθωματα" της παραγκας..
Στη συγκεκριμενη ομως υποθεση,που επελεξαν να αντιπαρατεθουν με το κατεστημενο...Ισως να ειναι η μοναδικη φορα που τα πραγματα ειναι ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ υπερ της ΕΠΟ...
δηλαδή με λίγα λόγια επειδή υπάρχει και η περίπτωση να δικαιωθεί η ΕΠΟ οι άλλοι πρέπει να κάνουν τον μαλάκα?
τότε αφού σε μια περίπτωση σαν αυτή όλα παίζουν και μπορεί να δικαιωθεί η Καλαμαριά ας μην έκανε ένσταση ο ΟΣΦΠ γιατί απλά αν κάποιος κινδυνεύει να ξεφτιλιστεί περισσότερο είναι ο ΟΣΦΠ που θα επιβεβαιωθεί ότι μέχρι τώρα όλα είναι πέτσινα και χάρτινα...
για αυτό τον λόγο ασκούν και πιέσεις προς την Καλαμαριά του τύπου τώρα έπεσες τι ψάχνεις και ποιος ξέρει αν και έμμεσα παίζει το κάντε υπομονή ένας χρόνος είναι θα περάσει θα σας σπρώξουμε...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χανούμιαααααα...καλησπέραααα.....επειδή έχει ηρεμήσει πολύ το θρέντ σας,μπήκα να σας πω ότι στα πλαυ οφφς..θα σας σκίσουμε τον πάτο και θα τερματίσετε 4οι.....ΒΥΝΤΡΑ..Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλά μην παίξεις με κανένα γαύρο στα πλαίι όφ και μας παρακαλάς να έρχεσαι στο γουρλίδικο μας στέκι να δεις τα ματς και κάνεις καμιά νίκη ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
είδες κόρες που απόκτησα κάνανε τα κορίτσια εξέταση dna τώρα περιμένω και κάτι αγοράκια μόνο μη μου βγούν στράκια..... γαυράκια θα βγούνε γιατί μόνο στο κόκκινο πήδαγα όταν έκανα τα εξώγαμα..
εσυ παντως ουτε με εξεταση dna δεν τον βρισκεις :jerking: :jerking:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τσάοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  τα λέμε μετά υιοί και κόρες μου...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
για αυτό τον λόγο ασκούν και πιέσεις προς την Καλαμαριά του τύπου τώρα έπεσες τι ψάχνεις και ποιος ξέρει αν και έμμεσα παίζει το κάντε υπομονή ένας χρόνος είναι θα περάσει θα σας σπρώξουμε...
Αμ αυτο που το πας?!!
Αν βγει αποφαση που "κανει ρομπα την ΕΠΟ"...Βλεπω τη Καλαμαρια,οχι μονο να μη ξανανεβαινει ΠΟΤΕ,αλλα και να καταληγει στα ερασιτεχνικα πρωταθληματα...
Για μπειτε λοιπον και λιγο στη θεση του Δαμηλου...Χωρις κερδος κερατα?
Χωρια που το θεμα το εχει κωλυσιεργησει "τεχνιεντως" τοσο πολυ η ΕΠΟ,που προβλεπω οτι το CAS,θα το σκεφτει πολυ σοβαρα να κανει μπαχαλο το Ελληνικο πρωταθλημα...
Με λιγα λογια...Δικαιως η αδικως..Η αποφαση μοιαζει να ειναι μονοδρομος για το CAS..
Και με τις "σπασμωδικες" κινησεις τους..ΠΑΟ και ΑΕΚ...
ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αν υπολογίσουμε το ότι με το παραμικρό μπορεί να κάνει ένσταση η κάθε ομάδα ακόμα και έτσι με τα χαρτιά πάλι εμείς θα το παίρναμε ( Φυντανίδης Αστέρα Τρίπολης)

Μόνο που ο Αστέρας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πως ο Φυτανίδης χρησιμοποιήθηκε κανονικά. Δεν είδα την αεκ να απαντήσει σε αυτό παίρνοντας επίσημα θέση , μόνο παπαρολογίες "θα μπορούσαμε να κάνουμε ένσταση αλλά δεν θέλαμε , θα , θα , θα..."
Κλασσική αεκ δηλαδή . Με πορδές θέλουν να βάψουν αυγά και κάτι ψεύταροι σαν και σένα παίρνουν αυτές τις παπαριές που ακούνε δεξιά αριστερά και τις κάνουνε σημαία.
Ετοιμαστείτε επίσης να πάρετε τα αρχίδια μας και στο Cas , έτσι για να μην έχετε τζάμπα ελπίδες.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο που ο Αστέρας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πως ο Φυτανίδης χρησιμοποιήθηκε κανονικά. Δεν είδα την αεκ να απαντήσει σε αυτό παίρνοντας επίσημα θέση , μόνο παπαρολογίες "θα μπορούσαμε να κάνουμε ένσταση αλλά δεν θέλαμε , θα , θα , θα..."
Κλασσική αεκ δηλαδή . Με πορδές θέλουν να βάψουν αυγά και κάτι ψεύταροι σαν και σένα παίρνουν αυτές τις παπαριές που ακούνε δεξιά αριστερά και τις κάνουνε σημαία.
Ετοιμαστείτε επίσης να πάρετε τα αρχίδια μας και στο Cas , έτσι για να μην έχετε τζάμπα ελπίδες.
Προς το παρόν πάντως φίλε μου, αυτά που λες ότι θα πάρουμε στο CAS, τα πήρατε εσείς εις τετραπλούν από εμάς. Επειδή είσαι και άσχετος, η ΑΕΚ πήρε επίσημη θέση μέσω του Αντιπροέδρου της και είπε ότι μπορούσαν να κάνουν ένσταση αλλά δεν το έκαναν. Και για να μάθεις να γράφεις άλλη φορά όπως πρέπει και χωρίς να προκαλείς, θα σου πω αυτό. Ναι όντως με πορδές δεν βάφονται αυγά. Εχεις δίκιο. Η διαφορά όμως είναι ότι εμείς μπορούμε και κλάνουμε, γιατί δεν μας έχουνε τετράκις βουλώσει!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η διαφορά όμως είναι ότι εμείς μπορούμε και κλάνουμε, γιατί δεν μας έχουνε τετράκις βουλώσει!!!

Σου έχω ανοίξω τον πάτο πολλές φορές φίλε μου , απλά ως συνήθως σε συμφέρει να κοιτάς μόνο το χτες. Δεν πειράζει...εξάλλου και για μένα αυτη η ήττα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση που ούτε καν θα την θυμάμαι, ακριβώς όπως κι εσείς δεν θυμάστε τα κωλοβυθόμετρα που σας έχουμε ρίξει .
Να'σαι σίγουρος πως θα μου μείνει αξέχαστο το Πρωτάθλημα που θα πάρουμε , σκέτη γλύκα θα είναι .

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Ξανά ?  :think:
Δηλ. πότε πήρες το τελευταίο για να δικαιούσε να λες ξανά ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom