Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Προς το παρόν πάντως φίλε μου, αυτά που λες ότι θα πάρουμε στο CAS, τα πήρατε εσείς εις τετραπλούν από εμάς. Επειδή είσαι και άσχετος, η ΑΕΚ πήρε επίσημη θέση μέσω του Αντιπροέδρου της και είπε ότι μπορούσαν να κάνουν ένσταση αλλά δεν το έκαναν. Και για να μάθεις να γράφεις άλλη φορά όπως πρέπει και χωρίς να προκαλείς, θα σου πω αυτό. Ναι όντως με πορδές δεν βάφονται αυγά. Εχεις δίκιο. Η διαφορά όμως είναι ότι εμείς μπορούμε και κλάνουμε, γιατί δεν μας έχουνε τετράκις βουλώσει!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Μόνο που ο Αστέρας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πως ο Φυτανίδης χρησιμοποιήθηκε κανονικά. Δεν είδα την αεκ να απαντήσει σε αυτό παίρνοντας επίσημα θέση , μόνο παπαρολογίες "θα μπορούσαμε να κάνουμε ένσταση αλλά δεν θέλαμε , θα , θα , θα..."
Κλασσική αεκ δηλαδή . Με πορδές θέλουν να βάψουν αυγά και κάτι ψεύταροι σαν και σένα παίρνουν αυτές τις παπαριές που ακούνε δεξιά αριστερά και τις κάνουνε σημαία.
Ετοιμαστείτε επίσης να πάρετε τα αρχίδια μας και στο Cas , έτσι για να μην έχετε τζάμπα ελπίδες.
μα...ωομίζω ο ψωριάρης αυτό ακριβώς είπε...πως η ΑΕΚ δεν δικαιολόγησε την αποφασή της να ΜΗΝ κάνει ένσταση. Ούτε το γιατί θα έστεκε η ένστασή της. Είπε απλά πως δεν έκανε γιατί δεν ήθελε. Κι εγώ δεν έκανα μήνυση στη διπλανή γιατί δεν ήθελα. Αλλά τι μου έκανε;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Λάθος σου τα είπανε αγαπητέ...Ο ΠΑΣ και οι Σερρες είναι σίγουρα στην Α'...ποια Αθηναϊκη θα είναι τώρα μαζί τους παίζεται... ;)
θα με θυμηθεις σε 9 αγωνιστικες...κατι ξερουμε και εμεις..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  Λιγο ασχετο αυτο που θα πω αλλα η Καλαμαρια ΑΝ κερδισει ΕΧΕΙ ελπίδες!!

εχει 22 βαθμους αν παρι πισω 3 +1 παει στους 26 και αν κερδισει το βαζελο όπως κερδισε το γαβρο παει στους 29 καιΑΝ χασει ο Εργοτελης εχει πλεονεκτημα στα μεταξυ τους παιχνιδια (αν ισχυει αυτο)
Άσχετο...αλλά στους 29 ο Εργοτέλης είναι πεσμένος βέβαια...δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό...η Καλαμαριά θα σωνότανε στους 30....αλλά όπως είπαμε άσχετο...

Ασχετο 2 ξερει κανεις πως θα γινου τα πλει οφ?? Ειναι διπλα ή μονα??  με τερμα ή μπακότερμα??

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η καλαμαρια εχει υποβιβαστει και μαθηματικα γιατι σε περιπτωση ισοβαθμιας δεν ευνοειται!Δηλαδη ακομα και αν παρει πισω τους 4 ποντους και κερδισει παο τελευταια αγωνιστικη.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
μα...ωομίζω ο ψωριάρης αυτό ακριβώς είπε...πως η ΑΕΚ δεν δικαιολόγησε την αποφασή της να ΜΗΝ κάνει ένσταση. Ούτε το γιατί θα έστεκε η ένστασή της. Είπε απλά πως δεν έκανε γιατί δεν ήθελε. Κι εγώ δεν έκανα μήνυση στη διπλανή γιατί δεν ήθελα. Αλλά τι μου έκανε;;

Τα είπες όλα φίλε ... αλλά όταν ο άλλος δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα , μην το ψάχνεις .
-Ο Αστέρας απάντησε ΕΠΙΣΗΜΑ πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συμμετοχή του Φυτανίδη.
-Η αεκ το μόνο που λέει : Μα , μα , μα....θα μπορούσαμε να κάνουμε ένσταση αλλά είμαστε ανώτεροι άνθρωποι και δεν κάνουμε τέτοια. (οχι με επίσημη τοποθέτηση , έτσι ? Απλά μέσω διαφόρων παρατρεχάμενων/γλάστρες στην καλύτερη ή μέσων κάποιων ανεκδιήγητων τύπων στην χειρότερη ).

Συμπέρασμα: Αρχίδια ένσταση θα έκαναν.  Με τι ? Θα τους άνοιγε καινούρια κωλότρυπα ο νομικός σύμβουλος του Αστέρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως ώς έχει η βαθμολογία...
πέφτει μία ομάδα από Αθήνα (πιστεύω πως θα πέσει ο Ατρόμητος), μία από επαρχία και μία από Θεσσαλονίκη. Μια χαρά δηλαδή. Νομίζω πως 4 ομάδεςα πό Θεσσαλονίκη είναι ΠΑΡΑ πολλές και ας μην μιλήσω για Αθήνα...
Από την αλλη ανεβαίνουν μάλλον 2 από επαρχία (Σέρρες και Πας), και θα ήθελα να είναι και τρίτη από επαρχία αλλά το κόβω χλωμό δυστυχώς. Προτιμώ να γίνεται ένα πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν τοπικιστικό χαρακτήρα και είναι πολλές αυτες που έχουν κόσμο και γήπεδα καλά για να ανέβουνε. Καλούς προέδρους δυστυχώς δεν έχουνε...
Πανηλειακός, Παναχαϊκή, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Καβάλα, καλαμάτα, Καστοριά, Έδεσσα, Νάουσα...τόσες πόλεις....καλό ίσως θα ήταν να γίνουν κάποιες συγχωνεύσεις κάποια στιγμή...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα είπες όλα φίλε ... αλλά όταν ο άλλος δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα , μην το ψάχνεις .
-Ο Αστέρας απάντησε ΕΠΙΣΗΜΑ πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συμμετοχή του Φυτανίδη.
-Η αεκ το μόνο που λέει : Μα , μα , μα....θα μπορούσαμε να κάνουμε ένσταση αλλά είμαστε ανώτεροι άνθρωποι και δεν κάνουμε τέτοια. (οχι με επίσημη τοποθέτηση , έτσι ? Απλά μέσω διαφόρων παρατρεχάμενων/γλάστρες στην καλύτερη ή μέσων κάποιων ανεκδιήγητων τύπων στην χειρότερη ).

Συμπέρασμα: Αρχίδια ένσταση θα έκαναν.  Με τι ? Θα τους άνοιγε καινούρια κωλότρυπα ο νομικός σύμβουλος του Αστέρα.
έχω μάθει να μην σκέφτομαι με τα "θα" και τα "ίσως" και τα "αν". Εγώ ξέρω πως, όταν υπάρχει αντικανονικό κάτι, το λες και τα καταδεικνύεις. Ρουφιανιά δεν είναι να δείχνεις το σωστό. Πουστιά δεν είναι να δείχνεις το νόμιμο. Πουστιά και ρουφιανιά είναι να λες πίσω από την πλάτη του άλλου, να καρφώνεις ενώ έχεις υποσχεθεί να είσαι εχέμυθος (ιστορικά μιλάω, όχι ποδοσφαιρικά).
Οι ίδιοι που γράφουν εδώ μαλακίες περί ήθους του νικολαϊδη, οι ίδιοι τον στηλίτευαν επειδή λέει ρουφιάνεψε τους οπαδούς τους που κάνανε φασαρίες ενώ ήταν και εκείνος στην Ορίτζιναλ. Η αποθέωση της κωλοτούμπας ένθεν κακείθεν. Αν είσαι νόμιμος σε ένα πράγμα, πρέπει να σου αρεσει η νομιμότητα παντού. Καλά έκανε και τους έδωσε, δν κατάλαβα στο κάτω κάτω...επειδή μου αρέσουν τα παραδείγματα θα το πω με παράδειγμα:
παίρνω δυο Αλβανούς να μου βάψουνε το σπίτι, τους πληρώνω, όλα καλά, το βάφουνε. Μετά έρχονται οι ίδιοι και μου το σπανε το σπίτι. Όοοοοοοχι, δεν θα τους δώσω στην αστυνομία, γιατί όταν τους ζητούσα  να μου βάψουν το σπίτι ήταν καλά, τώρα που μου το σπάσανε παραπονιέμαι;;;
Τι λογική γμτ είναι αυτή;;;

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις υπαρχουν νομοι και τηρουνται...εξαλλου αν δεν το ξερετε με την ιστορια του βαλνερ αν δεν εκανε ενσταση ο ολυμπιακος η καποια αλλη τριτη ομαδα με εννομο συμφερον επρεπε να παρεμβει η επο αυτεπαγγελτα....αρα το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε...
και γιατί τότε δεν επενέβη η ΕΠΟ και στην περίπτωση Φυντανίδη στο Τρίπολη ΑΕΚ?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αμ αυτο που το πας?!!
Αν βγει αποφαση που "κανει ρομπα την ΕΠΟ"...Βλεπω τη Καλαμαρια,οχι μονο να μη ξανανεβαινει ΠΟΤΕ,αλλα και να καταληγει στα ερασιτεχνικα πρωταθληματα...
Για μπειτε λοιπον και λιγο στη θεση του Δαμηλου...Χωρις κερδος κερατα?
Χωρια που το θεμα το εχει κωλυσιεργησει "τεχνιεντως" τοσο πολυ η ΕΠΟ,που προβλεπω οτι το CAS,θα το σκεφτει πολυ σοβαρα να κανει μπαχαλο το Ελληνικο πρωταθλημα...
Με λιγα λογια...Δικαιως η αδικως..Η αποφαση μοιαζει να ειναι μονοδρομος για το CAS..
Και με τις "σπασμωδικες" κινησεις τους..ΠΑΟ και ΑΕΚ...
ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ...
δηλαδή παράγκα? αμ δεν έχεις καταλάβει κάτι ότι έτσι και δικαιωθεί η Καλαμαριά εκεί να δεις γλέντια,
ήδη ο Γκαγκάτσης είναι έτοιμος να την κάνει...  με ελαφρά πηδηματάκια...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προς το παρόν πάντως φίλε μου, αυτά που λες ότι θα πάρουμε στο CAS, τα πήρατε εσείς εις τετραπλούν από εμάς. Επειδή είσαι και άσχετος, η ΑΕΚ πήρε επίσημη θέση μέσω του Αντιπροέδρου της και είπε ότι μπορούσαν να κάνουν ένσταση αλλά δεν το έκαναν. Και για να μάθεις να γράφεις άλλη φορά όπως πρέπει και χωρίς να προκαλείς, θα σου πω αυτό. Ναι όντως με πορδές δεν βάφονται αυγά. Εχεις δίκιο. Η διαφορά όμως είναι ότι εμείς μπορούμε και κλάνουμε, γιατί δεν μας έχουνε τετράκις βουλώσει!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
με τον ΚΟΚΑθλητή που διαβάζουν τι περιμένεις να πουν μες στην μαστούρα από το κουτόχορτο που τους ταΐζει ο Κρόκους..

bigbrother07

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω θα κανω μια ερωτηση και αν θελουν οι αεκτζηδες απαντανε.....
αν οχι βριζουν και γινονται ρομπες.....

ΑΝ ο Ολυμπιακος Δικαιωθει στο CAS  και η Καλαμαρια βγει οτι οντως εχει κανει "παρανομια"τοτε το Πρωταθλημα το παιρνει Δικαια ο Ολυμπιακος(αν το παρει) η οχι ??
και αν Οχι γιατι "??

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα κανω μια ερωτηση και αν θελουν οι αεκτζηδες απαντανε.....
αν οχι βριζουν και γινονται ρομπες.....

ΑΝ ο Ολυμπιακος Δικαιωθει στο CAS  και η Καλαμαρια βγει οτι οντως εχει κανει "παρανομια"τοτε το Πρωταθλημα το παιρνει Δικαια ο Ολυμπιακος(αν το παρει) η οχι ??
και αν Οχι γιατι "??
τυπικά και νομικά το παίρνει δίκαια, ηθικά όμως παίρνει βαθμούς από ένα ματς που το έχασε στο γήπεδο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και γιατί τότε δεν επενέβη η ΕΠΟ και στην περίπτωση Φυντανίδη στο Τρίπολη ΑΕΚ?
προφανώς γιατί δεν υπήρχε παρανομία Αρίωνα...
Αλλά εξακολουθείς να γράφεις χωρίς να απαντάς σε πιο σοβαρά ποσταρίσματα.
Απάντα στο δικό μου πιο πάνω...(δεν σε ρωτάω προσωπικά, αλλά αφού γράφεις τόσα πολλά, πάρε θέση και σε μια νομίζω σοβαρή τοποθέτηση...)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις και από αυτά που έχουν οι άντρες? γιατί μια από της τάνες που μπαίνει εδώ μέσα και την επισκέφθηκες έδωσε πληροφορία ότι η τρανς Δανάη το έχει μεγαλύτερο από εσένα..
άσχετοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ο άλλος μιλάει για το ποδόσφαιρο κι εσύ του κάνεις προσωπική επίθεση;;;;
κατά τα άλλα εσύ εν βρίζεις...και μάλιστα χωρίς λόγο....μιλάμε για άμεμπτο μέλος εδώ μέσα Αρίωνα...τι να σου πω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με τον ΚΟΚΑθλητή που διαβάζουν τι περιμένεις να πουν μες στην μαστούρα από το κουτόχορτο που τους ταΐζει ο Κρόκους..
εσύ δεν μας λες ποια αδέκαστη, ποια ουδέτερη εφημερίδα διαβάζεις;
Γιατί εγώ προτιμώ να διαβάζω μια φυλλάδα που ξέρω πως προπαγανδίζει και να έχω δική μου άποψη και να τη λέω, παρά να διαβάζω "αντικειμενικές" που μιλάνε εκλεπτισμένα και προωθούν τις απόψεις τους ανάλογα με το από ποιον τα παίρνουν και να αναπαραγάγω τις κωλοτούμπες τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τυπικά και νομικά το παίρνει δίκαια, ηθικά όμως παίρνει βαθμούς από ένα ματς που το έχασε στο γήπεδο...
ναι, αλλά για αυτό δεν φταίει ο ολυμπιακός, ας πρόσεχε η καλαμαριά, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Τα παράπονά σας από την αρχή έπρεπε να είναι προς τους καλαμαριώτες και όχι προς τους Ολυμπιακούς. Εφόσον η καλαμαριά δεν είχε χρησιμοποιήσει τον Βάλνερ (που δεν έπαιξε και τίποτα), όλα αυτά τώρα δεν θα υπήρχανε.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
άσχετοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ο άλλος μιλάει για το ποδόσφαιρο κι εσύ του κάνεις προσωπική επίθεση;;;;
κατά τα άλλα εσύ εν βρίζεις...και μάλιστα χωρίς λόγο....μιλάμε για άμεμπτο μέλος εδώ μέσα Αρίωνα...τι να σου πω...
κατ αρχήν εγώ δεν έβρισα απλά απάντησα στην βρισιά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποια βρισιά....δεν ΣΕ έβρισε

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι, αλλά για αυτό δεν φταίει ο ολυμπιακός, ας πρόσεχε η καλαμαριά, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Τα παράπονά σας από την αρχή έπρεπε να είναι προς τους καλαμαριώτες και όχι προς τους Ολυμπιακούς. Εφόσον η καλαμαριά δεν είχε χρησιμοποιήσει τον Βάλνερ (που δεν έπαιξε και τίποτα), όλα αυτά τώρα δεν θα υπήρχανε.
πως και έχει δίκιο ο ΟΣΦΠ όταν κάνει ένσταση βάση άρθρων της ΟΥΕΦΑ και οχι του ΚΑΠ όταν αυτά τα άρθρα εφαρμόζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο βάσης της τροποποίησης του καταστατικού της ΕΠΟ εναρμονισμένο με την ΟΥΕΦΑ που όμως αυτό το καταστατικό δεν έχει εγκριθεί από το πρωτοδικείο.
άρα πως εφαρμόζετε ένας κανονισμός της ΟΥΕΦΑ όταν για να έχει δικαίωμα η ΕΠΟ να τον εφαρμόσει πρέπει πρώτα να τροποποιήσει το καταστατικό της αυτό να εγκριθεί από το πρωτοδικείο και μετά να εφαρμοστούν οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom