Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η καλαμαρια εχει υποβιβαστει και μαθηματικα γιατι σε περιπτωση ισοβαθμιας δεν ευνοειται!Δηλαδη ακομα και αν παρει πισω τους 4 ποντους και κερδισει παο τελευταια αγωνιστικη.
γιατί το αποκελείεις αυτό? εγώ θα σου πω ένα σενάριο άλλο που παίχτηκε πριν μερικά χρόνια...

αν πάρει η Καλαμαριά τους 4 β πίσω και κερδίσει και τον ΠΑΟ και στο δικό του παιχνίδι ο Ατρόμητος τα κάνει μπουρδέλο όπως πριν μερικά χρόνια ο Ιωνικός και του αφαιρεθούν βαθμοί τότε δεν σώζετε η Καλαμαριά?

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
γιατί το αποκελείεις αυτό? εγώ θα σου πω ένα σενάριο άλλο που παίχτηκε πριν μερικά χρόνια...

αν πάρει η Καλαμαριά τους 4 β πίσω και κερδίσει και τον ΠΑΟ και στο δικό του παιχνίδι ο Ατρόμητος τα κάνει μπουρδέλο όπως πριν μερικά χρόνια ο Ιωνικός και του αφαιρεθούν βαθμοί τότε δεν σώζετε η Καλαμαριά?

Πω,πω καλά λες ρε αλητόβιε!Πώς και δεν το είχαμε σκεφτεί?

Και τι θα γινόταν αν σε αυτόν τον αγώνα αυτός που έχανε κατέβαζε τους διακόπτες, οι φίλαθλοι του έριχναν καπνογόνα ή οι παίκτες του έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα μήπως και επαναληφθεί ένας αγώνας που ήταν χαμένος?

Τότε τι γίνεται? Είναι χαρτονένιο το όλο πρωτάθλημα ή μόνο ο χαμένος αγώνας που επαναλήφθηκε από τη αρχή?
Που βάζεις και την διακωμώδηση αθλήματος (εδώ δεν θα χρειαζόταν CAS...) που είναι ήδη καταστατικό της ΕΠΟ?

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω λοιπόν?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου καλημέρα.
Θα σας πω κάτι.Προτιμώ να μην δικαιωθεί η Καλαμαριά στο EKAS :2funny: που έγραψε κάποιος,στο CAS δηλαδή,για να φύγει από πα΄νω μου η ρετσινιά του 44 που μου σέρνουν οι γαύροι.Από τότε που δικαιώθηκαν στην υπόθεση Βάλνερ,έπαψαν να μιλάνε για 44 ,όπως έπαψαν να μιλάνε για αεκακι μετά την ΤΕΣΣΑΡΑ.

Κοινώς ήταν ένα πρωτάθλημα ,που όλα ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ;) ;) ;)

Πάντως όπως κ να χει,πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ,στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ για το 2008,στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 7.

Είμαι ΑΕΚ.
Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πω,πω καλά λες ρε αλητόβιε!Πώς και δεν το είχαμε σκεφτεί?

Και τι θα γινόταν αν σε αυτόν τον αγώνα αυτός που έχανε κατέβαζε τους διακόπτες, οι φίλαθλοι του έριχναν καπνογόνα ή οι παίκτες του έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα μήπως και επαναληφθεί ένας αγώνας που ήταν χαμένος?

Τότε τι γίνεται? Είναι χαρτονένιο το όλο πρωτάθλημα ή μόνο ο χαμένος αγώνας που επαναλήφθηκε από τη αρχή?
Που βάζεις και την διακωμώδηση αθλήματος (εδώ δεν θα χρειαζόταν CAS...) που είναι ήδη καταστατικό της ΕΠΟ?

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω λοιπόν?
κατ αρχήν καλημέρα σε όλους..................................

μιας και τελικά το παίζεις και λίγο είρων και ενώ στην αρχή το παίζατε τάχα ότι δεν θέλετε χάρτινο πρωτάθλημα κλπ τώρα γίνατε βασιλικότεροι του βασιλέως στο ζήτημα αυτό..
σε ότι γίνει εδώ σε αυτή την χώρα αναμασάτε μασημένες τσίχλες τύπου 44 η το δακρυγόνο η τους διακόπτες κλπ......
δεν θα πέσω στο επίπεδο σου γιατί τα προβλήματα δεν λύνονται με την παρελθοντολογία που αν την λαμβάνομαι και αυτήν στα υπ όψιν μόνο και μόνο για το σκάνδαλο Κωσκοτά και της επιπτώσεις του στην κοινωνία θα έπρεπε να σας έχουν σβήσει από τον χάρτη εδώ και 20 χρόνια --- τσιμουδιά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...

τώρα και για την υπόθεση που λες για τους διακόπτες η και για το δακρυγόνο για πες μου αν όντως είσαι σίγουρος αν από όλα αυτά κέρδισε κάτι η ΑΕΚ, απλά στην μια περίπτωση το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟ και στην δεύτερη περίπτωση στο ματς που επαναλήφθηκε κερδίσατε.....
λοιπόν την καραμέλα αλλού.. 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα! :rockon:
Απλά να διορθώσω στην αναδρομή που κάνετε ότι δεν είχαν πέσει καπνογόνα σε εκείνο το ματς!Είχε πέσει δακρυγόνο και φυσικά το είχανε ρίξει οι μπάτσοι!!!! :idiot:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απλά να διορθώσω στην αναδρομή που κάνετε ότι δεν είχαν πέσει καπνογόνα σε εκείνο το ματς!Είχε πέσει δακρυγόνο και φυσικά το είχανε ρίξει οι μπάτσοι!!!! :idiot:
και εγώ για δακρυγόνο γράφω....

οι γαύροι όταν αφορά να κερδίσουν κάτι χάρτινο θα προσφύγουν σε  οτιδήποτε χάρτινο για να κερδίσουν και ρίχνουν λάσπη σε όλους τους άλλους πχ με το άρθρο 44 το οποίο ήταν νόμος του κράτους όμως δεν πάνε λίγο ποιο πίσω να δούνε μετά το σκάνδαλο Κωσκοτά τι έγραφε ο τότε νόμος περί ανωνύμων εταιρειών? ( θα υπήρχαν σήμερα στον χάρτη?) αλλά εκ των υστέρων κατασκεύασαν νόμο με τον οποίο σήμερα υπάρχουν και όχι μόνο.... δηλαδή η ομάδα του χαρτιού και του πετσιού....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και φυσικά έχουμε ξεχάσει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Κλίκα που έχουν κάνει το πρωτάθλημα μπάχαλο!Διαιωνίζουν ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να έχει λυθεί 1-2 εβδομάδες μετά την δημιουργία του! :uglystupid:
Να το χαίρονται το πρωταθληματάκι τους...ευτυχώς τώρα πια πολύ εύκολα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα ξένα πρωταθλήματα και το Τσάμπιονς Λιγκ αντί να καθόμαστε και να ασχολούμαστε με τις  :jerking: τους!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και φυσικά έχουμε ξεχάσει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Κλίκα που έχουν κάνει το πρωτάθλημα μπάχαλο!Διαιωνίζουν ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να έχει λυθεί 1-2 εβδομάδες μετά την δημιουργία του! :uglystupid:
Να το χαίρονται το πρωταθληματάκι τους...ευτυχώς τώρα πια πολύ εύκολα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα ξένα πρωταθλήματα και το Τσάμπιονς Λιγκ αντί να καθόμαστε και να ασχολούμαστε με τις  :jerking: τους!
από μια ΕΠΟ που νομικά και ουσιαστικά με ένα καταστατικό που εναρμονίστηκε με την ΟΥΕΦΑ αλλά ποτέ δεν κατακυρώθηκε από το πρωτοδικείο... ο γαύρος δηλαδή πήρε τα ποντάκια με μια διάταξη που νομικά και τυπικά είναι μαϊμού...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Βεβαίως βεβαίως....αλλά την αναμπουμπούλα δεν την ξεκίνησαν οι μπάτσοι επειδή έχανε η ΑΕΚ... :uglystupid:
Και στον επαναληπτικό στη Ρόδο...νομίζω ότι κέρδισε η ΑΕΚ και όχι ο γαύρος όπως ισχυρίζεται ο Αρίωνας... :think:
Να το χαίρονται το πρωταθληματάκι τους...ευτυχώς τώρα πια πολύ εύκολα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα ξένα πρωταθλήματα και το Τσάμπιονς Λιγκ αντί να καθόμαστε και να ασχολούμαστε με τις  :jerking: τους!
Εδώ συμφωνώ μαζί σου 1000%
Και δεν τα έχουν κάνει μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα μπάχαλο... :headbang:
Όλο το γαμημένο "Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο" είναι ένα μπάχαλο,το οποίο λυμαίνονται τυχοδιώκτες και λαμόγια... :jerking: :jerking: :jerking:
Να το χαιρόμαστε...!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βεβαίως βεβαίως....αλλά την αναμπουμπούλα δεν την ξεκίνησαν οι μπάτσοι επειδή έχανε η ΑΕΚ... :uglystupid:
Και στον επαναληπτικό στη Ρόδο...νομίζω ότι κέρδισε η ΑΕΚ και όχι ο γαύρος όπως ισχυρίζεται ο Αρίωνας... :think:Εδώ συμφωνώ μαζί σου 1000%
Και δεν τα έχουν κάνει μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα μπάχαλο... :headbang:
Όλο το γαμημένο "Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο" είναι ένα μπάχαλο,το οποίο λυμαίνονται τυχοδιώκτες και λαμόγια... :jerking: :jerking: :jerking:
Να το χαιρόμαστε...!!!
διάβασε καλά τι έγραψα...................

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και στον επαναληπτικό στη Ρόδο...νομίζω ότι κέρδισε η ΑΕΚ και όχι ο γαύρος όπως ισχυρίζεται ο Αρίωνας... :think:
Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 με γκολ του Ντανιέλου αλλά το πρωτάθλημα εκείνη την χρονιά το πήρε ο βάζελος!Γινόντουσαν κάποια επεισόδια εκτός γηπέδου αλλά η ενέργεια των μπάτσων ήταν εγκληματική!Ήμουν μέσα σε αυτό το παιχνίδι και σπρώχναμε ο ένας τον άλλο για να μπορέσουμε να βγούμε γρήγορα από την σκεπαστή!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
από μια ΕΠΟ που νομικά και ουσιαστικά με ένα καταστατικό που εναρμονίστηκε με την ΟΥΕΦΑ αλλά ποτέ δεν κατακυρώθηκε από το πρωτοδικείο... ο γαύρος δηλαδή πήρε τα ποντάκια με μια διάταξη που νομικά και τυπικά είναι μαϊμού...
Ναι αλλά πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα...κάνανε όλοι γαργάρες,γιατί στην τελική το μονο που τους νοιάζει,είναι να πέφτει το χρήμα...!!!
Και αφού η ΑΕΚ από τις 3 μεγάλες,με βάση τα όσα ισχυρίζετσε κι εσείς αγαπητοί ΑΕΚτζήδες,είναι ενάντια το κατεστημένο...γιατί ο Ντέμης δεν αντέδρασε???
άρα όσο ένοχος είναι ο Κόκκαλης...άλλο τόσο είναι και ο Ντέμης και όλοι οι υπόλοιποι...!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
και για το δακρυγόνο(η 2η περίπτωση με τη σειρά που τα γραφεις)...και στην δεύτερη περίπτωση στο ματς που επαναλήφθηκε κερδίσατε..... :think:

Επιμένεις ότι δεν διάβασα σωστά???

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλά πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα...κάνανε όλοι γαργάρες,γιατί στην τελική το μονο που τους νοιάζει,είναι να πέφτει το χρήμα...!!!
Και αφού η ΑΕΚ από τις 3 μεγάλες,με βάση τα όσα ισχυρίζετσε κι εσείς αγαπητοί ΑΕΚτζήδες...γιατί ο Ντέμης δεν αντέδρασε???
άρα όσο ένοχος είναι ο Κόκκαλης...άλλο τόσο είναι και ο Ντέμης και όλοι οι υπόλοιποι...!!!
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο το πρωτάθλημα έγινε με την νομοθεσία που υπάρχει δηλαδή τον ΚΑΠ οι βαθμοί όμως αφαιρέθηκαν με την εναρμόνιση με την ΟΥΕΦΑ υποτίθεται κάτι που νομικά δεν έχει γίνει....
η εναρμόνιση δεν είναι υποχρεωτική μόνο όταν θέλει η τοπική ομοσπονδία γίνεται..
πχ στη Σκωτία που έπαιζε ο Βάλνερ δεν υπάρχει εναρμόνιση..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην τα λες σε εμένα για τις "κωλοτούμπες" του Ντέμη...εγώ έχω βαρεθεί να τα λέω και να τα γράφω και έχω γίνει "κακός" για μια μερίδα Αεκτζήδων! :cool2:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και για το δακρυγόνο(η 2η περίπτωση με τη σειρά που τα γραφεις)...και στην δεύτερη περίπτωση στο ματς που επαναλήφθηκε κερδίσατε..... :think:

στην περίπτωση που στον επαναληπτικό κέρδισα το ματς ωφελήθηκε ο ΠΑΟ και όχι η ΑΕΚ ο ΠΑΟ πήρε την κούπα τότε,
στην άλλη περίπτωση που διακόπηκε το ματς τότε ήταν ισόπαλο και στο επαναληπτικό έχασε η ΑΕΚ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Όχι την δεύτερη φορά το ματς διακόπηκε στο 1-1 και όταν ξαναέγινε νίκησε ο Ολυμπιακός με 2-1.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο το πρωτάθλημα έγινε με την νομοθεσία που υπάρχει δηλαδή τον ΚΑΠ οι βαθμοί όμως αφαιρέθηκαν με την εναρμόνιση με την ΟΥΕΦΑ υποτίθεται κάτι που νομικά δεν έχει γίνει....
η εναρμόνιση δεν είναι υποχρεωτική μόνο όταν θέλει η τοπική ομοσπονδία γίνεται..
πχ στη Σκωτία που έπαιζε ο Βάλνερ δεν υπάρχει εναρμόνιση..
Εχει και παραέχει...πως είναι δυνατόν να δέχεστε να συμμετέχετε σ'ενα πρωτάθλημα του οποίου το καταστατικό δεν είναι εναρμονισμένο με αυτό της ΦΙΦΑ...και οι διατάξεις του είναι όπως λες ΜΑΙΜΟΥ... :rolleyes:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29457.0]<<Βρώμικο>> ποδόσφαιρο
babes_255638a.jpg
[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom