Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6

Νικολάκη, πότε θα μας πεις και κανά τραγούδι?

Τις ψευτομαγκιές για το ποιος ήταν ή όχι σε εκείνο το ματς καλύτερα άφησε τις για κάποιον ψαρούλι που έρχεται να γραφτεί στο Δωματιάκι σας με την "ηρωική" αφίσσα του Μανωλά να πιάνει τον Νινιάδη από τον λαιμό (χωρίς φυσικά να παίρνει κόκκινη...). Κανείς δεν ενώθηκε με κανένας εκτός γηπέδου.

Η υπόθεση Βενετίδη λέγεται μεταγραφή. Που να ξέρεις τι σημαίνει όμως ο όρος με τόσους δανεικούς που έχεις? Μπορεί να μην έχω χάσει 12 χρόνια αλλά φιλικό δεν έχω δώσει ποτέ με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με εσάς που αλληλοσυχγαίρεστε ως "ξαδερφάκια" από την Κωνσταντινούπολη.

Ο πόνος μου δεν είναι για την ένικ/νέτμεντ (που κάλυπτε πολύ "αντικειμενικά" τα παιχνίδια σας τότε στο SuperSport) αλλά για τα διπλά μέτρα και σταθμά που χρησιμοποιείτε εσείς οι ευνοημένοι του άρθρου 44. Εφ'οσον λοιπόν το άρθρο 44 και η απαγόρευση αλλαγής 3 ομάδων σε 1 περίοδο είναι νόμος, δεν είναι καιρός να κόψετε την υπεράσπιση της Καλαμαριάς?

Σε αντίθεση με εσένα, έχω θάρρος να κάνω την αυτοκριτική μου και σαν οπαδός και σαν άνθρωπος. Για τα υπόλοιπα που αναφέρω στο προηγούμενο μου ποστ φυσικά τουμπεκί ψιλοκομμένο.  :badair: :badair: :badair:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το καινουργιο ειναι οτι ειχαμε σκοτωσει οπαδο τους σε εκεινο το ματς
λες και δεν ξερουμε και το ξερουν και οι ιδιοι οτι μεταξυ τους εγινε το σκηνικο και εφυγε το παλικαρι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και που τους απαντάμε...σε έναν μήνα τα ίδια θα λένε πάλι!Ξέρεις πόσες φορές τα έχουμε εξηγήσει αυτά τα γεγονότα???Αυτά διαβάζουν,αυτά λένε... :headbang:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τραγουδια οσα θελεις
να σου πω το τραγουδι της μελανχολικης πουτανας που εχετε και για σημα κατατεθεν και ειναι και επικαιρο
φιλακια 

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τι απαντάς ρε nikolaki?Copy-Paste τον "Πρωταθλητή" μας κάνει ο χάρτινος! :headbang:

Νιάου νιάου, βρε γατούλα
με τη ροζ μυτούλα
γατούλα μου μικρή
Νιάου, σε έχουνε μη στάξει
κι είναι από μετάξι
η γούνα σου η γκρι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Άχου το!Τι χαριτωμένος κλώνος που είσαι! :-*

Βρίσκεις?

15clonesbl3.jpg

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δώστε στα παιδιά σαλατούλα "4" εποχές να φάνε μετά από το κουτόχορτο!!!! Καλημέρα κλαψιάρηδες!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
;)

Συνημμένα

• enosi_l.jpg
    enosi_l.jpg
    111,2 KB · Εμφανίσεις: 24

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η "παρελθοντολογια" που ανεπτυξαν καποιοι,μου "ξυπνησε" μνημες...
Δεν διαφωνω με το ειρωνικο συνθημα "Θρυλε γερα παρτο στα χαρτια"...Απλα ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που νομιμοποιουνται να το φωναζουν ειναι οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ...
Για να μαθαινουν λοιπον οι καινουριοι και να θυμουνται οι παλιοι,το πρωτο πρωταθλημα που παρθηκε στα χαρτια,ηταν τη σεζον 1978-79 ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ...
Πριν τη τελευταια αγωνιστικη ο Ολυμπιακος ηταν 1 βαθμο μπροστα..Στη τελευταια αγωνιστικη η ΑΕΚ παιζει με τα Γιαννενα και κερδιζει 7-2..
Ο Ολυμπιακος κατεβαινει στη Κρητη και παιζει με ΟΦΗ...Το παιχνιδι ληγει 3-3,αλλα η διαιτησια καποιου ονοματι Παμποριδη,εμεινε στην ιστορια σαν η ΠΙΟ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ που εχει γινει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο..Μονο που δε πηρε τη μπαλλα να τη βαλει μονος του στα διχτια...
Τοτε ισχυε αλλο συστημα βαθμολογιας,2 βαθμους η νικη,1 βαθμο η ισοπαλια,με αποτελεσμα στο τελος να ισοβαθμησουν Ολυμπιακος και ΑΕΚ και να κριθει το πρωταθλημα σε αγωνα μπαραζ...
Ενα μπαραζ που δεν εγινε ΠΟΤΕ,επειδη ο Ολυμπιακος διαμαρτυρομενος για τη ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ διαιτησια δε κατεβηκε στο γηπεδο ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..

Μαγκια βεβαια της ΑΕΚ,μιας και ουδεις σχεδον δε θυμαται ΠΩΣ πηρε το ενα απο τα 11 πρωταθληματα της ιστοριας της...
Ο χρονος σβηνει τις μνημες και αυτο που μενει ειναι "η κουπα" στις προθηκες του συλλογου..
Ολα τα αλλα ειναι "αλλα λογια ν' αγαπιομαστε"

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά τα λες βρε πιπινομανικ αλλά......φρέσκα κουλουράκια!!! Μωρομάντηλα πρώτο ράφι δεξιά.....πάντως σε έχω σε εκτίμηση εσένα από τον THAI posting!!!! ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλά τα λες βρε πιπινομανικ αλλά......φρέσκα κουλουράκια!!! Μωρομάντηλα πρώτο ράφι δεξιά.....πάντως σε έχω σε εκτίμηση εσένα από τον THAI posting!!!! ;)
Εισαι αρχοντας...
Οτι γουσταρεις για ΤΗΑΙ,σε ΠΜ...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιλαμε για την εποχη που πηρατε χ στη φιλαδελφια και φιλουσατε το χορταρι?
τι πηρε η ΑΕΚ στα χαρτια?ας κατεβαινατε
να μιλησουμε για το πως διαλυθηκε ο εθνικος του καρελα και του πουσκας αν σου αρεσει η παρελθοντολογια?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και μιας και σου αρεσει η νομιμοτητα - αν και ειμαι σιγουρος οτι θα το εχουν αναφερει τουλαχιστον 15 φορες οι συντροφοι - προπερσι τι ειχε γινει και ειχαν μαζευτει ολοι οι βουλευτες της τρουμπας?ειχε βγει παρανομα καποια αποφαση για -3?
«Αισθανόμαστε μεγάλη αδικία για την επιβολή αυτής της ποινής στην ομάδα και ιδίως για την αφαίρεση βαθμών που έχουμε ήδη κατακτήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρόκειται για πρωτάκουστη και δίχως προηγούμενο απόφαση, που καταργεί κάθε ένοια fair play. Εμείς αγωνιζόμαστε στο γήπεδο για την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο και τις οικογένειές μας. (…)Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Οι αντιξοότητες και τα προβλήματα μας δυναμώνουν και μας ενώνουν στην πιο δύσκολη προσπάθειά μας».

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ξερεις κι εσυ πολυ καλα,οτι η συγκεκριμενη αποφαση ηταν εντελως αδικη και ηταν εναντια στο Ευρωπαικο δικαιο του ποδοσφαιρου..
Γι αυτο εκ των πραγματων αναγκαστηκαν να τη παρουν πισω...
Το ιδιο βεβαια θα συμβει και εαν η αποφαση για το Βαλνερ ειναι λαθος...
Κοντος ψαλμος αλληλουια...Συνεδριαζει το CAS...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και ορισμενα "παραλειπομενα" για τη σωστη πληροφορηση ολων...
Ο Βαλνερ πηγε πρωτα στον Λεβαδειακο να παιξει και αυτοι αφου το εψαξαν, βρηκανε οτι εχει προβλημα συμμετοχης και δεν τον πηραν. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι ο Λεβαδειακος 'καρφωσε' το θεμα στον Ολυμπιακο και εγινε η ενσταση...(Ειχε "χρωστουμενα" στον Ολυμπιακο απο το 3-0 επι Λεμονη,που καθησε ο Ολυμπιακος να χασει,μηπως και σωσει τη κατηγορια στο Λεβαδειακο και πεσει ο ΟΦΗ)
Κοιταξτε επισης και τη θεση του Λεβαδειακου...Απο εκει που ηταν καταδικασμενος,συνομοτισαν θεοι και δαιμονες (λεγε με "παραγκα")και βρισκεται με το ενα ποδι στη παραμονη...
Και οσον αφορα το επιχειρημα οτι δεν επρεπε η ΕΠΟ να βγαλει δελτιο,ειναι εντελως ακυρο,μιας και ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να εκδιδει δελτιο ακομα και σε παιδακια 12 χρονων...Απο εκει και περα ειναι ευθυνη της ομαδας αν θα τα χρησιμοποιησει (Απαγορευεται) η οχι..
Και τελος...Τη Κυριακη στο ΟΑΚΑ,δε βλεπω την ΑΕΚ να περναει ευκολο απογευμα με τον Αστερα...
Ο Γκαγκατσης εχει τσαντιστει λιγακι με τα τεκτενομενα και ισως στειλει κατι μαυρα κορακια να "κρυψουν" το φως στον ουρανο του ΟΑΚΑ..
Ετσι για να βλεπετε τη σαπιλα που υπαρχει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και να μη φανατιζεστε...
Υπαρχουν αλλα ωραια πραγματα στη ζωη για να ασχοληθειτε,απο το να τσακωνεστε για τη μπαλλα..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξερεις κι εσυ πολυ καλα,οτι η συγκεκριμενη αποφαση ηταν εντελως αδικη και ηταν εναντια στο Ευρωπαικο δικαιο του ποδοσφαιρου..
Γι αυτο εκ των πραγματων αναγκαστηκαν να τη παρουν πισω...
Το ιδιο βεβαια θα συμβει και εαν η αποφαση για το Βαλνερ ειναι λαθος...
Κοντος ψαλμος αλληλουια...Συνεδριαζει το CAS...
ηταν αδικος ο ΝΟΜΟΣ που ελεγε για μη διεξαγωγη παιχνιδιου λογο επισοδειων?συμφωνω αδικος ηταν αλλα ΗΤΑΝ.
θα δουμε το cas καλα λες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom