Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Νικολάκη, πότε θα μας πεις και κανά τραγούδι?
Τις ψευτομαγκιές για το ποιος ήταν ή όχι σε εκείνο το ματς καλύτερα άφησε τις για κάποιον ψαρούλι που έρχεται να γραφτεί στο Δωματιάκι σας με την "ηρωική" αφίσσα του Μανωλά να πιάνει τον Νινιάδη από τον λαιμό (χωρίς φυσικά να παίρνει κόκκινη...). Κανείς δεν ενώθηκε με κανένας εκτός γηπέδου.
Η υπόθεση Βενετίδη λέγεται μεταγραφή. Που να ξέρεις τι σημαίνει όμως ο όρος με τόσους δανεικούς που έχεις? Μπορεί να μην έχω χάσει 12 χρόνια αλλά φιλικό δεν έχω δώσει ποτέ με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με εσάς που αλληλοσυχγαίρεστε ως "ξαδερφάκια" από την Κωνσταντινούπολη.
Ο πόνος μου δεν είναι για την ένικ/νέτμεντ (που κάλυπτε πολύ "αντικειμενικά" τα παιχνίδια σας τότε στο SuperSport) αλλά για τα διπλά μέτρα και σταθμά που χρησιμοποιείτε εσείς οι ευνοημένοι του άρθρου 44. Εφ'οσον λοιπόν το άρθρο 44 και η απαγόρευση αλλαγής 3 ομάδων σε 1 περίοδο είναι νόμος, δεν είναι καιρός να κόψετε την υπεράσπιση της Καλαμαριάς?
Σε αντίθεση με εσένα, έχω θάρρος να κάνω την αυτοκριτική μου και σαν οπαδός και σαν άνθρωπος. Για τα υπόλοιπα που αναφέρω στο προηγούμενο μου ποστ φυσικά τουμπεκί ψιλοκομμένο.