Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγώ όμως είχα αντιδράσει πριν από την ημέρα αυτή απλά το ποστ του ρεκ ήταν μετά από την προηγούμενη διένεξη...
βρε νουμερο το εγραψε 2-3 μερες πριν τη συνατηση λιγο πριν αλλαξει η μερα συνατησης
ακομα και τωρα δεν ειναι αργα να παραδεχτεις οτι εισαι φαντασιοπληκτος
δεν ειναι κακο πιστεψε με
αλλα ακομα και εσενα να μη σου λεει κατι εμενα μου λεει γιατι οποιος διαβαζει καταλαβαινει αν εχω δικιο
ασε που δε σε παιρνει και κανενας στα σοβαρα
δε το λεω εγω ολο το σαιτ

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ CAS"...
Μετα τις τελευταιες εξελιξεις και τα αποτελεσματα της Κυριακης,αποδεικνυεται οτι ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα του αγωνα Καλαμαριας-Ολυμπιακου,η ομαδα της Καλαμαριας δεν αξιζε να μεινει στη κατηγορια...
Και ο Εργοτελης (με τις προσθηκες του Δεκεμβριου),και ο Λεβαδειακος και ο Ατρομητος εχουν καλυτερες ομαδες...Μια εξ αυτων βεβαια θα ακολουθησει τη Καλαμαρια και τη Βεροια στη Β Εθνικη...
Η Καλαμαρια ΔΕΝ προκειται να "κυνηγησει" την εφεση στο CAS γιατι δεν εχει πια ΚΑΝΕΝΑ οφελος..
Υπαρχει βεβαια εννομο συμφερον απο την ΑΕΚ,η οποια και προκειται να το ασκησει..
Με την ιδια λογικη που ο Ολυμπιακος εκανε εφεση για να παρει τον αγωνα με τη Καλαμαρια στα χαρτια επειδη παρατυπως χρησιμοποποιηθηκε ο Βαλνερ (τα ελληνικα δικαστηρια ετσι αποφανθηκαν),ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ παει και η ΑΕΚ στο CAS για να μην ισχυσει η αποφαση αυτη και να αλλαξει παλι η βαθμολογια,ωστε να κατακτησει αυτη το πρωταθλημα.
Η αποψη μου ειναι οτι οσο λαθος ηταν η εφεση του Ολυμπιακου,αλλο τοσο λαθος θα ειναι και η κινηση της ΑΕΚ,να κυνηγησει την εφεση στο CAS,μιας και θεωρω οτι αυτο το προβλημα ηταν καθαρα μια "κοκορομαχια" Ολυμπιακου-Καλαμαριας...
Γι αυτο καλυτερα να μη κανει τιποτα..Να αφησει τη κατασταση οπως εχει..Να παρει ο Ολυμπιακος το πρωταθλημα "στα χαρτια" και να μεινει στην ιστορια,οπως και στη συνειδηση του υγιους φιλαθλου,σαν ενα "πετσινο πρωταθλημα"..Που ΟΛΟΙ θα παραδεχονται οτι ΚΑΚΩΣ πηγε στον Ολυμπιακο,μιας και ηθικα θα ανηκει στην ΑΕΚ...
Θεωρω βεβαια οτι το νομικο τμημα της ΑΕΚ,κανει πολυ καλη δουλεια και προσφατη ειναι η υποθεση Κονε που κερδισε εναντιον του Ολυμπιακου...
Και αν κερδισει αυτη την υποθεση,θα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ για το Κοκκαλη και τη παραγκα..
ΑΝ ΟΜΩΣ..ΑΝ...Το CAS,δεν αλλαξει την αποφαση και κατακυρωσει το παιχνιδι στον Ολυμπιακο...τοτε θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ της ΑΕΚ...Γιατι..
α)Θα καταρευσει το επιχειρημα οτι η ΠΑΡΑΓΚΑ εδωσε το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο στα χαρτια,μιας και θα υπαρχει αποφαση ενος ανωτατου,ανεξαρτητου Ευρωπαικου γνωμοδοτικου οργανου που θα τον δικαιωνει (εκτος και αν η παραγκα της ΕΠΟ,φτανει μεχρι την ουεφα και εχουν συμμαχισει για να μη παρει το πρωταθλημα η ΑΕΚ-επιχειρημα αν μη τι αλλο φαιδρο)..και
β)Στην ιστορια θα γραφτει οτι μπορει η ΑΕΚ να ηταν καλυτερη φετος σαν ομαδα,ομως το πρωταθλημα το πηρε ο Ολυμπιακος στις λεπτομερειες,λογω μιας μαλακιας που εκανε η Καλαμαρια...
να μην γράφεις αερολογίες αν δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει με τον cas....
δεν υπάρχει περίπτωση παρέμβασης η όχι της Καλαμαριάς και κανενός άλλου....
το cas θα εξετασθεί από το μονομελές και δεν θα παραβρίσκεται κανένας άλλος κατά την εκδίκαση για την οποία ήδη έχουν κατατεθεί τα υπομνήματα άρα τον ρόλο της Καλαμαριάς ξεχάστε τον..... από εδώ και πέρα....
η ΑΕΚ δεν παραβρίσκεται στην όλη εκδίκαση και ίσα ίσα που η ΑΕΚ έχει μάθει και να χάνει και να κερδίζει στα χαρτιά ( βλέπε περίπτωση με τον Αστέρα Τριπόλεως)και επίσης για την παράγκα α) γιατί καθυστέρησε να δώσει την καθαρογραμμένη απόφαση της δευτεροβάθμιας στον cas? β) γιατι πριν λίγες ημέρες η επιτροπή ενστάσεων της ΕΠΟ ζήτησε υπομνήματα από την Καλαμαριά για το αν θέλει αυτή επανεξέταση του ζητήματος λόγο του ότι δεν ήταν σωστή η απόφαση της πρωτοβάθμιας? μήπως γιατί θέλουν να ζητήσουν αναστολή της εξέτασης από το cas λόγο ότι η απόφαση από την ΕΠΟ δεν έχει τελεσιδικήσει?  έτσι απλά ρωτάω για την παράγκα..

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βρε νουμερο το εγραψε 2-3 μερες πριν τη συνατηση λιγο πριν αλλαξει η μερα συνατησης
ακομα και τωρα δεν ειναι αργα να παραδεχτεις οτι εισαι φαντασιοπληκτος
δεν ειναι κακο πιστεψε με
αλλα ακομα και εσενα να μη σου λεει κατι εμενα μου λεει γιατι οποιος διαβαζει καταλαβαινει αν εχω δικιο
ασε που δε σε παιρνει και κανενας στα σοβαρα
δε το λεω εγω ολο το σαιτ
δεν έχω ανάγκη να με παίρνουν στα σοβαρά κάτι σκουπίδια που με πολεμάνε και με βρίζουν με ρεμάλια και ρεντίκολα δεν ασχολούμαι...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν έχω ανάγκη να με παίρνουν στα σοβαρά κάτι σκουπίδια που με πολεμάνε και με βρίζουν με ρεμάλια και ρεντίκολα δεν ασχολούμαι...
αυτο ειναι δικο σου θεμα και δε εχω σκοπο να σου πω αν εχεις δικιο η οχι
αλλα εγω σου απεδειξα οτι λες βλακειες και εσυ το κανεις γαργαρα
γιατι αυτο?
σου ειχα πει και στο παρελθον αλλα δεν με ειχες παρει στα σοβαρα
οτι η ατοκριτικη ειναι μεγαλο πραμα
για σκεψου
δεν ειναι κακο να πεις οτι ναι λεω μαλακιες
αφου ολοι το ξερουν
η ουσια ειναι να το κατοχυρωσεις κιολλας

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θελω να το ακουσω απο κιτρινα μουνοχειλα ...... εεε συγνωμη χειλη ηθελα να πω !!!!!!
καλά τα λες αλλά ανάποδα μάλλον κάτι κιτρινόμαυρες ψωλές έκανα τα ερυθρόλευκα μουνόχειλα να πούνε τον δεσπότη Παναγιώτη...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δε φταιει κανεις εγω φταιω που σου εδωσα και σημασια κιολας. :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :badair: :badair: :badair: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτο ειναι δικο σου θεμα και δε εχω σκοπο να σου πω αν εχεις δικιο η οχι
αλλα εγω σου απεδειξα οτι λες βλακειες και εσυ το κανεις γαργαρα
γιατι αυτο?
σου ειχα πει και στο παρελθον αλλα δεν με ειχες παρει στα σοβαρα
οτι η ατοκριτικη ειναι μεγαλο πραμα
για σκεψου
δεν ειναι κακο να πεις οτι ναι λεω μαλακιες
αφου ολοι το ξερουν
η ουσια ειναι να το κατοχυρωσεις κιολλας
μαθήματα ηθικής στο σινάφι σου και όχι σε εμένα πολύ αξία σου έδωσα που ασχολούμαι μαζί σου...... 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
το cas θα εξετασθεί από το μονομελές και δεν θα παραβρίσκεται κανένας άλλος κατά την εκδίκαση για την οποία ήδη έχουν κατατεθεί τα υπομνήματα άρα τον ρόλο της Καλαμαριάς ξεχάστε τον..... από εδώ και πέρα....
η ΑΕΚ δεν παραβρίσκεται στην όλη εκδίκαση και ίσα ίσα που η ΑΕΚ έχει μάθει και να χάνει και να κερδίζει στα χαρτιά ( βλέπε περίπτωση με τον Αστέρα Τριπόλεως)και επίσης για την παράγκα α) γιατί καθυστέρησε να δώσει την καθαρογραμμένη απόφαση της δευτεροβάθμιας στον cas? β) γιατι πριν λίγες ημέρες η επιτροπή ενστάσεων της ΕΠΟ ζήτησε υπομνήματα από την Καλαμαριά για το αν θέλει αυτή επανεξέταση του ζητήματος λόγο του ότι δεν ήταν σωστή η απόφαση της πρωτοβάθμιας? μήπως γιατί θέλουν να ζητήσουν αναστολή της εξέτασης από το cas λόγο ότι η απόφαση από την ΕΠΟ δεν έχει τελεσιδικήσει?  έτσι απλά ρωτάω για την παράγκα..
Θες να μου πεις με λιγα λογια,οτι η υποθεση εχει ηδη παρει το δρομο της και ουτε ο Ολυμπιακος,ουτε η Καλαμαρια,ουτε η ΑΕΚ,μπορουν πια να κανουν κατι,δηλαδη να παρεμβουν στην εκδικαση της υποθεσης,και απλα περιμενουμε την ετυμηγορια του CAS??

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εδω σας θελω γατονια :

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΛΕ ??????

Aπαντηση : και οι δυο εχουν απο [size=20pt]11 πρωταθληματα [/size] :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αυτο ειναι που λεμε οτι ο Τζολε ( Ψωλε για τους αντιπαλους του ) ειναι μια ομαδα μονος του :rockon: :rockon: :rockon:

Καλο βραδυ Δευτερας.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μαθήματα ηθικής στο σινάφι σου και όχι σε εμένα πολύ αξία σου έδωσα που ασχολούμαι μαζί σου...... 
μαθηματα κανεις σε αυτους που εχουν μυαλο
εχεις δικιο αδικα σου τα λεω
αλλα ΕΠΙΜΕΝΩ τι εχεις να πεις για τα περι ρουφιανιας?
τωρα μη το ριξεις και στην 4αρα που μας ριξατε η για το πουλμαν γιατι ικανο σε εχω

zulapi

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πότε βγαίνει η απόφαση του CAS ξέρει κανείς?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θες να μου πεις με λιγα λογια,οτι η υποθεση εχει ηδη παρει το δρομο της και ουτε ο Ολυμπιακος,ουτε η Καλαμαρια,ουτε η ΑΕΚ,μπορουν πια να κανουν κατι,δηλαδη να παρεμβουν στην εκδικαση της υποθεσης,και απλα περιμενουμε την ετυμηγορια του CAS??
έτσι ακριβώς έχει και μάλιστα οι υποθέσεις είναι δυο η πρώτη αφορά ασφαλιστικά μέτρα σε πρώτη φάση που αφορούν την μη κατακύρωση της βαθμολογίας υπέρ του ΟΣΦΠ και στην συνέχεια εκδίκαση της απόφασης..
και αυτή η διαδικασία γίνετε γιατί μπορεί να παρέμβει η παράγκα και να ζητήσει αναστολή της κύριας εκδίκασης λόγο ότι έγινε λάθος διαδικασία από την ΕΠΟ οπότε ζητάει η Καλαμαριά που έκανε την ένσταση την μη κατακύρωση των βαθμών στον ΟΣΦΠ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πότε βγαίνει η απόφαση του CAS ξέρει κανείς?
η απόφαση για τα ασφαλιστικά μπορεί να βγει ακόμη και αύριο και το αργότερο μέχρι το Σάββατο η απόφαση της ένστασης ίσως βγει σύντομα αλλά ίσως και μετά από δυο μήνες..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
έτσι ακριβώς έχει και μάλιστα οι υποθέσεις είναι δυο η πρώτη αφορά ασφαλιστικά μέτρα σε πρώτη φάση που αφορούν την μη κατακύρωση της βαθμολογίας υπέρ του ΟΣΦΠ και στην συνέχεια εκδίκαση της απόφασης..
και αυτή η διαδικασία γίνετε γιατί μπορεί να παρέμβει η παράγκα και να ζητήσει αναστολή της κύριας εκδίκασης λόγο ότι έγινε λάθος διαδικασία από την ΕΠΟ οπότε ζητάει η Καλαμαριά που έκανε την ένσταση την μη κατακύρωση των βαθμών στον ΟΣΦΠ.
Σεβομαι την αποψη σου,μιας και ισως οι δικες σου πηγες αποδειχτουν πιο αξιοπιστες.
Για την ιστορια ομως,θελω να σε πληροφορησω πως γνωριζω προσωπικα τον κυριο Δαμηλο και εχω συζητησει το θεμα μαζι του,στην αρχη της ιστοριας.
Η πληροφορηση ομως που εχω τις τελευταιες ημερες για το θεμα,ΔΕΝ ειναι ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ(για αυτο μπορει και οντως να αερολογω),αλλα απο ατομα του στενου του περιβαλλοντος,τα οποια χτες το βραδυ που επικοινωνησα μαζι τους μου μεταβιβασαν οτι ο προεδρος εχει ξενερωσει με την ολη υποθεση και δεν εχει το κουραγιο να "τρεξει" την υποθεση..

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σεβομαι την αποψη σου,μιας και ισως οι δικες σου πηγες αποδειχτουν πιο αξιοπιστες.
Για την ιστορια ομως,θελω να σε πληροφορησω πως γνωριζω προσωπικα τον κυριο Δαμηλο και εχω συζητησει το θεμα μαζι του,στην αρχη της ιστοριας.
Η πληροφορηση ομως που εχω τις τελευταιες ημερες για το θεμα,ΔΕΝ ειναι ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ(για αυτο μπορει και οντως να αερολογω),αλλα απο ατομα του στενου του περιβαλλοντος,τα οποια χτες το βραδυ που επικοινωνησα μαζι τους μου μεταβιβασαν οτι ο προεδρος εχει ξενερωσει με την ολη υποθεση και δεν εχει το κουραγιο να "τρεξει" την υποθεση..
αυτά που σου γράφω εγώ είναι από Έλληνα δικαστή που συμμετέχει στο cas.. τώρα ΄μως πρέπει να φύγω λόγο εργασίας τα λέμε αργότερα...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτά που σου γράφω εγώ είναι από Έλληνα δικαστή που συμμετέχει στο cas.. τώρα ΄μως πρέπει να φύγω λόγο εργασίας τα λέμε αργότερα...
αντε να βαφτεις και να βαλεις την στολη του τραβεστι κλωνου και σε περιμενουμε στην γνωστη σου πιατσα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
το cas θα εξετασθεί από το μονομελές   :2funny: :2funny: και δεν θα παραβρίσκεται κανένας άλλος κατά την εκδίκαση για την οποία ήδη έχουν κατατεθεί τα υπομνήματα άρα τον ρόλο της Καλαμαριάς ξεχάστε τον. :2funny:....
η ΑΕΚ δεν παραβρίσκεται στην όλη εκδίκαση και ίσα ίσα που η ΑΕΚ έχει μάθει και να χάνει και να κερδίζει στα χαρτιά ( βλέπε περίπτωση με τον Αστέρα Τριπόλεως)και επίσης για την παράγκα α) γιατί καθυστέρησε να δώσει την καθαρογραμμένη απόφαση της δευτεροβάθμιας στον cas? β) γιατι πριν λίγες ημέρες η επιτροπή ενστάσεων της ΕΠΟ ζήτησε υπομνήματα από την Καλαμαριά για το αν θέλει αυτή επανεξέταση του ζητήματος λόγο του ότι δεν ήταν σωστή η απόφαση της πρωτοβάθμιας? μήπως γιατί θέλουν να ζητήσουν αναστολή της εξέτασης από το cas λόγο ότι η απόφαση από την ΕΠΟ δεν έχει τελεσιδικήσει?  :2funny:
Χμμμ...Άψογη απάντηση σουρεαλιστικά τεκμηριωμένη.
Επαναλαμβάνω και πάλι. Αφού καταφανώς δεν έχεις ιδέα τι παίζεται με την αθλητική δικαιοσύνη γιατί επιμένεις και κάνεις τον ειδικό και μάλιστα κατηγορείς και τους άλλους ότι λένε αερολογίες ?
- ΥΓ. Με υπογράμμιση οι ανακρίβειες του ποστ σου. Και επιτέλους η ένσταση του Ολυμπιακού κρίθηκε από δευτεροβάθμιο όργανο, άρα τελεσιδίκησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom