Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Eτσι έτσι...βγάλε τον πραγματικό σου εαυτό...Αρίωνα...ή μήπως..Alitis..ή Tsouli ths Vathis...???
ξέχασα κάποιο άλλο...???lolita2006....grvagelis....??? :2funny: :2funny: :2funny:
Γελάει και ο κάθε πικραμένος μαζί σου ρε κακομοίρη... :jerking:
Ειδικά όταν κάνεις διάλογο εσύ μ'εσένα...είσαι καταπληκτικός :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.τα περι τσάτσων...στο σπίτι σου...μπαγλαμά!!!!
τι λες ωρε βλάχο? το Αρίων έχει κλείσει τελείως ζήτησα και διαγράφηκε επίσης και το τσουλί είναι εκτός......
εγώ μπαίνω σαν αλήτης και τίποτε άλλο για τα άλλα δυο δεν ξέρω τίποτα και δεν είμαι εγώ της μαγκιές σου αλλού στους γαύρους που γλύφεις  τώρα τελευταία.......άιντε τσέλιγκα...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλώς τον ρουφιάνο...
τέλειωσε το μπαιιμπυ σίτινγκ? η δεν είχες κώλο να έρθεις στην συνάντηση γιατί πούλησες την εμπιστοσύνη που σου έδειξαν μερικοί... αλλά έλα που ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπά και τον νοικοκύρη?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ότι πούλησες την εμπιστοσύνη αυτών που σε είχαν καλέσει στην συνάντηση και οι μισοί γαύροι ήξεραν τον τόπο συνάντησης...
ακου καραγκιοζη
το οτι δεν ηρθα δεν εχω κανενα λογο να σου πω το γιατι
και οτι ηξεραν οι μισοι γαυροι οπως λες απο που το εβγαλες το συμπερασμα ?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τι λες ωρε βλάχο? το Αρίων έχει κλείσει τελείως ζήτησα και διαγράφηκε επίσης και το τσουλί είναι εκτός......
εγώ μπαίνω σαν αλήτης και τίποτε άλλο για τα άλλα δυο δεν ξέρω τίποτα και δεν είμαι εγώ της μαγκιές σου αλλού στους γαύρους που γλύφεις  τώρα τελευταία.......άιντε τσέλιγκα...
Δεν έχω ανάγκη να γλείψω κανένα ρε κακομοίρη...και ειδικά τους γαύρους!!!
Ταγάρα ε ταγάρα...πήγαινε τώρα άνοιξε δι΄΄αλογο με το αλτερ έγκο σου...τον λολίτα γιατί εγώ πάω να μαζέψω τα πρόβατα στη στρούγκα... :thefinge:

Και αν θυμάμαι καλά, εσύ δεν χτυπιόσουν να μας πείσεις όλους ότι το τσουλί δεν ήσουν εσύ και είχατε σχέση εργοδότη-εργαζομένου..??? :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ πριν 10 μέρες δεν έλεγες ότι "αύριο...θα σβήσω και αυτό το λογαριασμό"??? και όλο τον σβήνεις..αλλά ως δια μαγείας ένα γαμημένο χέρι σε φέρνει πάλι εδώ??? :jerking:
Αει παράτα μας μωρή ζάπα... :referee:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ακου καραγκιοζη
το οτι δεν ηρθα δεν εχω κανενα λογο να σου πω το γιατι
και οτι ηξεραν οι μισοι γαυροι οπως λες απο που το εβγαλες το συμπερασμα ?
ρώτα αυτούς που ήταν που οι περισσότεροι μου το επιβεβαίωσαν ότι το ήξεραν οι μισοί δικοί σου.
και αυτός που μου έδωσε την πληροφορία μου είπε ότι ο αρχικός που έδωσε σε άλλον την πληροφορία ήσουν εσύ.....
και το καραγκιόζης σου το επιστρέφω..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εμένα βρε τραχανά με ξέρει το μισό site προσωπικά ποιος είμαι εσένα βλέπω της ενισχύσεις που πλάκωσαν άιντε τυρί.
Μαλακούλη...τυριά είναι οι Λαρισαίοι...εγώ είμαι ΠΑΓΟΥΡΑΣ... :birdman:
ΓΚΑΣΜΑΣ όμως σαν εσένα δεν είμαι... :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρώτα αυτούς που ήταν που οι περισσότεροι μου το επιβεβαίωσαν ότι το ήξεραν οι μισοί δικοί σου.
και αυτός που μου έδωσε την πληροφορία μου είπε ότι ο αρχικός που έδωσε σε άλλον την πληροφορία ήσουν εσύ.....
και το καραγκιόζης σου το επιστρέφω..
ποιος σου το ειπε βρε ΜΑΛΑΚΑ πες το εδω φορα παρτιδα
δεν εχεις τι να κανεις και λες οτι μαλακια σου κατεβει?
πες το ρε νουμερο αφου εσυ εισαι καθαρος κανε με ρομπα δημοσια και πες ποιος σου ειπε οτι εγω τους ειπα που θα πατε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
[move][size=20pt]ΘΡΥΛΕ ΘΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ .....[/size][/move]

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποιος σου το ειπε βρε ΜΑΛΑΚΑ πες το εδω φορα παρτιδα
δεν εχεις τι να κανεις και λες οτι μαλακια σου κατεβει?
πες το ρε νουμερο αφου εσυ εισαι καθαρος κανε με ρομπα δημοσια και πες ποιος σου ειπε οτι εγω τους ειπα που θα πατε
της βρισιές σου της επιστρέφω είναι προϊόν από το χάσιμο της ψυχραιμίας σου τίποτε άλλο καλύτερα να σε κρίνουν αυτοί που νόμισαν ότι είσαι κάτι διαφορετικό από την πλειοψηφία των γαύρων.. 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
της βρισιές σου της επιστρέφω είναι προϊόν από το χάσιμο της ψυχραιμίας σου τίποτε άλλο καλύτερα να σε κρίνουν αυτοί που νόμισαν ότι είσαι κάτι διαφορετικό από την πλειοψηφία των γαύρων.. 
ναι ρε μαλακα χανω την ψυχραιμια μου γιατι δεν ανεχομαι να με λενε ρουφιανο
αλλα σου ειπα αν φορας παντελονια πες εδω ποιος σου ειπε οτι εγω εδωσα τις πληροφοριες
απλα μετανειωνω γιατι ασχοληθηκα μαζι σου
αν δεν εχεις κατι να πεις και το λες ετσι στον αερα καλυτερα βουλοσε το το μπουρδελο σου
δεν εχω βριστει με κανεναν αλλα εσυ εισαι τρομερη εξεραιση
εδω βρε ΑΡΧΙΝΟΥΜΕΡΟ δε μου μιλαν οι γαυροι και δεν μιλαω καν στο θρεντ του ολυμπιακου και θα με πεις και ρουφιανο?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε μαλακα χανω την ψυχραιμια μου γιατι δεν ανεχομαι να με λενε ρουφιανο
αλλα σου ειπα αν φορας παντελονια πες εδω ποιος σου ειπε οτι εγω εδωσα τις πληροφοριες
απλα μετανειωνω γιατι ασχοληθηκα μαζι σου
αν δεν εχεις κατι να πεις και το λες ετσι στον αερα καλυτερα βουλοσε το το μπουρδελο σου
δεν εχω βριστει με κανεναν αλλα εσυ εισαι τρομερη εξεραιση
εδω βρε ΑΡΧΙΝΟΥΜΕΡΟ δε μου μιλαν οι γαυροι και δεν μιλαω καν στο θρεντ του ολυμπιακου και θα με πεις και ρουφιανο?
ψυχραιμία και μην βρίζεις.........

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ψυχραιμία και μην βρίζεις.........
οχι ρε δε μπορω να εχω ψυρεμια
πες ρε βλακα ποιος σου ειπε αυτο αν σου ειπε καποιος η να βγει αυτος και να πει οτι εγω εδωσα πληροφοριες
και θα βριζω μπας και κανεις τα κολπα που ελεγες και μου κανεις καμοια μηνυση
ρε δε ντρεπεσε 50 χρονων μαντραχαλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom