Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ασε να μαντεψω.....!περιμενεις να σου διαγραφουν τα 15.000 μηνυματα σου,για να διαγραψεις και αυτο τον λογαριασμο  :grin: :grin:!μεχρι να γινει αυτο ποσταρεις καμια 50αρια μηνυματα τη μερα ,ετσι για τιμωρια,να μαθουν οι αντμιν  :grin: :grin:
τι να κάνω δεν με αφήνουν οι φίλοι μου, α και εκ παραδρομής σου είχα πει να σε καλέσω στο τραπέζωμα που έγινε και κάτι με της αναβολές κάτι με το που σκόπευα να μην είμαι εγώ εκεί δεν σε κάλεσα αλλά ελπίζω στην επόμενη που θα γίνει να είσαι και εσύ...

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ειναι τοσο γελοιοι οι γαυροι που χαιρονται για το πρωταθλημα που πανε να παρουνε.Αυτοι ειναι επικινδυνοι και μοναδικη περιπτωση σε ολον τον πλανητη.Οι ιδιοι που μεχρι χτες πηγαιναν ρεντη και φωναζαν οτι η ομαδα τους ειναι καφενειο.Εφαγαν 4 μπαλακια,το σπρωξιμο του αιωνα ολη τη χρονια και χρειαστηκαν και ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ βαθμους και αντι να κρυφτουν,προκαλουν κιολας!!Ρε ημαρτον!!

Επισκέπτης
τι να κάνω δεν με αφήνουν οι φίλοι μου, α και εκ παραδρομής σου είχα πει να σε καλέσω στο τραπέζωμα που έγινε και κάτι με της αναβολές κάτι με το που σκόπευα να μην είμαι εγώ εκεί δεν σε κάλεσα αλλά ελπίζω στην επόμενη που θα γίνει να είσαι και εσύ...
με ειδοποιησε ο σκοτεινος αλλα δεν ηρθα λογω επαγγελματιων υποχρεωσεων!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ειναι τοσο γελοιοι οι γαυροι που χαιρονται για το πρωταθλημα που πανε να παρουνε.Αυτοι ειναι επικινδυνοι και μοναδικη περιπτωση σε ολον τον πλανητη.Οι ιδιοι που μεχρι χτες πηγαιναν ρεντη και φωναζαν οτι η ομαδα τους ειναι καφενειο.Εφαγαν 4 μπαλακια,το σπρωξιμο του αιωνα ολη τη χρονια και χρειαστηκαν και ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ βαθμους και αντι να κρυφτουν,προκαλουν κιολας!!Ρε ημαρτον!!
φίλε μου εκεί είναι το πρόβλημα? το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και έχει και της καλές αλλά και σκοτεινές του πλευρές και δεν είναι εκεί το πρόβλημα για αυτούς τους ανθρώπους όσο το πρόβλημα έχει κοινωνικές διαστάσεις με το να αποτελούν αυτά τα άτομα τον ιδιωτικό άμισθο στρατό του προέδρου τους με της τόσες ύποπτες συναλλαγές με το Ελληνικό δημόσιο που έχουν σχέση με το παντελόνιασμα δημόσιου χρήματος πράξεις που για τα παιδιά αυτών των ατόμων αλλά και των δικών μας επιφυλάσσουν ένα σκοτεινό μέλλον.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ασε να μαντεψω.....!περιμενεις να σου διαγραφουν τα 15.000 μηνυματα σου,για να διαγραψεις και αυτο τον λογαριασμο  :grin: :grin:!μεχρι να γινει αυτο ποσταρεις καμια 50αρια μηνυματα τη μερα ,ετσι για τιμωρια,να μαθουν οι αντμιν  :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τι έπαθες ωρέ βλάχο αυγά σου καθαρίζουν?
Γελάω με τα καμώματά σου ρε Αρίωνα... :jerking:
πόσους κλώνους θα κάνεις ακόμα ρε συ??? :think:
δεν βαριέσαι να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου???? :2funny:
Εχεις καταντήσει...δυστυχώς πιο γραφικός και απ'τον Κούγια... :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις καταντήσει...δυστυχώς πιο γραφικός και απ'τον Κούγια... :2funny: :2funny: :2funny:
έχεις δει κάπου να γράφω ότι δεν είμαι ο Αρίωνας? άρα γιατί να αποτελώ και κλώνο έκανα κέφι και έσβησα το παλιό μου νικ γιατί στεναχωριόμουνα για ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες που είχε πρόβλημα με τα πολλά μου ποστ.....
αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να σβηστούν ολοκληρωτικά...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΥΓ κατ αρχήν τα πονηρά ει κονάκια όπως  :jerking: :jerking: η  :rockon: :rockon: η  :2funny: :2funny: καλύτερα να τα φιλάς για την πάρτι σου και όχι προς εμένα γιατί εγώ δεν απαντάω με αυτά αλλά με λόγια........

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλησπερα παιδες
τελικα βγηκα λαθος οταν ελεγα οτι το πρωταθλημα θα ηταν πρασινο(μονο εγω μπορουσα να το σκεφτω)
λοιπον να πω την αποψη μου
1.η λογικη που λετε οτι η αεκ εχασε την κουπα απο πανιωνιο,ηρακλη ειναι μια λογικη που μπορει να χρησιμοποιησει ο ΚΑΘΕΝΑΣ οπως και ο παο εχασε το πρωταθλημα απο ηρακλη ξανθη κτλπ
2.εχω γινει κουραστικος να λεω οτι δε γουσταρα την ενσταση.αλλα το θεμα δεν ειναι τι λεω εγω η εσεις.η ενσταση εγινε.ηθικα μαλακια , νομικα ομως οπως πανε τα πραματα δικαια
3.απο τη μια κατηγορω ολους εσας που κρινετε αυτο με την ενσταση για τον λογο οτι ετυχε στον ολυμπιακο αυτο και οχι στη αεκ,παο οπου θα γινοντουσαν τα ιδια
4.αλλα απο την αλλη ψιλομπερδευομαι :grin: διοτι αν ειχε συμβει στην αεκ η παο τα ιδια θα λεγοταν και απο την πλευρα των ολυμπιακων
5.ο ολυμπιακος για μενα χτες επαιξε ΜΠΑΛΛΑ και ειχε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  εστω και στο προτελαυταιο ματς
και σε καμοια περιπτωση για μενα δεν ειδα κατι μεμπτο
6.το εκνευριστηκο με την αντιδραση ολων των μη ολυμπιακων ειναι οτι χανει ο οσφπ απαντηση σας γαμησανε ,
καρδιζει με ενα γκολ απαντηση ο διαιτητης , κερδιζει με μεγαλο σκορ απαντηση παραρτημα
ρε παιδες με την λογικη αυτη επρεπε ο ολυμπιακος να μαχωταν καθε χρονο για τη σωτηρια του
7.τα της αεκ λιγο πολυ τα εχουμε πει
η αεκ ηταν τρομερη στις αρχες και τωρα στο τελος. και περαν του φερερ κτλπ αυτο γινεταιο συνεχεια για οσους θυμουντε
δεν υπαρχει μια σταθερη πορεια.
8.οποιος ελεπιζει στη κας απλα θελω να του πω οτι τσαμπα ελεπιζει ευτυχως η δυστηχως

αυτα τα ολιγα απο μενα :grin: :grin: :grin: :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ΥΓ κατ αρχήν τα πονηρά ει κονάκια όπως  :jerking: :jerking: η  :rockon: :rockon: η  :2funny: :2funny: καλύτερα να τα φιλάς για την πάρτι σου και όχι προς εμένα γιατί εγώ δεν απαντάω με αυτά αλλά με λόγια........
ακομα να μου καταθεσεις αγωγη γερο?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
έχεις δει κάπου να γράφω ότι δεν είμαι ο Αρίωνας? άρα γιατί να αποτελώ και κλώνο έκανα κέφι και έσβησα το παλιό μου νικ γιατί στεναχωριόμουνα για ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες που είχε πρόβλημα με τα πολλά μου ποστ.....
αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να σβηστούν ολοκληρωτικά...
Δεν γράφεις μόνο σαν alitis..και το ξέρεις καλύτερα από'μένα... :grin:
Κάνε ότι θες...απλά εγώ ξέρω ότι ένας άντρας,όταν λέει κάτι...το τηρεί... ;)

Υ.Γ.θα απαντάω όπως εγώ γουστάρω...κι αν δεν σ'αρέσει...ξέρεις!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν γράφεις μόνο σαν alitis..και το ξέρεις καλύτερα από'μένα... :grin:
Κάνε ότι θες...απλά εγώ ξέρω ότι ένας άντρας,όταν λέει κάτι...το τηρεί... ;)

Υ.Γ.θα απαντάω όπως εγώ γουστάρω...κι αν δεν σ'αρέσει...ξέρεις!!!!
δηλαδή σαν τι άλλο γράφω? να μάθω και εγώ δηλαδή.........
εφιάλτες βλέπετε μου φαίνεται...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ασ'το Αρίωνα...καλό σου μεσημέρι... :sunglasses:
αν έχεις άντερα πες αν έχω και άλλο νικ και μπαίνω άστα τα βλάχικα και σε πήραμε χαμπάρι τι βιολί βαράς και εσύ εδώ μέσα κρυφοτσάτσοι του Κρόκους έχετε γίνει με αυτούς που σας κουβάλησε ο Κούγιας εκεί......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
αν έχεις άντερα πες αν έχω και άλλο νικ και μπαίνω άστα τα βλάχικα και σε πήραμε χαμπάρι τι βιολί βαράς και εσύ εδώ μέσα κρυφοτσάτσοι του Κρόκους έχετε γίνει με αυτούς που σας κουβάλησε ο Κούγιας εκεί......
Eτσι έτσι...βγάλε τον πραγματικό σου εαυτό...Αρίωνα...ή μήπως..Alitis..ή Tsouli ths Vathis...???
ξέχασα κάποιο άλλο...???lolita2006....grvagelis....??? :2funny: :2funny: :2funny:
Γελάει και ο κάθε πικραμένος μαζί σου ρε κακομοίρη... :jerking:
Ειδικά όταν κάνεις διάλογο εσύ μ'εσένα...είσαι καταπληκτικός :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.τα περι τσάτσων...στο σπίτι σου...μπαγλαμά!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
44 εχει η ΑΕΚ.......
εμεις μονο 36 δεν ειναι πολλα!!!!!!!!!