καλησπερα παιδες
τελικα βγηκα λαθος οταν ελεγα οτι το πρωταθλημα θα ηταν πρασινο(μονο εγω μπορουσα να το σκεφτω)
λοιπον να πω την αποψη μου
1.η λογικη που λετε οτι η αεκ εχασε την κουπα απο πανιωνιο,ηρακλη ειναι μια λογικη που μπορει να χρησιμοποιησει ο ΚΑΘΕΝΑΣ οπως και ο παο εχασε το πρωταθλημα απο ηρακλη ξανθη κτλπ
2.εχω γινει κουραστικος να λεω οτι δε γουσταρα την ενσταση.αλλα το θεμα δεν ειναι τι λεω εγω η εσεις.η ενσταση εγινε.ηθικα μαλακια , νομικα ομως οπως πανε τα πραματα δικαια
3.απο τη μια κατηγορω ολους εσας που κρινετε αυτο με την ενσταση για τον λογο οτι ετυχε στον ολυμπιακο αυτο και οχι στη αεκ,παο οπου θα γινοντουσαν τα ιδια
4.αλλα απο την αλλη ψιλομπερδευομαι
διοτι αν ειχε συμβει στην αεκ η παο τα ιδια θα λεγοταν και απο την πλευρα των ολυμπιακων
5.ο ολυμπιακος για μενα χτες επαιξε ΜΠΑΛΛΑ και ειχε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ εστω και στο προτελαυταιο ματς
και σε καμοια περιπτωση για μενα δεν ειδα κατι μεμπτο
6.το εκνευριστηκο με την αντιδραση ολων των μη ολυμπιακων ειναι οτι χανει ο οσφπ απαντηση σας γαμησανε ,
καρδιζει με ενα γκολ απαντηση ο διαιτητης , κερδιζει με μεγαλο σκορ απαντηση παραρτημα
ρε παιδες με την λογικη αυτη επρεπε ο ολυμπιακος να μαχωταν καθε χρονο για τη σωτηρια του
7.τα της αεκ λιγο πολυ τα εχουμε πει
η αεκ ηταν τρομερη στις αρχες και τωρα στο τελος. και περαν του φερερ κτλπ αυτο γινεταιο συνεχεια για οσους θυμουντε
δεν υπαρχει μια σταθερη πορεια.
8.οποιος ελεπιζει στη κας απλα θελω να του πω οτι τσαμπα ελεπιζει ευτυχως η δυστηχως
αυτα τα ολιγα απο μενα