vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Και κάτι άλο ακόμα. Δεν μετέχει Έλληνας δικαστής στην τριμελή επιτροπή του CAS.
Χμμμ...Άψογη απάντηση σουρεαλιστικά τεκμηριωμένη.
Επαναλαμβάνω και πάλι. Αφού καταφανώς δεν έχεις ιδέα τι παίζεται με την αθλητική δικαιοσύνη γιατί επιμένεις και κάνεις τον ειδικό και μάλιστα κατηγορείς και τους άλλους ότι λένε αερολογίες ?
- ΥΓ. Με υπογράμμιση οι ανακρίβειες του ποστ σου. Και επιτέλους η ένσταση του Ολυμπιακού κρίθηκε από δευτεροβάθμιο όργανο, άρα τελεσιδίκησε.
Εχει δ'λειά τώρα...Και κάτι άλο ακόμα. Δεν μετέχει Έλληνας δικαστής στην τριμελή επιτροπή του CAS.
Όντως πρέπει να ποτίσω τα χωράφια μου.
ουστ...κωλόβλαχε...μυτζηθρόβιε απο το θρεντ των χανουμιών....γαμώ τα γιαννιώτικα γλυκά σου.....και τα κουνούπια της λίμνης.....
Αει τσακίσ'...
Εσύ μόνο λόγια είσαι απ'ότι είδα...και μόνο στην ιδέα ότι θα πήγαινες να βρίσεις τον Τζίγγερ...ανέβασες πυρετό!ουστ...κωλόβλαχε...μυτζηθρόβιε απο το θρεντ των χανουμιών....γαμώ τα γιαννιώτικα γλυκά σου.....και τα κουνούπια της λίμνης.....
ΝΑΙ...ΧΕΣΤΗΚΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ...μπροστά στην εκδίκησή του.....Εσύ μόνο λόγια είσαι απ'ότι είδα...και μόνο στην ιδέα ότι θα πήγαινες να βρίσεις τον Τζίγγερ...ανέβασες πυρετό!
www.freesmileys.org] [/url]ουστ...κωλόβλαχε...μυτζηθρόβιε απο το θρεντ των χανουμιών....γαμώ τα γιαννιώτικα γλυκά σου.....και τα κουνούπια της λίμνης.....
are you love me baby?.....
μάγος είσαι???are you love me baby?.....
ξέρω ξέρω κ. μόντς...απαγορεύονται..και αν δεν κ.λ.π.....αν το μεταφράσω θα χάσει η ποίηση το νόημά της....
Γεία σου Αρίωνα...εε ενστασηηηη
έχουν πάθει ψύχωση με εμένα και βλέπουν εφιάλτες οι γαύροι τώρα βλέπεις και εσύ...μάγος είσαι??? Γεία σου Αρίωνα...
δεν είπα ότι συμμετέχει στην τριμελλή Έλληνας δικαστής αλλά υπάρχουν και Έλληνες δικαστές που υπάγονται στο cas..Και κάτι άλο ακόμα. Δεν μετέχει Έλληνας δικαστής στην τριμελή επιτροπή του CAS.
φίλε μου το πολύ κουτόχορτο φταίει που έχουν παραισθήσεις....Συγνώμη κιόλας και χωρίς να θέλω να το παίξω υπερασπιστής του Αρίωνα,αλλά αν ξέρω να διαβάζω ελληνικά δεν βλέπω πουθενά να γράφει ο άνθρωπος για έλληνα δικαστή που συμμετέχει στη τριμελή επιτροπή του cas αρμόδια για την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά για έλληνα δικαστή είναι ανάμεσα στους πολλούς δικαστές που βρίσκονται στο cas.
Συγνώμη κιόλας.