Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αδελφέ καλά τα λες αλλά αυτό το γκολ του Μπλάνκο το έχουν κάνει τσίχλα στο τέλος θα μας κάνουν να πιστέψουμε και εμείς ότι ήταν οφ σαιτ. μιλάμε εκεί το γουδί το γουδοχέρι.
εσείς έχετε κάνει τσίχλα μια ένσταση που κατεμέ ήταν νομικά σωστή και ως προς τις επόμενες διοργανώσεις σωτήρια, γιατί του χρόνου μπορεί να γινόντουσαν κι άλλες αντικανονικές συμμετοχές που μάλιστα να έκριναν και έναν αγώνα (όχι όπως με το Βάλνερ που απλά συμμετείχε για να κουρέψει λίγο γκαζόν με τις τάπες).
Αλλά και πάλι δεν σας λέμε τίποτα. Γιατί κι εμείς θα προτιμούσαμε να παίρναμε ένα πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά αντί για 1-2 και η ένσταση να μην έπαιζε ρόλο. Και σου είπα και πάλι...και να ήτανε οφσάιντ, τί έγινε;;; Σου μείωσε κανείς τη σημασία της ήττας γι'αυτό; Σου ειπε κανείς πως νίκησες γι'αυτό το λόγο;
Το κόμπλεξ σου μόνο μην τυχόν και σου πούνε πως έχεις ευνοηθεί και αμαν και τι. Λες και δεν ευνοούνται όλες οι ομάδες κατά λάθος ή κατά μη λάθος κάποια στιγμή.
Ποδόσφαιρο είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν είναι η ζωή σου να βγάζεις το χτικιό σου εδώ μεσα με ανθρώπους που θέλουν απλά να κουβεντιάσουνε φυσιολογικά

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσείς έχετε κάνει τσίχλα μια ένσταση που κατεμέ ήταν νομικά σωστή και ως προς τις επόμενες διοργανώσεις σωτήρια, γιατί του χρόνου μπορεί να γινόντουσαν κι άλλες αντικανονικές συμμετοχές που μάλιστα να έκριναν και έναν αγώνα (όχι όπως με το Βάλνερ που απλά συμμετείχε για να κουρέψει λίγο γκαζόν με τις τάπες).
Αλλά και πάλι δεν σας λέμε τίποτα. Γιατί κι εμείς θα προτιμούσαμε να παίρναμε ένα πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά αντί για 1-2 και η ένσταση να μην έπαιζε ρόλο. Και σου είπα και πάλι...και να ήτανε οφσάιντ, τί έγινε;;; Σου μείωσε κανείς τη σημασία της ήττας γι'αυτό; Σου ειπε κανείς πως νίκησες γι'αυτό το λόγο;
Το κόμπλεξ σου μόνο μην τυχόν και σου πούνε πως έχεις ευνοηθεί και αμαν και τι. Λες και δεν ευνοούνται όλες οι ομάδες κατά λάθος ή κατά μη λάθος κάποια στιγμή.
Ποδόσφαιρο είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν είναι η ζωή σου να βγάζεις το χτικιό σου εδώ μεσα με ανθρώπους που θέλουν απλά να κουβεντιάσουνε φυσιολογικά
είδες που σηκώνει ο κώλος σου το δούλεμα? εσύ από εδώ από εκεί όλο εδώ κωλοτρίβεσαι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα το παίζεις παναγία αυτό ποιου είναι?

117    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Ρε μόνο η χανούμα   στις: 30/03/08, 13:01
Αρίωνα...κλαμα...κλάμα, κλάμα...να σου δώσω ένα χαρτί ένστασης να σκουπισεις τα μάτια σου;... Bounce

και αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;   στις: 30/03/08, 23:11
δεν βλέπω κανένα λόγο να ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που μας ζάλιζε τόσο καιρό πως ήταν ο ....ανιψιος του Αρίωνα. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει καν ποιος είναι...για μένα είναι εντελώς αδιάφορο. Κι επειδή είμαι σίγουρος πως και τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει να κάνει νέους φίλους εδώ μέσα (γιατί δεν μπορεί), δεν υπάρχει λόγος να τον προγγίζουμε. Με μυαλό 11χρονου και νοοτροπία μωρού...τι να μας πει; Αφήστε τον...χρειάζεται φροντίδα και προδέρμ...θα του στείλω κανα τσοντο dvd να στανιάρει μόνος του στο σπίτι.
και συνεχίζω να τα γράφω και να τα επαναλαμβάνω. ΔΕΝ καταλαβαίνεις ούτε την πλάκα μου ούτε το σοβαρό μου...απλά και για το ένα και για το άλλο...μου πρήζεις τα @@ χωρίς λόγο.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
είδες που σηκώνει ο κώλος σου το δούλεμα? εσύ από εδώ από εκεί όλο εδώ κωλοτρίβεσαι.
δεν μπορώ να κάνω και σε όλους τα χατίρια,ο ένας αυτό ο άλλος το άλλο, ο άλλος είχε ψυχολογικά που ήταν δεύτερος στα ποστ διαγράφηκα έγινε πρώτος οι άλλοι τους τρώει ο κώλος τους για δούλεμα τους δουλεύω αμάν ποια σαν χήρες κάνετε. 

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και συνεχίζω να τα γράφω και να τα επαναλαμβάνω. ΔΕΝ καταλαβαίνεις ούτε την πλάκα μου ούτε το σοβαρό μου...απλά και για το ένα και για το άλλο...μου πρήζεις τα @@ χωρίς λόγο.
αν σου είναι πρησμένα τα @@ στου Συγγρού άλλη φορά να προσέχεις που την βάζεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και θα γραφω και όπου θέλω. Ειδικά όταν ΔΕΝ προσβάλλω κανέναν! Παρά μόνο όταν εκείνος παραφέρεται προς εμένα χωρίς λόγο. Έχουμε γράψει 3 σελίδες για το τι λες χωρίς λόγο, γιατί είπες για μένα χωρίς εγώ να απευθυνθώ σε σένα καθόλου.
Τις παραθέσεις όμως από τα λεγόμενά σου τις έκανες γαργάρα...πάλι....χαλάς το Αεκτζήδικο θρεντ ... τιποτα αλλο δεν καταφέρνεις με αυτο. Μια χαρά μιλάμε με τους υπόλοιπους.

Α, και επειδή δεν χαιρέτησα...Σκοτεινέ respect.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν μπορώ να κάνω και σε όλους τα χατίρια,ο ένας αυτό ο άλλος το άλλο, ο άλλος είχε ψυχολογικά που ήταν δεύτερος στα ποστ διαγράφηκα έγινε πρώτος οι άλλοι τους τρώει ο κώλος τους για δούλεμα τους δουλεύω αμάν ποια σαν χήρες κάνετε. 
εσύ κάνεις παράθεση και τα λεγόμενά σου; Είσαι ψυχιατρική περίπτωση...μιλάς με τον εαυτό σου!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και θα γραφω και όπου θέλω. Ειδικά όταν ΔΕΝ προσβάλλω κανέναν! Παρά μόνο όταν εκείνος παραφέρεται προς εμένα χωρίς λόγο. Έχουμε γράψει 3 σελίδες για το τι λες χωρίς λόγο, γιατί είπες για μένα χωρίς εγώ να απευθυνθώ σε σένα καθόλου.
Τις παραθέσεις όμως από τα λεγόμενά σου τις έκανες γαργάρα...πάλι....χαλάς το Αεκτζήδικο θρεντ ... τιποτα αλλο δεν καταφέρνεις με αυτο. Μια χαρά μιλάμε με τους υπόλοιπους.

Α, και επειδή δεν χαιρέτησα...Σκοτεινέ respect.
πάρε αυτήν είναι από το πούλμαν σας που χάσατε την Κυριακή το φωρτωμένο με της 11 τρανς την είχε στην κρεβατοκάμαρα του ο Μπλάνκο και της εξηγούσε για το γκολ που έβαλε ότι δεν ήταν οφ σαιτ.

URL]]

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσύ κάνεις παράθεση και τα λεγόμενά σου; Είσαι ψυχιατρική περίπτωση...μιλάς με τον εαυτό σου!
τι να κάνω βλέπεις η ηλικία δεν μπορώ να σας κάνω τα όλα χατίρια επειδή είστε για πλάκα δεν μπορώ να σας κάνω όλη μέρα το χατίρι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάρε αυτήν είναι από το πούλμαν σας που χάσατε την Κυριακή το φωρτωμένο με της 11 τρανς την είχε στην κρεβατοκάμαρα του ο Μπλάνκο και της εξηγούσε για το γκολ που έβαλε ότι δεν ήταν οφ σαιτ.

http://[URL unfurl="true"]www.ftvexclusive.com/ftv/ftvgirls133/10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Για τον Ολυμπιακό μπορείς να γράψεις ό,τι γουστάρεις και για τον αγώνα άλλα τόσα. Ειδικα΄άμα βάζεις και τέτοιες φωτό  χαρά μου! Εμένα να μην κρίνεις προσωπικά γιατί τότε παίρνεις και τις ανάλογες απαντήσεις..αυτό ζητάω. Αν το κάνεις μπορούμε να συνεννοηθούμε, αλλιώς...απλα χαλάω σάλιο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γαμώ τις μουνάρες παντως η εικονιζόμενη....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε συ gatto...τι διαφορετικό έγραψα εγώ; είπα πως έκρινς το παιχνίδι; Δεν έχω διαβάσει ούτε μία φυλλάδα, ήμουνα άλλωστε στα Σκόπια προχθές, δεν έχω δει τηλεόραση τίποτα άλλο εκτός από τα γκολ, γι'αυτό και όπως βλέπεις δεν κρίνω τίποτα άλλο. Δεν άκουσα καμια ανάλυση, αλλά μια γνώμη για το πώς το είδα την έχω. και από κει και πέρα τον αγώνα βλέπεις πώς τον κρίνω σε ΤΟΣΑ ποσταρίσματα. Και ξαναλέω...έκανα ένα αστείο σχετικά με το πρωτοσέλιδο και σαν μύγες μυγιαστήκατε λες και σας είπε κανείς πως το πήρατε λόγω διαιτησίας!! Έχουν γίνει 400 ποσταρίσματα για τον αγώνα σε όλα τα θρεντ, είναι ζήτημα αν είπε κανείς πως το πήρατε λόγω διαιτητή.
Τι κόμπλεξ είναι αυτο...χαλαρώστε ρε μαν. Ούτε πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε πια...
Κοίταξε φίλε...δεν θα μας πεις και κομπλεξικούς επειδή σου απαντήσαμε για μια φάση που είναι ξεκάθαρη!Στο κάτω-κάτω εσύ το έθεσες το θέμα της διαιτησίας σήμερα στο θρεντ!Μάθε να διαφωνείς...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για τον Ολυμπιακό μπορείς να γράψεις ό,τι γουστάρεις και για τον αγώνα άλλα τόσα. Ειδικα΄άμα βάζεις και τέτοιες φωτό  χαρά μου! Εμένα να μην κρίνεις προσωπικά γιατί τότε παίρνεις και τις ανάλογες απαντήσεις..αυτό ζητάω. Αν το κάνεις μπορούμε να συνεννοηθούμε, αλλιώς...απλα χαλάω σάλιο
ποια τρανσέξουαλ από της 11 που κατεβάσατε την κυριακή στο ΟΑΚΑ σου θυμίζει?

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Υπαρξιακά ερωτήματα.

1. Τελικά η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα ή όχι? Τα παιδιά μας (μπουχου, μπουχου, κλαψ, κλαψ) να γίνουν Ολυμπιακοί ή Παναθηναικοί? Η ΑΕΚ θα παίξει τελικά Ιντερτόττο ή Κύπελλο Κυπελλούχων?

2. Τελικά μήπως οι Βάζελοι είναι όντως κότες λειράτες? Φιλιππίδης, Βέλιτς, Γκονζάλες (Ριβάλντο χ 2) κι άλλοι 26 κατασκευαστές πλυντηρίων ξέρουν...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρξιακά ερωτήματα.

1. Τελικά η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα ή όχι? Τα παιδιά μας (μπουχου, μπουχου, κλαψ, κλαψ) να γίνουν Ολυμπιακοί ή Παναθηναικοί? Η ΑΕΚ θα παίξει τελικά Ιντερτόττο ή Κύπελλο Κυπελλούχων?

2. Τελικά μήπως οι Βάζελοι είναι όντως κότες λειράτες? Φιλιππίδης, Βέλιτς, Γκονζάλες (Ριβάλντο χ 2) κι άλλοι 26 κατασκευαστές πλυντηρίων ξέρουν...
δεν είναι τίποτα θα σου περάσει από της ξυλοκαίνες της κυριακής είναι.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Βρε αλητάκο,χαζό αγόρι, αν θες απάντησε, αν όχι τρέξε να στείλεις πμ για συμμετοχή στο thread "Ομαδική Μαλακία".

Βάλε για σημαία/παρεό το 4-0, μπόλικο αντηλιακό και φρέσκια σερβιέττα για τις δύσκολες μέρες που έρχονται κι ετοιμάσου για ένα ατελείωτο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι σε Λευκορωσίες, Γεωργίες και Μολδαβίες από τα τέλη Ιουνίου.

Η παρούσα ιστοσελίδα θα περιμένει με αγωνία τις ανταποκρίσεις σου από τα διάφορα ΜcDonald's του πρώην Ανατολικού μπλοκ που θα πας για να υποστηρίξεις την ομαδάρα σου.   

Πας για πρωτάθλημα??? Θέλω να σε ακούω να το λες!

Λεβέντη κι αλήηηηηηηηηηηηηητη μου
δεν πάω απόψε σπίτι μου
μαζί σου θα το κάαααααααααααααψω 

bigbrother07

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποια τρανσέξουαλ από της 11 που κατεβάσατε την κυριακή στο ΟΑΚΑ σου θυμίζει?
δεν είναι τίποτα θα σου περάσει από της ξυλοκαίνες της κυριακής είναι.

Εσυ κατι θα ξερεις απο ΤΡΑΒΕΛΙΑ και Ξυλοκαινες ετσι δεν ειναι Τραβελογαμη Γριουλα????

alitis1970              Απ: Το μεγαλύτερο «γατάκι» από τρανς στην Αθήνα!                                Παράθεση
                                           « Απάντηση #28 στις: 26/03/08, 12:12 »
Ανώτερος
Συνδεδεμένος                   καλημέρα κορίτσια κανένα κοντά στο κέντρο?
Είμαι εδώ επειδή...:
Είμαι λάτρης των
κόκκινων σπιτιών
                                                                                                                                                                                                                          Αναφορά στον συντονιστή Καταγράφηκε                         

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
;)

Συνημμένα

• wipes.jpg
    wipes.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 17

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ κατι θα ξερεις απο ΤΡΑΒΕΛΙΑ και Ξυλοκαινες ετσι δεν ειναι Τραβελογαμη Γριουλα????

alitis1970              Απ: Το μεγαλύτερο «γατάκι» από τρανς στην Αθήνα!                               Παράθεση
                                          « Απάντηση #28 στις: 26/03/08, 12:12 »
Ανώτερος
Συνδεδεμένος                  καλημέρα κορίτσια κανένα κοντά στο κέντρο?Είμαι εδώ επειδή...:
Είμαι λάτρης των
κόκκινων σπιτιών
                                                                                                                                                                                                                          Αναφορά στον συντονιστή Καταγράφηκε                       
συνήθως της ξυλοκαίνες της παίρνουν αυτοί που έχουν πρόβλημα με τον κώλο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom