καλά τι έπαθες πρωί πρωί? τράβα στο θρεντ σου που είναι υψηλής επιστημονικής συζήτησης.
καλά μου λες για τον λαστμο..... και μπαίνει εδώ και κρίνει το γκολ βάση το τι είδε κατ αρχήν από τον Βαρούχα που ξαφνικά έγινε ο αδέκαστος κριτής.
όταν κύριε παίρνεις θέση για μια φάση να τους ακούς όλους και όχι έναν και να έχεις γνώση των κανονισμών και να κρίνεις εσύ έτσι απλά.
Μια και μιλάς για μένα χωρίς εγώ καν να έχω απευθυνθεί σε σένα, εγώ δεν μίλησα για Βαρούχα και είπα και σαφέστατα πως ΔΕΝ μιλάω για το γκολ από πλευράς διαιτησίας αλλά από αυτά που κρίνω εγώ !!!
Ήμαρτον ρε Αρίωνα, ξεστόκαρε ρε αδερφέ, ούτε την επιχείρησή σου να μελετούσαμε. Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Είναι άλλο πράγμα η πλακίτσα και άλλο η ειρωνεία όταν μάλιστα ειδικά στην περίπτωσή σου αφορά κυρίως την κρίση μας και το μυαλό μας και τα μάτια μας. Δηλαδή τι σε καθιστά εσένα πιο έξυπνο, πιο δίκαιο, πιο ανοιχτομάτη από οποιονδήποτε άλλο ασχέτως χρώματος ομάδας;
και με ποια λογική πρέπει εσύ να κρίνεις τα πάντα και να έχεις δίκαιο και όλοι οι άλλοι να είναι απλά πει8ήνια όργανα; Πώς κρίνεις κάποιον από τις 5 αράδες που διαβάζεις εδώ ως γνώμη του πως δεν είναι δική του και είναι αλλονών; Και η δική σου με αυτή τη λογική είναι βαλτή από το Νικολαϊδη....ήμαρτον πια...τι καταλαβαίνεις που προκαλείς και ειρωνεύεσαι;;