Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προσεχε πως μιλας σε εμενα μην σε αρχισω Στα μπινελικια
και να εισαι σιγουρος ξερω πολλα.....

Αυτη τη μαλακια για χηρα αν την Ξαναπεις θα σε παρει και θα σηκωσει... Ξεκουτη
απειλές?  σε λυπάμαι φίλε η κατάσταση σου είναι πολύ ακραία.

πότε σε έβρισα? εκτός η κριτική στην ομαδούλα σου θεωρείται βρισιά τότε τα παράπονα σου στον Μπαμπινιώτη που δεν σας έβαλε στο λεξικό του.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προσεχε πως μιλας σε εμενα μην σε αρχισω Στα μπινελικια
και να εισαι σιγουρος ξερω πολλα.....

Αυτη τη μαλακια για χηρα αν την Ξαναπεις θα σε παρει και θα σηκωσει... Ξεκουτη
σαν χήρα σας κάναμε και κλαίτε μέχρι και έλλειψη στα χαρτομάντιλα έχει παίσει στα περίπτερα και τα σούπερ μάρκετ. 

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μονο περιφρονηση σου αξιζει
εχουν δικιο.....
Τελειωμενη υποθεση.....
ποια περιφρόνηση μωρέ από εσένα? εδώ σας έχω πάρει στην πλάκα απλά γιατί δεν είχατε μάθει να χάνετε και το κυριακάτικο ήταν η σφαλιάρα της ζωής σας

φφφφφφφφφφφλάππππππππππππππππππππππππππππππππππππ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έκανε.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• paparazzi_podilatotank.jpg
    paparazzi_podilatotank.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 13

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από που και ως που οφσάιντ το γκολ του Μπλάνκο?Μην επηρεάζεστε από τον παπαρο-Βαρούχα! :jerking:
gatto σορρυ, αλλά έχω δική μου άποψη και όχι οποιουδήποτε βαρούχα που δεν τον άκουσα κιόλας. Εγώ είδα δύο φορές τη φάση χωρίς σχολιασμό και μου φάνηκε οφσάιντ. Και πάλι το τονίζω πως δεν με ενδιαφέρει αν ήταν και δεν κρίνω τη διαιτησία αλλά τις δηλώσεις του Μπλάνκο. Συν το ότι δεν ήταν και κανα φοβερό γκολ...λάθος της άμυνας ήταν...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
gatto σορρυ, αλλά έχω δική μου άποψη και όχι οποιουδήποτε βαρούχα που δεν τον άκουσα κιόλας. Εγώ είδα δύο φορές τη φάση χωρίς σχολιασμό και μου φάνηκε οφσάιντ. Και πάλι το τονίζω πως δεν με ενδιαφέρει αν ήταν και δεν κρίνω τη διαιτησία αλλά τις δηλώσεις του Μπλάνκο. Συν το ότι δεν ήταν και κανα φοβερό γκολ...λάθος της άμυνας ήταν...
φίλε μου εσύ είσαι για καθηγητής διαιτησίας που ήσουν τόσο καιρό? πως δεν σε προώθησε ο πρόεδρος σου?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
α και κάτι άλλο αν είναι οι φάσεις να κρίνονται από τον κάθε ένα από εμάς τότε να φέρουμε στην βουλή νόμο να κάνουμε δημοψήφισμα μπορεί να πάρετε το ματς με δημοψήφισμα όπως πήρατε την Καλαμαριά στα χαρτιά δημοψήφισμα της παράγκας ήταν αυτό.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:rockon:[youtube=425,350]0MSAXoRU8rk[/youtube]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά τι έπαθες πρωί πρωί? τράβα στο θρεντ σου που είναι υψηλής επιστημονικής συζήτησης.
καλά μου λες για τον λαστμο.....  και μπαίνει εδώ και κρίνει το γκολ βάση το τι είδε κατ αρχήν από τον Βαρούχα που ξαφνικά έγινε ο αδέκαστος κριτής.
όταν κύριε παίρνεις θέση για μια φάση να τους ακούς όλους και όχι έναν και να έχεις γνώση των κανονισμών και να κρίνεις εσύ έτσι απλά.
Μια και μιλάς για μένα χωρίς εγώ καν να έχω απευθυνθεί σε σένα, εγώ δεν μίλησα για Βαρούχα και είπα και σαφέστατα πως ΔΕΝ μιλάω για το γκολ από πλευράς διαιτησίας αλλά από αυτά που κρίνω εγώ !!!
Ήμαρτον ρε Αρίωνα, ξεστόκαρε ρε αδερφέ, ούτε την επιχείρησή σου να μελετούσαμε. Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Είναι άλλο πράγμα η πλακίτσα και άλλο η ειρωνεία όταν μάλιστα ειδικά στην περίπτωσή σου αφορά κυρίως την κρίση μας και το μυαλό μας και τα μάτια μας. Δηλαδή τι σε καθιστά εσένα πιο έξυπνο, πιο δίκαιο, πιο ανοιχτομάτη από οποιονδήποτε άλλο ασχέτως χρώματος ομάδας;
και με ποια λογική πρέπει εσύ να κρίνεις τα πάντα και να έχεις δίκαιο και όλοι οι άλλοι να είναι απλά πει8ήνια όργανα; Πώς κρίνεις κάποιον από τις 5 αράδες που διαβάζεις εδώ ως γνώμη του πως δεν είναι δική του και είναι αλλονών; Και η δική σου με αυτή τη λογική είναι βαλτή από το Νικολαϊδη....ήμαρτον πια...τι καταλαβαίνεις που προκαλείς και ειρωνεύεσαι;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κοίταξε να δεις...το γκολ δεν ήταν οφσάιντ και φάνηκε καθαρά στο super sport που βάλανε την νοητή γραμμή!Και οριακά οφσάιντ να ήταν μικρή σημασία έπαιξε στην εξέλιξη του συγκεκριμένου ματς που ήταν πολλά με λίγα!Μην πιάνεσαι από τις δηλώσεις γιατί αυτές εύκολα παρερμηνεύονται και διογκώνονται από τις φυλλάδες!Και το "γκολ της ζωής κάποιου παίχτη" δεν έχει να κάνει με την δυσκολία του ή με το αν έκανε λάθος η άμυνα!Συμφωνώ πάντως ότι το συγκεκριμένο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γκολ της ζωής του Μπλάνκο γιατί δεν είχε και τόσο μεγάλη σημασία!Η ΑΕΚ θα κέρδιζε ακόμα και αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το ξαναβάζω γιατί μάλλον κάποιοι δεν βλέπουν καλά.
Το οφσάιτ γκολ του Μπλάνκο. :idiot: :uglystupid: :2funny: :jerking: :headbang:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:rockon:[youtube=425,350]vvT6OGt7l-8&feature=related[/youtube]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ απαντάω στον άλλο και όταν αυτός έχει παρωπίδες του απαντάω ανάλογα.
εσύ τώρα τι παριστάνεις απόφοιτος της νομικής είσαι και κάνεις την πρακτική σου σαν χασοδίκης?

αν έχεις τόση ευαισθησία και σου δημιούργησα ψυχολογικό πρόβλημα εγώ δεν είμαι ψυχολόγος να το ξέρω και αν δεν θες να σου δίνουν απαντήσεις τρίτα άτομα τότε να τα λες με πμ η με ανταλλαγή ταχυδρομικών περιστεριών.

δεν μπορώ να πω...έχεις συνέπεια στο λόγο σου...
εσύ δεν ξέρεις ΟΥΤΕ να κερδίζεις. Την αξία στη νίκη τη δίνει η ποιότητα και το μέγεθος του ηττημένου. Εμείς αυτό το ξέρουμε όταν νικάμε εσάς. Εσύ το ξέρεις αυτό όταν νικάς εμάς;
Και επειδή κάποιος έβαλε πρωτοσέλιδο εφημερίδας με ευθεία κλπ...εγώ ξέρω τι είδα ΕΓΩ και λέω τη γνώμη ΜΟΥ. Δεν αμφισβητώ κανέναν και ΔΕΝ μίλησα (για άλλη μια φορά ) για διαιτησία! Στην αφημερίδα δείχνει λήψη από πίσω...και δηλαδή για εσάς είναι πιο εύκολο να πιστέψετε τον κίτρινο δημοσιογράφο παρά ένα διαιτητή (που προσωπικά ΔΕΝ τον άκουσα τι είπε); Στο κάτω κάτω και να ήτανε οφσάιντ...είδατε κανέναν να λέει πως έχασε από τη διαιτησία;;; Τι κομπλεξισμός είναι αυτός. 10 γκολ ακόμα μπορούσατε να βάλετε...δίκαια κερδίσατε...και να του ξέφυγαν 2 φάσεις του τσοπάνη δεν μας λέει τίποτα,εμείς για την ομάδα μας μιλάμε μόνο. Εσείς κολλάτε διαρκώς με τη διαιτησία! Ξεκολλάτε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε μου εσύ είσαι για καθηγητής διαιτησίας που ήσουν τόσο καιρό? πως δεν σε προώθησε ο πρόεδρος σου?
Δεν ήξερα πως έπρεπε να ρωτήσω τη γνώμη σου για να βλέπω, για να κρίνω, για να γράφω και να σκέφτομαι...
Και κυρίως...δεν ήξερα πως έπρεπε να σου ζητήσω την άδεια για να βρίσκομαι εδώ...φαντάζομαι πως οι φίλοι σου σε αποκαλούν σταβλίστα;;

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορώ να πω...έχεις συνέπεια στο λόγο σου...
εσύ δεν ξέρεις ΟΥΤΕ να κερδίζεις. Την αξία στη νίκη τη δίνει η ποιότητα και το μέγεθος του ηττημένου. Εμείς αυτό το ξέρουμε όταν νικάμε εσάς. Εσύ το ξέρεις αυτό όταν νικάς εμάς;
Και επειδή κάποιος έβαλε πρωτοσέλιδο εφημερίδας με ευθεία κλπ...εγώ ξέρω τι είδα ΕΓΩ και λέω τη γνώμη ΜΟΥ. Δεν αμφισβητώ κανέναν και ΔΕΝ μίλησα (για άλλη μια φορά ) για διαιτησία! Στην αφημερίδα δείχνει λήψη από πίσω...και δηλαδή για εσάς είναι πιο εύκολο να πιστέψετε τον κίτρινο δημοσιογράφο παρά ένα διαιτητή (που προσωπικά ΔΕΝ τον άκουσα τι είπε); Στο κάτω κάτω και να ήτανε οφσάιντ...είδατε κανέναν να λέει πως έχασε από τη διαιτησία;;; Τι κομπλεξισμός είναι αυτός. 10 γκολ ακόμα μπορούσατε να βάλετε...δίκαια κερδίσατε...και να του ξέφυγαν 2 φάσεις του τσοπάνη δεν μας λέει τίποτα,εμείς για την ομάδα μας μιλάμε μόνο. Εσείς κολλάτε διαρκώς με τη διαιτησία! Ξεκολλάτε...
ποιον ηττημένο μωρέ και παπαριές τώρα που έχασες ζητάς να σε λυπηθούν τόσο καιρό το παίζατε κοκόρια και τώρα βγήκατε στην ζητιανιά για ελεημοσύνη συμπάθειας?
έχεις καταντήσει γραφικός εδώ και μια εβδομάδα  μπαινοβγαίνεις στα θρεντ και πουλάς πνεύμα και τώρα που έπεσε η σφαλιάρα κάνεις το παγώνι?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ήξερα πως έπρεπε να ρωτήσω τη γνώμη σου για να βλέπω, για να κρίνω, για να γράφω και να σκέφτομαι...
Και κυρίως...δεν ήξερα πως έπρεπε να σου ζητήσω την άδεια για να βρίσκομαι εδώ...φαντάζομαι πως οι φίλοι σου σε αποκαλούν σταβλίστα;;
δεν στο απαγόρευσε κανείς αυτό απλά μην προσπαθείς να επιβάλεις την άποψη σου για αυτό το ζήτημα με το ζόρι.

καταλαβαίνω τον πόνο σου αλλά δεν είμαι παρηγορήτρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοίταξε να δεις...το γκολ δεν ήταν οφσάιντ και φάνηκε καθαρά στο super sport που βάλανε την νοητή γραμμή!Και οριακά οφσάιντ να ήταν μικρή σημασία έπαιξε στην εξέλιξη του συγκεκριμένου ματς που ήταν πολλά με λίγα!Μην πιάνεσαι από τις δηλώσεις γιατί αυτές εύκολα παρερμηνεύονται και διογκώνονται από τις φυλλάδες!Και το "γκολ της ζωής κάποιου παίχτη" δεν έχει να κάνει με την δυσκολία του ή με το αν έκανε λάθος η άμυνα!Συμφωνώ πάντως ότι το συγκεκριμένο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γκολ της ζωής του Μπλάνκο γιατί δεν είχε και τόσο μεγάλη σημασία!Η ΑΕΚ θα κέρδιζε ακόμα και αν δεν έμπαινε αυτό το γκολ!
ρε συ gatto...τι διαφορετικό έγραψα εγώ; είπα πως έκρινς το παιχνίδι; Δεν έχω διαβάσει ούτε μία φυλλάδα, ήμουνα άλλωστε στα Σκόπια προχθές, δεν έχω δει τηλεόραση τίποτα άλλο εκτός από τα γκολ, γι'αυτό και όπως βλέπεις δεν κρίνω τίποτα άλλο. Δεν άκουσα καμια ανάλυση, αλλά μια γνώμη για το πώς το είδα την έχω. και από κει και πέρα τον αγώνα βλέπεις πώς τον κρίνω σε ΤΟΣΑ ποσταρίσματα. Και ξαναλέω...έκανα ένα αστείο σχετικά με το πρωτοσέλιδο και σαν μύγες μυγιαστήκατε λες και σας είπε κανείς πως το πήρατε λόγω διαιτησίας!! Έχουν γίνει 400 ποσταρίσματα για τον αγώνα σε όλα τα θρεντ, είναι ζήτημα αν είπε κανείς πως το πήρατε λόγω διαιτητή.
Τι κόμπλεξ είναι αυτο...χαλαρώστε ρε μαν. Ούτε πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε πια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom