Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
δεν ξερω αλλα υποθετω οτι για να μιλας για κλωνους πρεπει να φαινεται η ip και να ξερεις τινος κλωνοι ειναι
επειδη τον εναν τον εχουμε παρει χαμπαρι ολοι δεν μας λες και τον δευτερο αντι να κλεινεις το ματακι?
εκτος και αν δεν φαινεται η ip και κανεις υποθεσεις,κατι το οποιο δεν το θεωρω σωστο

Είπες ότι πας για ύπνο επειδή πλακώσανε οι μοντ..........άμε στην ευχή τσι παναγίας και άσε το Κούγιο ένστικτο σου για παραπέρα.

Επισκέπτης
καλύτερα αν θέλεις να το παίξεις δίκαιος η τέλος πάντων αυτό που πιστεύεις εσύ τι κάνεις να το έκανες ποιο πριν και όχι κατ όπιν εορτής.
τωρα μπηκα και ειδα να γραφονται μπινελικια για οικογενειες και παιδια,καθως και απειλες!!εχεις καθε δικαιωμα να  επικροτεις αν θελεις τετοιες καταστασεις!εγω προσωπικα,θεωρω ξεφτιλα να γραφονται τετοια πραγματα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Είπες ότι πας για ύπνο επειδή πλακώσανε οι μοντ..........άμε στην ευχή τσι παναγίας και άσε το Κούγιο ένστικτο σου για παραπέρα.
επειδη δεν θα μπορω να κοιμηθω γι'αυτο σε ρωταω :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κερνάω μια ρακί να κάνεις κεφάλι!!! Εγώ έχω πιεί αρκετές απόψε!!
ωσπου να ερθω κρητη θα εχει ξημερωσει

Έλα ύπνε πάρε το και γλυκοκοιμησε το...
που να κοιμηθω που ξυνεις τα αρχιδια σου στο παιχνιδι και σε λιγο δεχομαι σφοδρη επιθεση :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τωρα μπηκα και ειδα να γραφονται μπινελικια για οικογενειες και παιδια,καθως και απειλες!!εχεις καθε δικαιωμα να  επικροτεις αν θελεις τετοιες καταστασεις!εγω προσωπικα,θεωρω ξεφτιλα να γραφονται τετοια πραγματα!
επειδή και εγώ δεν είμαι υπέρ τέτοιων καταστάσεων όμως δεν κάνω και την πάπια όταν βλέπω να βρίζουν τον άλλον θα πω την αδικία και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου.
στην προκειμένη περίπτωση εμένα έβριζαν για πάνω από δυο ώρες χωρίς να βρίσω κανέναν κανείς δεν επενέβει να βάλει ένα τέλος σε όλη την χυδαιότητα αλλά και αυτή που ήταν ώση παρόντες σχεδόν έκαναν την πάπια με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.
το μόνο κέρδος εδώ μέσα είναι ότι γνώρισα και έκανα μερικούς φίλους όμως σήμερα μέσα μου ακόμα και μερικές από αυτές της φιλίες δοκιμάσθηκαν και γκρεμίστηκαν.
κάτι με ρώτησες προχθές το αν είμαι ο Αρίων και δεν σου το έκρυψα σου είπα ότι είμαι εγώ άρα δεν είμαι κλώνος την στιγμή που είναι γνωστό ποιος είμαι και σου είπα ότι απλά συνεχίζω για να αμυνθώ για ορισμένα ζητήματα που με έθιξαν αυτοί που δεν είχαν την τόλμη να μου τα πούνε όταν συμμετείχα εδώ σαν Αρίων.
και απλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο γιατί απλά δεν θέλω να πικράνω μερικούς αλλά και να τους ξυπνήσω από τον λήθαργο.

Επισκέπτης
επειδή και εγώ δεν είμαι υπέρ τέτοιων καταστάσεων όμως δεν κάνω και την πάπια όταν βλέπω να βρίζουν τον άλλον θα πω την αδικία και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου.
στην προκειμένη περίπτωση εμένα έβριζαν για πάνω από δυο ώρες χωρίς να βρίσω κανέναν κανείς δεν επενέβει να βάλει ένα τέλος σε όλη την χυδαιότητα αλλά και αυτή που ήταν ώση παρόντες σχεδόν έκαναν την πάπια με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.
το μόνο κέρδος εδώ μέσα είναι ότι γνώρισα και έκανα μερικούς φίλους όμως σήμερα μέσα μου ακόμα και μερικές από αυτές της φιλίες δοκιμάσθηκαν και γκρεμίστηκαν.
κάτι με ρώτησες προχθές το αν είμαι ο Αρίων και δεν σου το έκρυψα σου είπα ότι είμαι εγώ άρα δεν είμαι κλώνος την στιγμή που είναι γνωστό ποιος είμαι και σου είπα ότι απλά συνεχίζω για να αμυνθώ για ορισμένα ζητήματα που με έθιξαν αυτοί που δεν είχαν την τόλμη να μου τα πούνε όταν συμμετείχα εδώ σαν Αρίων.
και απλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο γιατί απλά δεν θέλω να πικράνω μερικούς αλλά και να τους ξυπνήσω από τον λήθαργο.
1)εισαι και εσυ προκλητικος και ξεπερνας πολλες φορες τα ορια!μονιμως συμμετεχεις στα βρισιδια!το ιδιο ισχυει και για πολλους αλλους.....
2)ο λογος που εκανες διαγραφη αλλα και η αποφαση σου να ξαναμπεις με αλλο νικ,δεν με αφορα και δεν ειναι δικη μου δουλεια!κανε οτι θες!
3)ολοι εσεις που συμμετεχετε σε αυτο το τσιρκο,κοιταξτε να ηρεμησετε και να καταλαβετε οτι κανουμε χαβαλε!
εχετε ξεπερασει προ πολλου τα ορια....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και για να έχουμε καλούς λογαριασμούς μετά την παρουσία του κορνχόλιο κλώνου πολαπλών χρήσεων ο οποίος έχει κατασκευασθεί από σημαίνων άτομο του site αλλά τον κωδικό του τον χειρίζονται αρκετοί κύριοι που κινούνται στον χώρο του ΟΣΦΠ και είνα καμικάζη ο κύριος και μάλιστα χαίρει ιδιαίτερης μεταχείρισης εδώ μέσα να φανταστείτε ότι του αφαίρεσαν το μουτ μια ημέρα πριν το ντέρμπι και μάλιστα την ώρα που ποστάραμε εγώ και ο ΟΡΚΑ τον οποίο έκαναν μουτ χωρίς να κάνει κάτι μεπτό έτσι για τσαμπουκά και ο νοών νοείτε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• genie.gif
    genie.gif
    8 KB · Εμφανίσεις: 16

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
1)εισαι και εσυ προκλητικος και ξεπερνας πολλες φορες τα ορια!μονιμως συμμετεχεις στα βρισιδια!το ιδιο ισχυει και για πολλους αλλους.....
2)ο λογος που εκανες διαγραφη αλλα και η αποφαση σου να ξαναμπεις με αλλο νικ,δεν με αφορα και δεν ειναι δικη μου δουλεια!κανε οτι θες!
3)ολοι εσεις που συμμετεχετε σε αυτο το τσιρκο,κοιταξτε να ηρεμησετε και να καταλαβετε οτι κανουμε χαβαλε!
εχετε ξεπερασει προ πολλου τα ορια....
α) όταν με προκαλούν αμύνομαι με τα ίδια όπλα β) εσύ με είχες ρωτήσει πάλι πριν λίγες ημέρες για το αν είμαι ο αρίων.
γ)όλα εδώ μέσα είναι ένα τσίρκο τελικά ο καθείς ανάλογα με το που συμμετέχει είναι ένας αύξων αριθμός μέλους εδώ μέσα και εγώ ένας αριθμός και εσύ ένας άλλος αριθμός απλά τα ενδιαφέροντα αλλάζουν.

μάλλον θα αλλάξω ενδιαφέροντα και από φίλαθλος οπαδός τέλος πάντων τι είμαι λέω να το παίξω και εγώ αγαπητικός σαν κάτι άλλους.

Επισκέπτης
α) όταν με προκαλούν αμύνομαι με τα ίδια όπλα β) εσύ με είχες ρωτήσει πάλι πριν λίγες ημέρες για το αν είμαι ο αρίων.
γ)όλα εδώ μέσα είναι ένα τσίρκο τελικά ο καθείς ανάλογα με το που συμμετέχει είναι ένας αύξων αριθμός μέλους εδώ μέσα και εγώ ένας αριθμός και εσύ ένας άλλος αριθμός απλά τα ενδιαφέροντα αλλάζουν.

μάλλον θα αλλάξω ενδιαφέροντα και από φίλαθλος οπαδός τέλος πάντων τι είμαι λέω να το παίξω και εγώ αγαπητικός σαν κάτι άλλους.
το να δηλωνεις οτι θα σουβλισεις τους γαυρους και οτι γαυρος εστι αρχαιος τραβεστι,δεν ειναι προκλητικο?γιατι εσυ βρισκεσαι παντα στο προσκηνιο των τσακωμων?μαζι βεβαια με κατι αλλους γνωστους απο το θρεντ του ολυμπιακου...
αγαπητικος ετσι και αλλιως το εχεις παιξει,δοκιμασε κατι αλλο....
αιντε καληνυχτα και καλο ξημερωμα.... ;) ;)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το να δηλωνεις οτι θα σουβλισεις τους γαυρους και οτι γαυρος εστι αρχαιος τραβεστι,δεν ειναι προκλητικο?γιατι εσυ βρισκεσαι παντα στο προσκηνιο των τσακωμων?μαζι βεβαια με κατι αλλους γνωστους απο το θρεντ του ολυμπιακου...
αγαπητικος ετσι και αλλιως το εχεις παιξει,δοκιμασε κατι αλλο....
αιντε καληνυχτα και καλο ξημερωμα.... ;) ;)
είπα όταν με προκαλούν αμύνομαι δεν έχω διάθεση να τσακώνομαι με κανέναν αλλά δεν έχω όρεξη να κάνω και τον μαλάκα εδώ μέσα κάνω την επανάσταση μου με τον δικό μου τρόπο, όμως τον κάθε ένα τον κρίνουν συνολικά και όχι εκεί που συμφέρει τον κάθε κριτή.
το αγαπητικός το εννοώ με τον δικό μου τρόπο άλλωστε η ιδεολογία μου είναι αντίθετη με το νταβατζιλίκη και το καψούρεμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ελπίζω να μην το εννοει αυτό που λέει ο Μπλάνκο...αν το γκολ της ζωής του ήταν ένα οφσάιντ γκολ δεν είναι καλό...
(για την αποφυγη παρερμηνείας: δεν μιλάω για διαιτησία τώρα...απλά κρίνω το γκολ σαν γκολ. Η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο στο ματς)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom