τωρα μπηκα και ειδα να γραφονται μπινελικια για οικογενειες και παιδια,καθως και απειλες!!εχεις καθε δικαιωμα να επικροτεις αν θελεις τετοιες καταστασεις!εγω προσωπικα,θεωρω ξεφτιλα να γραφονται τετοια πραγματα!
επειδή και εγώ δεν είμαι υπέρ τέτοιων καταστάσεων όμως δεν κάνω και την πάπια όταν βλέπω να βρίζουν τον άλλον θα πω την αδικία και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου.
στην προκειμένη περίπτωση εμένα έβριζαν για πάνω από δυο ώρες χωρίς να βρίσω κανέναν κανείς δεν επενέβει να βάλει ένα τέλος σε όλη την χυδαιότητα αλλά και αυτή που ήταν ώση παρόντες σχεδόν έκαναν την πάπια με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.
το μόνο κέρδος εδώ μέσα είναι ότι γνώρισα και έκανα μερικούς φίλους όμως σήμερα μέσα μου ακόμα και μερικές από αυτές της φιλίες δοκιμάσθηκαν και γκρεμίστηκαν.
κάτι με ρώτησες προχθές το αν είμαι ο Αρίων και δεν σου το έκρυψα σου είπα ότι είμαι εγώ άρα δεν είμαι κλώνος την στιγμή που είναι γνωστό ποιος είμαι και σου είπα ότι απλά συνεχίζω για να αμυνθώ για ορισμένα ζητήματα που με έθιξαν αυτοί που δεν είχαν την τόλμη να μου τα πούνε όταν συμμετείχα εδώ σαν Αρίων.
και απλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο γιατί απλά δεν θέλω να πικράνω μερικούς αλλά και να τους ξυπνήσω από τον λήθαργο.