Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nsfas87

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ τσοντοανεβαστή, ότι πεις.

Τσοντοανεβαστής μέγαλος ήταν το φιλαράκι σου ο Παπαρίων.Η μοναδική του αξία αυτή.
Βέβαια γέρος άνθρωπος στην ηλικία του να την έκανε σαμπρέλα ντροπήηηη.
ΕΕ γέρο ξεκούτη ακόμα δουλεύει το εργαλέιο σου?χαχχαχα

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Alitis1970 και nsfas87 στην επόμενη και οι δύο έξω, ήμαρτον με τα κλωνάρια!!!!!
εδώ και 2 ώρες ο nsfas87 και ο ψωλαράς 78 μου έχουν γαμήσει την μάνα γύρω στης 50 φορές τον πατέρα το ίδιο την γυναίκα μου το ίδιο και το σόι μου καμιά 30ριά φορές.
αυτό γίνεται για πάνω από 2 ώρες χωρίς να βρίσω κανέναν και με απειλείται?
εγώ απλά επειδή υπάρχει και αξιοπρέπεια και οι υπεύθυνοι εδώ όχι να προστατέψουν εμένα αλλά το ίδιο site με ανάγκασαν να κρατήσω με ειδικό πρόγραμμα αντίγραφο των σελίδων του site για πάσα νόμιμο χρήση και άμυνα μου.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί δεν ανοίγουμε ένα θρεντ μονο για μπινελίκια??? Θα το ονομάσουμε antegamhsou εις μνημη του αλήμνηστου site k θα banάροντε όσοι δεν βρίζουν. Τι λέτε??? :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ευτυχώς..τα σβήσατε ....τι π΄ραγμα είναι αυτό ρε παιδιά....λίγη αυτοσυγκρ'άτηση δεν έχετε....και εγώ και άλλοι νευριάζουμε κάποιες φορές αλλά κρατιώμαστε....είπαμε πλακίτσα..ψιλομπινελίκια και ΤΕΛΟΣ.....όχι αγρια πράγματα......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Γιατί δεν ανοίγουμε ένα θρεντ μονο για μπινελίκια??? Θα το ονομάσουμε antegamhsou εις μνημη του αλήμνηστου site k θα banάροντε όσοι δεν βρίζουν. Τι λέτε??? :rockon: :rockon:
σωστός συνπαναθηναικέ...και για αρχή όλοι μαζί θα βρισουμε την σωφεράντζα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ευτυχώς..τα σβήσατε ....τι π΄ραγμα είναι αυτό ρε παιδιά....λίγη αυτοσυγκρ'άτηση δεν έχετε....και εγώ και άλλοι νευριάζουμε κάποιες φορές αλλά κρατιώμαστε....είπαμε πλακίτσα..ψιλομπινελίκια και ΤΕΛΟΣ.....όχι αγρια πράγματα......
εγώ περιμένω απάντηση στο ποιο πάνω μου ποστ και αποχωρώ εντελώς από εδώ και όχι μόνο από εδώ απλά ακόμα και στην φιλία πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη υπέρ του δικαίου και όχι να κλείνουμε τα μάτια.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
εγώ περιμένω απάντηση στο ποιο πάνω μου ποστ και αποχωρώ εντελώς από εδώ και όχι μόνο από εδώ απλά ακόμα και στην φιλία πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη υπέρ του δικαίου και όχι να κλείνουμε τα μάτια.

Το θέμα δεν είναι αποχωρήσει κάποιος αλλά να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε εδώ μέσα οραία και όμορφα κάνωντας πλάκα, καζούρα. Κάποιοι ΔΕΝ την αντέχουν και έχει αποδειχτεί πολλές φορές αλλά βρίζοντας ένα απλό username που είναι από την άλλη μεριά δεν βγάζουμε άκρη. Φαινόμενα φυσικά που βρίζουν οικογένειες κλπ......είναι αυτονόητο ότι κόβωνται!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το θέμα δεν είναι αποχωρήσει κάποιος αλλά να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε εδώ μέσα οραία και όμορφα κάνωντας πλάκα, καζούρα. Κάποιοι ΔΕΝ την αντέχουν και έχει αποδειχτεί πολλές φορές αλλά βρίζοντας ένα απλό username που είναι από την άλλη μεριά δεν βγάζουμε άκρη. Φαινόμενα φυσικά που βρίζουν οικογένειες κλπ......είναι αυτονόητο ότι κόβωνται!!!!
το ποστ που έκανε ο Nsfas87 πριν του boul και με έβρισε το είδες? και μετά το έσβησε?

Nsfas87

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε πετάκτε τον έξω τον βρωμοκουμουνιστή.Ακόμα κλαίγεται.Στην πυρά ρεε.

Επισκέπτης
και με τα 2 χερια ορισμενοι το ριξαν στη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:!!κοιταξτε να συνελθετε  :jerking: :jerking:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είπαμε ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!! Οι βρισιές θα σβήνονται!!!! Μην συντηρείτε άλλο καταστάσεις............και οι κλώνοι ας μπουν με τα κανονικά τους account ;)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και με τα 2 χερια ορισμενοι το ριξαν στη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:!!κοιταξτε να συνελθετε  :jerking: :jerking:
καλύτερα αν θέλεις να το παίξεις δίκαιος η τέλος πάντων αυτό που πιστεύεις εσύ τι κάνεις να το έκανες ποιο πριν και όχι κατ όπιν εορτής.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Είπαμε ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!! Οι βρισιές θα σβήνονται!!!! Μην συντηρείτε άλλο καταστάσεις............και οι κλώνοι ας μπουν με τα κανονικά τους account ;)
δεν ξερω αλλα υποθετω οτι για να μιλας για κλωνους πρεπει να φαινεται η ip και να ξερεις τινος κλωνοι ειναι
επειδη τον εναν τον εχουμε παρει χαμπαρι ολοι δεν μας λες και τον δευτερο αντι να κλεινεις το ματακι?
εκτος και αν δεν φαινεται η ip και κανεις υποθεσεις,κατι το οποιο δεν το θεωρω σωστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom