Όποιο ποστ έχει και το παραμικρό βρίσιμο σβήνεται. Τουλάχιστο μέχρι να πάω για ύπνο
Διάλειμμα μέχρι να κοιμηθεί ο Sony.
Όποιο ποστ έχει και το παραμικρό βρίσιμο σβήνεται. Τουλάχιστο μέχρι να πάω για ύπνο
ΟΚ τσοντοανεβαστή, ότι πεις.
εδώ και 2 ώρες ο nsfas87 και ο ψωλαράς 78 μου έχουν γαμήσει την μάνα γύρω στης 50 φορές τον πατέρα το ίδιο την γυναίκα μου το ίδιο και το σόι μου καμιά 30ριά φορές.Alitis1970 και nsfas87 στην επόμενη και οι δύο έξω, ήμαρτον με τα κλωνάρια!!!!!
σωστός συνπαναθηναικέ...και για αρχή όλοι μαζί θα βρισουμε την σωφεράντζα....Γιατί δεν ανοίγουμε ένα θρεντ μονο για μπινελίκια??? Θα το ονομάσουμε antegamhsou εις μνημη του αλήμνηστου site k θα banάροντε όσοι δεν βρίζουν. Τι λέτε???
σωστός συνπαναθηναικέ...και για αρχή όλοι μαζί θα βρισουμε την σωφεράντζα....
τομ πιο σωστό πόστ εδώ και 3 ώρες...
εγώ περιμένω απάντηση στο ποιο πάνω μου ποστ και αποχωρώ εντελώς από εδώ και όχι μόνο από εδώ απλά ακόμα και στην φιλία πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη υπέρ του δικαίου και όχι να κλείνουμε τα μάτια.ευτυχώς..τα σβήσατε ....τι π΄ραγμα είναι αυτό ρε παιδιά....λίγη αυτοσυγκρ'άτηση δεν έχετε....και εγώ και άλλοι νευριάζουμε κάποιες φορές αλλά κρατιώμαστε....είπαμε πλακίτσα..ψιλομπινελίκια και ΤΕΛΟΣ.....όχι αγρια πράγματα......
Τα είπες όλα...
εγώ περιμένω απάντηση στο ποιο πάνω μου ποστ και αποχωρώ εντελώς από εδώ και όχι μόνο από εδώ απλά ακόμα και στην φιλία πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη υπέρ του δικαίου και όχι να κλείνουμε τα μάτια.
Kρουζ?[glow=red,2,300]τομ[/glow] πιο σωστό πόστ εδώ και 3 ώρες...
το ποστ που έκανε ο Nsfas87 πριν του boul και με έβρισε το είδες? και μετά το έσβησε?Το θέμα δεν είναι αποχωρήσει κάποιος αλλά να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε εδώ μέσα οραία και όμορφα κάνωντας πλάκα, καζούρα. Κάποιοι ΔΕΝ την αντέχουν και έχει αποδειχτεί πολλές φορές αλλά βρίζοντας ένα απλό username που είναι από την άλλη μεριά δεν βγάζουμε άκρη. Φαινόμενα φυσικά που βρίζουν οικογένειες κλπ......είναι αυτονόητο ότι κόβωνται!!!!
Σκάσε ρε επιτέλους... >μας ζάλισες τα ΠΕΛΕ...ταγάρα...Ρε πετάκτε τον έξω τον βρωμοκουμουνιστή.Ακόμα κλαίγεται.Στην πυρά ρεε.
καλύτερα αν θέλεις να το παίξεις δίκαιος η τέλος πάντων αυτό που πιστεύεις εσύ τι κάνεις να το έκανες ποιο πριν και όχι κατ όπιν εορτής.και με τα 2 χερια ορισμενοι το ριξαν στη !!κοιταξτε να συνελθετε
δεν ξερω αλλα υποθετω οτι για να μιλας για κλωνους πρεπει να φαινεται η ip και να ξερεις τινος κλωνοι ειναιΕίπαμε ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!! Οι βρισιές θα σβήνονται!!!! Μην συντηρείτε άλλο καταστάσεις............και οι κλώνοι ας μπουν με τα κανονικά τους account ;)