Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ελπίζω να μην το εννοει αυτό που λέει ο Μπλάνκο...αν το γκολ της ζωής του ήταν ένα οφσάιντ γκολ δεν είναι καλό...
(για την αποφυγη παρερμηνείας: δεν μιλάω για διαιτησία τώρα...απλά κρίνω το γκολ σαν γκολ. Η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο στο ματς)
Από που και ως που οφσάιντ το γκολ του Μπλάνκο?Μην επηρεάζεστε από τον παπαρο-Βαρούχα! :jerking:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Από που και ως που οφσάιντ το γκολ του Μπλάνκο?Μην επηρεάζεστε από τον παπαρο-Βαρούχα! :jerking:
δεν βλέπουν βαρούχα τα παιδιά τους κάνει ανάλυση των φάσεων ο ίδιος ο Κόκκαλης προχθές είχε και έξτρα μάθημα πως κάνουν της γαργάρες, πιάτσα στην Συγγρού μετά από αποβίβαση από χαμένο πούλμαν και μαθήματα νηπιαγωγείου να μετράνε μέχρι το 4

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε είδαμε και σένα αδερφέ...που το πέναλτυ το βάφτισες τζαρτζάρισμα...www.freesmileys.org] [/url]
Τη καλημέρα μου... :grin:
Άντε πάλι...αφού δεν ήταν πέναλτυ τι να κάνουμε?Και αφού έχετε τόσο μεγάλη λατρεία στους διαιτητοπατέρες στο super-sport που κάνανε ανάλυση των φάσεων είπανε ότι δεν υπήρχε οφσάιντ και ότι δεν ήταν πέναλτυ!Αυτά δηλαδή που έχουμε δει και με τα ματάκια μας...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Αριωνα παλι τα ιδια???
ΡΕ ΕΙΣΑΙ 55 θα το καταλαβεις????????
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ αυτο που συμβαινει μαζι σου!!!!!!!!!!!!!

Γιατι απαντας ΠΑΛΙ με Ειρωνια?????
Σε ειρωνευτηκε ο lastmoican?????
Δηλαδη ΔΕΝ μπορει να γραψει την Γνωμη του?????
Ο Γκατο που ειναι και ΑΡΡΩΣΤΟΣ γιατι Απανταει Ανθρωπινα???????????

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τα παράπονα σου στον Κούγια και την Βατίδου εσύ.
άντε και του χρόνου πάλι Β! εθνική.
Με σένα δεν ασχολούμε άλλο...έχεις κάψει προ πολλού εγκέφαλο... :uglystupid:

Και όταν κάνω πλάκα στο φίλο μου το gatto...εσύ να μην πετάγεσαι σαν την πούτσα απ΄το βρακί...γκε γκε...??? :cool2:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Αριωνα παλι τα ιδια???
ΡΕ ΕΙΣΑΙ 55 θα το καταλαβεις????????
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ αυτο που συμβαινει μαζι σου!!!!!!!!!!!!!

Γιατι απαντας ΠΑΛΙ με Ειρωνια?????
Σε ειρωνευτηκε ο lastmoican?????
Δηλαδη ΔΕΝ μπορει να γραψει την Γνωμη του?????
Ο Γκατο που ειναι και ΑΡΡΩΣΤΟΣ γιατι Απανταει Ανθρωπινα???????????
καλά τι έπαθες πρωί πρωί? τράβα στο θρεντ σου που είναι υψηλής επιστημονικής συζήτησης.
καλά μου λες για τον λαστμο.....  και μπαίνει εδώ και κρίνει το γκολ βάση το τι είδε κατ αρχήν από τον Βαρούχα που ξαφνικά έγινε ο αδέκαστος κριτής.
όταν κύριε παίρνεις θέση για μια φάση να τους ακούς όλους και όχι έναν και να έχεις γνώση των κανονισμών και να κρίνεις εσύ έτσι απλά.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με σένα δεν ασχολούμε άλλο...έχεις κάψει προ πολλού εγκέφαλο... :uglystupid:

Και όταν κάνω πλάκα στο φίλο μου το gatto...εσύ να μην πετάγεσαι σαν την πούτσα απ΄το βρακί...γκε γκε...??? :cool2:
αν έχεις τόση ευαισθησία και σου δημιούργησα ψυχολογικό πρόβλημα εγώ δεν είμαι ψυχολόγος να το ξέρω και αν δεν θες να σου δίνουν απαντήσεις τρίτα άτομα τότε να τα λες με πμ η με ανταλλαγή ταχυδρομικών περιστεριών.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
αν έχεις τόση ευαισθησία και σου δημιούργησα ψυχολογικό πρόβλημα εγώ δεν είμαι ψυχολόγος να το ξέρω και αν δεν θες να σου δίνουν απαντήσεις τρίτα άτομα τότε να τα λες με πμ η με ανταλλαγή ταχυδρομικών περιστεριών.
Μας έπρηξες τον πούτσο...έλα ΑΜΟΛΑ τωρα... :referee:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αδέρφια.Το οφσάιτ  :2funny: :uglystupid: :headbang: :jerking: γκολ του Μπλάνκο. :S :2funny: :idiot: :uglystupid:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το χεις καψει....
ΔΕΝ ξανασχολουμαι μαζι σου
κριμα για την Ηλικια σου.
ΤΕΛΟΣ
Γραψε οτι θες
σώπα ρε θα μας κάνεις και μαθήματα συμπεριφοράς τώρα εσύ για ρίξε μια ματιά στα ποστ σου και μετά έλα να τα πούμε τώρα αν σου έτσουξε το κυριακάτικο δεν θα σου κάνω εγώ την παρηγορήτρα εδώ.

να μάθεις και να χάνεις και να δέχεσαι την πλάκα γιατί και εσύ στην θέση μου τα ίδια κάνεις και χειρότερα.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέρφια.Το οφσάιτ  :2funny: :uglystupid: :headbang: :jerking: γκολ του Μπλάνκο. :S :2funny: :idiot: :uglystupid:
τα παλικάρια ούτε με γυαλιά μυωπίας δεν την βγάζουν και μετά έχουν παράπονο γιατί τους τα χώνω.
απλά δεν έχουν καταλάβει τόσα χρόνια ότι είναι σαν ομάδα ένα μεγάλο κουλούρι με πολύ μικρούς οπαδούς που δεν έχουν μάθει ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη Γερασες και μυαλο ΔΕΝ εβαλες
και Επειδη ειναι τουλαχιστον ΝΤΡΟΠΗ να φερεσαι σαν 12 ετων κοιτα το ποσταρισμα μου μετα τον Αγωνα....Σου φαινεται οτι ΔΕΝ ξερω να χανω???
Σου φαινεται οτι ΔΕΝ παραδεχομαι την Ηττα μου????

Απλα ΕΣΥ και ομοιοι σου κανετε Μικρη ομαδα την Αεκ....
Σκεψου το...
εγώ απαντάω στον άλλο και όταν αυτός έχει παρωπίδες του απαντάω ανάλογα.
εσύ τώρα τι παριστάνεις απόφοιτος της νομικής είσαι και κάνεις την πρακτική σου σαν χασοδίκης?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το χεις καψει....
ΔΕΝ ξανασχολουμαι μαζι σου
κριμα για την Ηλικια σου.
ΤΕΛΟΣ
Γραψε οτι θες
αυτά εδώ δικά σου είναι

27    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;  στις: 27/03/08, 22:10
Παράθεση από: MISTER_TRIPER στις 27/03/08, 22:10
καποια πολυ στενα συγγενικα σας προσωπα σε φωτογραφηση
Eνταξει Ρουβα Μην κωλοτριβεσαι αλλο
καταλαβαμε τι Στρακι εισαι....
ΔΕΝ Γαμαμε Στρακια.....
Αντε gayboy.....

λοιπόν μην παριστάνεις τον άγιο τώρα.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και αυτά δικά σου είναι και μην μας κάνεις μαθήματα ηθικής.

28    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;  στις: 27/03/08, 21:09
Παράθεση από: MISTER_TRIPER στις 27/03/08, 19:07
κι εγω να συνεχισω λεγοντας πως.....
στον περαιααααα ηρθε στολος και νικουσε τη λαλα σας ασυστολωςςςςςςς καθε μεραααααααααα...
Eνταξει Λαγουδακι κυριε Τρυπιε !!!!Μας επεισες οτι ανηκεις στους Πισωγλεντηδες!!! το καταλαβαμε "Λαε του Κωλονακιου"
Το βραδυ που κοιμοτανε .....
Η Μανα του "Λιαζοτανε"
Με Ενα Γαυρο Ψωλαρα .....
Απο τον Πειραια....

Ετσι δεν ειναι Ρουβα????

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε ποιον Αλλον απαντας ρε ???
Τα χεις παιξει τελειως????
Φρικαρες???Αυτο σε εμενα δεν το Εγραψες??????
Ρε εχεις Τρελαθει τελειως???
ΔΕν καταλαβαινεις οτι απλα Ξευτηλιζεσαι??
Δεν εχεις Ιχνος αξιοπρεπειας???
Τι εισαι???
αυτά ποιανού είναι?

39    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;  στις: 27/03/08, 14:02
Παράθεση από: alitis1970 στις 27/03/08, 14:02
ανοίγει υπαίθρειο μπουρδέλο στην συγγρού με τραν κρεταν  τρανς πλέσουρ και τρανς δωρητού.
Εγινες κουραστικος Κωστετσο....
Ελα τα κουβαδακι σου και αλλου.....
ΣΤΡΑΚΙ!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μεγαλε τι λες τωρα????
μου κανεις παραθεση μια λογομαχια που ειχα με ενα κλωνο που μπαινει και βριζει και απειλει
ΜΟΝΟ μεσα στο Θρεντ του Ολυμπιακου για να μου πεις τι???????
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΝΑΔΕΣ?????
εισαι ΣΤΡΑΒΟΣ????

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.....
σώπα ρεεεεεεεεεεεεεεε  μαθήματα επιλεκτικής ηθικής να κάνεις στους ομοίους σου.

αν την κυριακή σε κάναμε χήρα δεν θα κλάψουμε μαζί σου.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε πας καλα ρε????
Βλεπεις τι γραφεις???
Εμπαινες με λογαριασμο ΚΛΩΝΟΥ και εβριζες
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ????
και τι ηθελες να μην σου απαντησω
???
ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....
για πόσταρε μια βρισιά μου....

να μάθεις να χάνεις για κοίτα και αυτά δικά σου είναι αλλά σου χάλασα την σούπα.

49    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;  στις: 27/03/08, 12:12
Καλημέρα Μάγκες οπαδοί του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου!!!
(Μέλη, Υπάλληλοι, Πράκτορες, εκβιαστές, Πρεζακια κ.τ.λ)

Μεγάλο «Ντέρμπι» πλησιάζει την Κυριακή και είναι ΜΟΝΟ στο Χέρι του Θρύλου μας να  μην είναι Ντέρμπι και στο Γήπεδο….
Η διαφορά κλάσης που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι Αβυσσαλέα και Μια που ο Θρύλος θα παίξει Πλήρης (εκτός του Λουα )
Πιστεύω ότι Είναι ΜΟΝΟ στο Χέρι του να τους Πατήσει…. Και να Πάρει άλλο ένα Πρωτάθλημα !!!!!
Ένα πρωτάθλημα που το Θέλουμε όλοι ΠΟΛΥ σαν να  είναι το Πρώτο !!! ενώ είναι το ΕΝΔΕΚΑΤΟ (11) !!! …..

Και μια που μίλησα για ΚΟΥΠΕΣ ….Εμείς Κωλοτουμπες ΔΕΝ κάνουμε !!!
Το Χθεσινό Κύπελο το Θέλαμε ΠΟΛΥ όπως θέλουμε ΚΑΘΕ κούπα που αγωνίζεται ο Θρύλος μας
Και όταν την Χάνουμε ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!
Γιατί ο Θρύλος έχει Φτιαχτεί έχει Γεννηθεί για να ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!
Εμείς λοιπόν κωλοτουμπες ΔΕΝ κάνουμε ΔΕΝ μας πιάνουν τα ψυχολογικά μας να αναρωτιόμαστε τι «είναι ο Άνθρωπος» ,
Που «οδεύει η κοινωνίỨκαι αλλά φιλοσοφικά Ζητήματα που απασχολούν τους Αλλοθρήσκους ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ κάθε φορά που Ταπεινώνονται από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!

Υ.Γ 1 Τον Ολυμπιακό του «Δράκου» θα τον δούμε του Χρόνου…..Κρατάτε και μια πισινή «Στρακια» γιατί έχει και play offs…..
Y.Γ 2 Τώρα θυμηθήκατε τον Ζωγράφο ε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ??????
Υ.Γ 3 Εχει Πολυ πλακα οταν χανει ο Ολυμπιακος εμφανιζονται Ατομα που εχουν να φανουν ΜΗΝΕΣ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom