Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχήν φίλε Λαστμόικαν δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και νομίζω το ωραίο πείραγμα πρέπει να είναι καλοδεχούμενο.
Για τη διαιτησία τώρα σου λέω πως δεν είναι θέμα κολλήματος απλώς μιλάμε για μπάλλα.Και εγώ μόλις πήγα σπίτι και το είδα στη τιβι στην αρχή πίστεψα πως είναι οφσάιτ γιατί δεν είναι σε σωστή θέση η κάμερα.
Δεν πιστεύω κανένα κίτρινο δημοσιογράφο η φώτο όμως δείχνει την πραγματικότητα.Η νοητή γραμμή είναι σωστή και αυτό το καταλαβαίνεις αν προσέξεις τις αποστάσεις που έχει κατά μήκος της με τη γραμμή της μικρής περιοχής και όπως βλέπεις τον Μπλάνκο το καλύπτει και ο Αντζας οριακά αλλά κυρίως ο Λεονάρντο.
Στο ξαναλέω ότι και εγώ όταν την πρωτοείδα νόμισα ότι είναι οφσάιτ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την καλημέρα από τον ναύαρχο λόγοι επαγγελματικοί τον έχουν για μερικές ώρες μακρυά μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιον ηττημένο μωρέ και παπαριές τώρα που έχασες ζητάς να σε λυπηθούν τόσο καιρό το παίζατε κοκόρια και τώρα βγήκατε στην ζητιανιά για ελεημοσύνη συμπάθειας?
έχεις καταντήσει γραφικός εδώ και μια εβδομάδα  μπαινοβγαίνεις στα θρεντ και πουλάς πνεύμα και τώρα που έπεσε η σφαλιάρα κάνεις το παγώνι?
και τώρα εσύ ΔΕΝ βρίζεις ...και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
καλά ... κάνε γαργάρες...εγώ δεν ζήτησα τίποτα. Αυτά που λες για ζητιανιές κλπ...που τα είδες εσύ...δεν ξέρω....όπως έμπαινα πιο πριν έτσι μπάινω και τώρα, όποιος δει έστω και μια κωλοτούμπα μου στον τόπο που γράφω και σε αυτά που είπα...πάραθεση. Αλλιώς τουμπεκιστάν "μικρέ".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν στο απαγόρευσε κανείς αυτό απλά μην προσπαθείς να επιβάλεις την άποψη σου για αυτό το ζήτημα με το ζόρι.

καταλαβαίνω τον πόνο σου αλλά δεν είμαι παρηγορήτρα.
Επέβαλλα εγώ γνώμη σε κανέναν; Αντιθέτως εσύ μας πρήζεις διαρκώς λες και με το λέγε λέγε θα σου πούμε πως έχεις δίκιο.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχήν φίλε Λαστμόικαν δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και νομίζω το ωραίο πείραγμα πρέπει να είναι καλοδεχούμενο.
Για τη διαιτησία τώρα σου λέω πως δεν είναι θέμα κολλήματος απλώς μιλάμε για μπάλλα.Και εγώ μόλις πήγα σπίτι και το είδα στη τιβι στην αρχή πίστεψα πως είναι οφσάιτ γιατί δεν είναι σε σωστή θέση η κάμερα.
Δεν πιστεύω κανένα κίτρινο δημοσιογράφο η φώτο όμως δείχνει την πραγματικότητα.Η νοητή γραμμή είναι σωστή και αυτό το καταλαβαίνεις αν προσέξεις τις αποστάσεις που έχει κατά μήκος της με τη γραμμή της μικρής περιοχής και όπως βλέπεις τον Μπλάνκο το καλύπτει και ο Αντζας οριακά αλλά κυρίως ο Λεονάρντο.
άσε τον θρύλο στην δυστυχία του.
αυτή την στιγμή οι ποιο δυστυχισμένοι στον κόσμο είναι οι γαύροι. 

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και τώρα εσύ ΔΕΝ βρίζεις ...και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
καλά ... κάνε γαργάρες...εγώ δεν ζήτησα τίποτα. Αυτά που λες για ζητιανιές κλπ...που τα είδες εσύ...δεν ξέρω....όπως έμπαινα πιο πριν έτσι μπάινω και τώρα, όποιος δει έστω και μια κωλοτούμπα μου στον τόπο που γράφω και σε αυτά που είπα...πάραθεση. Αλλιώς τουμπεκιστάν "μικρέ".
που την βλέπεις την βρισιά?

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
ρε παιδια...
επειδη έλειπα...
πόσο ήρθε ο αγώνας?

:2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν διαφωνώ, είμαι απο τους τύπους που απλά τους αρέσει να βλεπουν ένα ματς χωρίς να ψυρίζουν διαιτησίες. Γι'αυτό και συνήθως δεν θυμάμαι φάσεις από παιχνίδια παρά μόνο αν ήταν κάτι εξωφρενικά κραυγαλέο. Το είδα όπως είπα μια φορά. Σαν να ήμουνα ο διαιτητής του αγώνα εκείνη την ώρα. Διαιτητής δεν είμαι και είπα πως απλά λέω τη γνώμη μου. Το αλάθητο δεν το διεκδικώ και ούτε το έχω.
Όπως είδες δεν έχω μαλλώσει με κανέναν ούτε για τα τσιμπούκια και τα μας τα χώσατε που λέτε κλπ. Αντιδρώ προς τον Αρίωνα γιατί κάνει βιασμό της γνώμης μου. Μπορείς να δεις ποστάρισμά μου που με ιδιαίτερα καλή διάθεση μιλάω πως πήγα στο γιατρό και μου έκανε κωλονοσκόπηση....δηλαδή πώς αλλιώς πρέπει να γράψει κανείς εδώ πλάκα για να σταματήσει ο Παπ-Αρίωνας να τον πρήζει με μαλακίες;

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επέβαλλα εγώ γνώμη σε κανέναν; Αντιθέτως εσύ μας πρήζεις διαρκώς λες και με το λέγε λέγε θα σου πούμε πως έχεις δίκιο.
αυτό επιδιώκεις ο κάθε ένας από εσάς μας τα έχει κάνει τσουρέκια με το γκολ του Μπλάνκο.
τόσο σας καίει? τόσα χρόνια σας χάλαγε τον ύπνο ο Ντέμης τώρα που βρήκατε ένα νέο και όμορφο παλικάρι τον Μπλάνκο και την κυριακή σας έκανε κάθε ερωτική φαντασίωση πραγματικότητα και έχετε σαν ομάδα εξασφαλίσει επιβήτορα για 10 χρόνια έχετε και παράπονο?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν διαφωνώ, είμαι απο τους τύπους που απλά τους αρέσει να βλεπουν ένα ματς χωρίς να ψυρίζουν διαιτησίες. Γι'αυτό και συνήθως δεν θυμάμαι φάσεις από παιχνίδια παρά μόνο αν ήταν κάτι εξωφρενικά κραυγαλέο. Το είδα όπως είπα μια φορά. Σαν να ήμουνα ο διαιτητής του αγώνα εκείνη την ώρα. Διαιτητής δεν είμαι και είπα πως απλά λέω τη γνώμη μου. Το αλάθητο δεν το διεκδικώ και ούτε το έχω.
Όπως είδες δεν έχω μαλλώσει με κανέναν ούτε για τα τσιμπούκια και τα μας τα χώσατε που λέτε κλπ. Αντιδρώ προς τον Αρίωνα γιατί κάνει βιασμό της γνώμης μου. Μπορείς να δεις ποστάρισμά μου που με ιδιαίτερα καλή διάθεση μιλάω πως πήγα στο γιατρό και μου έκανε κωλονοσκόπηση....δηλαδή πώς αλλιώς πρέπει να γράψει κανείς εδώ πλάκα για να σταματήσει ο Παπ-Αρίωνας να τον πρήζει με μαλακίες;
ο βιαστής με τον δικέφαλο στο μπράτσο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιον ηττημένο μωρέ και παπαριές τώρα που έχασες ζητάς να σε λυπηθούν τόσο καιρό το παίζατε κοκόρια και τώρα βγήκατε στην ζητιανιά για ελεημοσύνη συμπάθειας?
έχεις καταντήσει γραφικός εδώ και μια εβδομάδα  μπαινοβγαίνεις στα θρεντ και πουλάς πνεύμα και τώρα που έπεσε η σφαλιάρα κάνεις το παγώνι?
Αυτό δεν είναι βρίσιμο; Εσύ θεωρείς βρίσμο μόνο το μαλάκα, πούστη κλπ; Τρίχες μπλε. Βρίσιμο "μικρούλη" είναι όταν προσβάλλεις τον άλλον κι εσύ στο ποστάρισμά σου με προσβάλλεις, δεν μου κάνεις πλάκα. Μάθε να ξεχωρίζεις...μεγάλωσε λιγάκι πια

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτό επιδιώκεις ο κάθε ένας από εσάς μας τα έχει κάνει τσουρέκια με το γκολ του Μπλάνκο.
τόσο σας καίει? τόσα χρόνια σας χάλαγε τον ύπνο ο Ντέμης τώρα που βρήκατε ένα νέο και όμορφο παλικάρι τον Μπλάνκο και την κυριακή σας έκανε κάθε ερωτική φαντασίωση πραγματικότητα και έχετε σαν ομάδα εξασφαλίσει επιβήτορα για 10 χρόνια έχετε και παράπονο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο βιαστής με τον δικέφαλο στο μπράτσο.
τι να σου πω .... δεν μπορείς να μιλήσεις φυσιολογικά εσύ. Το θέμα είναι πως δυστυχώς ό,τι και να σου γράψει κάποιος...πάει στράφι...το ακατοίκητο και να του βάλουν έπιπλα, πάλι νεκρό θα είναι...μίλα μόνος σου

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό δεν είναι βρίσιμο; Εσύ θεωρείς βρίσμο μόνο το μαλάκα, πούστη κλπ; Τρίχες μπλε. Βρίσιμο "μικρούλη" είναι όταν προσβάλλεις τον άλλον κι εσύ στο ποστάρισμά σου με προσβάλλεις, δεν μου κάνεις πλάκα. Μάθε να ξεχωρίζεις...μεγάλωσε λιγάκι πια
εσύ εκεί που σε βρίζω ρε φίλε? υπογράμμισε που σε βρίζω.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι να σου πω .... δεν μπορείς να μιλήσεις φυσιολογικά εσύ. Το θέμα είναι πως δυστυχώς ό,τι και να σου γράψει κάποιος...πάει στράφι...το ακατοίκητο και να του βάλουν έπιπλα, πάλι νεκρό θα είναι...μίλα μόνος σου
εσύ είσαι παναγία αυτό δικό μου είναι?----ο Παπ-Αρίωνας--- κόψε λιγάκι γιατί μην ανεβάσω και άλλα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
λοιπόν την φάση δεν την είδα, αθλητική κυριακή και να ηθελα σπάνια μπορώ να δώ, αρα θέση δεν μπορώ να πάρω.
αλλά επειδή πιάσαμε τον κάθε βαρούχα και αποκόμματα απο εφημερίδες να γράψω την αμπελοφιλοσοφία μου
άλλη μια απόδειξη για τις φυλάδες οτι η μόνη χρησιμότητά τους είναι για το δάπεδο αν βάφεις το ταβάνι. αν μας αρέσει το πόρισμα βαρούχα το χτυπάμε στον τίτλο, αν όχι βάζουμε το οπτικό ντοκουμέντο και τον βαφτίζουμε τσάτσο του Τάδε

τον κάθε βαρούχα θα τον ακούσω για δύσκολες φάσεις και που δεν γνωρίζω τι προβλέπει ο κανονισμός. 15 ριπλέι να δω αν η μπαλα πέρασε την γραμμή το βλέπω και μόνος μου δεν είμαι μαλάκας

και τέλος να αναφέρω ενα περιστατικό και ενα ερώτημα. κάποιοι ίσως το θυμούνται
πρέπει να ήταν ο αφάνας αραπάκος του αστέρα που μας το κάρφωσε στο καραισκάκη, σε αγώνα με λάρισα!
το παλικαράκι μέσα στην μεγάλη περιοχή κάνει ντρίπλα γλιστράει, 1-2 σηκώνουν τα χέρια μπας και δώσει πέναλτυ αλλά αυτός αντί να κωλοκάτσει και "αν το δώσει το έδωσε", σηκώνετε και συνεχίζει την φάση.
Πόρισμα βαρούχα? "ο παίχτης έπρεπε να χρεωθεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο"
γυρνάει ο αλεξανδρής και του λέει "μα γλίστρισε δεν έπεσε επίτηδες", ο βαρούχας καμιά απάντηση

και έρχεται το ερώτημα! αν ο "καθηγητής διαιτησίας" με τόσα ριπλέι και απο την άνεση της καρέκλας του έβγαλε αυτό το πόρισμα γιατί απορούμε που τα κοράκια σφυρίζουν ότι τους καυλωσει μέσα σε δευτερόλεπτα?
να το κάνω και πιο χοντρό. αν ο βαρούχας στα νιάτα του σφύριζε κάτι τέτοιο σε κρίσιμο ντέρμπυ?
δεν είναι ανάγκη λοιπόν σε κάθε άσχημη διαιτησία να υπάρχει απο πίσω ντέμης κόκκαλης ή τζιγγερ απλά το κοράκι είναι μαλάκας!
άλλος ένας άσχετος σε κρίσιμο πόστο, ότι συμβαίνει στην ελλάδα τόσα χρόνια δηλαδή.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τώρα το παίζεις παναγία αυτό ποιου είναι?

117    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Ρε μόνο η χανούμα  στις: 30/03/08, 13:01
Αρίωνα...κλαμα...κλάμα, κλάμα...να σου δώσω ένα χαρτί ένστασης να σκουπισεις τα μάτια σου;... Bounce

και αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79    Γενικά / Αθλητισμός / Απ: Το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία;  στις: 30/03/08, 23:11
δεν βλέπω κανένα λόγο να ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που μας ζάλιζε τόσο καιρό πως ήταν ο ....ανιψιος του Αρίωνα. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει καν ποιος είναι...για μένα είναι εντελώς αδιάφορο. Κι επειδή είμαι σίγουρος πως και τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει να κάνει νέους φίλους εδώ μέσα (γιατί δεν μπορεί), δεν υπάρχει λόγος να τον προγγίζουμε. Με μυαλό 11χρονου και νοοτροπία μωρού...τι να μας πει; Αφήστε τον...χρειάζεται φροντίδα και προδέρμ...θα του στείλω κανα τσοντο dvd να στανιάρει μόνος του στο σπίτι.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν αδέρφια μου χανουμάκια νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με την ομάδα μας και να σταματήσουμε να πειράζουμε τους γαύρους.
Πρέπει να πω εδώ ότι και εγώ πείραξα λίγο χτές(και όχι αμέσως μετά το ματς γιατί δεν είναι ωραίο να κολλάς στον άλλο όταν έχει τη μανούρα του),το αγαπητό ΠΛΕΖΟΥΡ αλλά τα θέλει ο κόλος του.
Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον άρρωστο οπαδό CHRIS για τη στάση του και γι'αυτό δεν του κόλλησα ούτε για πλάκα.
Στα της ομάδας μας τώρα πιστεύω πως αυτή η μεγάλη νίκη δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει.Η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες και θα πρέπει οι μέτοχοι να την ενισχύσουν το καλοκαίρι εαν θέλουν να πάρουν τον τίτλο και να δώσουν χαρά σε αυτόν τον απίστευτο λαό.
'Οπως έχω ξαναγράψει οι τίτλοι έρχοναι με τις επενδύσεις και όχι με την διαχείριση.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν αδέρφια μου χανουμάκια νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με την ομάδα μας και να σταματήσουμε να πειράζουμε τους γαύρους.
Πρέπει να πω εδώ ότι και εγώ πείραξα λίγο χτές(και όχι αμέσως μετά το ματς γιατί δεν είναι ωραίο να κολλάς στον άλλο όταν έχει τη μανούρα του),το αγαπητό ΠΛΕΖΟΥΡ αλλά τα θέλει ο κόλος του.
Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον άρρωστο οπαδό CHRIS για τη στάση του και γι'αυτό δεν του κόλλησα ούτε για πλάκα.
Στα της ομάδας μας τώρα πιστεύω πως αυτή η μεγάλη νίκη δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει.Η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες και θα πρέπει οι μέτοχοι να την ενισχύσουν το καλοκαίρι εαν θέλουν να πάρουν τον τίτλο και να δώσουν χαρά σε αυτόν τον απίστευτο λαό.
'Οπως έχω ξαναγράψει οι τίτλοι έρχοναι με τις επενδύσεις και όχι με την διαχείριση.
αδελφέ να σε ρωτήσω κάτι αν σου την παίσει κανένα καλό μωράκι θα πεις όχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom