alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βλέπω σου άφησαν και παρενέργειες.Λίγο παλιό αλλά πάντα επίκαιρο...
βλέπω σου άφησαν και παρενέργειες.Λίγο παλιό αλλά πάντα επίκαιρο...
alitis1970 Απ: Το μεγαλύτερο «γατάκι» από τρανς στην Αθήνα! Παράθεσησυνήθως της ξυλοκαίνες της παίρνουν αυτοί που έχουν πρόβλημα με τον κώλο τους.
αυτός δεν έχει ούτε γατάκι το ξέχασε στην Καζαμπλάνκα.Βρε κλώνε αναλώνεις τόση ώρα να ψάχνεις τα thread να βρεις ποστ του Αρίων, Αυτός τουλάχιστον μας είπε ποιος είναι, εσύ προφανώς δεν φοράς παντελονάκια να κάνεις κάτι ανάλογο ;)
κάτι ξέχασες προχθές.Σονυ Π, με προβληματίζουν έντονα οι μουσικές σου επιλογές!
Ο τελευταίος που θυμάμαι να τραγουδά Μερκούρη ήταν ο αντρούτσος ο Γιαννάκης ο Μελισσανίδης...
Δεν πιστεύω να την έχεις αφίσσα και στο δωματιάκι(σας)...
Το καλοκαίρι που θα΄σαι? Παρέα με τον αλήτη?
άσχημο πράγμα να δουλεύεις μπετατζής για να πληρώνεις τα βίτσια που απόκτησες την Κυριακή στο ΟΑΚΑΣονυ Π, με προβληματίζουν έντονα οι μουσικές σου επιλογές!
Ο τελευταίος που θυμάμαι να τραγουδά Μερκούρη ήταν ο αντρούτσος ο Γιαννάκης ο Μελισσανίδης...
Δεν πιστεύω να την έχεις αφίσσα και στο δωματιάκι(σας)...
Το καλοκαίρι που θα΄σαι? Παρέα με τον αλήτη?
τους έχω συνδέσει κανονικά στο επόμενο ματς θα τους κάνουμε και δώρο από ένα δονητή για να μην μας ενοχλούν συνέχεια.Άσε μωρέ να γράφουνε στα @@ σου.
το βλεπουμε..τους έχω συνδέσει κανονικά
βλέπεις στην Συγγρού ξέχασες να πάρεις από το πούλμαν το ταγεράκι σου και κρύωσες.Εξαιρετικά αφιερωμένο στον [size=10pt][size=10pt]αλήτη[/size][/size]
που όπως αποκάλυψε κι ο BigBrother όλο κάτι ψάχνει στην λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού...
Η ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ (Κι εδώ έρχεστε δεύτεροι God damn it?)
Νταλκάς βαρύς με βάρεσε
ένα κορίτσι μ'άρεσε
Πως να το ομολογήσω
Το ντέρτι μου ξεχείλισε
μ'είδε και δε μου μίλησε
πρώτη θα καθαρίσω
Ελα μαζί μου αρχόντισσα
Απόψε που τα βρόντησα
κι εδώ θα την αράξω
Λεβέντη μου κι αλήτη μου
δεν πάω απόψε σπίτι μου
μαζί σου θα το κάψω
Η αγάπη θέλει δύο
για να ζεσταθεί
Να παλέψει με το κρύο
να στεριώσει να σταθεί
το βλεπουμε..
μην βιάζεσαι είχε και συνέχεια το ποστ.το βλεπουμε..
οχι κερατας βρε συντεχνε. προσεχε τι λες. διαβαζει η αρχιεπισκοπη..Βρε κερατά πήγα να γκρουφτώ από τα γέλια!!!!
οχι κερατας βρε συντεχνε. προσεχε τι λες. διαβαζει η αρχιεπισκοπη..