Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν θα σου δωσω συμβουλες εξαλλου ξερεις περισσοτερα απο εμενα..αλλα θα σου πω ενα πραγμα να κανεις...σκεψου πως σου μιλαγανε ολοι
πριν κ δεν μιλαω για τους αεκτζηδες κ αυτους που ξερεις αλλα για τους υπολοιπους κ δες πως σου μιλανε τωρα...εγω τελος παντων πιστευω οτι ολοι σε σεβονταν
πριν ενω τωρα κανενας κ νταξει στο σαιτ δεν εγινε τιποτα δεν σε ξερει κανενας...
...
φίλε την αντιμετώπιση που είχα έχω, απλά τώρα έχω περισσότερους φίλους αν θέλεις να μάθεις και όχι μόνο αυτό.
αυτούς που βλέπεις και γράφουν διάφορες μαλακίες είναι 2 με 3 μαλακισμένα να τω πω έτσι ωμά που νομίζουν ότι θα με οδηγήσουν για μπαν αλλά ξέρεις εγώ αν θέλω θα γίνω μπαν.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
νωρίς δεν τα χωνέψατε ώστε να γράφετε αυτά που γράφετε? Δυνατό στομάχι έχετε. Δεν το περίμενα!!!!!

Σοβαρά, Λιάκουρα Waffen SS? Είναι νωρίς για το στομάχι? Μήπως είσαι Γαστρεντερολόγος? Που έκανες ειδικότητα?Στην Σεβίλλη μήπως?
Με βάση εκείνον τον αγώνα που πανηγύριζες με μανία την 4αρα που ρούφηξες με το καλαμάκι, έγιναν ιατρικά συνέδρια που προσπαθούν να αποδείξουν τις βλαβερές συνέπειες της μανιώδους κατάποσης ανδρικού χυμού? :sperm: :sperm: :sperm:

Σχετικά με το συνθημά σου ¨Αεκ (κλαψ,κλαψ), γερά πρωτάθλημα ξανά¨, τι ακριβώς εννοείς με την χρήση του λήμματος "ξανά"? Μπορεί να προσδιοριστεί σε κάποιο χωροταξικό περιθώριο ή είναι ανάλογο του "πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικό μας θα είναι?"  :woldman: :woldman: :woldman:

Επισκέπτης
Μάγκες θα σας πω κάτι αλλά να μείνει μεταξύ μας!!! :idiot:

Όσοι από εσάς κάνετε ολόκληρες αναλύσεις για το ποδόσφαιρο θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή απο τις ομάδες σας και πραγματικά είστε άξιοι της τύχης σας που βλέπετε το χειρότερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και αρρωστάινεται με τις 3 ομάδες που βεβηλώνουν τον ελληνικό αθλητισμό εδω και 10ετιες, πατάνε επι πτωμάτων και καταστρέφουν ομάδες που χτίστηκαν με αίμα και ιδρώτα!
Αυτοί είμαστε και αυτό θα είμαστε για πάντα!
Περαστικά! :boobies:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες θα σας πω κάτι αλλά να μείνει μεταξύ μας!!! :idiot:

Όσοι από εσάς κάνετε ολόκληρες αναλύσεις για το ποδόσφαιρο θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή απο τις ομάδες σας και πραγματικά είστε άξιοι της τύχης σας που βλέπετε το χειρότερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και αρρωστάινεται με τις 3 ομάδες που βεβηλώνουν τον ελληνικό αθλητισμό εδω και 10ετιες, πατάνε επι πτωμάτων και καταστρέφουν ομάδες που χτίστηκαν με αίμα και ιδρώτα!
Αυτοί είμαστε και αυτό θα είμαστε για πάντα!
Περαστικά! :boobies:
πέστα ρε αδελφέ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
όλος ο καλός ο κόσμος εδώ είπα και εγώ πως μου την έπεσαν τόσοι μαζί, λείπει ο μάρτης από την σαρακοστή?

str81977,  periergos1,  alitis1970,  dimitrios1000,  forest,  Butts,  KATERINA69,  vonmakoulis,  aristos238,  Galb,  eloxm,  kar4,  san,  tasteu2121,  warhol,  greece,  Shakespeare in Luv,  mark31,  klopweisser,  mariosper,  marki,  BABY,  polemistis,  mike72,  dysan,  giorgospapa,  ZeroTolerance,  maike99,  xronhs18gr,  kykladesgr,  Makis23,  kauliarogatos,  pristine,  EVA-TRANS,  Ταράτσα,  leon30,  mikrosgr,  peter_forum,  gruppo,  RAYMON,  xpapad,  trelamenos22,  xkastan,  marduk,  vasigeorge,  aptoitos,  il5251,  c1961,  amanaman,  despoina,  enipeas,  pleasuregiver,  peskandritsos,  troueno,  Rufus,  ilys,  vakis,  Makis,  Valentina_Star_Trans,  slak,  therion,  mhtsos69,  dimit50,  nikos_pp,  BigB00bLover,  koursaros7,  staristo,  Sex_GT,  ira111,  rebetis,  antisthenis,  lolita2006,  ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ,  Knightrider,  jim 13,  chrisvnv,  veneto,  Ryu,  kapotas,  ΣΚΡΟΥΝΤΖ,  magua,  gustavo,  STEVE35,  ilzux,  stper31,  xxxris,  jokat,  mama,  mm00024,  250virago,  tsapapa,  menis,  xaf,  iou77,  s1983,  steve,  teras1956,  atss,  Maounakos,  NIKTRELOS,  mogio,  AGNIUS,  cena,  kaliosnatrios,  jhonny64,  ΟΡΘΙΟς,  auta,  Surfboy,  rockas,  Nikkos,  VIDIVICI,  Whitey,  ktinos33,  beavis,  fotis4881,  GiannhsMani7,  nick30ath,  MIKADOXXX,  poweryoga,  ZTOD,  ahopis,  maresei to sex,  sot_pas,  giorgos2000c,  ta-suka-skafh,  koukos0000,  progress,  aeras4u,  mkce12,  Thanassis,  panosboss,  panepik,  TiLesTora,  bourdeliaris1984,  xifias,  Wild_Lover,  oreos kai orimos,  kostasn,  ΠΛΑΤΩΝ,  voltaire45,  soukostis,  agt113,  LIAKOSS,  stevoylis,  harmg,  aekaras,  herxxx,  Provios,  melaxrinosantras,  prigkhpas,  dfwk,  vouvis,  zoogle,  thibet,  soropulo,  staman62,  DonCorleone,  nicholas,  16aris,  subito32,  thomann,  cima,  DAFFY7,  Ιπταμενος,  04fantomas05,  mpoufos,  Mike_665,  manosmanws,  seireios,  Souzana,  pavlik,  perineo,  sopracomito,  koursaros2007,  silverdragon,  cjv,  komodino,  manual123,  Dinos,  Bull_,  whoknows,  diaforetikosss,  Anita19ath,  George-13,  ΒΡΑΣΙΔΑΣ,  noble_savage,  citizen,  hooligan,  aliki-xania !,  oneironayths,  warrel1985,  daniel72,  andreoug,  orfanoss,  zeyo,  staby,  lalakis74,  20some,  rontsis,  miata954,  sebi,  nikiko,  p1970,  marianna2004,  takis1964,  ken,  GORGONOULIS,  Herculas,  gimeros,  peter21476,  billy13,  tonyb,  ispahan,  redrocket,  ropax,  aplos2,  PAPPOUS7,  boobsman,  mike1371,  kor,  palikaros,  free1,  PP,  kostas2911,  wolfgar,  AssFiller,  teod,  billsat,  ALEKTOR,  nikanton,  nikos237,  trelos21,  xaotikos,  drpsal,  tsoutsounopoulos,  neomatk,  axaros481982,  dimit31,  bc-van,  LiOmAs,  xpac,  RUMPIROZA,  dantis,  natajade,  almas,  iaswnas,  Burtoniac,  kosfra,  foujim,  roymel,  pescatore,  matakias,  lombardo,  romeo77,  stripmaniac,  GVG,  focus,  pasas22,  zironvenom,  gatto,  Dieftharmenos,  alkis-petinis,  krotalias,  koutiki,  stef_merlin,  manoC,  mathima solfez,  joleve,  dig,  groove123,  roxzor,  oeo21,  arxigamikos,  pamtax21,  Annoush,  diokaz,  che_cosa?,  jorxat,  gerg,  andy51,  ROLAND,  doctortilac,  sankon,  kostas46,  xaxanoulis27,  makgal,  mka,  jimmyee,  maestrokt,  tsompanakos,  jseyty,  anachron,  maka,  netsome,  lalepi,  paterjohn,  anal240,  al capone,  piko,  raboo,  striantaf,  harrys28,  leonek,  uxa999,  geo33,  cptn_mac,  tzoutzoukman,  adramagor,  giovanisilva,  aemt,  gerajohn,  blue_moon

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
God damn it, δεν μπορώ να συγκρατηθώ...

Ακολουθεί videaki με τρελλό αγόρι, λικνιζόμενο παρουσιαστή του GAY TV με t-shirt της ΑΕΚ!!!

Ποιος μπορεί είναι ρε Big Brother?

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καραγκιοζάκο αλητούλη, κατέβασε κάποιο σύγχρονο βιβλίο ορθογραφίας και μετά ξανακοίτα ποιας ομάδας σήμα φοράει.

¨Αντε και κάτι τελευταίο.

Χωρίς πλάκα, μεγαλειώδης η 4αρα σας και με γεια σας και χαρά σας.

Αλλά είναι λάθος να ξεχνάτε πως βρίζατε τον περιπατητή Rivaldo μέχρι πριν 1 εβδομάδα!Καλά κάνατε και τον βρίζατε βέβαια, καθώς χρησιμοποιεί την ΑΕΚ για να ικανοποιήσει τον υπέρμετρο εγωισμό του και να αποδείξει πως ακόμα περνά η μπογιά του!

Είναι λάθος να μείνετε στην 4αρα και λιγότερο πως στην ομάδα σας παίζουν συνταξιούχοι του ΟΓΑ μαζί με δανεικούς, σε ένα εκρηκτικό μείγμα που σας φέρνει το πολύ τρίτους στο φετεινό πανάθλιο πρωτάθλημα.

Μην γίνετε ΠΑΟΚ που περιμένει 1 χρόνο να παίξει με ΟΣΦΠ μαι μετά βολοδέρνει...

Χαρείτε τώρα έναν αντιπροσωπευτικό οπαδό της ΑΕΚ, το οποίο είχατε μαζέψει από το γήπεδο την ώρα που παιζόταν ο αγώνας κι αυτός έκλαιγε για την διαφαινόμενη ήττα της ΑΕΚ!

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube] 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........ακόμα αυτό συζητάτε.....πάει τελείωσεεεεεεεεεεεεεεε........πάμε παρακάτω.....έχω είδηση βομβα.......ο ναύαρχος κέρδισε στο βουνό.......ανάσταση.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........ακόμα αυτό συζητάτε.....πάει τελείωσεεεεεεεεεεεεεεε........πάμε παρακάτω.....έχω είδηση βομβα.......ο ναύαρχος κέρδισε στο βουνό.......ανάσταση.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλησπέρα αλλόθρησκε.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειχες πει οτι θα αποχωρουσες τη δευτερα μαζι με αλλα μελη,αλλα συνεχιζεις να εισαι εδω και να βριζεις,και ρωτας αν εγω τραβαω ζορι?? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
λοιπόν θα αποχωρήσω με μια προϋπόθεση.
θέλω να διαγραφούν όλα μου τα ποστ σαν αρίων καθώς και το νικ arion1955 να μην εμφανίζεται καθόλου.
το έχω ζητήσει κιόλας με email προς το site.
και εγώ θα προχωρήσω στην άμεση διαγραφή μου μιας και από ότι βλέπω έχεις και εσύ πρόβλημα μαζί μου.

Επισκέπτης
λοιπόν θα αποχωρήσω με μια προϋπόθεση.
θέλω να διαγραφούν όλα μου τα ποστ σαν αρίων καθώς και το νικ arion1955 να μην εμφανίζεται καθόλου.
το έχω ζητήσει κιόλας με email προς το site.
και εγώ θα προχωρήσω στην άμεση διαγραφή μου μιας και από ότι βλέπω έχεις και εσύ πρόβλημα μαζί μου.
μανια καταδιωξης.......

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μανια καταδιωξης.......
περιμένω καλύτερα να μου πεις για το αίτημα μου και όχι το τι σε διακατέχει για εμένα και επίσης αν μένεις εδώ θα σε προσκαλούσα να ερχόσουν την άλλη Παρασκευή στο τραπέζι που έχουμε προγραμματίσει για να πιούμε ένα κρασί να γνωριστούμε και από κοντά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom