Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγινε κ η πρόσκληση προς τους φίλους κ αδερφους για την κρασοκατανυξη την άλλη Παρασκευή.
Μόνο που ρε Αρίωνα θα υπάρχουν κ καποιοι πυο εχεις αρπαχτεί μαζι τους-οχι πολύ,και ουτε από αυτούς που σου βρίζουν την οικογενεια,αυτούς τους έχω γειώσει,οπότε χλάρωσε λιγο κ ότι κ αν σου λένε ,απλά κανε τον κουφό ή μάλλον τον τυφλό.Αφησα λίγο το σάιτ αυτό τον καιρό κ όπως φαίνεται κ για ακόμη κ άλλο,κ το χεις κάνει κεραμιδαριό.Λιγο κράτει ρε αδελφέ.Θα χασουμε κ τους καλούς φίλους που γράφουν εδώ.
Αρχίζει α θυμιζει το γαυρικο το θρεντ μας κ δε νομίζω να σου αρέσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγινε κ η πρόσκληση προς τους φίλους κ αδερφους για την κρασοκατανυξη την άλλη Παρασκευή.
Μόνο που ρε Αρίωνα θα υπάρχουν κ καποιοι πυο εχεις αρπαχτεί μαζι τους-οχι πολύ,και ουτε από αυτούς που σου βρίζουν την οικογενεια,αυτούς τους έχω γειώσει,οπότε χλάρωσε λιγο κ ότι κ αν σου λένε ,απλά κα΄νε τον κουφό ή μάλλον τον τυφλό.Αφησα λίγο το σάιτ αυτό τον καιρό κ όπως φαίνεται κ για ακόμη κ άλλο,κ το χεις κάνει εραμιδαριό.Λιγο κράτγει ρε αδελέ.Θα χασουμε κ τους καλούς φίλους που γράφουν εδώ.
Αρχίζει α θυμιζει το γαυρικο το θρεντ μας κ δε νομίζω να σου αρέσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ
στείλε πμ να μου πεις ποιοι ειναι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καληνυχτα σε όλους.Το καθηκον με καλεί....ή μαλλον καλύτερα η Νανά ;)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο που ρε Αρίωνα θα υπάρχουν κ καποιοι πυο εχεις αρπαχτεί μαζι τους-οχι πολύ,και ουτε από αυτούς που σου βρίζουν την οικογενεια,αυτούς τους έχω γειώσει,οπότε χλάρωσε λιγο κ ότι κ αν σου λένε ,απλά κανε τον κουφό ή μάλλον τον τυφλό.Αφησα λίγο το σάιτ αυτό τον καιρό κ όπως φαίνεται κ για ακόμη κ άλλο,κ το χεις κάνει κεραμιδαριό.Λιγο κράτει ρε αδελφέ.Θα χασουμε κ τους καλούς φίλους που γράφουν εδώ.
αδελφέ αυτοί μπαίνουν και αρχίζουν και προκαλούν.
αν είναι να αποχωρήσω από την παρέα τότε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είπα να αποχωρησεις.Αλλά βάλε λίγο νερό στο κρασί σου.Κάπου πρέπει να σταματάμε.Κάποτε ήμουν κ γω έτσι αλλα΄τώρα όπως βλέπεις δενασχολούμαι.Εμένα ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ,αλλα τους γείωσα κανονικά στα πέλε μου που λεέι κ ο φίλος μας ο Γιαννιώτης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όπως θες,αν κ δεν βλέπω το λόγο ως προς αυτό.Μια επισήμανση έκανα για το καλό του θρεντ κ όλων μας.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Από κει κ πέρα παρέα μας είσαι κ αν ήσουν πρόβλημα ως προς αυτό απλά θα σε αγνοούσα

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όπως θες,αν κ δεν βλέπω το λόγο ως προς αυτό.Μια επισήμανση έκανα για το καλό του θρεντ κ όλων μας.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Από κει κ πέρα παρέα μας είσαι κ αν ήσουν πρόβλημα ως προς αυτό απλά θα σε αγνοούσα
επισήμανση δεν είναι το να με προκαλούν χωρίς λόγο εχθες με έβριζαν επί 3 ώρες.
σας εύχομαι καλή διασκέδαση. εγώ η παρουσία μου εδώ ήταν για την παρέα που γνώρισα όμως αυτή ηυ εξέλιξη με κάνει και θα αποχωρήσω και από το site δεν θέλω η παρουσία μου να είναι εμπόδιο σε αυτά που αρέσουν σε εσάς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποια εξέλιξη είναι αυτή που σε προσβάλλει ρε Αρίωνα;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ελπίζω να μην το εννοει αυτό που λέει ο Μπλάνκο...αν το γκολ της ζωής του ήταν ένα οφσάιντ γκολ δεν είναι καλό...
[size=10pt][size=10pt](για την αποφυγη παρερμηνείας: δεν μιλάω για διαιτησία τώρα...απλά κρίνω το γκολ σαν γκολ. Η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο [/size] [/size] στο ματς)
gatto, πόσο πιο ζωντανά να το γράψω πως ΔΕΝ μιλάω για διαιτησία; Ήμαρτον....και δεν σας είπα κομπλεξικούς ρε φίλε, ειδικά όχι εσένα...αντί να το πάρεις στο ψιλό αφού έκανα μια πλάκα σχετικά με μια δήλωση σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που δεν ξέρω καν τι λέει μέσα, αναλώνουμε 5 σελίδες αν ήταν ή οχι οφσάιντ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δύσκολη φάση,αλλα κ να ήταν τελικά ήταν θέμα χρόνου ποτε θα άρχιζε το μέτρημα.

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισήμανση δεν είναι το να με προκαλούν χωρίς λόγο εχθες με έβριζαν επί 3 ώρες.
σας εύχομαι καλή διασκέδαση. εγώ η παρουσία μου εδώ ήταν για την παρέα που γνώρισα όμως αυτή ηυ εξέλιξη με κάνει και θα αποχωρήσω και από το site δεν θέλω η παρουσία μου να είναι εμπόδιο σε αυτά που αρέσουν σε εσάς.

κλαψ!λυγμ!

Συνημμένα

• crying-frenchman500x368.gif
    crying-frenchman500x368.gif
    114,7 KB · Εμφανίσεις: 29

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποια εξέλιξη είναι αυτή που σε προσβάλλει ρε Αρίωνα;;;
απλά μια κινητικότητα από μερικά άτομα το απόγευμα που μου έγινε μια επίθεση και ο τρόπος που άτομο έστιλε πμ σε άλλους και τους προέτρεπε να το διαβάσουν με νόημα ότι κάτι έχουν μάθει για εμένα.
επίσης η υποκλοπή δικού μου πμ που έστειλα στον γκάτο και μου έκανε πάσα με κοπυ το πμ άλλο άτομο από αυτά που με προκαλούν.

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
αδελφέ αυτοί μπαίνουν και αρχίζουν και προκαλούν.
αν είναι να αποχωρήσω από την παρέα τότε.

ΟΧΙ ρε μην τους κάνεις τέτοια κακό!
με ποιόν θα γελάνε μετά? :2funny: :2funny: :2funny:

ρε εσείς οι υπόλοιποι!: κάντε λίγο παρέα και τον χοντρούλη τον Παπαρίωνα!
κατά βάθος έιναι καλό παιδί!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χέστους.
Και τι έγινε;;;

Το παίρνω πανω μου.Μάγκες βριστε εμένα.Εξάλλου είμαι πιο γέρος από τον Αρίων κ πιο χοντρός.Για να σας δω τι μπορειτε να μου πείτε από βρισιές;;;

ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom