alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έχετε χάσει επεισόδια.Βλέπω 'οτι δεν έχεις κ αναγκη από το ιππικό.
έχετε χάσει επεισόδια.Βλέπω 'οτι δεν έχεις κ αναγκη από το ιππικό.
έλα να βοηθήσεις να κατεβάσω μερικά καλά παλιά λαϊκά τραγούδια. σύνολον 7000 κομμάτια σε 250 cdαφόρητη βαριεστημάρα σήμερα
στείλε πμ να μου πεις ποιοι ειναι.Εγινε κ η πρόσκληση προς τους φίλους κ αδερφους για την κρασοκατανυξη την άλλη Παρασκευή.
Μόνο που ρε Αρίωνα θα υπάρχουν κ καποιοι πυο εχεις αρπαχτεί μαζι τους-οχι πολύ,και ουτε από αυτούς που σου βρίζουν την οικογενεια,αυτούς τους έχω γειώσει,οπότε χλάρωσε λιγο κ ότι κ αν σου λένε ,απλά κα΄νε τον κουφό ή μάλλον τον τυφλό.Αφησα λίγο το σάιτ αυτό τον καιρό κ όπως φαίνεται κ για ακόμη κ άλλο,κ το χεις κάνει εραμιδαριό.Λιγο κράτγει ρε αδελέ.Θα χασουμε κ τους καλούς φίλους που γράφουν εδώ.
Αρχίζει α θυμιζει το γαυρικο το θρεντ μας κ δε νομίζω να σου αρέσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ
αδελφέ αυτοί μπαίνουν και αρχίζουν και προκαλούν.Εγινε κ η πρόσκληση προς τους φίλους κ αδερφους για την κρασοκατανυξη την άλλη Παρασκευή.
Μόνο που ρε Αρίωνα θα υπάρχουν κ καποιοι πυο εχεις αρπαχτεί μαζι τους-οχι πολύ,και ουτε από αυτούς που σου βρίζουν την οικογενεια,αυτούς τους έχω γειώσει,οπότε χλάρωσε λιγο κ ότι κ αν σου λένε ,απλά κανε τον κουφό ή μάλλον τον τυφλό.Αφησα λίγο το σάιτ αυτό τον καιρό κ όπως φαίνεται κ για ακόμη κ άλλο,κ το χεις κάνει κεραμιδαριό.Λιγο κράτει ρε αδελφέ.Θα χασουμε κ τους καλούς φίλους που γράφουν εδώ.
Αρχίζει α θυμιζει το γαυρικο το θρεντ μας κ δε νομίζω να σου αρέσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ
επισήμανση δεν είναι το να με προκαλούν χωρίς λόγο εχθες με έβριζαν επί 3 ώρες.Όπως θες,αν κ δεν βλέπω το λόγο ως προς αυτό.Μια επισήμανση έκανα για το καλό του θρεντ κ όλων μας.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Από κει κ πέρα παρέα μας είσαι κ αν ήσουν πρόβλημα ως προς αυτό απλά θα σε αγνοούσα
gatto, πόσο πιο ζωντανά να το γράψω πως ΔΕΝ μιλάω για διαιτησία; Ήμαρτον....και δεν σας είπα κομπλεξικούς ρε φίλε, ειδικά όχι εσένα...αντί να το πάρεις στο ψιλό αφού έκανα μια πλάκα σχετικά με μια δήλωση σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που δεν ξέρω καν τι λέει μέσα, αναλώνουμε 5 σελίδες αν ήταν ή οχι οφσάιντ.ελπίζω να μην το εννοει αυτό που λέει ο Μπλάνκο...αν το γκολ της ζωής του ήταν ένα οφσάιντ γκολ δεν είναι καλό...
[size=10pt][size=10pt](για την αποφυγη παρερμηνείας: δεν μιλάω για διαιτησία τώρα...απλά κρίνω το γκολ σαν γκολ. Η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο [/size] [/size] στο ματς)
επισήμανση δεν είναι το να με προκαλούν χωρίς λόγο εχθες με έβριζαν επί 3 ώρες.
σας εύχομαι καλή διασκέδαση. εγώ η παρουσία μου εδώ ήταν για την παρέα που γνώρισα όμως αυτή ηυ εξέλιξη με κάνει και θα αποχωρήσω και από το site δεν θέλω η παρουσία μου να είναι εμπόδιο σε αυτά που αρέσουν σε εσάς.
απλά μια κινητικότητα από μερικά άτομα το απόγευμα που μου έγινε μια επίθεση και ο τρόπος που άτομο έστιλε πμ σε άλλους και τους προέτρεπε να το διαβάσουν με νόημα ότι κάτι έχουν μάθει για εμένα.Ποια εξέλιξη είναι αυτή που σε προσβάλλει ρε Αρίωνα;;;
τους βλέπεις?Μάγκες,φεύγατε;
αδελφέ αυτοί μπαίνουν και αρχίζουν και προκαλούν.
αν είναι να αποχωρήσω από την παρέα τότε.