Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
περιμένω καλύτερα να μου πεις για το αίτημα μου και όχι το τι σε διακατέχει για εμένα και επίσης αν μένεις εδώ θα σε προσκαλούσα να ερχόσουν την άλλη Παρασκευή στο τραπέζι που έχουμε προγραμματίσει για να πιούμε ένα κρασί να γνωριστούμε και από κοντά.
δεν ειμαι ουτε αντμιν,ουτε μοντ,οποτε δεν μπορω να σου απαντησω για το αιτημα σου!
ευχαριστω για την προσκληση....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειμαι ουτε αντμιν,ουτε μοντ,οποτε δεν μπορω να σου απαντησω για το αιτημα σου!
ευχαριστω για την προσκληση....
στην ουσία αυτός είναι και ο λόγος που είμαι μέσα εχω στείλει email και ζητώ αυτό το θέμα το οποίο είναι κατ εμένα δίκαιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν θα αποχωρήσω με μια προϋπόθεση.
θέλω να διαγραφούν όλα μου τα ποστ σαν αρίων καθώς και το νικ arion1955 να μην εμφανίζεται καθόλου.
το έχω ζητήσει κιόλας με email προς το site.
και εγώ θα προχωρήσω στην άμεση διαγραφή μου μιας και από ότι βλέπω έχεις και εσύ πρόβλημα μαζί μου.
Ρε δε πας να κάνεις καμμιά δουλειά λέω γω.....Με σένα έχει πρόβλημα και ο εαυτός σου ρε... Μιλάς για δικαστήρια και η αξιοπρέπεια είναι άγνωστη λέξη.
Παιδική χαρά είσαι ρε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στην ουσία αυτός είναι και ο λόγος που είμαι μέσα εχω στείλει email και ζητώ αυτό το θέμα το οποίο είναι κατ εμένα δίκαιο.
κάνε μήνυση ρε. Δε σε γουστάρουν εδώ μέσα και κωλοτρίβεσαι συνέχεια.... Υπάρχουν και χάπια και ναρκωτικά και μπουρδέλα να περάσεις καλά... Αμα είσαι μάγκας άνοιξε άλλο σάιτ και κάνε μαγκιές, ή αγόρασε το υπάρχον. Εχουμε πει με κλανιές δεν βράζουν αυγά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
λοιπόν θα αποχωρήσω με μια προϋπόθεση.
θέλω να διαγραφούν όλα μου τα ποστ σαν αρίων καθώς και το νικ arion1955 να μην εμφανίζεται καθόλου.
το έχω ζητήσει κιόλας με email προς το site.
και εγώ θα προχωρήσω στην άμεση διαγραφή μου μιας και από ότι βλέπω έχεις και εσύ πρόβλημα μαζί μου.
και ο τελευταιος ψυχίατρος σε εγκατέλειψε !!!!

κρίμα..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Νέα τροπή στην υπόθεση Βάλνερ

2/4/2008 18:08

Να καθαρογραφεί η απόφαση και να της παραδοθεί το σκεπτικό σύμφωνα με το οποίο πάρθηκε η απόφαση για την υπόθεση Βάλνερ ζήτησε το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Το CAS απέστειλε έγγραφο προς την Ομοσπονδία αλλά και προς τον Ολυμπιακό και την Καλαμαριά ζητώντας να πληροφορηθεί τους λόγους της καθυστέρησης της καθαρογραφής της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής για την πολύκροτη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το CAS επιθυμεί να μάθει εντός τριημέρου, αν οι τρεις πλευρές (ΕΠΟ, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός) επιθυμούν εκδίκαση απο τριμελή επιτροπή ή απο έναν δικαστή. Αν δεν συμφωνήσουν θα κάνει την σχετική επιλογή ο πρόεδρός του. Η σχετική διορία λήγει την Δευτέρα (7/4). Στο δεύτερο σκέλος της επιστολής αναφέρεται οτι εν συνεχεία ο Απόλλωνας θα πρέπει να στείλει το πλήρες κείμενο της έφεσης της στην ΕΠΟ και εντός 20ημέρου, η Ομοσπονδία και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσκομίσουν έγγραφο στο CAS, ενημερώνοντας για τις αναλυτικές θέσεις τους.

.........................

Χθες στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη άκουσα πως περιμένουν την απόφαση (διά στόματος Δέδε, μέλους ΚΑΣ) μέχρι 20 Απρίλη.

Ακόμα είπε ο δικηγόρος πως η γραμματέας της πουτάνας ΕΠΟ του είχε πει πως σήμερα θα του έδινε την απόφαση καθαρογραμμένη... :tickedoff:

Διεθνώς ρεζίλι.... :idiot: :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τελικά χωρίς την παρουσία των οπαδών της τα καταφέρνει καλύτερα. Η ΑΕΚ λίγες μέρες μετά τα κωμικοτραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο «Ζηρίνειο» και που ίσως της στοιχίσουν πολύτιμους βαθμούς, έκανε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια παραμονής της στην Α1 βόλεϊ των ανδρών. Στον δεύτερο αγώνα των πλέι-οφ, η Ένωση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ, αποτέλεσμα που αυξάνει τις ελπίδες της για το πολυπόθητο εισιτήριο.

Εν αναμονή βεβαίως της απόφασης του αθλητικού δικαστή, που δεν ενδέχεται να αφήσει στον «αέρα» τα επεισόδια των φιλάθλων της ΑΕΚ, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθλητή.

Τα σετ: 20-25, 22-25, 25-17, 18-25
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Πλίκας, Κάσιας 27 (25/54 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Ριζόπουλος 7.5 (6/11 επ., 1 άσο, 71% υπ.), Μέινβιλ 17.5 (14/34 επ., 3.5 μπλοκ, 62% υπ.), Χριστοφορίδης 1.5 (1/5 επ.), Ντίνας 1.5 (1/6 επ.) [Γουίλερ –λ,<50% υπ., 7 αμ.>, Γκάβρανσιτς, Παντακίδης 6 (3/8 επ., 3 μπλοκ)]
ΑΕΚ (Νεόφυτος): Ζανότι 2.33 (1.33 μπλοκ), Κολάσνι 18 (15/33 επ., 2  άσοι, 1 μπλοκ), Κοβάτσεφ 3.83 (2/9 επ., 44% υπ.), Γιαμπλόνσκι 13 (12/25 επ., 56% υπ.), Μρτζα 4.83 (2/7 επ., 2.83 μπλόκ), Κατσανεβάκης 11 (10/15  επ., 1 μπλοκ) [Κόζης –λ <71% υπ., 12 αμ.>, Μανιόπουλος 10 (10/13 επ., 73% υπ.), Σφενδυλάκης, Μαρούλης, Βολουδάκης]

Η βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ 23αγ. (30-54) 20β.
2. ΑΕΚ 23αγ. (34-58) 19β.
3. Εθνικός Αλ. (22-56) 16β-22αγ.
Σημείωση: Δεν υπολογίζεται ο αγώνας ΑΕΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kaλησπέρα αδέλφια μου.
Επειδή διάβασα τα τελευτάια ποστ θα επιθυμούσα το εξης,με αποδεκτες προς πάσαν κατεύθυνση:
να πάψει το ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ,να είναι το ΡΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΩΝ ,γιατί μερικοί έχομυε βαρεθεί κ ξενερωσει ,άσε που δεν βλέπω το νόημα όλων αυτών των ποστ με τις προκλήσεις κ τις βρισιές.
Εδώ είμαστε για τον χαβαλέ μας κ να περνάμε καλά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα κλώνε του Darksideofthemoon..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Alitako, θέλω να γνωρίσω το tsouli sthn vathis, θα το φέρεις την άλλη εβδομάδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom