Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αν συνεχίσεις με αυτό το γαργαλιστικό σου χιούμορ αλητάκο μου θα με αναγκάσεις να απαντήσω στις ψευτομαγκιές σου με τους εξής στίχους

ΝΙΑΟΥ,ΝΙΑΟΥ ΒΡΕ ΓΑΤΟΥΛΑ
ΣΤΙΧΟΙ:ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ:ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Μια φορά κι έναν καιρό
μπήκε η γάτα στο χορό
με γοβάκια και φουρώ
κι απ'την πολλή χαρά
κουνούσε την ουρά

Κι όταν φούντωσε ο χορός
κι έγινε πιο ζωηρός
ένας γάτος πονηρός
τη ζύγωσε απαλά
και είπε πονηρά

Νιάου νιάου, βρε γατούλα
με τη ροζ μυτούλα
γατούλα μου μικρή
Νιάου, σε έχουνε μη στάξει
κι είναι από μετάξι
η γούνα σου η γκρι

Στ'αληθινά, δε ξανάδα πουθενά
δυο ματάκια γαλανά, τόσο φωτεινά
και σοβαρά, είναι η πρώτη μου φορά
που είδα να κουνάν ουρά, τόσο πονηρά.

bigbrother07

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου ρε Αριωνα Παληκαρι!!!!
600pxcrossdressercollagki4.gif

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βρε διασκεδαστή μεγαλοαδρφέ(ή), μάθε να δουλεύεις κάνα photoshop και μην κάνεις copy-paste ;)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε διασκεδαστή μεγαλοαδρφέ(ή), μάθε να δουλεύεις κάνα photoshop και μην κάνεις copy-paste ;)
αστον τον έστειλα για τεστ εγκυμοσύνης μπας και κάνει το κωλόπαιδο και πάρει την επιδότηση της Ελισάβετ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε μοντεράτορες.... Σβήσατε τον αρίωνα γιατί δεν είχατε πια χώρο για τα ποστ του?

Αρίωνα.... Εγώ γιατί θεωρώ ότι δεν είσαι ο παλιός, αλλά νέος;
Κάτι σαν Νέος Πανιώνιος ένα πράμα;

Και γιατί μας λες ότι είσαι ένας και μοναδικός;
Το σάιτ εχει γεμίσει απ τις ντόλες σου....
Η τιμωρία σου είναι πώς ουδείς θα πιστεύει ακόμα και τώρα ότι είσαι ο παλαιός...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό να δεις επίκαιρο που είναι και αρκετά πιο παλιό  ;)

[youtube=425,350]rwrfBImHi1I[/youtube]
Άσχετο αλλά όποτε ακούω τη Μερκούρη συγκινούμαι!!!! :dancing: :dancing: Και όταν τη βλέπω!!! ;) Είχε ωραίο κορμί η άτιμη!!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Big Brother,

αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες σου με την μετατροπή του "αλήτη" σε στρίγγλα. Την μετατροπή της στρίγγλας σε αρνάκι την έχει ήδη εκδώσει ο συνονόματος μου Sexpeare.

Αλητήριε,

για ποιον λόγο σε λένε κάποιοι άλλοι στο thread Αρίωνα? ¨Εχεις κέρδισει κάποιο βραβείο?

Επισκέπτης
παντως απ τις απαντησεις κ τον τροπο που γραφεις μετα το μπαναρισμα μου θυμιζεις ατομο της ηλικιας μου που δεν αφηνει να πεσει τιποτα κατω κ μπαινει στην διαδικασια να μπινελικιαζεται με ενα αγνωστο που δεν τον ξερει σαν 20 χρονων κ ακομα αυτο του να βγεις κ να πεις οτι σε διωξανε η στενοχωρηθηκες τελος παντων κ να ξαναμπεις ολα αυτα δηλωνουν ενα ατομο μικρο σε ηλικια...να το κανω εγω η αλλος της ηλικιας μου δικαιολογειται αλλα απο εσενα δεν το περιμενα...να μου πεις δεν σε ενδιαφερει η αποψη μου...σωστα θα πεις απλα λεω την αποψη μου

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως απ τις απαντησεις κ τον τροπο που γραφεις μετα το μπαναρισμα μου θυμιζεις ατομο της ηλικιας μου που δεν αφηνει να πεσει τιποτα κατω κ μπαινει στην διαδικασια να μπινελικιαζεται με ενα αγνωστο που δεν τον ξερει σαν 20 χρονων κ ακομα αυτο του να βγεις κ να πεις οτι σε διωξανε η στενοχωρηθηκες τελος παντων κ να ξαναμπεις ολα αυτα δηλωνουν ενα ατομο μικρο σε ηλικια...να το κανω εγω η αλλος της ηλικιας μου δικαιολογειται αλλα απο εσενα δεν το περιμενα...να μου πεις δεν σε ενδιαφερει η αποψη μου...σωστα θα πεις απλα λεω την αποψη μου
κατ αρχήν δεν με έδιωξε κανείς μόνος μου ζήτησα να διαγραφώ σαν αρίων για να δει την χαρά του πρώτου ο πλέσουρ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Big Brother,

αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες σου με την μετατροπή του "αλήτη" σε στρίγγλα. Την μετατροπή της στρίγγλας σε αρνάκι την έχει ήδη εκδώσει ο συνονόματος μου Sexpeare.

Αλητήριε,

για ποιον λόγο σε λένε κάποιοι άλλοι στο thread Αρίωνα? ¨Εχεις κέρδισει κάποιο βραβείο?
αν η μαλακία ήταν εργόχειρο θα είχες κάνει την προίκα σου.

Επισκέπτης
κατ αρχήν δεν με έδιωξε κανείς μόνος μου ζήτησα να διαγραφώ σαν αρίων για να δει την χαρά του πρώτου ο πλέσουρ.

εγω δεν θα σου δωσω συμβουλες εξαλλου ξερεις περισσοτερα απο εμενα..αλλα θα σου πω ενα πραγμα να κανεις...σκεψου πως σου μιλαγανε ολοι
πριν κ δεν μιλαω για τους αεκτζηδες κ αυτους που ξερεις αλλα για τους υπολοιπους κ δες πως σου μιλανε τωρα...εγω τελος παντων πιστευω οτι ολοι σε σεβονταν
πριν ενω τωρα κανενας κ νταξει στο σαιτ δεν εγινε τιποτα δεν σε ξερει κανενας...
...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ ήθελα να ψηφίσω 6-2 αλλά επειδή δεν υπήρχε αυτό το σκορ έβαλα 7-1 για να βγαίνει ίδιο το άθροισμα των γκολ!!! :2funny: :2funny:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Big Brother,

Αλητήριε,

νωρίς δεν τα χωνέψατε ώστε να γράφετε αυτά που γράφετε? Δυνατό στομάχι έχετε. Δεν το περίμενα!!!!!

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
α ρε μεγάλε αρίωνα με τα κομμουνιστικο-οπαδικο-μπουρδελιάρικα συνθήματα σου

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κι εμένα μου αρέσει η μουνίλα και τα σχόλια της.
Βάλε λίγο μυαλό και μην κατευθύνεις κάθε κουβέντα στα όρια του ανέραστου κομπλεξισμού -και κυρίως-χωρίς χιούμορ (τι είπα ο Sexpeare!)

Από "Τα σφυρίγματα του Αλήτη"

Αλήτη ! Απόψε είν' η βραδιά τόσο καλή, τόσο καλή !
Μπορείς να πας να κοιμηθείς σ' ένα παγκάκι, αλήτη !
Πλάτυνε η σκέψη τη ζωή τόσο πολύ, τόσο πολύ,
πόκανε ο άνθρωπος τη γη κι όλο το σύμπαν σπίτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom