Καλή τύχη τότε.τα link μου είναι από το RS αλλά εξήγησε στα παιδάκια τι εννοώ.
το υλικό μου αν ήταν παράνομο θα είχε ήδη γίνει παρέμβαση της ΕΕΤΤ και θα το είχε απορίψει και το ίδιο το site.
φιλάκια....
Ετοίμασε πάντως και τις σωβρακοφανέλες
Καλή τύχη τότε.τα link μου είναι από το RS αλλά εξήγησε στα παιδάκια τι εννοώ.
το υλικό μου αν ήταν παράνομο θα είχε ήδη γίνει παρέμβαση της ΕΕΤΤ και θα το είχε απορίψει και το ίδιο το site.
φιλάκια....
έκανα υπομονή και δεν γλείφω εκεί που φτύνω έτσι απλά.ρε αλήτη είπαμε....ψυχραιμία....για τα μπινελίκια δεν φταίει όλόκληρο σαιτ ούτε οι ιδιοκτήτες του....σιγά μην διακυνδυνεύουν την ύπαρξη του για έναν αλήτη ή τάλω ή ποδολάγνο....μην το παρατραβάμε το πράγμα πιά...φτάνει ως εδώ...άστε την μπατσία έξω απο αυτά...
εντάξει...τελειωσε το θέμα....πάμε παρακάτω τώρα....έκανα υπομονή και δεν γλείφω εκεί που φτύνω έτσι απλά.
αν θέλεις θα σου δώσω και εσένα μια κόπια να με θυμάσαι και να βλέπεις και τα δικά σου.εντάξει...τελειωσε το θέμα....πάμε παρακάτω τώρα....
έκανα υπομονή και δεν γλείφω εκεί που φτύνω έτσι απλά.
δεν έχω πρόβλημα εγώ φίλε μου άλλοι το έχουν αλλά εσείς οι ίδιοι έπρεπε να τα μαζέψετε αυτά τα μπουμπούκια.Καλή τύχη τότε.
Ετοίμασε πάντως και τις σωβρακοφανέλες
α ξέχασα να σου πω θα φροντίσω να έχεις κανένα καλό παλικάρι από Αλβανία παρέα εκεί που θα είσαι.συνέχισε παλικάρι της φακής.
δεν πα να σβήνεις τα ποστ το προγραμματάκι γράφει και στην παράθεση μένει το ποστ σου.καλάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Oπως πολύ σωστά είπες κάποτε...Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ...Το τελείως το θρεντ!
Όλοι οι mods βλέπανε Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα πέσανε για ύπνο?
Ας ανοίξουν ένα θρεντ και ας όσο θέλουν!Εμείς τι φταίμε που θέλουμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ και να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες?Oπως πολύ σωστά είπες κάποτε...Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ...
Ας ανοίξουν ένα θρεντ και ας όσο θέλουν!Εμείς τι φταίμε που θέλουμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ και να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες?
Χαχα παπαρίων φώναξες το φιλαράκι σου τον σόνυ να καθαρισει?
Χαχα κλάψε κι άλλο κούμουνα!
Που το κατάλαβες? Θες το βραβείο σου τώρα? Σε ξέρουμε από αλλού και σένα ;)
Πάρε χαρτομάντηλα και σκούπισε τον κλάψιάρη Παπαριών.
Σε λάθος άνθρωπο τα λες...ρε mod's...δεν μας λυπάστε...????Ας ανοίξουν ένα θρεντ και ας όσο θέλουν!Εμείς τι φταίμε που θέλουμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ και να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες?