Νέα

Ψωνιζουμε ελληνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μισο ,δικα σου λεφτα ειναι παρανομο να βγαλεις απο την χωρα?δλδ να τα εχεις πανω σου?
εσυ γτ νομιζεις οτι κανουνε οφ σορ εταιριες?? οεο?
αλλιως θα παιρνα τα λεφτα μου 1εκ ευρω σε μια βαλιτσα και θα πετουσα ωραιοτατα κ ετσι απλα για Ελβετια και θα τα βαζα εκει ετσι απλα!! :cheesy: ετσι λες να ναι ? :P
θα τους την εβγαινα κ απο πανω! τι θελετε ΡΕ δικα μου δεν ειναι??? :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
oooo NAI!!!
δεν μπορεις να πας Τουρκια για ψωνια με 30.000!! αν ειναι δυνατον!! τι ψωνια θα ναι αυτα!!
αλλο να τα χεις σε πιστωτικη χωρις οριο! εκει ειναι εικονικα τα λεφτα και ειναι απο τραπεζα ελληνικη :cheesy: ! για αυτο υπαρχει και το τελωνειο....δηλωνεις το ποσο....(οχι 500 1000 ευρω) μην τρελαθουμε....απλα εχει 1 οριο (δεν ξερω ποσο) οπως και ηλεκτρ συσκευες κλπ!! αν τα αγορασει πιο φτηνα απο Τουρκια  πρεπει να σκιζεις κουτια ζελατινες κλο κλπ γτ αν το περασεις σαν καινουριο θα σε φορολογησουνε οι δικοι μας και θα σου βγει πιο ακριβο!!!
και καλα ομως γτ δεν μπορεις να εχεις πανω σου λεφτα?και καλα θα ειναι παρανομα?ποια η λογικη?

παντως εγω ειχα παει πριν 2 χρονια πολωνια και ειχα πχ 2 χιλιαρικα μαζι μου και στο αεροδρομιο και ουτε που κοιταξαν?ε δλδ αν ειχα 30 χιλιαρικα σε 500ευρα παλι δεν "φαινοντουσαν"

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εσυ γτ νομιζεις οτι κανουνε οφ σορ εταιριες?? οεο?
αλλιως θα παιρνα τα λεφτα μου 1εκ ευρω σε μια βαλιτσα και θα πετουσα ωραιοτατα κ ετσι απλα για Ελβετια και θα τα βαζα εκει ετσι απλα!! :cheesy: ετσι λες να ναι ? :P
θα τους την εβγαινα κ απο πανω! τι θελετε ΡΕ δικα μου δεν ειναι??? :2funny:
δεν ξερω αμα θα τα δεχτουν στην τραπεζα αλλα μια βολτα μεχρι την γερμανια μπορεις να τα κανεις , :grin:

α οχι μεσω αεροδρομιο ομως

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και καλα ομως γτ δεν μπορεις να εχεις πανω σου λεφτα?και καλα θα ειναι παρανομα?ποια η λογικη?

παντως εγω ειχα παει πριν 2 χρονια πολωνια και ειχα πχ 2 χιλιαρικα μαζι μου και στο αεροδρομιο και ουτε που κοιταξαν?ε δλδ αν ειχα 30 χιλιαρικα σε 500ευρα παλι δεν "φαινοντουσαν"
2 χιλ ειναι ενα ποσο το οποιο ξοδευεται! ειδικα για λεφταδες ειναι μια τους αγορα 1 ρολοι π.χ. !!!
θα μπορουσες να χεις 30 χιλ οκ! και να μην τα βλεπαν !! (θεωρητικα)
που θα τα βαζες???
μπορεις να ανοιξεις στην Πολωνια λογαριασμο σαν ξενος! χωρις χαρτια χωρις να σαι μονιμος κατοικος χωρις να φορολογεισαι απο το Πολωνικο κρατος...χωρις να πληρωνεις φορους κλπ κλπ να πεις γεια σας εγω ηρθα να ανοιξω 1 λογαριασμο θελω να βαλω 30.000 !!!
χαχαχαχα!!!
δωσε σε καποιον που ειναι 25 χρονων και δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του λογω σπουδων κλπ 30-40.000 και πες τους χωρις φορ δηλωση χωερις ΤΠΤ να μην τα λεω ολλα τεσπα να μπει σε μια τραπεζα να πει γεια σας με την ταυτοτητα θελω 1 καινουριο λογαριασμο για να βαλω 40.000!!!

χωρις να ειναι κληρονομια-δωρεα απο γιαγια κλπ!! ετσι απλα!! 40.000 γινεται??????????????

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
2 χιλ ειναι ενα ποσο το οποιο ξοδευεται! ειδικα για λεφταδες ειναι μια τους αγορα 1 ρολοι π.χ. !!!
θα μπορουσες να χεις 30 χιλ οκ! και να μην τα βλεπαν !! (θεωρητικα)
που θα τα βαζες???
μπορεις να ανοιξεις στην Πολωνια λογαριασμο σαν ξενος! χωρις χαρτια χωρις να σαι μονιμος κατοικος χωρις να φορολογεισαι απο το Πολωνικο κρατος...χωρις να πληρωνεις φορους κλπ κλπ να πεις γεια σας εγω ηρθα να ανοιξω 1 λογαριασμο θελω να βαλω 30.000 !!!
χαχαχαχα!!!
δωσε σε καποιον που ειναι 25 χρονων και δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του λογω σπουδων κλπ 30-40.000 και πες τους χωρις φορ δηλωση χωερις ΤΠΤ να μην τα λεω ολλα τεσπα να μπει σε μια τραπεζα να πει γεια σας με την ταυτοτητα θελω 1 καινουριο λογαριασμο για να βαλω 40.000!!!

χωρις να ειναι κληρονομια-δωρεα απο γιαγια κλπ!! ετσι απλα!! 40.000 γινεται??????????????
οχι να τα βαλεις στην τραπεζα,λεω για ξοδεμα ,σιγα αμα εχεις λεφτα 30 χιλ δεν ειναι πολλα για ψωνια :grin:

δλδ μονο με εμβασμα μεσω τραπεζης γινεται?

παντως τα συνορα τα περνας ,εγγυημενα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οχι να τα βαλεις στην τραπεζα,λεω για ξοδεμα ,σιγα αμα εχεις λεφτα 30 χιλ δεν ειναι πολλα για ψωνια :grin:

δλδ μονο με εμβασμα μεσω τραπεζης γινεται?

παντως τα συνορα τα περνας ,εγγυημενα
κοιταξε να δεις ! τα χω ακουσει! γιατι ετυχε! αλλα δεν τα χω ψαξει διοτι δεν με ενδιεφερε ΠΟΤΕ!!
για να φτασεις στο σημειο να βγαλεισ για την πλακα 30-40-50.000  και να τα κανεις <βολτα> τα λεφτα! σε ξενες τραπεζες οφ σορ κλπ....εκει μπαινεις σε αλλα μονοπατια! εχεις αλλου ειδους προβληματα!! ερχονται απο μανα τους και σου χτυπανε την πορτα.... :cheesy: οποτε θες δεν θες θα τα μαθεις! θα αναγκαστεις να τα μαθεις αλλιως......

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Την μπύρα την έφερα σαν παράδειγμα μην κολατε σε αυτο. Απλώς σκέφτομαι οτι αν ψωνιζουμε όσο μπορούμε ελληνικά θα υπάρχουν και περισσοτερες θέσεις εργασίας. Στο οτι ακριβότερα ίσως φταίει η υψηλή φορολογία στην χώρα μας. Αν και πιστεύω οτι έχουμε γίνει πια παγκόσμια αγορά δηλαδή θα δουλευουμαι παντού δεν θα μένουμε Ελλάδα ο τούρκος ας πούμε θα αγοράζει ξενοδοχείο σε ενα νησί και εμείς θα ανοίγουμε επιχείρηση στην Τουρκία

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6

Επισκέπτης
[size=20pt]στιν ελλαδα γαμαι μονο ο πιρφοροσ και ο γλιφτισ!!!!
οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!![/size]

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
δηλάδη πιστευτε ειναι τρικ τον ελληνικων εταιριων το να ψωνιζουμαι ελληνικα;

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οταν βρισκω κατι ελληνικο εξισου καλο μετο εισαγωμενο και σε αντιστοιχη (αν θεωρω το ελληνικο καλυτερο) η καλυτερη τιμη (αν θεωρω το ελληνικο ελφρως χειροτερο) τοτε το επιλεγω...

μεχρι στιγμης τα μονα που με τραβανε ειναι φαγωσιμα ειδη σουπερμαρκετ και μπυρες ΒΕΡΓΙΝΑ... κατα μεσω ορο 1.20 λιανικη περιπτερο... και αρκετα καλες... οι φιξ στο 1.50 να πα να γαμηθουν οταν παιζουν τοσες μπυρες κατω απο 1.50

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
* το ΤΕΒΕ ειναι 225 τα πρωτα χρονια που εισαι νεος!!  (τον μηνα)
σου ειχα πει κατι παραπανω! ο τυπος πουλαει γνωση! σου λεει αμα θελεις καντο αλλιως μεινε με σκισμενο ρουχο!!
απλα αυτο που λες με τα 7 ευρω με αποδειξη και 5 χωρις!! δεν φταιει αυτος ουτε εσυ ουτε εγω!!!
γιατι αν το δεις απο ολλες τις  πλευρες.....ο μεν θα σου πει οτι μου μειωσαν τα λεφτα αρα 2 ευρω χωρις αποδειξη (και 2 παρακατω) τσουπ νατα 4 ευρω....(που θα πανε καπου αλλου)
ναι αλλα μη κοβωντας αποδειξεις βαζουμε το κρατος μεσα !!! (θα μου πεις εμεις το βαζουμε ή αυτοι με τα δις που χουνε εξω?)
και το κρατος βαζουμε μεσα=μαυρα λεφτα!!
θα ρθει απο την αλλη ο ελευθερος επαγγ. και θα σου πει οτι <δεν βγαινω> !!! +35% φορος + χαρατσια +++!! θα σου πει αυτοι κλεψαν εκ-δις ευρω για τα 2 ευρω κανεις ετσι????
οποτε που καταληγουμε? σ εναν φαυλο κυκλο....ο καθενας απο την δικη του σκοπια εχει δικιο! (κατα καποιο τροπο) !!!!
συμπερασμα? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ!
το χα πει και σε αλλο ποστ,οτι για να αλλαξει η Ελλαδα οι πολιτικοι (η πολιτικη) ο μικροαστος ο ελευθερος επαγγ. επιχειρησεις κλπ κλπ (και γενικα αυτη η νοοτροπια της βολεψιας και να πεθανει η κατσικα του γειτονα) πρεπει να περασουν πολλα χρονια και φουρνιες!!!

Μου το χε στειλει με e-mail πριν καποιους μηνες φιλαρακι..

Ο διάλογος είναι απολύτως αυθεντικός.. Διαδραματίστηκε σε μια

καφετέρια - όταν σε μια συζήτηση εναντίον των... πολιτικών, γενικώς, κάποιος ρώτησε τον διπλανό του.

- Παντελή, δεν δουλεύεις σήμερα; (στην ΕΥΔΑΠ);

- Πετάχτηκα δυο λεπτά να πάρω τη γυναίκα μου - κουρεύει μια πελάτισσά της εδώ δίπλα.

- Δουλεύει σε σπίτια; Και αποδείξεις πώς
κόβει ρε συ;

- Δεν κόβει, αυτό έλειπε με 12 ευρώ που χρεώνει το κούρεμα. Ούτε μπλοκ δεν έχει.

- Και από ασφάλιση για σύνταξη τι κάνει;

- Την παίρνει εικονικά ένας κουμπάρος μας στο ξενοδοχείο του

έξι μήνες τον χρόνο

και τους υπόλοιπους μπαίνει στο ταμείο ανεργίας. Του δίνουμε

μόνο τις εισφορές.

- Ωραία, είναι ασφαλισμένη, θα έχει σύνταξη και παίρνετε και
κάτι.

- Σιγά, ούτε για τη βενζίνη της δεν φτάνουν αυτά που δίνει το Ταμείο.

- Αλλά κι εσείς τρίτο αυτοκίνητο τι το
θέλατε;

- Το πήραμε ως τρίτεκνοι χωρίς εισφορά και πάει η κόρη μας στο σχολείο.

- Μπα; Έχει δίπλωμα.

- Όχι, αλλά φέτος γίνεται 18 και θα της βγάλω.

- Και με το αγροτικό ποιος κυκλοφορεί;

- Ο μεγάλος γιος μας, αλλά

προσέχει.

- Τι πράγμα;

- Δεν έχει πινακίδες, δεν βγάλαμε. Ούτε ασφάλεια, δεν συμφέρει. Εξάλλου μόνο Σαββατοκύριακα το κινεί.

- Για να πάει πού;

- Στον κουμπάρο με το ξενοδοχείο, δουλεύει

στην ταβέρνα.

Λέω μήπως τον πάρει κι αυτόν σαν τη μάνα του, να έχει ασφάλιση. Πετάγεται και στο χωριό και βοηθάει τον αδελφό μου στα πρόβατα και τις ελιές.

- Έχει καμιά εκατοστή πρόβατα
νομίζω.

- Μπα, καμιά 25αριά έμειναν. Αλλά επιδότηση παίρνει για 100.

- Και ο έλεγχος δεν τον πιάνει;

- Όταν έχει μέτρημα τού στέλνει ο γείτονας τα δικά του.

- Και με τις ελιές;

- Είχαμε 200 ρίζες, άλλα οι μισές
ξεράθηκαν.

- Δεν ξαναφύτεψες;

- Δεν συμφέρει. Με 2-3 ευρώ το κιλό το λάδι, τα μισά τα παίρνουν οι Αλβανοί, άσε λιπάσματα, οργώματα. Μια χαρά είναι με την επιδότηση.

-Και λες ότι σας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί ρε Παντελή; Εσύ τι κάνεις;

- Σιγά τώρα, αυτοί τρώνε με χρυσά
κουτάλια.

ΥΓ. Όποιος νομίζει ότι

πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό κάνει λάθος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έχω πάψει πλέον να ψωνίζω από την ελληνική αγορά.. Ειδικά ρούχα και παπούτσια ψωνίζω μόνο από το ίντερνετ γιατί βρίσκω αυτά που θέλω σε πολύ καλές τιμές..Πχ θέλω ένα τζιν που όλα της συγκεκριμένης μάρκας εδώ έχουν 180-220 ευρώ γιατί να μην το πάρω από ιταλικό ebay καινούριο σε τιμή 70-100? Αν το ψάξεις μπορείς να βρεις πολύ καλά και μουράτα και ποιοτικά πράγματα σε γαμάτες τιμές.
(Αυτό έχει τις πιο καλές τιμές και τυχαίνει κάποιες φορές να έχει πολύ γαμάτα πράγματα).

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Πχ θέλω ένα τζιν που όλα της συγκεκριμένης μάρκας εδώ έχουν 180-220 ευρώ γιατί να μην το πάρω από ιταλικό ebay καινούριο σε τιμή 70-100?
Και γηιατί ρε μάστορα το τζιν πρέπει να το πληρώσεις έστω ένα κατοστάρικο?
Το τζιν που παίρνω εγώ από τη λαϊκή (κινέζικο) με 10 ευρώ τζιν δεν είναι?
Μεγαλώνει το πουλί σου με αυτό του κατοστάρικου?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και γηιατί ρε μάστορα το τζιν πρέπει να το πληρώσεις έστω ένα κατοστάρικο?
Το τζιν που παίρνω εγώ από τη λαϊκή (κινέζικο) με 10 ευρώ τζιν δεν είναι?
Μεγαλώνει το πουλί σου με αυτό του κατοστάρικου?

Τα συγκεκριμένα τζιν βγάζουν χρόνια και δεν χάνουν τη γραμμή τους.. Έχουν πολύ καλή ποιότητα, είναι πολύ ανθεκτικά και πολύ στυλάτα.. Μιλάω για Takeshy Kurosawa και όσοι γνωρίζουν θα καταλάβουν αμέσως.. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις και αυτά αξίζουν σίγουρα κάθε σεντ που δίνεις για αγορά τζιν.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.516
Πόντοι
5.565
Μόνο ελληνικά ψωνίζουμε. Ας φάνε τα σκατά τους οι ξένοι.
Αλλά πως να το βγάλει κι ο φουκαράς ο κωλοέλληνας το Ipad Iphone Iofthetiger από τον κουβά που έχει ανάμεσα στους ώμους του;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom