Νέα

Ψωνιζουμε ελληνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Να δεχτώ ότι ο ράφτης ζήτησε πολλά. Όμως ο ράφτης και οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να πληρώσει στην Ελλάδα το γάλα 1,5 ευρώ όταν έξω έχει 0,70 τις ντομάτες 3 ευρώ όταν έξω έχουν 1,20 το καφέ 3 ευρώ όταν έξω έχει 1,70 κλπ κλπ. Η ελληνική αγορά είναι δυστυχώς μια στρεβλωμένη αγορά. Πρέπει να απαιτούμε από το ράφτη να χαμηλώσει τιμές όμως πρέπει παράλληλα να απαιτούμε και τα προϊόντα πρώτης ανάγκης να έρθουν στα ίσα τους.
το ιδιο που επαθε με τον ραφτη , γινεται με μενα και με τον κομωτη που παω!!!
εχει το κουρεμα 12 ευρω (με αποδειξη)!! εγω του δινω 10 χωρις αποδειξη!
και παλι σε καποιους ισως φανουν πολλα!! (αναλογικα με την Γερμανια ΝΑΙ ειναι πολλα!) τοσο εχει το κουρεμα εκει ναι αλλα και τι μισθους εχουνε!!
ο τυπας που κουρευομαι ΕΓΩ προσωπικα ειναι Επαγ... χτενιζει μοντελα-γαμους κλπ κλπ (στην πιατσα το κουρεμα το ανδρικο ειναι 8 ευρω....οποτε λεω....παω που παω μια φορα τον μηνα....ας δωσω 1 2ευρο παραπανω γιατι και γαματα θα με κουρεψει....και θα με λουσει 2 φορες με μασαζ...+ χτενισμα με κερι-ζελε-πηλο (οτι γουσταρω).....(θα σε κερασει και για τα ματια 1 καφε-χυμο) !!!
παει στο διαολο!!!
οι τιμες πρεπει να πεσουν κ αλλο!!
(αλλα να σταματησουν να μας γαμαν με τους φορους)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
για να μην μιλησω για υπηρεσιες μου σκιστηκε στα αρχιδια ενα καλο τζην που ειχα και πηγα σε ενα ραφειο να μου το ραψει
ρωταω ποσα θελεις για να το ραψεις μου λεει 7€ αλλα αν θες χωρις αποδειξη 5€
εντωμεταξυ ο τυπος 11 η ωρα το πρωι βαραγε μυγες και επινε μπυρες του λεω πολλα δεν ειναι για ενα ραψιμο μου λεει πιο κατω δεν μπορω εχω εξοδα κλπ κλπ του λεω καλα θα το σκεφτω

παω στη μανα της κοπελας μου που ειχε ραπτομηχανη και το εραψε σε 10 λεπτα αντε να εκανε και αλλα 10 λεπτα προετημασια(που δεν ηταν τοσα αλλα λεμε) υλικα μηδαμινο κοστας ουτε 0.02€ οποτε αυτος ηθελε για 20 λεπτα δουλεια να βγαλει 5€ και μαλιστα μαυρα μηπως λεω να αρχισουνε να ριχνουμε τις τιμες
τυπε μου εγω με 2 ευρω κανω μεταποιησεις σε ενα μαγαζακι στην γειτονια μου...χωρις αποδειξη κ κανει κ καλη δουλεια ο τυπος... :rockon: :rockon:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τυπε μου εγω με 2 ευρω κανω μεταποιησεις σε ενα μαγαζακι στην γειτονια μου...χωρις αποδειξη κ κανει κ καλη δουλεια ο τυπος... :rockon: :rockon:

να τος αυτος μπηκε στο νοημα να μια λογικη τιμη αν τον ηξερα θα πηγαινα εκει και δεν θα υποχρεωνωμουν και θα τα δινα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
να τος αυτος μπηκε στο νοημα να μια λογικη τιμη αν τον ηξερα θα πηγαινα εκει και δεν θα υποχρεωνωμουν και θα τα δινα
μου εχει στενεψει κ t-shirt,μου εχει αλλαξει κουμπια σε τζιν,μπαλωματα,ειναι αριστος ραφτης... ;)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το ιδιο που επαθε με τον ραφτη , γινεται με μενα και με τον κομωτη που παω!!!
εχει το κουρεμα 12 ευρω (με αποδειξη)!! εγω του δινω 10 χωρις αποδειξη!
και παλι σε καποιους ισως φανουν πολλα!! (αναλογικα με την Γερμανια ΝΑΙ ειναι πολλα!) τοσο εχει το κουρεμα εκει ναι αλλα και τι μισθους εχουνε!!
ο τυπας που κουρευομαι ΕΓΩ προσωπικα ειναι Επαγ... χτενιζει μοντελα-γαμους κλπ κλπ (στην πιατσα το κουρεμα το ανδρικο ειναι 8 ευρω....οποτε λεω....παω που παω μια φορα τον μηνα....ας δωσω 1 2ευρο παραπανω γιατι και γαματα θα με κουρεψει....και θα με λουσει 2 φορες με μασαζ...+ χτενισμα με κερι-ζελε-πηλο (οτι γουσταρω).....(θα σε κερασει και για τα ματια 1 καφε-χυμο) !!!
παει στο διαολο!!!
οι τιμες πρεπει να πεσουν κ αλλο!!
(αλλα να σταματησουν να μας γαμαν με τους φορους)

συμφωνω απολυτα σε οτι λες οτι φταιει το κρατος αλλα και εμενα που μου λενε ζησε με 600€ το μηνα καπως πρεπει να μειωσω τα εξοδα μου για να βγω κοινη λογικη
οσο για την αποδειξη ναι εχεις δικιο αλλα εγω που ειμαι ιδιοκτητης ενος σπιτιου 40τετραγ πληρωνω χαρατσι και  μαλιστα αρκετο για ενα σπιτι 40χρονων μονο και μονο επειδη ειναι στα νοτια προαστια της αττικης φορους και οτι αλλη μαλακια θες οποτε μου ειναι λογικο να μην ζηταω να κοβω αποδειξης για να βγαλω το μηνα μου ετσι κι αλλιως με τα ψωνια στο σουπερμαρκετ συμπληρωνωβ αποδειξεις για την εφορια
οσο για το κουρεμα που ειπα ο καθενας κανει τις επιλογες του εγω ας πουμε δεν θα τα δινα πριν καιρο εδινα 7€ για κουρεμα συν λουσιμο με αποδειξη τωρα που σφιξαμε κι αλλο το ζωναρι βαζω την κοπελα μου να με κουρευει

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
για ρουχα παπουτσια κλπ  ξερω το sense και το yoox.com !

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Πριν μια εβδομαδα αγορασα ενα φιλτρο για το ενυδρειο μου 120 ευρω συν 28 ευρω για μεταφορικα απο ηλεκτονικο καταστημα στη Γερμανια.
Εδω στην Ελλαδα εχει 222 ευρω συν 11.40 ευρω μεταφορικα για την παραδοση του δεματος στην ιδια πολη που εχει εδρα το Ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα.
Αρα γω σαν καλος Ελληνας θα πρεπει να αλλαξω συνηθειες και να αγοραζω τα παντα απο τον τοπο μου για να στηριζω το καθε επαγγελματια -αρπαχτικα...ρε δεν πανε να γαμιθουν να κλεισουν ολοι μπας και αρχισουν να καταλαβενουν οτι μπορεις να εχεις κερδος και απο την ποσοτητα.

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οταν υπηρξε καταναλωτικο εμπαργκο στο γαλα, ως δια μαγειας αρχισαν καποιες εταιριες να πουλανε γαλα κατω απο ευρω...και ο αγιος φοβερα θελει( οπου αγιος βιομηχανιες γαλακτος υποτιθεται ενα απο τα γερα "καρτελ" της αγορας...) :s&m_2:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Πριν μια εβδομαδα αγορασα ενα φιλτρο για το ενυδρειο μου 120 ευρω συν 28 ευρω για μεταφορικα απο ηλεκτονικο καταστημα στη Γερμανια.
Εδω στην Ελλαδα εχει 222 ευρω συν 11.40 ευρω μεταφορικα για την παραδοση του δεματος στην ιδια πολη που εχει εδρα το Ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα.
ειναι απειρα τα παραδειγματα...προχθες Ελληναρας εμπορος μου ζητησε για ενα προΐον 17,5 εκαστος...χρειαζομαι 4 οποτε παμε στα 70 ευρω...
Γερμανικο σαΐτ πουλαει ακριβως το ιδιο προΐον στα 8,5 ευρω εκαστος...με τα ταχυδρομικα μου βγαινει συνολο 50 ευρω...μαντεψτε απο που θα ψωνισω... ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ειναι απειρα τα παραδειγματα...προχθες Ελληναρας εμπορος μου ζητησε για ενα προΐον 17,5 εκαστος...χρειαζομαι 4 οποτε παμε στα 70 ευρω...
Γερμανικο σαΐτ πουλαει ακριβως το ιδιο προΐον στα 8,5 ευρω εκαστος...με τα ταχυδρομικα μου βγαινει συνολο 50 ευρω...μαντεψτε απο που θα ψωνισω... ;)
απ τον Ελληνα ......μην μου πεις!  :2funny: :2funny:

ετσι!! αυτο που ελεγα εγω στις αρχες! οταν ο αλλος το ιδιο προιον το επαιρνε απο Βουλγαρια 20Ε φτηνοτερα + τα ψωνια που κανε + οτι φουλαρε το αυτοκινητο του χαζος ηταν να μην μπαινει μια βολτα κ να ψωνιζει?!!!!

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τον μαλάκα κουβαλούσε 25 χήνες επάνω του? Της κατασχέσανε υπέρ του κράτους?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ρε τον μαλάκα κουβαλούσε 25 χήνες επάνω του? Της κατασχέσανε υπέρ του κράτους?
οοοο γες!!!
κοιταξε αυτα συνηθως καρφωτες ειναι! διοτι περασε με τουριστικο λεοφωρειο για να μην γινει και καλα αντιλυπτος!!
αλλους ποσους πιασαν!
βαλε και μενα να στα περασω (που περναω συνορα απο το 04 και εντος ΕΕ και εκτος) θα στα περασω (εκτος απο αεροδρομια) :cheesy: διοτι και υπερανω πασης υποψιας ειμαι και στα καλα τω καθουμενων δεν εχω δει εγω ποτε να σηκωνουν καποιον και να του λενε ΕΣΥ ελα εδω για σωματικο ελγχο!(ο τυπος τα ειχε στα εσωρουχα)
τεσπα! (και παλι θα βγαλεις μια δυο τρεις) θα σε παρουν χαμπαρι!! ετσι την πατησε 1 βολιωτης στα συνορα που περνουσε με τουριστικο 2-3 φορες τον μηνα!!! (τουρκια εκτος Ε.Ε) βαρουσαν το ονομα στο πσ ειδαν οτι σαν πολυ συχνα μπαινοβγαινει ο τυπας....τον πιασαν με 50.100 χιλ θα σε γελασω! (χρυσοχοος)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οοοο γες!!!
κοιταξε αυτα συνηθως καρφωτες ειναι! διοτι περασε με τουριστικο λεοφωρειο για να μην γινει και καλα αντιλυπτος!!
αλλους ποσους πιασαν!
βαλε και μενα να στα περασω (που περναω συνορα απο το 04 και εντος ΕΕ και εκτος) θα στα περασω (εκτος απο αεροδρομια) :cheesy: διοτι και υπερανω πασης υποψιας ειμαι και στα καλα τω καθουμενων δεν εχω δει εγω ποτε να σηκωνουν καποιον και να του λενε ΕΣΥ ελα εδω για σωματικο ελγχο!(ο τυπος τα ειχε στα εσωρουχα)
τεσπα! (και παλι θα βγαλεις μια δυο τρεις) θα σε παρουν χαμπαρι!! ετσι την πατησε 1 βολιωτης στα συνορα που περνουσε με τουριστικο 2-3 φορες τον μηνα!!! (τουρκια εκτος Ε.Ε) βαρουσαν το ονομα στο πσ ειδαν οτι σαν πολυ συχνα μπαινοβγαινει ο τυπας....τον πιασαν με 50.100 χιλ θα σε γελασω! (χρυσοχοος)
μισο ,δικα σου λεφτα ειναι παρανομο να βγαλεις απο την χωρα?δλδ να τα εχεις πανω σου?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
oooo NAI!!!
δεν μπορεις να πας Τουρκια για ψωνια με 30.000!! αν ειναι δυνατον!! τι ψωνια θα ναι αυτα!!
αλλο να τα χεις σε πιστωτικη χωρις οριο! εκει ειναι εικονικα τα λεφτα και ειναι απο τραπεζα ελληνικη :cheesy: ! για αυτο υπαρχει και το τελωνειο....δηλωνεις το ποσο....(οχι 500 1000 ευρω) μην τρελαθουμε....απλα εχει 1 οριο (δεν ξερω ποσο) οπως και ηλεκτρ συσκευες κλπ!! αν τα αγορασει πιο φτηνα απο Τουρκια  πρεπει να σκιζεις κουτια ζελατινες κλο κλπ γτ αν το περασεις σαν καινουριο θα σε φορολογησουνε οι δικοι μας και θα σου βγει πιο ακριβο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom