Νέα

Ψωνιζουμε ελληνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Τι πιστεύετε γι'αυτο βοηθάει την οικονομία μας και μειώνει την ανεργεια; Το λέω γιατι βλέπω οι έλληνες επιχειρηματίες βγάζουν τα λεφτα τους έξω

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Τι πιστεύετε γι'αυτο βοηθάει την οικονομία μας και μειώνει την ανεργεια; Το λέω γιατι βλέπω οι έλληνες επιχειρηματίες βγάζουν τα λεφτα τους έξω
o καθενας την παρτυ του κοιταει!!!
χτες πιασανε στα ελληνο-τουρκικα συνορα Κηπων Ελληνα που επιχιρησε να περασει με 25.000 στην Καισανη!!!
τα 25.000 μπορει για καποιους να ακουγονται αστεια! αλλα το θεμα ειναι οτι μεσα σε λιγους μηνες πιανουν συνεχεια!!!!
και ερωτω εγω!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ????? οεο!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
o καθενας την παρτυ του κοιταει!!!
χτες πιασανε στα ελληνο-τουρκικα συνορα Κηπων Ελληνα που επιχιρησε να περασει με 25.000 στην Καισανη!!!
τα 25.000 μπορει για καποιους να ακουγονται αστεια! αλλα το θεμα ειναι οτι μεσα σε λιγους μηνες πιανουν συνεχεια!!!!
και ερωτω εγω!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ????? οεο!

Κεσσάνη αγράμματε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:P
ναι οντως!!! απο την βιασυνη και απο τα greeklish!!!

φτωχομπινές ήταν ο τύπος... 25.000 ευρώ δεν είναι τίποτα...

το θέμα δεν  είναι πόσα βγάζουν έξω αλλά ΓΙΑΤΙ τα βγάζουν...

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Εγω προσπαθώ να ψωνιζω ελληνικά Απο εκει που έπινα μπύρα Heineken τωρα πινω fix

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
φτωχομπινές ήταν ο τύπος... 25.000 ευρώ δεν είναι τίποτα...

το θέμα δεν  είναι πόσα βγάζουν έξω αλλά ΓΙΑΤΙ τα βγάζουν...
ειχανε πιασει και 2 ντοκτορια...με 5.εκ Ευρα!!!
το γιατι τα βγαζουν,πιστευω ειναι γνωστο!!

να ψωνισω ελληνικα! ΝΑΙ αλλα να ψωνισω φτηνα!
εβλεπα παλιοτερα που καναν απεργια στα συνορα του Προμαχωνα οι κατοικοι της περιοχης διοτι τον μηνα απο ψωνια και απο καυσιμα χαναν πανω απο 1 εκ ευρω!!!!

λογικο δεν ειναι? οταν η Βενζινη στην Ελλαδα εχει 1.80 σχεδον και στην Βουλγαρια εχει 1.20-1.30...οταν σε προϊοντα επωνυμα εχουνε 20 Ε διαφορα Ελλαδα-Βουλγαρια......
καλα μην μιλησω για Τουρκια! που οι περισσοτεροι πανω στον Εβρο ψωνιζουνε Σουπερμαρκετ Ρουχα τα παντα απο Τουρκια....+ταβερνακια!!! και καλα κανουν!! οταν με λιγοτερα λεφτα ψωνιζεις ιδια επωνυμα προιοντα πιο φτηνα!!
το ιδιο ειναι να βαζεις λαστιχα 500 Ε και το ιδιο ειναι τα ιδια λαστιχα στην Κεσσανη με 300 Ε??? ο αλλος τα 200 Ε δεν τα χει για πεταμα!!
ΝΑΙ να σκεφτω και τους δικους μου! ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ?????

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
καλο ειναι αλλα να βοηθησουμε οσα ελληνικα μαγαζια δεν περνανε τον πελατη για μαλακα.
αθανατοι ελληνες επιχειρηματιες! :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλο ειναι αλλα να βοηθησουμε οσα ελληνικα μαγαζια δεν περνανε τον πελατη για μαλακα.
Ο Ελληνας επιχειρηματιας θελει (ηθελε μαλλον) απο την αρχη να πλουτισει!

αφου ημαστε παπατζηδες!!

παιρνω ρολογακι Αρμανι απ εξω 335!! και κατεβαινω Ελλαδα, το βλεπω στην Βιτρινα και λεω του κολητου μου,κατσε ρε να μπω να ρωτησω απο περιεργια ποσο το χει.....(κατεβαζω μανικι και μπαινω...!)
Χερεται...-Χερεται , ενδιαφερομαι για το ταδε ρολογακι,ποσο εχει?
-Ψηλε μου μου λεει 430 εχει, αλλα επειδη σε βλεπω τσακαλακο θα στ αφησω 370........

(για να νομιζω εγω οτι μου κανει και ΧΑΡΗ)
(και να λεω μετα σαν μ@λ@κ@ς στα φιλαρακια μου στο καφε....ασε φιλε το τσιμπησα προσφορα δεν μου κοψε αποδειξη αλλα γλιτωσα και 60-70 ευρω!! ασε ουτε του Παππα!!)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στα ξενα μια νυχτα κρυσταλλων θα ηταν οτι πρεπει τυπε :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Πολυ καλη κινηση,η heineken ειναι κατουρο,η fix τουλαχιστον ρουφιεται...Εκει που θα δεις μεγαλη προκοπη ειναι στη ΒΕΡΓΙΝΑ....ετη φωτος μπροστα!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

αφου ημαστε παπατζηδες!!

παιρνω ρολογακι Αρμανι απ εξω 335!! και κατεβαινω Ελλαδα, το βλεπω στην Βιτρινα και λεω του κολητου μου,κατσε ρε να μπω να ρωτησω απο περιεργια ποσο το χει.....(κατεβαζω μανικι και μπαινω...!)
-Ψηλε μου μου λεει 430 εχει, αλλα επειδη σε βλεπω τσακαλακο θα στ αφησω 370........

(και να λεω μετα σαν μ@λ@κ@ς στα φιλαρακια μου στο καφε....ασε φιλε το τσιμπησα προσφορα δεν μου κοψε αποδειξη αλλα γλιτωσα και 60-70 ευρω!! ασε ουτε του Παππα!!)
:rockon: :rockon:
σε κοψε οτι θα του κανεις παζαρια?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216

αφου ημαστε παπατζηδες!!

χαρη σου κανε..

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ναι ρε φιλε να πιω μπυρα φιχ αλλα οταν παω στα λιντλ και αγοραζω μπυρα πιλσεν με 0,52€ τα 500μλ παρακαλω δηλαδη τη μεγαλη συσκευασια και η φιξ στο σουπερμαρκετ κανει 1,20 η μεγαλη συσκευασια δηλαδη διπλασια τιμη ε γιατι δεν ριχνουν και αυτοι τις τιμες λιγο

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

αφου ημαστε παπατζηδες!!

στην πλειοψηφια τους οι ελληνες μαγαζατορες θελουν να σε κλεψουν δυστυχως.
το θεωρουν οτι σου κανουν χαρη να σου πουλησουν κατι.
εγω μπορω να σου πω για φαγαδικα ασ πουμε που ακομα και μεσα στην κριση παρ'ολο που βγαζαν λεφτα ριξαν την ποιοτητα των φαγητων τους και αφησαν τις τιμες ιδιες.

στα ξενα μια νυχτα κρυσταλλων θα ηταν οτι πρεπει τυπε :grin:
αν επιτρεπεται να παρουμε το εμπορευμα των ξενων μαγαζιων ειμαι και εγω μεσα! :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.143
Πόντοι
8.245
Γενικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ,και απο τις χώρες του ΝΟΤΟΥ που δοκιμάζονται.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για να μην μιλησω για υπηρεσιες μου σκιστηκε στα αρχιδια ενα καλο τζην που ειχα και πηγα σε ενα ραφειο να μου το ραψει
ρωταω ποσα θελεις για να το ραψεις μου λεει 7€ αλλα αν θες χωρις αποδειξη 5€
εντωμεταξυ ο τυπος 11 η ωρα το πρωι βαραγε μυγες και επινε μπυρες του λεω πολλα δεν ειναι για ενα ραψιμο μου λεει πιο κατω δεν μπορω εχω εξοδα κλπ κλπ του λεω καλα θα το σκεφτω

παω στη μανα της κοπελας μου που ειχε ραπτομηχανη και το εραψε σε 10 λεπτα αντε να εκανε και αλλα 10 λεπτα προετημασια(που δεν ηταν τοσα αλλα λεμε) υλικα μηδαμινο κοστας ουτε 0.02€ οποτε αυτος ηθελε για 20 λεπτα δουλεια να βγαλει 5€ και μαλιστα μαυρα μηπως λεω να αρχισουνε να ριχνουμε τις τιμες

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Τύπε μάς τά πρίζουν πολύ τά τελευταία 2 χρόνια, καί εμένα όλο εκεί μού σκίζονται. :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
:rockon: :rockon:
σε κοψε οτι θα του κανεις παζαρια?
απο που μπορει δλδ να με κοψε?
απ την στολη? (που λεει κ 1 ανεκδοτο)

το ξερω οτι μου κανε χαρη! για αυτο και γω τον εγραψα στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ !! εφαγε ενα Χ πανυγηρικο! (ηθελα να αλλαξω λουρακι η οτιδηποτε αλλο! απο μενα ο κυριος ειπαμε Χ! γυρναει ο τροχος!!

στην πλειοψηφια τους οι ελληνες μαγαζατορες θελουν να σε κλεψουν δυστυχως.
το θεωρουν οτι σου κανουν χαρη να σου πουλησουν κατι.
εγω μπορω να σου πω για φαγαδικα ασ πουμε που ακομα και μεσα στην κριση παρ'ολο που βγαζαν λεφτα ριξαν την ποιοτητα των φαγητων τους και αφησαν τις τιμες ιδιες.
αν επιτρεπεται να παρουμε το εμπορευμα των ξενων μαγαζιων ειμαι και εγω μεσα! :2funny:
πανε οι εποχες με τις παχιες τις μυγες!! τελειωσανε !!!
οσο για τα φαγαδικα!! επειδη ετυχε να δουλεψω πιτσιρικας 2-3 καλοκαιρια...και αργοτερα κανα δυο γνωστοι ανοιξαν μαγαζια και ειδα ΑΠΟ ΜΕΣΑ τι βγαζαν.....ετριβα τα ματια μου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom