TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Τι πιστεύετε γι'αυτο βοηθάει την οικονομία μας και μειώνει την ανεργεια; Το λέω γιατι βλέπω οι έλληνες επιχειρηματίες βγάζουν τα λεφτα τους έξω
o καθενας την παρτυ του κοιταει!!!Τι πιστεύετε γι'αυτο βοηθάει την οικονομία μας και μειώνει την ανεργεια; Το λέω γιατι βλέπω οι έλληνες επιχειρηματίες βγάζουν τα λεφτα τους έξω
o καθενας την παρτυ του κοιταει!!!
χτες πιασανε στα ελληνο-τουρκικα συνορα Κηπων Ελληνα που επιχιρησε να περασει με 25.000 στην Καισανη!!!
τα 25.000 μπορει για καποιους να ακουγονται αστεια! αλλα το θεμα ειναι οτι μεσα σε λιγους μηνες πιανουν συνεχεια!!!!
και ερωτω εγω!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ????? οεο!
Κεσσάνη αγράμματε...
ναι οντως!!! απο την βιασυνη και απο τα greeklish!!!
ειχανε πιασει και 2 ντοκτορια...με 5.εκ Ευρα!!!φτωχομπινές ήταν ο τύπος... 25.000 ευρώ δεν είναι τίποτα...
το θέμα δεν είναι πόσα βγάζουν έξω αλλά ΓΙΑΤΙ τα βγάζουν...
Ο Ελληνας επιχειρηματιας θελει (ηθελε μαλλον) απο την αρχη να πλουτισει!καλο ειναι αλλα να βοηθησουμε οσα ελληνικα μαγαζια δεν περνανε τον πελατη για μαλακα.
αθανατοι ελληνες επιχειρηματιες!![]()
![]()
στα ξενα μια νυχτα κρυσταλλων θα ηταν οτι πρεπει τυπεκαλο ειναι αλλα να βοηθησουμε οσα ελληνικα μαγαζια δεν περνανε τον πελατη για μαλακα.
αθανατοι ελληνες επιχειρηματιες!![]()
![]()
Πολυ καλη κινηση,η heineken ειναι κατουρο,η fix τουλαχιστον ρουφιεται...Εκει που θα δεις μεγαλη προκοπη ειναι στη ΒΕΡΓΙΝΑ....ετη φωτος μπροστα!Εγω προσπαθώ να ψωνιζω ελληνικά Απο εκει που έπινα μπύρα Heineken τωρα πινω fix
Ο Ελληνας επιχειρηματιας θελει (ηθελε μαλλον) απο την αρχη να πλουτισει!
αφου ημαστε παπατζηδες!!
παιρνω ρολογακι Αρμανι απ εξω 335!! και κατεβαινω Ελλαδα, το βλεπω στην Βιτρινα και λεω του κολητου μου,κατσε ρε να μπω να ρωτησω απο περιεργια ποσο το χει.....(κατεβαζω μανικι και μπαινω...!)
Χερεται...-Χερεται , ενδιαφερομαι για το ταδε ρολογακι,ποσο εχει?
-Ψηλε μου μου λεει 430 εχει, αλλα επειδη σε βλεπω τσακαλακο θα στ αφησω 370........
(για να νομιζω εγω οτι μου κανει και ΧΑΡΗ)
(και να λεω μετα σαν μ@λ@κ@ς στα φιλαρακια μου στο καφε....ασε φιλε το τσιμπησα προσφορα δεν μου κοψε αποδειξη αλλα γλιτωσα και 60-70 ευρω!! ασε ουτε του Παππα!!)
χαρη σου κανε..Ο Ελληνας επιχειρηματιας θελει (ηθελε μαλλον) απο την αρχη να πλουτισει!
αφου ημαστε παπατζηδες!!
παιρνω ρολογακι Αρμανι απ εξω 335!! και κατεβαινω Ελλαδα, το βλεπω στην Βιτρινα και λεω του κολητου μου,κατσε ρε να μπω να ρωτησω απο περιεργια ποσο το χει.....(κατεβαζω μανικι και μπαινω...!)
-Ψηλε μου μου λεει 430 εχει, αλλα επειδη σε βλεπω τσακαλακο θα στ αφησω 370........
(και να λεω μετα σαν μ@λ@κ@ς στα φιλαρακια μου στο καφε....ασε φιλε το τσιμπησα προσφορα δεν μου κοψε αποδειξη αλλα γλιτωσα και 60-70 ευρω!! ασε ουτε του Παππα!!)
Εγω προσπαθώ να ψωνιζω ελληνικά Απο εκει που έπινα μπύρα Heineken τωρα πινω fix
στην πλειοψηφια τους οι ελληνες μαγαζατορες θελουν να σε κλεψουν δυστυχως.Ο Ελληνας επιχειρηματιας θελει (ηθελε μαλλον) απο την αρχη να πλουτισει!
αφου ημαστε παπατζηδες!!
αν επιτρεπεται να παρουμε το εμπορευμα των ξενων μαγαζιων ειμαι και εγω μεσα!στα ξενα μια νυχτα κρυσταλλων θα ηταν οτι πρεπει τυπε![]()
απο που μπορει δλδ να με κοψε?![]()
σε κοψε οτι θα του κανεις παζαρια?
το ξερω οτι μου κανε χαρη! για αυτο και γω τον εγραψα στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ !! εφαγε ενα Χ πανυγηρικο! (ηθελα να αλλαξω λουρακι η οτιδηποτε αλλο! απο μενα ο κυριος ειπαμε Χ! γυρναει ο τροχος!!χαρη σου κανε..
πανε οι εποχες με τις παχιες τις μυγες!! τελειωσανε !!!στην πλειοψηφια τους οι ελληνες μαγαζατορες θελουν να σε κλεψουν δυστυχως.
το θεωρουν οτι σου κανουν χαρη να σου πουλησουν κατι.
εγω μπορω να σου πω για φαγαδικα ασ πουμε που ακομα και μεσα στην κριση παρ'ολο που βγαζαν λεφτα ριξαν την ποιοτητα των φαγητων τους και αφησαν τις τιμες ιδιες.
αν επιτρεπεται να παρουμε το εμπορευμα των ξενων μαγαζιων ειμαι και εγω μεσα!![]()