Νέα

Ψάχνω τη Βερόνικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα doritis spermatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ψάχνω να βρω τον απόλυτο μούναρο του μεταξουργείου ονόματι βερόνικα από ρωσία.ψηλή ξανθιά κορμάρα και απίστευτο γαμήσι.όποιος γνωρίζει τι απέγινε αυτό το μουνάκι ας βοηθήσει γιατί με έχει φάει η  :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
φιλε doritis spermatos, καθως ειναι το πρωτο σου ποστ σου εκανα εγω την τροποποιηση καθως απαγορευεται η μονιμη χρηση κεφαλαιων καθως και η μονιμη χρηση χρωματιστων χαρακτηρων.

ριξε μια ματια στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανονες λειτουργιας του φορουμ[/url]

OP
OP
D

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
σε ευχαριστω φιλε απο βερονικα κανα νεο δεν εχεις παντως ε?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Σε ποιό σπίτι ήταν;

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
Αν λες τη βερονικα τη ρωσσιδα(ξανθια με αρκετα λευκη επιδερμιδα)που δουλευε συνηθως κολωνου κ ιασωνος 19 την εχει κανει καιρο τωρα,νομιζω ιταλια...(με καθε επιφυλαξη)

OP
OP
D

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κολωνου 27α καποιες φορες και ιασωνος 20γ.ηταν απιστευτο μουνι αποκλειεται να μην το εχεις γαμησει.δουλευε κυριως βραδια μετα τις 11 και γινοταν της βερονικας το καγκελο :dancing:

OP
OP
D

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μπραβο αυτη λεω,παντως χαραμιζοταν στο μεταξουργειο ηταν μουναρος παγκοσμιου κλασεως.εφυγα για ιταλια παλι μου φαινεται :2funny:

OP
OP
D

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το συγκεκριμενο θρεντ δεν εχει πλεον νοημα αφου τελικα η υπερτατη μουναρα οπως τελειως ξαφνικα εξαφανιστηκε ετσι ξαφνικα επεστρεψε.πριν 10 μερες την αναζητησα καο ο θεος των μπουρδελων μου την εστειλε με το καινουριο ετος.μπηκε καλα το 2008.ειναι οσο απιστευτη ηταν και ανανεωμενη,σημερα ευχαριστηθηκα γαμησι. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
την βερονικα την πετυχα πριν δυο βραδυα, μεταμεσονυκτια στο πορνοχαουζ της ιασωνος 19 στο κατω.
δεν λεω ειναι πολυ καλο πορνιδιο αλλα κορυφη θεωρω την καρινα που δουλευε στο πανω πρωινη βαρδυα και εχει χαθει, μαλλον λογο εορτον.
παντως η βερονικα ειναι και αυτη αψογη, το μονο μειων ειναι οτι αλλαζει τακτικα πορνοχαουζ και βαρδυες.
αυτα , αργοτερα προς νεοτερα φιλοι συναθλητες!!!

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Δοριτι το μουνακι την Βερονικα τη γαμησα 5 η 6 Ιανουαριου στο ιασωνος 19 στο κατω, λογικα ειναι ακομα εκει ρωτα την τσατσα θα ξερει σιγουρα. το δερματακι της ειναι ακομα ολοφρεσκο, νομιζα οτι θα εκραγει η πουτσα μου απ την πιπα που μου εκανε :rolleyes:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δοριτι το μουνακι την Βερονικα τη γαμησα 5 η 6 Ιανουαριου στο ιασωνος 19 στο κατω, λογικα ειναι ακομα εκει ρωτα την τσατσα θα ξερει σιγουρα. το δερματακι της ειναι ακομα ολοφρεσκο, νομιζα οτι θα εκραγει η πουτσα μου απ την πιπα που μου εκανε :rolleyes:
Ρώτα τον pleasure φίλε...θα τον βρείς στα αθλητικά.....

dea

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πάλι εξαφανίστηκε η Βερόνικα (Ιασωνος 19)
Καμια πληροφορία κανείς;;;

dea

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός, μήν την είδατε μην την απαντήσατε την Βερόνικα, το απόλυτο ξανθόμουνο του μεταξιού;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom