Νέα

ψαχνω για δουλεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coswotrh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
στο δημοσιο η στον ιδιωτικο τομεα?  :think:
τι εκαναν για πες μου λιγο
ιδιωτικο φιλε μου

δεν θα αναφερω αλλα γιατι εχω ηδη πει παρα πολλα και ολο και καποιο μαλακιστηρι θα βρει να πεταξει μαλακιες

απλα ηθελα μεσα απο τα βιωματα να πω μερικα πραγματα πανω σε οτι κρινω καλο να ξερει κανεις και να λαμβανει υποψιν....

Αυτα......................

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εργατες και εργοδοτες εχουν κοινα συμφεροντα αρκει ο ενας να μην ριχνει τον αλλον

στην χωρα μπουρδελο μονο το δευτερο συμβαινει! οι εργοδοτες να σε γαμανε! γιαυτο δωστε στεγνα τους παντες στο σδοε ακομα και αν δεν δουλευει κανεις σας εκει! ειδικα αν εχουν αλλοδαπα στο μαγαζι! και εγω που ειμαι ανεργος ετσι τους κανω δεν εχω αναγκη προς το παρων βολευτηκα αλλα τους δινω στεγνα γιατι ειναι καθηκια!  :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αν καναμε ολοι ετσο πιστευω θα αλλαζαν κατα πολυ οι εργοδοτες!
αν υπηρχε ενας σωστος ελεγχος απο το κρατος θες να πεις ωστε κατα συνεπεια να υπαρχει προστασια στον εργαζομενο δινοντας του την δυναμη να πραξει αναλογα

οταν δεν υπαρχει κατι απο το κρατος να προστατεψει τον εργαζομενο τοτε απλα ανεχεσαι ....
γιατι αν κανεις καταγγελια τοτε στιγματιζεσαι σε αλλους εργοδοτες του κλαδου και δεν σε παιρνουν τα λαμογια για δουλεια .......

Τι εννοω ομως να προστατεψει το κρατος τον εργαζομενο ?
εννοω να θεσπισει νομο που να αναφερει οτι ο εργαζομενος που θα δηλωσει ανεπαρκεια αμοιβων
θα υποχρεωνει τον εργοδοτη το κρατος να τον κραταει μεχρι να κλεισει η επιχειριση η να φυγει ο εργαζομενος απο μονος του προστατευοντας στο ακεραιο τις αποδοχες και την ασφαλιση του εργαζομενου

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αν υπηρχε ενας σωστος ελεγχος απο το κρατος θες να πεις ωστε κατα συνεπεια να υπαρχει προστασια στον εργαζομενο δινοντας του την δυναμη να πραξει αναλογα

οταν δεν υπαρχει κατι απο το κρατος να προστατεψει τον εργαζομενο τοτε απλα ανεχεσαι ....
γιατι αν κανεις καταγγελια τοτε στιγματιζεσαι σε αλλους εργοδοτες του κλαδου και δεν σε παιρνουν τα λαμογια για δουλεια .......

Τι εννοω ομως να προστατεψει το κρατος τον εργαζομενο ?
εννοω να θεσπισει νομο που να αναφερει οτι ο εργαζομενος που θα δηλωσει ανεπαρκεια αμοιβων
θα υποχρεωνει τον εργοδοτη το κρατος να τον κραταει μεχρι να κλεισει η επιχειριση η να φυγει ο εργαζομενος απο μονος του

το κανεις και χωρις να δουλευεις εκει πλεον το νομοσχεδιο τα εχει αλλαξει ολα αυτα! η ρουφιανια παει συννεφο! εγω εδωσα την καριολα στην περιοχη μου που εχει φουρνο και απο πισω πακιστανους λαθρομεταναστες να φτιαχνουν ψωμι της το εκλεισαν το κωλομαγαζο  :grin:

Επισκέπτης
η να φυγει ο εργαζομενος απο μονος του προστατευοντας στο ακεραιο τις αποδοχες και την ασφαλιση του εργαζομενου
Ε μετά οι εργοδότες θα υποχρέωναν τους υπαλλήλους να παραιτούνται με την απειλή ότι αλλιώς δεν θα επέλθει πρόσληψη.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
στην χωρα μπουρδελο μονο το δευτερο συμβαινει! οι εργοδοτες να σε γαμανε! γιαυτο δωστε στεγνα τους παντες στο σδοε ακομα και αν δεν δουλευει κανεις σας εκει! ειδικα αν εχουν αλλοδαπα στο μαγαζι! και εγω που ειμαι ανεργος ετσι τους κανω δεν εχω αναγκη προς το παρων βολευτηκα αλλα τους δινω στεγνα γιατι ειναι καθηκια!  :)
φιλε μου πρεπει να καταλαβεις οτι ο εργοδοτης ρισκαρει ακομη και τα παντα για να εχεις εσυ δουλεια.εσυ δεν ρισκαρεις τιποτα.χαμενο κορμι πας και αν πεσεις σε καλο φευγεις ανθρωπος.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
το κανεις και χωρις να δουλευεις εκει πλεον το νομοσχεδιο τα εχει αλλαξει ολα αυτα! η ρουφιανια παει συννεφο! εγω εδωσα την καριολα στην περιοχη μου που εχει φουρνο και απο πισω πακιστανους λαθρομεταναστες να φτιαχνουν ψωμι της το εκλεισαν το κωλομαγαζο  :grin:
φιλε μου πως ζεις αφου δεν δουλευεις

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου πρεπει να καταλαβεις οτι ο εργοδοτης ρισκαρει ακομη και τα παντα για να εχεις εσυ δουλεια.εσυ δεν ρισκαρεις τιποτα.χαμενο κορμι πας και αν πεσεις σε καλο φευγεις ανθρωπος.

εγω φιλαρακι δεν εχω δουλεια και στην περιοχη που ζω μονο αλλοδαπα παιρνουν τωρα θα τους παρει ο διαολος ολλους ομως! σκατα στα μουτρα τους ρουφιανεψτε το καθε μπασταρδο αφεντικο που σας πινει το αιμα! μονο ετσι θα αλλαξουμε σαν χωρα! 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το κανεις και χωρις να δουλευεις εκει πλεον το νομοσχεδιο τα εχει αλλαξει ολα αυτα! η ρουφιανια παει συννεφο! εγω εδωσα την καριολα στην περιοχη μου που εχει φουρνο και απο πισω πακιστανους λαθρομεταναστες να φτιαχνουν ψωμι της το εκλεισαν το κωλομαγαζο  :grin:
η ρουφιανια δεν ειναι καλο πραγμα παντως.....

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
η ρουφιανια δεν ειναι καλο πραγμα παντως.....

οχι ειναι καλυτερα ο καθε μπασταρδος να κανει αυτο που εκαναν στην μητερα σου!
γαμηστε τους και δωστε τους στεγνα! πλεον τους βαζουν φυλακη για 2 χρονια το λιγοτερο τους κλεφτες!  :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
λες χαμενο κορμι καποιον που ετυχε να μην εχει δουλεια ?

Μπραβο........

Και το οτι ρισκαρει κανεις δεν του δινει το δικαιωμα να εκμεταλλευεται τον μοχθο και την αγωνια του καθενος που θελει να εργαστει για να βγαλει τα προς το ζειν αξιοπρεπως !!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι δουλεψε αλλα οχι να σε πιασουν και μαλακα τα αφεντικα σωστα?  :think:
ε καπως ετσι!
πλεον ουτε σε καφετερια δεν μπορεις να βρεις δουλεια.....
ασε που απο ενα σημειο και μετα βαριεσαι την καφετερια!
μεχρι ποτε θα δουλευεις σε καφετεριες και σε δουλειες του ποδαριου???
το χα ξαναπει και τις προαλες!
θες να παρεις ενα αμαξι να βαλεις μια δοση καπου και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! δεν ξερεις αν την επομενη βδομαδα δουλευεις!
καταντησαμε να χουμε πτυχια να τελειωνουμε με τον στρατο και να συνεχιζουμε να δουλευουμε σε δουλειες του ποδαριου!!!!!
αντε καποτε ειμασταν μικροι!
το καναμε για τα καλοκαιρια μας να πηγαινουμε διακοπες κλπ!
ενσυμα??? χαχαχα ας γελασω! ουτε ταμειο ανεργειας δεν μπορω εγω π.χ. να βγω!
να παιρνω το επιδομα....+ κανα μαυρο να την περναω!!!

εχω φιλους που εχουν πτυχια απο φυσικο-μαθηματικο-φιλολογοι και μπορουν εστω στα μαυρα να κανουν κανα ιδιαιτερο να την ψευτοβγαλουν......
εγω που μαι απο σχολη διαφορετικη και δεν μπορω να κανω ιδιαιτερα τι θα κανω??

αρχιζεις βλεπεις γνωστους-φιλους-ξαδερφια να πιανουν δουλεια...και ντρεπεσαι να δουλευεις σε δουλειες του ποδαριου!

παλι καλα που εμενα οι γονεις μου βγαζουν αυτα που βγαζουν και δεν μειναν στον δρομο !
βλεπεις ανθρωπο 39 χρονων τον απολυσαν με 2 παιδια!!
τι θα κανει αυτος? εχει 3 στοματα απο πισω! ποιος θα τον παρει σε δουλεια?
τι δουλεια θα ξερει να κανει αν εχει μαθει σε μια συγκεκριμενη δουλεια???

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
το μενος σου για τους εργοδοτες δεν καταλαβαινω.δε ησουν ευχαριστημενος εκει που δουλευες?

οχι δεν ημουν γιαυτο εφυγα και δεν μπορουσα να του κανω τιποτα! τωρα ομως μπορω! κριμα που βαρεσε φαλιμεντο και την γλυτωσε! ομως για ατομα σαν αυτο το υποκειμενο κραταω το ιδιο μενος! τσακιστε τους μπασταρδους δωστε τους ολους! 2 χρονια το λιγοτερο σε καθε βρωμιαρη ειναι οτι πρεπει τοσα φαγανε τα καθηκια 35 χρονια!

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
λες χαμενο κορμι καποιον που ετυχε να μην εχει δουλεια ?

Μπραβο........

Και το οτι ρισκαρει κανεις δεν του δινει το δικαιωμα να εκμεταλλευεται τον μοχθο και την αγωνια του καθενος που θελει να εργαστει για να βγαλει τα προς το ζειν αξιοπρεπως !!!!!!!!
επειδη θα παρεξηγησεις τα λεγομενα μου παντα μιλαω για την περιπτωση που ο εργοδοτης ειναι σε ολα ενταξει με τον εργαζομενο του και ηθελα να δωσω εμφαση

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οχι ειναι καλυτερα ο καθε μπασταρδος να κανει αυτο που εκαναν στην μητερα σου!
γαμηστε τους και δωστε τους στεγνα! πλεον τους βαζουν φυλακη για 2 χρονια το λιγοτερο τους κλεφτες!  :)
το θεμα φιλε μου δεν ειναι να γινει ρουφιανος ο καθενας
το θεμα ειναι να εχει την ασφαλεια ο καθε εργαζομενος να απολαμβανει τα δικαιωματα που του αναλογουν οπως πρεπει.....

το να ρουφιανεψει ο καθενας καποιον ειναι πολυ ασχημο....
Μπορει να εχεις τιποτα προσωπικα μαζι του η να μην γουσταρεις ξενους η χιλια δυο αλλα που δεν παει το μυαλο μου αυτην την στιγμη.....

καταλαβαινεις πως το λεω ....... ολα ειναι θεμα κρατους πολιτειας !!!!!!!!

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα φιλε μου δεν ειναι να γινει ρουφιανος ο καθενας
το θεμα ειναι να εχει την ασφαλεια ο καθε εργαζομενος να απολαμβανει τα δικαιωματα που του αναλογουν οπως πρεπει.....

το να ρουφιανεψει ο καθενας καποιον ειναι πολυ ασχημο....
Μπορει να εχεις τιποτα προσωπικα μαζι του η να μην γουσταρεις ξενους η χιλια δυο αλλα που δεν παει το μυαλο μου αυτην την στιγμη.....

καταλαβαινεις πως το λεω ....... ολα ειναι θεμα κρατους πολιτειας !!!!!!!!

στην ελλαδα εισαι ξυπνα καλο μου παιδι εδω οι πουτανας γιοι δεν βαζουν μυαλο αν δεν τους δωσεις! πρεπει να το καταλαβεις μην σε πιανουν μαλακα!

οσο για το κρατος εισαι λαθος! ο ελληνας ειναι κοπριτης και κλεφτης δεν φταιει το κρατος οταν φοροδιαφευγουν! ο πολιτης ειναι το κρατος παρτο χαμπαρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom