tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
σε ποιον να παω για συνεντευξη?
Στον "apolyto_arseniko"......σε ποιον να παω για συνεντευξη?
φτηνα κιολας ,ε ενα 20ρικο τη μερα καλα ειναι... ,αρκει να εχει εξασφαλισμενο λιγο τσιπουρο και κανα παιδακι προβατινα στη σχαραΣτον "apolyto_arseniko"......
σε ποιον να παω για συνεντευξη?
και γερες πλατες τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.asterato.com/wp-content/uploads/2012/08/kideia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]φιλε απολυτε αμα εχεις ακρη να με βαλλεις κορακι,εγω δεν εχω προβλημα,μια χαρα δουλιτσα
Καλά λέει ο φίλος ότι δεν έχεις σοβαρά κίνητρα..... :Sφτηνα κιολας ,ε ενα 20ρικο τη μερα καλα ειναι... ,αρκει να εχει εξασφαλισμενο λιγο τσιπουρο και κανα παιδακι προβατινα στη σχαρα
τι κινητρα ρε φιλε,αφου στην πλακα το πηρανε,ε τι να κανω και γω...Καλά λέει ο φίλος ότι δεν έχεις σοβαρά κίνητρα..... :S
τυπε το επαγγελμα απαιτει σοβαροτητα και ορεξη για δουλειαΚαλά λέει ο φίλος ότι δεν έχεις σοβαρά κίνητρα..... :S
Ο apolyto_arseniko,μιλάει σοβαρά πάντα......τι κινητρα ρε φιλε,αφου στην πλακα το πηρανε,ε τι να κανω και γω...
ας κλεισει η δουλεια και θα ειμαι σενιος...μη σας νοιαζει...στην τελικη αμα δεν κανω για να κουβαλαω το φερετρο,ας με βαλλουν στους ταφους, θαβω-ξεθαβωτυπε το επαγγελμα απαιτει σοβαροτητα και ορεξη για δουλεια
τυπε αυτο το ποστο απαιτει γρηγοραδαας κλεισει η δουλεια και θα ειμαι σενιος...μη σας νοιαζει...στην τελικη αμα δεν κανω για να κουβαλαω το φερετρο,ας με βαλλουν στους ταφους, θαβω-ξεθαβω
Και να μην κάνεις χαζομάρες..... :Sτυπε το επαγγελμα απαιτει σοβαροτητα και ορεξη για δουλεια
οχι ρε φιλε,δεν πινω συνεχεια...εκει που θα εχουμε διαλλειμα και θα περιμενουμε το επομενο φερετρο,πετας λιγο προβατο στη σχαρα που θα εχεις εκει διπλα,πινεις κ ενα ποτηρακι και συνεχιζεις.. ;)τυπε αυτο το ποστο απαιτει γρηγοραδα
εσενα σε κοβω κουνουπιδι απτο τσιπουρο δικε μου
μην πεσεις και μεσα στο λακκο :S
σφουγγαρι ο καρατζονοχι ρε φιλε,δεν πινω συνεχεια..
σφουγγαρι ο καρατζον